Alkalmi, esküvői smink és frizura, Budapesten és vidéken is!

-15% kedvezménnyel Ajándékutalványok ajándékba

 

Névre szóló akciós Szépítő Ajándékutalványok ajándékba,

akár 1* órán belül!

  A honlapon szereplő képek, információk és írott szövegek szerzői jogvédelem alatt állnak, melyek részei, vagy egésze csak és kizárólag a tulajdonos előzetes engedélyével használhatóak fel más helyen, módon vagy célokra. 

FANTASZTIKUS 
NÉVRE SZÓLÓ AJÁNDÉKUTALVÁNYOK AJÁNDÉKBA! 
AKÁR MÁR 1 ÓRÁN BELÜL! * 


Az árak 2019.08.27-től visszavonásig érvényes. 

A ***-al jelölt ajándékutalványok most 
-15% KEDVEZMÉNNYEL IS MEGVÁSÁROLHATÓK, 
A KÉSZLET EREJÉIG!
 


Tanácstalan vagy, hogy feleségednek, párodnak, testvérednek, anyukádnak, lányodnak, vagy barátnődnek 
mit ajándékozz születésnapjára, évfordulótokra vagy KARÁCSONYRA?!
 

Itt egy remek ötlet! 

Lepd meg őket egy egyedi és névre szóló Szépítő Ajándékutalvánnyal, 
melynek biztosan örülnek majd, meglátod

hiszen különböző típusú ajándékutalványaim közül biztosan megtalálod szeretteidnek azt a csomagot, amire a legjobban vágynak... 


* Szeretnél rendelni?: Kérlek küld a megrendeléshez emailt a mullerbeata75@gmail.com e-mailcímre, és add meg, hogy melyik ajándékcsomag kinek a nevére szeretnéd hogy elkészítsem. Az elkészített ajándékutalványt extra gyorsan 1 napon de akár 1 órán belül is e-mailen is el tudom neked küldeni, ha szeretnéd! 

 

 

Választható ajándékcsomagok:  


Az alábbi választható szépészeti ajándékcsomagokból* választhatsz még, melyet névre szólóan elkészítek részedre,
hogy odaajándékozhasd szeretteidnek! 
 


A ***-al jelölt ajándékutalványok most 
-15% KEDVEZMÉNNYEL IS MEGVÁSÁROLHATÓK, 
A KÉSZLET EREJÉIG!
 AKÁR 1 ÓRÁN BELÜL* 

 

 

 

 

ÚJ! UNIVERZÁLIS Ajándékcsomag: 
az ajándékutalvány 1 fő részére BÁRMELYIK SZOLGÁLTATÁSOMRA* BEVÁLTHATÓ nálam

a Müller Beáta Szépségszalonban hétközben, min. 2-3 héttel előre időpont egyeztetés szerint. 
8.500 Ft VAGY 15.000 Ft ILLETVE 30.000 Ft értékben igényelhető! 

* kivéve fodrász szolgáltatások. 

Smink- Ajándékcsomag: 
az ajándékutalvány 1 fő részére 1 db alkalmi smink elkészítését tartalmaz a Müller Beáta Szépségszalonban. 
8.900 Ft/db 

*** -15% kedvezménnyel Sminkoktatás- Ajándékcsomag: 
az ajándékutalvány 1 fő részére egyéni sminkoktatást tartalmaz a Müller Beáta Szépségszalonban. 
21.900 Ft/db helyett csak ***18.900Ft!! 

*** -15% kedvezménnyel ÚJDONSÁG! 
Kozmetikai Ajándékcsomag
 
Névre szóló ajándékutalvány, mely tartalmaz egy kozmetikai komplett arckezelést bőrtipusnak megfelelően (ránctalanító, hidratáló vagy nyugtató vagy feszesítő) plusz egy bőrmegújító hydradermabrációs arckezelést +szemöldök szedést

16.200 Ft/db helyett csak *** 13.600 Ft áron vásárolhatóak. 

Alkalmi Ajándékcsomag: 
az ajándékutalvány 1 fő részére egy alkalmi smink és egy alkalmi frizura elkészítését tartalmazza a szalonban 
17.900 Ft/db 

Dupla Alkalmi Ajándékcsomag: 
az ajándékutalvány 2 fő részére 2 alkalmi smink és 2 alkalmi frizura elkészítését tartalmazza a szalonban 
35.000 Ft/db 

*** -15% kedvezménnyel Exkluzív Ajándékcsomag: 
az ajándékutalvány 1 fő részére 1 alkalmi smink és 1 alkalmi frizura elkészítését a Müller Beáta Szépségszalonban, valamint előtte egy kis kozmetikai kezelést és szemöldök szedést tartalmaz, egyeztetés szerint. 
30.000 Ft/db helyett csak 27.000 Ft/db*** 

Teljes Átváltoztatás- Ajándékcsomag: 
az ajándékutalvány a következőket tartalmazza: 
1 fő részére Átváltoztatás keretében 1 alkalmi smink és 1 alkalmi frizura elkészítése személyre szabottan, részletesen: igény szerinti alkalmi frizura/konty készítést hajmosással +hajvágással vagy melír készítéssel, besütéssel vagy hajvasalással, beszárítással, szemöldök igazítás és szedés, kozmetikai kiskezelést, a bőr felkészítése a sminkelésre, alkalmi smink elkészítése igény szerint, személyre szabott bőrápolási, színanalitikai, valamint smink,- és öltözködési tanácsokat is tartalmazva, (mobillal készítünk egy előtte-utána képet, kis luxus arcápolási ajándékkal) előzetes időpont egyeztetés szerint a Müller Beáta Szépségszalonban 37.900 Ft/db 

Akció! ****Teljes Átváltoztatás profi fotózással Ajándékcsomag: 
az ajándékutalvány a következőket tartalmazza: 
1 fő részére teljes Átváltoztatás keretében 1 alkalmi smink és 1 alkalmi frizura elkészítése személyre szabottan, részletesen: igény szerinti alkalmi frizura/konty készítést hajmosással + hajvágással vagy melír készítéssel, besütéssel vagy hajvasalással, beszárítással, szemöldök igazítás és szedés, kozmetikai kiskezelést, a bőr felkészítése a sminkelésre, alkalmi smink elkészítése igény szerint, személyre szabott bőrápolási, színanalitikai, valamint smink,- és öltözködési tanácsokat is tartalmazva, továbbá profi fotósunk által (profi felszereléssel) 50 kattintással, 2 átöltözéssel, 2 fajta frizurával és 2 retusált fotóval és kis luxus arcápolási ajándékkal előzetes időpont egyeztetés szerint a Müller Beáta Szépségszalonban 64.900 Ft helyett csak 54.900 Ft. 

Extra Ajándékcsomag: 
az ajándékutalvány 2 fő részére 1 db alkalmi smink vagy alkalmi frizura elkészítését és külön időpontban 2 fő részére egyéni sminkoktatást tartalmaz, egyeztetés szerint, 53.600 Ft helyett csak 48.700 Ft/db 


FONTOS TUDNIVALÓK:

* Szeretnél rendelni?: Akár 1 órán belül is megkaphatod emailen az ajándékutalványt. Kérlek küld a megrendeléshez emailt a mullerbeata75@gmail.com e-mailcímre, és add meg, hogy melyik ajándékcsomag kinek a nevére szeretnéd hogy elkészítsem. Az elkészített ajándékutalványt extra gyorsan 1 napon de akár 1 órán belül is e-mailen is el tudom neked küldeni, ha szeretnéd! 

Kifizetni átutalással vagy személyes átvétellel készpénzzel is rendezni tudod. Utalni a Müller Beáta 10700529-69176023-51100005 Cib számlára tudsz, megjegyzésbe csak a nevedet írd be kérlek, illetve írd meg, hogy milyen címre írhatom majd az áfás számlát. 

Az ár tartalmazza még továbbá a szalonban történő anyag és eszközhasználat biztosítását, viszont nem tartalmazza a Budapesten túli, illetve a Bp. kerületeibe történő kiszállási díjat, (ld. kiszállási díj menüpont), valamint nem tartalmazza az utánvétes postai átvétel esetén a postaköltséget. 25.000 Ft feletti ajándékutalvány csomag rendelése esetén a postaköltség ajándék. 

*A névre szóló ajándékutalvány átvétele és fizetése személyesen készpénzben (egyeztetés alapján Budapesten vagy a szépségszalonban), vagy email-en elküldve és átutalással tudod kifizetni. 

Mikor ?: 
A névre szóló ajándékutalvány 6 hónapon belül, min. 3-4 héttel előre leegyeztetett időpontban hétközben (kedd-szerda kivételével) váltható be a szépségszalonban, másra átruházható de pénzre vissza nem váltható. Az akciók össze nem vonhatóak, 1 fő több ajándékutalványt is vásárolhat. reggel 8 óra előtti munkavégzésnek 3800/kolléga/alkalom a felára, továbbá még plusz +a vasárnapi és ünnepnapi és szünnapi (kedd-szerda) megrendelés esetén is 3800 Ft/kolléga /alkalom a felár a díja a kiszállási díjon túl,  ha van.

Sajnos bevátlás vagy a vendég bejelentkezésének hiányában 6 hónap eltelte után az utalvány érvénytelenné válik. A változtatás jogát fenntartjuk! Részletesen a kiszállási díjról az Árak menüpontban találsz még információt. 

Ajándékutalvánnyal rendelkezel?: Kérlek az utalvány lejárata előtt min. 3-4 héttel kérj időpontot e-mailen. Az utalvány pénzre vissza nem váltható, de másra átruházható. 


Időpont foglalás: Időpontot egyeztetni valamint lefoglalni előzetesen min 3-4 héttel általában hétköznapokra tudsz, 10.000 Ft/fő foglalási díj (foglaló)  ellenében, mely díj a teljes munkadíjból levonásra kerül a helyszínen a kifizetéskor. Ezt akár átutalással, akár személyesen kp-ben tudod fizetni. Ez a foglalási díj abban az esetben nem kerül visszafizetésre, ha a vendég 48 óránál később mondja le, vagy nem mondja le egyáltalán a megrendelést, de nem is jön el ld.lentebb - Lemondás c. pontban. Ha ajándékutalványt vásárolsz, akkor előzetes időpont foglalás ugyanúgy kell, de mivel az utalvány előre ki van fizetve, így foglalási díjra ebben az esetben nincs szükség. 

Foglalási djíat (foglalót)  kifizetni átutalással vagy személyesen készpénzzel is rendezni tudod előre egyeztetés szerint a szalonban.
Utalni a Müller Beáta 10700529-69176023-51100005 Cib számlára tudsz, megjegyzésbe csak a nevedet és a számlázási címedet írd be kérlek, illetve írd meg légyszíves emailen, hogy milyen címre írhatom majd az áfás számlát. 

Fizetés: szeretnénk tájékoztatni, hogy a szalonban csak készpénzzel tudsz fizetni, kártyával sajnos NEM!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Akciós ajánlataink:


 AKCIÓ! Francia azonnali és látványos luxus ránctalanító arckezelés a mimikai és öregségi ráncok együttes kezelése, Botu-like formulával és hyaluronsavval az Ericson Laboratoire Paris-tól -15% 17.500Ft helyett  most csak 14.900 Ft. 

Tovább a részletekért >>>

 

 

Teljes Átváltoztatás profi fotózással Ajándékcsomag,
akár névre szóló ajándékutalvány keretében a következőket tartalmazza:

a Müller Beáta Szépségszalonban 64.900 Ft/fő helyett most csak 54.900 Ft!

Tovább a részletekért >>>

 

 

Egyéni sminktanácsadás és sminktanfolyam a szalonban
most csak 18.900 Ft/fő 

21900 Ft*/fő helyett! *

Tovább a részletekért >>>

 

 

 

Akció! 4 alkalmas Menyasszonyoknak kozmetikai  bőrszépítő-felkészítő kezelés sorozat, heti 1  alkalommal, 39.000 Ft helyett
csak 34.900 Ft!

                    Tovább a részletekért >>>

 

Müller Beáta blogjai

Új cikk velem a 2019 esküvői sminkdivatról az Esküvő Okosan portálon!

Ezek lesznek a legnépszerűbb menyasszonyi sminktrendek 2019-ben

A 2019-es év menyasszonyi sminktrendek terén is hozott újdonságokat. Bár az nagyon egyéni, szubjektív és összetett téma, hogy kinek mi áll jól, hiszen a cél az, hogy ami szép rajtunk azt még szebbé tegyük, – ami pedig kevésbé azt elkendőzzük, vagy elvonjuk onnan a hangsúlyt és a tekintetet – azért mégiscsak érdemes szemügyre venni, hogy miből csemegézhetünk, ha naprakészek szeretnénk lenni a nagy napon. Müller Beáta sminkmestert és kozmetikust kértük meg, hogy segítsen nekünk eligazodni a témában.

A teljes cikket ide kattintva tudod megnézni:  https://eskuvookosan.hu/ezek-lesznek-a-legnepszerubb-menyasszonyi-sminktrendek-2019-ben/ 

Éjszakai esküvői magazin fotózás az erdőben!

 MISS WORLD  HUNGARY  2017  Koroknyai Virág  szépségkirálynőt 
 sminkelt em 2018  júniusában a  Tündérerdő  Rendezvényközpont 150  éves fái között, ahol a  Big  Day Esküvő  Magazinnal dolgoztam i  smételten együtt egy  földöntúli fényekkel teli,  izgalmas és szuper  éjszakai  fotózáson. A  képek mobillal  készültek, profi  képek  h

amarosan! 

Itt találsz meg minket:

Müller Beáta Szépségszalon

Cím: 1094 Budapest, Ferenc tér 6-7.

Telefon: +36203933763

E-mail: mullerbeata75@gmail.com

Honlap:www.mullerbeatasmink.hu

Térkép:  https://goo.gl/maps/1pY1VHwsfv72

 

 

Online-ajánlat kérése

 

Ha szeretnél árajánlatot kérni vagy lefoglalni szolgáltatásaink egyikét,

kérjük kattints ide:

 

AJÁNLATOT KÉREK >>>

Kövess a Facebookon!

A szalon:

Kattints ide ha a Müller Beáta szépségszalonra vagy kíváncsi

A Müller Beáta Szépségszalon évek óta kifejezetten alkalmi és esküvői smink és frizurakészítésre specializálódott Szalon, melynek tulajdonosa a 23 éves sminkes szakmai tapasztalattal rendelkező sminkmester, kozmetikus: Müller Beáta.

 

Tovább a részletekért >>>