MÜLLER BEÁTA SZÉPSÉGSZALON, Budapest IX. Ferenc tér 6-7.

Átváltoztatunk a Müller Beáta Szépségszalonban

A honlapon szereplő smink és kozmetikai képek, információk és írott szövegek 100% az én munkáim és szerzői jogvédelem alatt állnak, melyek részei, vagy egésze csak és kizárólag a tulajdonos előzetes engedélyével használhatóak fel más helyen, módon vagy célokra.


Átváltoztatunk a szépségszalonban!... 

 • ha nem vagy megelégedve azzal, amit a tükörben látsz, 
 • ha érzed, hogy benned sokkal több van, 
 • ha nyitott vagy az újra, szebbre, 
 • vagy ha változtatni szeretnél a külsődön...?! 
 • ha szeretnél egy szuper ajándékot adni ezzel a programnmal szeretteidnek


Kortól függetlenül, fordulj hozzánk bizalommal,
mi mindenben segítünk! 

Igény szerint, profi csapatommal (stylist, sminkes, kozmetikus, fodrász, fotográfus) az egyéniségedhez legjobban illő stílus, frizura és smink kialakítását vállaljuk a szalonban! 

 

Az átváltoztatás programunk a következőket tartalmazza a Müller Beáta Szépségszalonban: 

 • egyeztetés szerint egy alkalmi frizura elkészítése (hajmosás és vágással vagy hajfestéssel+, szárítással vagy vasalás, alkalmi konty vagy frizura készítése vagy besütés szárítással) fodrászunk által, 
 • egyéni bőrápolási szaktanácsadás, ajándék professzionális arckrém mintával 
 • egy kozmetikai kiskezelés (arcletisztítás, peeling, hatóanyagos masszázs, tápláló maszk,valamint zárókrém) 
 • szemöldökszedés és formázás, 
 • egyéni színanalitikai elemzés és rövid sminktanácsadás (nem oktatás), 
 • egy, az egyéniségedhez legjobban illő professzionális smink elkészítése, 
 • rövid stílustanácsadás, melyre hozd el kérlek TE magaddal 1-2 db kedvenc ruhaszettedet, kiegészítőkkel, amelyet az ilyen lett képeknél felvennél, 
 • valamint egy ilyen volt-ilyen lett képet is készítünk kis emlékként (amit akár a mi 8Mpx, akár a Te telefonodról, ha szeretnéd) lefotózunk, és amit e-mailen elküldünk később a részedre, kivéve ha utána profi fotózás is lesz (ld. lentebb). 

A program célja az is, hogy minden korosztálynak, nemtől függetlenül megmutassa: a professzionális szépségápolás nem feltétlenül luxus kérdése és a megfelelően ápolt bőr, haj, az egyéniséghez illő frizura vagy smink kifizetődő választás, mely bámulatos önbizalmat adhat. 

Az árak 2022.05.26-tól visszavonásig érvényesek.
 

Átváltoztatás csomagok, válassz közülük: 

 


Komplett Átváltoztatás- Ajándékcsomag: az ajándékutalvány a következőket tartalmazza (fotózás nélkül):
1 fő részére Átváltoztatás keretében 1 alkalmi smink és 1 alkalmi frizura elkészítése személyre szabottan.

Részletesen:

 • igény és egyeztetés szerinti alkalmi frizura/konty készítést hajmosással, hajvágással vagy melír készítéssel, vagy hajtőfestéssel, besütéssel vagy hajvasalással, beszárítással,
 • szemöldök igazítás és szedés,
 • kozmetikai kiskezelést,
 • a bőr felkészítése a sminkelésre,
 • alkalmi smink elkészítése igény szerint,
 • személyre szabott bőrápolási, színanalitikai,
 • valamint smink,- és némi öltözködési tanácsokat is tartalmazva, (egy mobillal készített előtte-utána képet, kis luxus arcápolási krémminta ajándékkal).

Előzetes időpont egyeztetés szerint a Müller Beáta Szépségszalonban 46.900 Ft/fő, melynél minden anyagot és eszközt mi biztosítunk a leírtakon túl a szalonban. A díj nem tartalmazza az esetleges kiszállás díjat, de tartalmazza az áfát. 

Ha műszempillát is szeretnél +3600 Ft/fő, továbbá a szájfényed vagy rúzsod frissítésére vendégeinknek az elkészített sminkhez és szájfényhez használt My MB szájfényeket és szájfényrúzsokat is kedvező csomagok keretében megvásárolhatod a helyszínen 3200 Ft/db áron. ** extra hosszú haj esetén (40 cm hajhosszúság felett) az alkalmi frizura elkészítésekor plusz +1800 Ft/fő összeget számítunk fel. 

 

MOST AKCIÓS! Komplett Átváltoztatás profi fotózással* a szalonban Ajándékcsomag:

az ajándékutalvány a következőket tartalmazza: 1 fő részére komplett Átváltoztatás keretében 1 alkalmi smink és 1 alkalmi frizura elkészítése személyre szabottan, a Müller Beáta Szépségszalonban 69.900 Ft/fő helyett most csak 59.900 Ft/fő. 

Részletesen:

 • igény és egyeztetés szerinti alkalmi frizura/konty készítést hajmosással +hajvágással vagy hajtőfestéssel vagy melír készítéssel, besütéssel vagy hajvasalással, beszárítással,
 • szemöldök igazítás és szedés,
 • kozmetikai kiskezelést,
 • a bőr felkészítése a sminkelésre,
 • alkalmi smink elkészítése igény szerint,
 • személyre szabott bőrápolási, színanalitikai, valamint smink,- és némi öltözködési tanácsokat is tartalmazva,
 • továbbá profi fotográfusunk által (profi fotós felszereléssel) 50 kattintással, 2 átöltözéssel, 1 fajta  alkalmi frizurával (sütés vagy vasalás, esetleg pici fonás) és alkalmi sminkkel.
 • és +plusz további 2 db retusált fotóval és
 • kis luxus arcápolási krémminta ajándékkal
 • előzetes időpont egyeztetés szerint a megadott napokon a Müller Beáta Szépségszalonban.

 

Fontos információk:

 

COVID- ELLENI higiéniai előírásokat maximálisan betartva, maszkban dolgozunk és külső helyszínen egyaránt, illetve be is vagyunk oltva a vírus ellen.
A szalonban történő egészségügyi intézkedéseket ide kattintva tudod elolvasni: https://mullerbeatasmink.hu/v%C3%ADrus-idej%C3%A9n-v%C3%A1runk-szeretettel-bejelentkez%C3%A9s-szerint-szalonban

A program során többnyire az egész szalont igénybe vesszük a munkára, így előre elnézést kérünk, ha kicsit zsúfoltabban lennénk, mint ami a szalonunkban általában megszokott. Szeretnénk továbbá tájékoztatni, hogy a fotózások során egy nap akár több vendéget is kiszolgálhatunk, tekintve hogy ezen a napon nem is nagyon fogadunk a szalonban más jellegű munkákra vendéget sokszor, illetve a komplexebb időpont egyeztetések végett igyekszünk a napot maximálisan kihasználva a feladatra koncentrálni, így előfordulhat, hogy más vendégek is érkeznek majd fotózásra ezen a napon majd. 

Ha ajándékba szeretnél venni névre szóló ajándékutalvány formájában szolgáltatásunkat, utalás mellett az utalványokat e-mailen is el tudjuk küldeni a részedre (ilyenkor neked kell kinyomtatni), vagy személyesen tudod átvenni a szalonban egyeztetés szerint. 

ÚJ! Ha szeretnél közös képeket még pluszban pl. Anyukáddal, barátaiddal esetleg az átváltoztatás csomagon túl, plusz további + 1 db retusát fotóval és 10 db kattintással ez további 6900 Ft/fő áron a helyszínen profi fotósunk által a szalonban 1 háttérrel és öltözetben, így szuper közös fotók is készülhetnek szeretteiddel, barátaiddal is ekkor, örök emlékként!

További vendégek és családtagok részére is kérhető a profi smink és frizura készítése még a helyszínen, ha szeretnél 6900 Ft /fő a smink és 6900 Ft /fő a frizura készítés a szalonban előtte! További retusált képek is kérhetőek a csomagban szereplő darabszámon felül, így minden további kért retusált kép ára 1500 Ft/db.

Ha műszempillát is szeretnél +3600 Ft/fő, továbbá a szájfényed vagy rúzsod frissítésére vendégeinknek az elkészített sminkhez és szájfényhez használt My MB szájfényeket és szájfényrúzsokat is kedvező csomagok keretében megvásárolhatod a helyszínen 3200 Ft/db áron. ** extra hosszú haj esetén (40 cm hajhosszúság felett) az alkalmi frizura elkészítésekor plusz +1800 Ft/fő összeget számítunk fel. 

Az átváltoztatás időtartama: 1 fő részére általában kb.4-4,5 óra plusz + a fotózás kb 1 óra, ha ilyen csomagot rendeltél, de a program akár 4-6 óra is lehet, ami az egyeztetések és az egyéni igényektől függően változhat. 

Mikor?: az átváltoztatás hétköznapokon (kedd és szerda kivételével) hétfőtől péntekig, előre egyeztetés és a bejelentkezések sorrendjében történik a szépségszalonban az általunk javasold időpontok egyikében, amit te választhatsz ki. 
Ha szombati napon szeretnéd a programot a szalonban, a már fix dátumoz között eseményű megrendeléseinktől függően tudjuk csak teljesíteni (pl. esküvők, szalagavatók) és plusz további 3800 Ft/kolléga felár ellenében tudjuk a munkáinktól függően elvállalni egyeztetés szerint.

Igyekszünk olyan időpontot javasolni, amikor minden érintett kollégának (fodrász, sminkes, kozmetikus, fotós) jó lehet a kiajánlott javasolt dátum, illetve igyekszünk olyan napot is javasolni, amikor aznap a szépségszalonban szinte nem is dolgozik más, nincs más bejelentett vendég csak erre a programra...! Ezt tapasztalataink alapján nem mindig sikerül gyorsan egyeztetni mindenkivel, ezért a türelmedet kérjük, de természetesen ha írásban határidőn belül jelzed az utalvány felhasználási szándékodat, a 6 hónapos időkorlátot törlöm a részedre, ne aggódj! :)

Érkezés: Ha  jössz hozzám, kérlek csak egészségesen és pontosan (+- max. 10 perc) érkezz, és lehetőleg smink nélkül és nyitottabb felsőben 15 perc késés esetén új időpontot tudunk csak egyeztetni. Köszönöm a segítséged! Amennyiben nem érzed jól magad, inkább pihenj és maradj otthon, valamint kérlek, hogy min. 48 órával hamarabb írásban jelezd ezt nekem és egyeztetünk egy másik időpontot. 

Kisérővel érkezel?: A sminkelés alatt a szalonom váró részében tud a kisérőd kényelmesen leülve megvárni, míg vége az munkának, de a vírus időszak alatt inkább kérlek kisérő nélkül és maszkban érkezz.

Időpont foglalás: Időpontot egyeztetni valamint lefoglalni előzetesen min. 3-4 héttel általában hétköznapokra tudsz, 10.000 Ft/fő foglalási díj (foglaló)  ellenében, mely díj a teljes munkadíjból levonásra kerül a helyszínen a kifizetéskor. Ezt akár átutalással, akár személyesen kp-ben tudod fizetni. Ez a foglalási díj abban az esetben nem kerül visszafizetésre, ha a vendég 48 óránál később mondja csak le, vagy nem mondja le egyáltalán a megrendelést és nem is jön el ld.lentebb - Lemondás c. pontban szereplő koncíciók szerint. Ha ajándékutalvány formájában vásárolsz, akkor előzetes időpont foglalás ugyanúgy kell, de mivel az utalvány előre ki van fizetve, így foglalási díjra ebben az esetben nincs szükség. 

Foglalási djíat (foglalót)  kifizetni átutalással vagy személyesen készpénzzel is rendezni tudod előre egyeztetés szerint a szalonban. Utalni a Müller Beáta 10700529-69176023-51100005 Cib számlára tudsz, megjegyzésbe csak a nevedet és a számlázási címedet írd be kérlek, illetve írd meg légyszíves emailen, hogy milyen címre írhatom majd az áfás számlát. 

Fontos: Az előnyeidet megkeresve és kihangsúlyozva és elképzeléseidet figyelembe véve mindent megteszünk hogy még szebbé varázsolunk, de ezt mindig veled egyetértésben és természetesen az egyéniségedet, igényeidet figyelembe véve tesszük, ezért nem kell attól tartanod sem, hogy valami olyasmit készítünk számodra (frizura vagy smink), amit te nem szeretnél vagy nem járulsz hozzá. Kérlek úgy érkezz, hogy legyen lehetőségünk is változtatni rajtad valamit (pl. ne legyen frissen festve/vágva a hajad, műszempilla stb). Éppen ezért kérünk, hogy ha valamivel nem értenél egyet, vagy nem tetszik amit készítünk, vagy nem szeretnéd hogy készítsünk, akkor azt az munka során és még időben előre jelezd nekünk, és mi mindent meg fogunk tenni, ha van rá lehetőség, hogy elégedetten távozz. Ha ezt elszalasztod, sajnos utólag reklamációt már nem áll módunkban elfogadni vagy pénzt visszaadni. 


Ruhák: Kérünk még, hogy TE hozz magaddal 2 kedvenc ruhaszettedet, kiegészítőkkel  együtt, (lehetőleg ne csak fekete színűt), hogy legyen mibe átöltöznöd a fotózás előtt ! 

Képek felhasználhatósága, szerzői jog: Kérlek az elkészült retusálatlan (nyers) képeket ne használj fel publikus helyen vagy rakd fel sehol, a nyers képet egyetlen fotós sem használ, igy a leválogatott képekből válassz magadnak kedvedre valót amit akár FB, Instagram vagy egyéb oldalon is publikálhatsz. Az itt elkészítétt ilyen volt és ilyen lett képekből a Müller Beáta Szépségszalon (szerző) csak saját felhasználásra interneten reklám célra felhasználhatja, de harmadik személynek nem adja át vagy adja el. Amennyiben ezzel nem értesz egyet, kérlek írásban nyilatkozz róla a mullerbeata75@gmail.com emilcímre. 

Ajándékutalvánnyal rendelkezel?: Kérlek az utalvány lejárata előtt min. 3-4** héttel kérj időpontot e-mailen. Az utalvány pénzre vissza nem váltható, de másra átruházható, 6 hónapon belül előzetes egyeztetés alapján beváltható a szépségszalonban. A határidő lejárta után az utalvány érvényét veszti. 

** Vírusidőszak alatt kérlek min. 5-7 héttel előre bejelentkezni, mivel ebben a speciális helyzetben lehetséges hogy szellősebben és így limitáltabban is kell dolgoznunk a szalonban a Kormányrendelkezések ill. az esetleges eü. körülmények végett, illetve mindenki egészségügyi biztonsága érdekében is, ezzel kapcsolatban köszönjük előre is a megértésed! 

COVID-19 MIATT történő esetleges halasztási igény bejelentésére is van lehetőség, melynek az a feltétele, hogy a valós járványidőszak alatt az utalvány határidejének lejárta előtt min. 2 héttel jelezd felém emaileben, hogy szeretnéd az utalvány beváltását a járvány miatt későbbre halasztani, egyeztetés szerint, és így a 6 hónapos időkorlát megszűnik. Amennyiben ezt elszalasztod, és később a vírusra hivatkozva, de a lejárt ajándékutalványt szeretnéd beváltani, sajnos az ajándékutalvány lejárta után nincs lehetőség a felhasználási határidő hosszabbítására, és az ajándékutalvány érvényét veszti! 

A fenti összeg díja egy általános munkadíj átalány nekem és kollégámnak, mely független attól hogy számunkra mennyi idővel, munkával vagy eszköz és anyagköltséggel jár az átváltoztatás költsége stb. hiszen nekünk ez pl. 3-4 órától akár 6 óráig terjedő munka is lehet stb. 

Érdemes tudni, hogy ezt a szolgáltatást azoknak a vendégeinknek javasoljuk, akin van is mit átváltoztatni... :) pl: (kinőtt szemöldök, lenőtt, vagy gondozást igénylő hajszín vagy előnytelen hajforma/hajhossz, ápolásra szorúló dehidratált vagy érett bőr stb). hiszen ez esetben lesz látványosabb az ilyen volt-ilyen lett kép is... Amennyiben viszont ápolt és ránctalan arcú és bőrű, esetleg esztétikai beavatkozáson átesett (pl. botox vagy hyaluron feltöltés stb), továbbá trendi és szintén ápolt, frissen festett/vágott hajú és stílusú vendég érkezik hozzánk, ez a kontraszt csak némileg lesz látható a végén, de így is igyekszünk a maximumot a lehetőségek szerint elérni a vendég számára.  Köszönjük a megértésed.

Amennyiben saját terméket hoznál az átváltozatásra magaddal, hogy azzal szeretnéd hogy dolgozzunk (pl. hajfesték) kérlek erről előzetesen velünk egyeztess mindenképpen! 

*Ha a fotózást nem a Müller Beáta Szépségszalonban szeretnéd, ami ugye nem profi fotóstudió, hanem még több profi hátterekkel és plusz fényekkel még jobban felszerelt fotóstúdióban (1118 Budapest, Budafoki út 183, Rent 183 Irodaépület) szeretnéd a fotózás részét, kérlek egyeztess velünk a kondíciókról előre, köszönjük szépen! A program közben kérlek bármilyen kérésed kérdésed van, jelezd felénk mi igyekszünk maximálisan teljesíteni a lehetőségeknek megfelelően azt, de a program végeztével utólagos reklamációt nem tudunk elfogadni. A studióbérlés ára  fotóstúdiótól függően + kb.8000-10.000 Ft/óra, mely helyszín biztosítása a csomag kapcsán csak előre egyeztetett időpont alapján lehetséges. 

Fizetés: szeretnénk tájékoztatni, hogy a szalonban csak készpénzzel tudsz fizetni, kártyával sajnos NEM! Figyelem: áfás számla esetén csak magánszemélyeknek tudunk kiállítani 2022. 09.01-től, sajnos cégeknek nem, ezt az utalásnál is vedd kérlek figyelembe! 

Foglaló: mennyiben szeretnéd lefoglalni nálunk a szolgáltatást úgy foglaló fizetésével tudod lefixálni biztosra  A foglaló a teljes munkadíj fele amelyet egyeztetés szerint a szalonban személyesen vagy utalással tudod kifizetni. Foglalót kifizetni átutalással vagy személyesen készpénzzel is rendezni tudod előre egyeztetés szerint a szalonban. Utalni előre ajándékutalványt is tudsz a Müller Beáta 10700529-69176023-51100005 Cib számlára tudsz (SWIFT kód: CIBHHUHB, IBAN code HU03) , megjegyzésbe csak a nevedet írd be kérlek, illetve írd meg légyszíves emailen, hogy milyen címre írhatom majd az áfás számlát. 

A kifizetett foglaló (nem előleg) nem jár vissza lemondásod esetén, csak akkor, ha a foglaló kifizetését követő 48 órán belül írásban jelzed, hogy mégsem szeretnél foglalni, ez esetben természetesen visszaadom a foglalóra kifizetett összeget a részedre. Egyéb esetben már nem jár vissza a foglaló.

Időpont lemondása/vagy módosítása: ha esetleg nem lenne jó mégsem a megbeszélt időpont, kérlek az időpontot minimum 48 órával hamarabb írásban mondd le, és írásban kérj másik időpontot. Amennyiben a lemondás a megadott időponthoz képest 48 órával hamarabb nem történik meg a részedről, úgy 10.000 Ft/ alkalom készenléti díjat számítunk fel.  

Árak érvényessége: Tájékoztatunk, hogy az árváltoztatás jogát fenntartjuk! Ajánlatunk a küldéstől számított 2 hétig érvényes. 2023 évre, de 2022 évben előre lefoglalt szolgáltatások esetében, ha nagyobb az infláció különbség mint 3% és nincs benzinár-stop, akkor az infláció emelkedés mértékéig fenntartjuk a jogot az áraink módosítására,  illetve az aktuális benzináraknak megfelelően lesz a kiszállási díj is módosítva.

Betegség vagy egyéb Vis Major esetekre igyekszünk szakszerű helyettesítést biztosítani kollégánk  helyett, de amennyiben ez mégsem tudnánk megoldani minden igyekezetünk ellenére is (akár az idő rödvidsége miatt is) akkor ebben az esetben egy másik időpontot tudunk javasolni a szolgáltatás igénybe vételére. Ezekben a Vis Major esetekben a szakszerű helyettesítés és/vagy más időpont javaslat miatti esetleges utólagos reklamációt, megbízás visszamondást vagy fizetés vagy foglaló-visszafizetést sajnos nem áll módunkban elfogadni. 

Mielőtt átváltoztatásra vagy fotózásra jössz, kérném szépen Tőled a következőket: 

 • - előtte kérlek igyál sok vizet (min. 1,5-2L/nap) és aludj sokat , 
 • - előtte kérlek radírozd le otthon az arcod és hidratáld erősen, 
 • - azon a héten lehetőleg már ne tisztíttasd ki az arcod és ne menj szoláriumba sem, 
 • - csak erre az alkalomra előtte NE rakass fel 3D műszempillát, ha megoldható, mivel ha igéző tekintetet szeretnél erre az 1 alkalomra, a műszempillát (tinces v. soros) én a sminkelés után rakom, fel, amit másnap a sminkkel együtt le is tudsz szedni...:) a műszempilla +3600 Ft. 
 • - az időpontra kérlek pontosan érkezz, lehetőleg smink nélkül. 
 • - ha bármilyen elképzelésed van, nyugodtan hozd magaddal kinyomtatva a képet. 
 • - hozd magaddal 2 kedvenc ruhaszettedet, kiegészítőkkel (lehetőleg ne csak fekete színűt) 
 • - legyen nálad szájfény frissítésre, de ha szeretnéd, a helyszínen megvásárolhatod a sminkelés során használt profi My MB szájfényedet vagy rúzsodat is 3200 Ft-os áron! 


Köszönöm szépen a segítséged! 

A változtatás jogát fenntartjuk! 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Ajánljuk Átváltoztató csomagunkat névre szóló ajándékutalványok ajándékba!  

 


Szeretnéd ajándékutalvány formájában megajándékozni egy átváltoztatással szeretteidet? 

Semmi akadály, névre szóló, 6 hónapig beváltható ajándékutalványt készítek kérésedre, amit át tudsz adni ajándékba, csak kérned kell! 

A részletekért csak Katt a képre vagy a Ajándékutalványok névre szólóan- menüpontra!

 

 

 

 

 

 

Ilyen volt- ilyen lett átváltoztatás képek  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Átváltoztatás - profi fotózással  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 

 

 

Akciós ajánlataink:


 AKCIÓ! Francia azonnali és látványos luxus ránctalanító arckezelés a mimikai és öregségi ráncok együttes kezelése, Botu-like formulával és hyaluronsavval az Ericson Laboratoire Paris-tól -15% 19.900 Ft helyett  most csak 17.500 Ft. 

Tovább a részletekért >>>

 

 

Teljes Átváltoztatás profi fotózással Ajándékcsomag,
akár névre szóló ajándékutalvány keretében a következőket tartalmazza:

a Müller Beáta Szépségszalonban 69.900 Ft/fő helyett most csak 59.900 Ft!

Tovább a részletekért >>>

 

 

Egyéni sminktanácsadás és sminktoktatás a szalonban 15% kedvezménnyel
most csak 26.900 Ft/fő 

36.900 Ft*/fő helyett! *

Tovább a részletekért >>>

 

 

 

AKCIÓ!
Frissítsd fel a bőröd és
gyere el egy mélytisztító arckezelésre gőzölőssel
ami most 11.800 Ft! 

                    Tovább a részletekért >>>

 

Müller Beáta blogjai

Dübörög a 2022 évi esküvőszezon, végre megszorítások nélkül lehet esküvőket tartani !

Dübörög a 2022 évi esküvőszezon, végre megszorítások nélkül lehet esküvőket és rendezvényeket tartani !

 

 

 Várunk minden kedves menyasszonyt és vendéget alkalmakra, esküvőkre és rendezvényekre készülőket sok szeretettel, ahol alkalmi és esküvői smink és frizura készítéssel várunk bejelentkezés szerint szalonunkban vagy külső helyszínen akár! További információkat az https://mullerbeatasmink.hu/alkalmi-smink-%C3%A9s-frizura vagy esküvőre az https://mullerbeatasmink.hu/menyasszonyi-smink-%C3%A9s-frizura oldalakon lehet olvasni! 

 

Itt találsz meg minket:

Müller Beáta Szépségszalon

Cím: 1094 Budapest, Ferenc tér 6-7.

Telefon: +36203933763

E-mail: mullerbeata75@gmail.com

Honlap:www.mullerbeatasmink.hu

Térkép:  https://goo.gl/maps/1pY1VHwsfv72

 

 

Online-ajánlat kérése

 

Ha szeretnél árajánlatot kérni vagy lefoglalni szolgáltatásaink egyikét,

kérjük KATTINTS IDE:

 

AJÁNLATOT KÉREK >>>

Kövess a Facebookon!

A szalon:

Kattints ide ha a Müller Beáta szépségszalonra vagy kíváncsi

A Müller Beáta Szépségszalon évek óta kifejezetten alkalmi és esküvői smink és frizurakészítésre specializálódott Szalon, melynek tulajdonosa a 26 éves sminkes szakmai tapasztalattal rendelkező sminkmester, kozmetikus: Müller Beáta.

 

Tovább a részletekért >>>