Alkalmi, esküvői smink és haj, kozmetika, sminkoktatás és átváltoztatás!

-15% kedvezménnyel Ajándékutalványok ajándékba

 

Névre szóló akciós Szépítő Ajándékutalványok ajándékba,

akár 1* órán belül!

  A honlapon szereplő képek, információk és írott szövegek szerzői jogvédelem alatt állnak, melyek részei, vagy egésze csak és kizárólag a tulajdonos előzetes engedélyével használhatóak fel más helyen, módon vagy célokra. 

FANTASZTIKUS 
NÉVRE SZÓLÓ AJÁNDÉKUTALVÁNYOK AJÁNDÉKBA! 
AKÁR MÁR 1 ÓRÁN BELÜL! * 


Az árak 2021.05.27-től visszavonásig érvényes. 

A ***-al jelölt ajándékutalványok most 
-15% KEDVEZMÉNNYEL IS MEGVÁSÁROLHATÓK, 
A KÉSZLET EREJÉIG!
 


Tanácstalan vagy, hogy feleségednek, párodnak, testvérednek, anyukádnak, lányodnak, vagy barátnődnek 
mit ajándékozz születésnapjára, évfordulótokra vagy KARÁCSONYRA?!
 

Itt egy remek ötlet! 

Lepd meg őket egy egyedi és névre szóló Szépítő Ajándékutalvánnyal, 
melynek biztosan örülnek majd, meglátod

hiszen különböző típusú ajándékutalványaim közül biztosan megtalálod szeretteidnek azt a csomagot, amire a legjobban vágynak... 


* Szeretnél rendelni?: Kérlek küld a megrendeléshez emailt a mullerbeata75@gmail.com e-mailcímre, és add meg, hogy melyik ajándékcsomag kinek a nevére szeretnéd hogy elkészítsem. Az elkészített ajándékutalványt extra gyorsan 1 napon de akár 1 órán belül is e-mailen is el tudom neked küldeni, ha szeretnéd és átutalással tudod könnyen fizetni !

 

 

VÁLASZTHATÓ NÉVRE SZÓLÓ AJÁNDÉKUTALVÁNYOK, CSOMAGOK:


Az alábbi választható szépészeti ajándékcsomagokból* választhatsz még, melyet névre szólóan elkészítek részedre,
hogy odaajándékozhasd szeretteidnek! 
 


A ***-al jelölt ajándékutalványok most 
-15% KEDVEZMÉNNYEL IS MEGVÁSÁROLHATÓK, A KÉSZLET EREJÉIG!
 

AKÁR 1 ÓRÁN BELÜL!!!

 

AZ ALÁBBI NÉVRE SZÓLÓ AJÁNDÉKUTALVÁNYOK KÖZÜL VÁLASZTHATSZ,

MELYET UTALÁSSAL IS TUDSZ FIZETNI! :

 

ÚJ! UNIVERZÁLIS Ajándékcsomag: 
az ajándékutalvány 1 fő részére BÁRMELYIK SZOLGÁLTATÁSOMRA* BEVÁLTHATÓ nálam

a Müller Beáta Szépségszalonban hétközben, min. 2-3 héttel előre időpont egyeztetés szerint. 
8.500 Ft VAGY 15.000 Ft ILLETVE 30.000 Ft értékben igényelhető! 

* kivéve fodrász szolgáltatások. 

SMINK Ajándékcsomag: 
az ajándékutalvány 1 fő részére 1 db alkalmi smink elkészítését tartalmaz a Müller Beáta Szépségszalonban. 
9.500 Ft/db 

*** -15% kedvezménnyel EGYÉNI SMINKOKTATÁS- Ajándékcsomag: 
az ajándékutalvány 1 fő részére egyéni sminkoktatást tartalmaz a Müller Beáta Szépségszalonban. 
29.900 Ft/db helyett csak *** 24.900 Ft/fő!! 

*** -15% kedvezménnyel ÚJDONSÁG! 
KOZMETIKAI Ajándékcsomag
 
Névre szóló ajándékutalvány, mely tartalmaz egy kozmetikai komplett arckezelést bőrtipusnak megfelelően (ránctalanító, hidratáló vagy nyugtató vagy feszesítő) plusz egy bőrmegújító hydradermabrációs arckezelést +szemöldök szedést

16.200 Ft/db helyett csak *** 13.600 Ft áron vásárolhatóak. 

ALKALMI  Ajándékcsomag 1 FŐRE : 
az ajándékutalvány 1 fő részére egy alkalmi smink és egy alkalmi frizura elkészítését tartalmazza a szalonban 
19.900 Ft/db 

DUPLA ALKALMI Ajándékcsomag 2 FŐRE : 
az ajándékutalvány 2 fő részére 2 alkalmi smink és 2 alkalmi frizura elkészítését tartalmazza a szalonban 
37.800 Ft/db 

*** -15% kedvezménnyel EXLUZÍV Ajándékcsomag: 
az ajándékutalvány 1 fő részére 1 alkalmi smink és 1 alkalmi frizura elkészítését a Müller Beáta Szépségszalonban, valamint előtte egy kis kozmetikai kezelést és szemöldök szedést tartalmaz, egyeztetés szerint. 
32.000 Ft/db helyett csak 28.000 Ft/db*** 

TELJES ÁTVÁLTOZTATÁS fotózás nélkül- Ajándékcsomag: 
az ajándékutalvány a következőket tartalmazza: 
1 fő részére Átváltoztatás keretében 1 alkalmi smink és 1 alkalmi frizura elkészítése személyre szabottan, részletesen: igény szerinti alkalmi frizura/konty készítést hajmosással +hajvágással vagy melír készítéssel, besütéssel vagy hajvasalással, beszárítással, szemöldök igazítás és szedés, kozmetikai kiskezelést, a bőr felkészítése a sminkelésre, alkalmi smink elkészítése igény szerint, személyre szabott bőrápolási, színanalitikai, valamint smink,- és öltözködési tanácsokat is tartalmazva, (mobillal készítünk egy előtte-utána képet, kis luxus arcápolási ajándékkal) előzetes időpont egyeztetés szerint a Müller Beáta Szépségszalonban 39.900 Ft/db 

Akció! ****TELJES ÁTVÁLTOZTATÁS PROFI FOTÓZÁSSAL Ajándékcsomag: 
az ajándékutalvány a következőket tartalmazza: 
1 fő részére teljes Átváltoztatás keretében 1 alkalmi smink és 1 alkalmi frizura elkészítése személyre szabottan, részletesen: igény szerinti alkalmi frizura/konty készítést hajmosással + hajvágással vagy melír készítéssel, besütéssel vagy hajvasalással, beszárítással, szemöldök igazítás és szedés, kozmetikai kiskezelést, a bőr felkészítése a sminkelésre, alkalmi smink elkészítése igény szerint, személyre szabott bőrápolási, színanalitikai, valamint smink,- és öltözködési tanácsokat is tartalmazva, továbbá profi fotósunk által (profi felszereléssel) 50 kattintással, 2 átöltözéssel, 2 fajta frizurával és 2 retusált fotóval és kis luxus arcápolási ajándékkal előzetes időpont egyeztetés szerint a Müller Beáta Szépségszalonban 64.900 Ft helyett csak 55.900 Ft. 

EXTRA Ajándékcsomag: 
az ajándékutalvány 2 fő részére 1 db alkalmi smink vagy alkalmi frizura elkészítését és külön időpontban 2 fő részére egyéni sminkoktatást tartalmaz, egyeztetés szerint, 55.600 Ft helyett csak 49.900 Ft/db 


FONTOS TUDNIVALÓK:

* Szeretnél rendelni?: Akár 1 órán belül is megkaphatod emailen az ajándékutalványt. Kérlek küld a megrendeléshez emailt a mullerbeata75@gmail.com e-mailcímre, és add meg, hogy melyik ajándékcsomag kinek a nevére szeretnéd hogy elkészítsem. Az elkészített ajándékutalványt extra gyorsan 1 napon de akár 1 órán belül is e-mailen is el tudom neked küldeni, ha szeretnéd! 

Az ár tartalmazza még továbbá a szalonban történő anyag és eszközhasználat biztosítását, viszont nem tartalmazza a Budapesten túli, illetve a Bp. kerületeibe történő kiszállási díjat, (ld. kiszállási díj menüpont), valamint nem tartalmazza az utánvétes postai átvétel esetén a postaköltséget. 25.000 Ft feletti ajándékutalvány csomag rendelése esetén a postaköltség ajándék. 

*A névre szóló ajándékutalvány átvétele és fizetése személyesen készpénzben (egyeztetés alapján Budapesten vagy a szépségszalonban), vagy email-en elküldve és átutalással tudod kifizetni. 

COVID- ELLENI higiéniai előírásokat maximálisan betartva, maszkban dolgozunk, egyszerre csak 1 vendéget fogadunk a szalonban és külső helyszínen egyaránt, illetve be is vagyunk oltva a vírus ellen! 

Mikor ?: A névre szóló ajándékutalvány 6 hónapon belül, min. 3-4 héttel előre leegyeztetett időpontban hétközben (kedd-szerda kivételével) váltható be a szépségszalonban, másra átruházható de pénzre vissza nem váltható. Az akciók össze nem vonhatóak, 1 fő több ajándékutalványt is vásárolhat. reggel 8 óra előtti munkavégzésnek 3800/kolléga/alkalom a felára, továbbá még plusz +a vasárnapi és ünnepnapi és szünnapi (kedd-szerda) megrendelés esetén is 3800 Ft/kolléga /alkalom a felár a díja a kiszállási díjon túl,  ha van.

Sajnos bevátlás vagy a vendég bejelentkezésének hiányában 6 hónap eltelte után az utalvány érvénytelenné válik. A változtatás jogát fenntartjuk! Részletesen a kiszállási díjról az Árak menüpontban találsz még információt. 

Ajándékutalvánnyal rendelkezel?: Kérlek az utalvány lejárata előtt min. 3-4** héttel kérj időpontot e-mailen. Az utalvány pénzre vissza nem váltható, de másra átruházható. Amennyiben 6 hónapon belül nem jelzed írásban beváltási igényedet, a határidő lejárta után az utalvány érvényét veszti! 

** Vírusidőszak alatt kérlek min. 5-7 héttel előre bejelentkezni, mivel ebben a speciális helyzetben lehetséges hogy szellősebben és így limitáltabban is kell dolgoznunk a szalonban a Kormányrendelkezések ill. az esetleges eü. körülmények végett, illetve mindenki egészségügyi biztonsága érdekében is, ezzel kapcsolatban köszönjük előre is a megértésed! 

COVID-19 MIATT történő esetleges halasztási igény bejelentésére is van lehetőség, melynek az a feltétele, hogy a valós járványidőszak alatt az utalvány határidejének lejárta előtt min. 2 héttel jelezd felém emaileben, hogy szeretnéd az utalvány beváltását a járvány miatt későbbre halasztani, egyeztetés szerint, és így a 6 hónapos időkorlát megszűnik. Amennyiben ezt elszalasztod, és később a vírusra hívatkozva, de a lejárt ajándékutalványt szeretnéd beváltani, sajnos az ajándékutalvány lejárta után nincs lehetőség a felhasználási határidő hosszabbítására, és az ajándékutalvány érvényét veszti! 

Időpont foglalás ha nincs kifizetett utalványod: Időpontot egyeztetni valamint lefoglalni előzetesen min 3-4 héttel általában hétköznapokra tudsz, 10.000 Ft/fő foglalási díj (foglaló)  ellenében, mely díj a teljes munkadíjból levonásra kerül a helyszínen a kifizetéskor. Ezt akár átutalással, akár személyesen kp-ben tudod fizetni. Ez a foglalási díj abban az esetben nem kerül visszafizetésre, ha a vendég 48 óránál később mondja le, vagy nem mondja le egyáltalán a megrendelést, de nem is jön el ld.lentebb - Lemondás c. pontban. Ha ajándékutalványt vásárolsz, akkor előzetes időpont foglalás ugyanúgy kell, de mivel az utalvány előre ki van fizetve, így foglalási díjra ebben az esetben nincs szükség. 

Foglalási djíat (foglalót)  kifizetni átutalással vagy személyesen készpénzzel is rendezni tudod előre egyeztetés szerint a szalonban.
Utalni a Müller Beáta 10700529-69176023-51100005 Cib számlára tudsz, megjegyzésbe csak a nevedet és a számlázási címedet írd be kérlek, illetve írd meg légyszíves emailen, hogy milyen címre írhatom majd az áfás számlát. 

Fizetés: szeretnénk tájékoztatni, hogy a szalonban csak készpénzzel tudsz fizetni, kártyával sajnos NEM!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Akciós ajánlataink:


 AKCIÓ! Francia azonnali és látványos luxus ránctalanító arckezelés a mimikai és öregségi ráncok együttes kezelése, Botu-like formulával és hyaluronsavval az Ericson Laboratoire Paris-tól -15% 17.500 Ft helyett  most csak 14.900 Ft. 

Tovább a részletekért >>>

 

 

Teljes Átváltoztatás profi fotózással Ajándékcsomag,
akár névre szóló ajándékutalvány keretében a következőket tartalmazza:

a Müller Beáta Szépségszalonban 64.900 Ft/fő helyett most csak 55.900 Ft!

Tovább a részletekért >>>

 

 

Egyéni sminktanácsadás és sminktanfolyam a szalonban 15% kedvezménnyel
most csak 24.900 Ft/fő 

29.900 Ft*/fő helyett! *

Tovább a részletekért >>>

 

 

 

AKCIÓ!
Frissítsd fel a bőröd és
gyere el egy mélytisztító arckezelésre gőzölőssel
ami most 9.800 Ft! 

                    Tovább a részletekért >>>

 

Müller Beáta blogjai

6 éves a Müller Beáta Szépségszalon

Szaladnak az évek, 2020 év nem volt könnyű nálunk sem, de megünnepeltük a Covid ellenére is, hogy már 6 éve együtt dolgozunk! A kép készülésekor ugyan 2 kollégánk beteg volt és 1 kollégánk otthon babázik, de mindannyian bizakodóan nézünk a 2021 év elébe és várjuk kedves vendégeinket sok szeretettel a jövőben is! 

Vírus idején is várunk szeretettel bejelentkezés szerint a szalonban!

Vírus idején is maximális körültekintéssel és fertőtlenítéssel dolgozunk a szalonban és csak is egészségesen és maszkban várunk szeretettel a Müller Beáta Szépségszalonban az új rendelkezéseknek megfelelően bejelentkezés szerint.

A 2021. április 7-től a Kormányrendeletnek megfelelően este 21 óráig tudunk fogadni hétköznap illetve igény szerint hétvégén is fogadunk vendégeket délután 17 óráig!

  • Kérünk, hogy csak egészségesen érkezz és lehetőleg kísérő nélkül.
  • Kérünk, hogy érkezéskor moss kezet és a kihelyezett kézfertőtlenítő gélt is használd. 
  • Kérünk a szalonban hordj maszkot.
  • Egyszerre csak 1 vendéggel foglalkozunk (kivéve több kollégát is egyszerre érintő csapatos szolgáltatásainknál pl. Átváltoztatás profi fotózással a szalonban stb).
  • Kérünk, hogy  előzetes időpont egyeztetéssel és pontosan érkezz (+-5 perc)
  •  Kérünk téged is, hogy tartsd be a rendeletnek megfelelő 1,5 m távolságot a többi vendéggel is a szalonban.
  • Ha nem érzed jól magad akár csak kicsit is,  kérünk inkább kérj új időpontot!

Köszönjük szépen a segítséget! 

Itt találsz meg minket:

Müller Beáta Szépségszalon

Cím: 1094 Budapest, Ferenc tér 6-7.

Telefon: +36203933763

E-mail: mullerbeata75@gmail.com

Honlap:www.mullerbeatasmink.hu

Térkép:  https://goo.gl/maps/1pY1VHwsfv72

 

 

Online-ajánlat kérése

 

Ha szeretnél árajánlatot kérni vagy lefoglalni szolgáltatásaink egyikét,

kérjük KATTINTS IDE:

 

AJÁNLATOT KÉREK >>>

Kövess a Facebookon!

A szalon:

Kattints ide ha a Müller Beáta szépségszalonra vagy kíváncsi

A Müller Beáta Szépségszalon évek óta kifejezetten alkalmi és esküvői smink és frizurakészítésre specializálódott Szalon, melynek tulajdonosa a 25 éves sminkes szakmai tapasztalattal rendelkező sminkmester, kozmetikus: Müller Beáta.

 

Tovább a részletekért >>>