Alkalmi, esküvői smink és frizura, Budapesten és vidéken is!

Átváltoztatjuk a Müller Beáta Szépségszalonban

A honlapon szereplő smink és kozmetikai képek, információk és írott szövegek 100% az én munkáim és szerzői jogvédelem alatt állnak, melyek részei, vagy egésze csak és kizárólag a tulajdonos előzetes engedélyével használhatóak fel más helyen, módon vagy célokra.


Átváltoztatunk a szépségszalonban!...

 • ha nem vagy megelégedve azzal, amit a tükörben látsz, 
 • ha érzed, hogy benned sokkal több van, 
 • ha nyitott vagy az újra, szebbre, 
 • vagy ha változtatni szeretnél a külsődön...?! 


Kortól függetlenül, fordulj hozzánk bizalommal, mi mindenben segítünk! 

Igény szerint, profi csapatommal (stylist, sminkes, kozmetikus, fodrász, fotográfus) az egyéniségedhez legjobban illő stílus, frizura és smink kialakítását vállaljuk a szalonban! 

 

Az átváltoztatás a következőket tartalmazza a kozmetikában: 

 • egyeztetés szerint egy alkalmi frizura elkészítése (hajmosás és vágással vagy hajfestéssel+, szárítással vagy vasalás, alkalmi konty vagy frizura készítése vagy besütés szárítással) fodrászunk által, 
 • egyéni bőrápolási szaktanácsadás, ajándék professzionális arckrém mintával 
 • egy kozmetikai kiskezelés (arcletisztítás, peeling, hatóanyagos masszázs, tápláló maszk,valamint zárókrém) 
 • szemöldökszedés és formázás, 
 • egyéni színanalitikai elemzés és rövid sminktanácsadás (nem oktatás), 
 • egy, az egyéniségedhez legjobban illő professzionális smink elkészítése, 
 • rövid stílustanácsadás, melyre hozd el kérlek TE magaddal 1-2 db kedvenc ruhaszettedet, kiegészítőkkel, amelyet az ilyen lett képeknél felvennél, 
 • valamint egy ilyen volt-ilyen lett képet is készítünk kis emlékként (amit akár a mi 8Mpx, akár a Te telefonodról, ha szeretnéd) lefotózunk, és amit e-mailen elküldünk később a részedre, kivéve ha utána profi fotózás is lesz (ld. lentebb). 

A program célja az is, hogy minden korosztálynak, nemtől függetlenül megmutassa: a professzionális szépségápolás nem feltétlenül luxus kérdése és a megfelelően ápolt bőr, haj, az egyéniséghez illő frizura vagy smink kifizetődő választás, mely bámulatos önbizalmat adhat. 
 

Átváltoztatás csomag:  

 


Teljes Átváltoztatás- Ajándékcsomag: az ajándékutalvány a következőket tartalmazza: 
1 fő részére Átváltoztatás keretében 1 alkalmi smink és 1 alkalmi frizura elkészítése személyre szabottan.

Részletesen:

 • igény és egyeztetés szerinti alkalmi frizura/konty készítést hajmosással, hajvágással vagy melír készítéssel, vagy hajtőfestéssel, besütéssel vagy hajvasalással, beszárítással,
 • szemöldök igazítás és szedés,
 • kozmetikai kiskezelést,
 • a bőr felkészítése a sminkelésre,
 • alkalmi smink elkészítése igény szerint,
 • személyre szabott bőrápolási, színanalitikai,
 • valamint smink,- és némi öltözködési tanácsokat is tartalmazva, (egy mobillal készített előtte-utána képet, kis luxus arcápolási krémminta ajándékkal).

Előzetes időpont egyeztetés szerint a Müller Beáta Szépségszalonban 34900 Ft/db, melynél minden anyagot és eszközt mi biztosítunk a leírtakon túl a szalonban. A díj nem tartalmazza az esetleges kiszállás díjat, de tartalmazza az áfát. 

 • Ha műszempillát is szeretnél +2700 Ft/fő, továbbá a szájfényed vagy rúzsod frissítésére vendégeinknek az elkészített sminkhez és szájfényhez használt My MB szájfényeket és szájfényrúzsokat is kedvező csomagok keretében megvásárolhatod a helyszínen 3200 Ft/db áron. ** extra hosszú haj esetén (40 cm hajhosszúság felett) az alkalmi frizura elkészítésekor plusz +1800 Ft/fő összeget számítunk fel. 

 

MOST AKCIÓS! Teljes Átváltoztatás profi fotózással* Ajándékcsomag:

az ajándékutalvány a következőket tartalmazza: 1 fő részére teljes Átváltoztatás keretében 1 alkalmi smink és 1 alkalmi frizura elkészítése személyre szabottan, a Szépségszalonban 58.900 Ft/fő helyett most csak 49900 Ft. 

Részletesen:

 • igény és egyeztetés szerinti alkalmi frizura/konty készítést hajmosással +hajvágással vagy hajtőfestéssel vagy melír készítéssel, besütéssel vagy hajvasalással, beszárítással,
 • szemöldök igazítás és szedés,
 • kozmetikai kiskezelést,
 • a bőr felkészítése a sminkelésre,
 • alkalmi smink elkészítése igény szerint,
 • személyre szabott bőrápolási, színanalitikai, valamint smink,- és némi öltözködési tanácsokat is tartalmazva,
 • továbbá profi fotográfusunk által (profi fotós felszereléssel) 50 kattintással, 2 átöltözéssel, 2 fajta frizurával
 • és +plusz további 2 db retusált fotóval és
 • kis luxus arcápolási krémminta ajándékkal előzetes időpont egyeztetés szerint a Müller Beáta Szépségszalonban.

 

Fontos információk: 

ÚJ! Ha szeretnél közös képeket Anyukáddal, barátaiddal esetleg az átváltoztatás csomagon túl + 1 retusát fotóval és 20 kattintással ez további 5900 Ft profi fotósunk által, így szuper közös fotók is készülhetnek szeretteiddel, barátaiddal is ekkor, örök emlékként!

További vendégek és családtagok részére is kérhető a profi smink és frizura készítése még a helyszínen, ha szeretnél 4900 Ft /fő a smink és 4900 Ft /fő a frizura készítés a szalonban előtte! További retusált képek is kérhetőek a csomagban szereplő darabszámon felül, így minden további kért retusált kép ára 1000 Ft/db.

Ha műszempillát is szeretnél +2700 Ft/fő, továbbá a szájfényed vagy rúzsod frissítésére vendégeinknek az elkészített sminkhez és szájfényhez használt My MB szájfényeket és szájfényrúzsokat is kedvező csomagok keretében megvásárolhatod a helyszínen 3200 Ft/db áron. ** extra hosszú haj esetén (40 cm hajhosszúság felett) az alkalmi frizura elkészítésekor plusz +1800 Ft/fő összeget számítunk fel. 

Az átváltoztatás időtartama: 1 fő részére általában kb.3,5-4 óra, de extrém esetben akár 4-6 óra is lehet, ami az egyeztetések és az egyéni igényektől függően változhat. 

Mikor?: az átváltoztatás hétköznapokon (kedd kivételével) hétfőtől péntekig, előre egyeztetés és a bejelentkezések sorrendjében történik a szépségszalonban az általunk javasold időpontok egyikében, amit te választhatsz ki. 

Fontos: Az előnyeidet megkeresve és hangsúlyozva garantáltan átváltozol, még szebbé varázsolunk, de ezt mindig veled egyetértésben és természetesen az egyéniségedet, igényeidet figyelembe véve tesszük, ezért nem kell attól tartanod sem, hogy valami olyasmit készítünk számodra (frizura vagy smink), amit te nem szeretnél vagy nem járulsz hozzá:)) 

Éppen ezért kérünk, hogy ha valamivel nem értenél egyet, vagy nem tetszik, vagy nem szeretnéd, akkor azt az átváltoztatás során még időben jelezd nekünk, és mi mindent meg fogunk tenni, hogy elégedetten távozz. Utólag reklamációt már nem áll módunkban elfogadni. 

Ruhák: Kérünk még, hogy TE hozz magaddal 2 kedvenc ruhaszettedet, kiegészítőkkel  együtt, (lehetőleg ne csak fekete színűt), hogy legyen mibe átöltöznöd a fotózás előtt ! 

Ajándékutalvánnyal rendelkezel?: Kérlek az utalvány lejárata előtt min. 3-4 héttel kérj időpontot e-mailen. Az utalvány pénzre vissza nem váltható, de másra átruházható, 6 hónapon belül előzetes egyeztetés alapján beváltható a szépségszalonban. A határidő lejárta után az utalvány érvényét veszti. 

A fenti összeg díja egy általános munkadíj átalány nekem és kollégámnak , mely független attól hogy számunkra mennyi idővel, munkával vagy eszköz és anyagköltséggel jár az átváltoztatás költsége stb. hiszen nekünk ez pl. 3-4 órától akár 6 óráig terjedő munka is lehet stb. 

Érdemes tudni, hogy ezt a szolgáltatást azoknak a vendégeinknek javasoljuk, akin van is mit átváltoztatni :) pl: (kinőtt szemöldök, lenőtt, vagy gondozást igénylő hajszín vagy hajforma/hajhossz, ápolásra szorúló dehidratált vagy érett bőr stb). hiszen ez esetben lesz látványosabb az ilyen volt-ilyen lett kép is...  Amennyiben viszont ápolt és ránctalan arc, bőrű, trendi és szintén ápolt hajú és stílusú vendég érkezik hozzánk, ez a kontraszt csak némileg lesz látható a végén, de így is igyekszünk a maximumot a lehetőségek szerint elérni a vendég számára.  

*ha a fotózást nem a Müller Beáta Szépségszalonban szeretnéd, ami ugye nem profi fotóstudió, hanem még több profi hátterekkel és plusz fényekkel még jobban felszerelt fotóstúdióban (Photoking Sutidó 1132 Budapest Kresz Géza u. 12)  szeretnéd a fotózás részét, kérlek egyeztess velünk a kondíciókról előre, köszönjük szépen! A program közben kérlek bármilyen kérésed kérdésed van, jelezd felénk mi igyekszünk maximálisan teljesíteni a lehetőségeknek megfelelően azt, de a program végeztével utólagos reklamációt nem tudunk elfogadni. 

Fizetés: szeretnénk tájékoztatni, hogy a szalonban csak készpénzzel tudsz fizetni, kártyával sajnos NEM! 

Lemondás: kérlek a megbeszélt időpontot minimum 48 órával hamarabb mondd le, vagy kérj másik időpontot. Amennyiben ez elmarad, úgy 10.000 Ft/ alkalom készenléti díjat számítunk fel. 

Betegség vagy egyéb Vis Major esetekre igyekszünk szakszerű helyettesítést biztosítani kollégánk  helyett, de amennyiben ez mégsem tudnánk megoldani minden igyekezetünk ellenére is (akár az idő rödvidsége miatt is) akkor ebben az esetben egy másik időpontot tudunk javasolni a szolgáltatás igénybe vételére. Ezekben a Vis Major esetekben a szakszerű helyettesítés és/vagy más időpont javaslat miatti esetleges utólagos reklamációt, megbízás visszamondást vagy fizetés vagy foglaló-visszafizetést sajnos nem áll módunkban elfogadni. 

Mielőtt átváltoztatásra vagy fotózásra jössz, kérném szépen Tőled a következőket: 

 • - előtte kérlek igyál sok vizet (min. 1,5-2L/nap) és aludj sokat , 
 • - előtte kérlek radírozd le otthon az arcod és hidratáld erősen, 
 • - azon a héten lehetőleg már ne tisztíttasd ki az arcod és ne menj szoláriumba sem, 
 • - csak erre az alkalomra előtte NE rakass fel 3D műszempillát, ha megoldható, mivel ha igéző tekintetet szeretnél erre az 1 alkalomra, a műszempillát (tinces v. soros) én a sminkelés után rakom, fel, amit másnap a sminkkel együtt le is tudsz szedni...:) a műszempilla +2700 Ft. 
 • - az időpontra kérlek pontosan érkezz, lehetőleg smink nélkül. 
 • - ha bármilyen elképzelésed van, nyugodtan hozd magaddal kinyomtatva a képet. 
 • - hozd magaddal 2 kedvenc ruhaszettedet, kiegészítőkkel (lehetőleg ne csak fekete színűt) 
 • - legyen nálad szájfény frissítésre, de ha szeretnéd, a helyszínen megvásárolhatod a sminkelés során használt profi My MB szájfényedet vagy rúzsodat is 3200 Ft-os áron! 


Köszönöm szépen a segítséged! 

A változtatás jogát fenntartjuk! 

 

 

 

 


Profi fotók és átváltoztatás  

ÚJDONSÁG! 
Profi fotók, profin elkészített új külsőddel!
 

 

Ha a már általunk elkészített új külsődet és énedet szeretnéd profi képekkel is megörökíteni magadnak, párodnak, vagy meglepetésként a családnak, akkor várunk szeretettel az átváltoztatás után egy profi fotózásra is a Fotóstúdiónkban* vagy a Müller Beáta Szépségszalonban, ahol jó hangulatban elkészít fotósunk jópár portré vagy beauty fotót rólad. 


Már régen vágysz egy kis megújulásra, közelegnek az ünnepek, de nem tudod hogyan készülj fel? 

Alkalmi ruhához alkalmi smink és frizura dukál! 

Gyere el hozzánk, bízd magad szakértő csapatunkra, akik a hozzád illő új imagedet elkészítik, segítve az előnyös tulajdonságaid kihangsúlyozásában. 

Segítünk abban, hogy sugárzóan szép legyél az Ünnepekre, elvarázsold a szeretteidet és rengeteg elismerő pillantást és bókot zsebelhess be! 

Csomagoba foglaltuk ajánlatainkat, hogy könynebben választhasd ki a neked tetszőt: 

1. Alkalmi arany csomag: 
1 profi smink és 2 fajta frizura készítés (frissen mosott hajból sütővassal készítjük frizurákat), kétféle öltözetben (kérlek TE hozz magaddal szinesebb ruhákat, kiegészítőt (!) stb. ) és frizurával 30 kép készül fotográfusunk által (profi felszereléssel) a szalonban , + plusz további 3 retusált képet is kapsz, amit választasz, egy kötetlen 2-3 órás program, amely 28.000 Ft/fő a szépségszalonban. 

Ha műszempillát is szeretnél +2700 Ft/fő, továbbá a szájfényed vagy rúzsod frissítésére vendégeinknek az elkészített sminkhez és szájfényhez használt My MB szájfényeket és szájfényrúzsokat is kedvező csomagok keretében megvásárolhatod a helyszínen 3200 Ft/db áron.

2. Ünnepi gyémánt csomag: 
az előző csomagnál annyival több, hogy itt már ajándék műszempillát is kaphatsz, ha szeretnél (tincses vagy soros) illetve 3 féle öltözetben fotóz fotográfusunk (profi felszereléssel) a szalonban, 60 kép készül,+ plusz további 6 retusált képet is kapsz, amit kiválaszthatsz, illetve itt több időt lehet eltölteni a beállításokra is. Ára: 34900 Ft/fő a szépségszalonban. 

Továbbá a szájfényed vagy rúzsod frissítésére vendégeinknek az elkészített sminkhez és szájfényhez használt My MB szájfényeket és szájfényrúzsokat is kedvező csomagok keretében megvásárolhatod a helyszínen 3200 Ft/db áron.

 

AKCIÓS CSALÁDI FOTÓZÁS! 
ÚJ! Családi fotózás csomagunk akciós áron, akár ajándékutalvány formájában! 
3. ÚJ! Családi fotó csomag: 
Készíts szeretteiddel jó hangulatban egy profi fotósorozatot, és hozd el magaddal őket is. Jól felszerelt és tágas Fény-Műhely Fotóstúdiónkban* készül a fotózás Gacsádi Albert kollégánkkal, ami csak pár villamos megállóra a Szépségszalontól. 
Ilyenkor 2 féle öltözetben fotózunk (amit kérlek hozz magaddal), 60 kép készül általa (profi felszereléssel) és 6 db képet lehet kiválasztani. 
Ennél a fotózásnál is 1 fő részére a csomag tartalmazza az 1 profi smink és frizura elkészítését előtte a Müller Beáta Szépségszalonban, hogy mindenki a legszebb legyen! :) Ára: 39.900 Ft helyett most 34.900 Ft/családi fotózás. 

További vendégek és családtagok részére is kérhető a profi smink és frizura készítése még a helyszínen, ha szeretnél 4200 Ft /fő a smink és 4200 Ft /fő a frizura készítés a szalonban előtte. Ha műszempillát is szeretnél +2700 Ft/fő, 
Ha műszempillát is szeretnél +2700 Ft/fő, továbbá a szájfényed vagy rúzsod frissítésére vendégeinknek az elkészített sminkhez és szájfényhez használt My MB szájfényeket és szájfényrúzsokat is kedvező csomagok keretében megvásárolhatod a helyszínen 3200 Ft/db áron.

Fontos: Kérünk még, hogy TE hozz magaddal 2 kedvenc ruhaszettedet, kiegészítőkkel (lehetőleg ne csak fekete színűt), hogy legyen mibe átöltöznöd a fotózás előtt! 

A fenti csomagokat előre, időpont egyeztetés alapján lehet részt venni a Müller Beáta Szépségszalonban, ahol minden egy helyen történik (smink, frizura, styling és a profi fotózás is)! 

A csomagokban meghatározott retusált képeken kívül lehetőség van további képek retusálására is, 1.000 Ft/ kép áron. 

De akár külön kérheted*, hogy a fotózás része Albert fotóstúdiójában készüljön el: FotóStudió: 
Fény-Műhely, Gacsádi Albert fotográfusunk : 1062 Budapest, Szent István krt.13. II.emelet balra, a 4-6-os villamossal csak pár megálló a szalonomból. vagy a Müller Beáta Szépségszalonban, akár Pintácsi Viki énekesnő-műsorvezetővel együtt is aki itt, alkalmanként és egyeztetés szerint mint fotós és stylist dolgozik velünk együtt. 

Előzetes egyeztetés alapján dolgozunk már 2007 óta együtt fotósainkal, így Gacsádi Alberttel és Pintácsi Vikivel is! 

*ha a fotózást nem a Müller Beáta Szépségszalonban szeretnéd, hanem Albert fotóstúdiójában, kérlek egyeztess velünk a kondíciókról előre, köszönjük szépen! 

Jelentkezz be hozzánk már most!

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Ajánljuk Átváltoztató csomagunkat névre szóló ajándékutalványok ajándékba!  

 


Szeretnéd ajándékutalvány formájában megajándékozni egy átváltoztatással szeretteidet? Semmi akadály, névre szóló, 6 hónapig beváltható ajándékutalványt készítek kérésedre, amit át tudsz adni ajándékba, csak kérned kell! 

A részletekért csak Katt a képre vagy a Ajándékutalványok névre szólóan- menüpontra!

 

 

 

 

 

 

Ilyen volt- ilyen lett átváltoztatás képek  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Átváltoztatás - profi fotózással  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ilyen volt - ilyen lett átváltoztatás képek  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

Akciós ajánlataink:

Teljes Átváltoztatás profi fotózással Ajándékcsomag, akár névre szóló ajándékutalvány keretében a következőket tartalmazza:

a Müller Beáta Szépségszalonban 58.900 Ft/fő helyett most csak 49900 Ft!

Tovább a részletekért >>>

 

 

Egyéni sminktanácsadás és sminktanfolyam a szalonban most csak 17900 Ft
20000 Ft*/fő helyett! *

Tovább a részletekért >>>

 

 

 Akció! 4 alkalmas Menyasszonyoknak kozmetikai  bőrszépítő-felkészítő kezelés sorozat, heti 1  alkalommal, 35.200 Ft helyett csak 29.900 Ft!

Tovább a részletekért >>>

 

 

DECEMBERI* -20% TETOVÁLÓ AKCIÓ!

Szuper természetes szálazott vagy púderes szemöldök tetoválás december hónapban* 54.000 Ft helyett csak 44.000 Ft, plusz 1 alkalmas színkorrekcióval és ajándék utóápoló krémmel! 

        Tovább a részletekért >>>

 

Müller Beáta blogjai

Éjszakai esküvői magazin fotózás az erdőben!

 MISS WORLD  HUNGARY  2017  Koroknyai Virág  szépségkirálynőt 
 sminkelt em 2018  júniusában a  Tündérerdő  Rendezvényközpont 150  éves fái között, ahol a  Big  Day Esküvő  Magazinnal dolgoztam i  smételten együtt egy  földöntúli fényekkel teli,  izgalmas és szuper  éjszakai  fotózáson. A  képek mobillal  készültek, profi  képek  h

amarosan! 

FRISS! BIG DAY Esküvő Magazin fotózáson voltunk ahol Kovács Dóra Dóri /DJ, modell, szinésznő állt nekünk modellt!

Kovács Dóra Dórit (modell, szinésznő, Dj) az Émile Étteremben fotóztuk és a Müller Beáta Szépségszalon készítette el részére az esküvői sminket és frizurát... 

Nagyon jó és pörgős hangualtú fotózás volt, az étterem változatos helyszínein igazán igényes menyasszonyi smink és frizura fotók is készültek. 

Itt találsz meg minket:

Müller Beáta Szépségszalon

1094 Budapest, Ferenc tér 6-7.

Telefon: +36203933763

e-mail: mullerbeata75@gmail.com

Honlap:www.mullerbeatasmink.hu

Térkép:  https://goo.gl/maps/1pY1VHwsfv72

 

 

Online-ajánlat kérése

 

Ha szeretnél árajánlatot kérni vagy lefoglalni szolgáltatásaink egyikét, kérjük kattints ide:

AJÁNLATOT KÉREK >>>

Kövess a Facebookon!

A szalon:

Kattints ide ha a Müller Beáta szépségszalonra vagy kíváncsi

A Müller Beáta Szépségszalon évek óta kifejezetten alkalmi és esküvői smink és frizurakészítésre specializálódott Szalon, melynek tulajdonosa a 22 éves sminkes szakmai tapasztalattal rendelkező sminkmester, kozmetikus: Müller Beáta.

Tovább a részletekért >>>