Alkalmi, esküvői smink és frizura, Budapesten és vidéken is!

Alkalmi smink és frizura


 

A honlapon szereplő smink és kozmetikai képek, információk, anyagok és írott szövegek 100%-ban az én munkáim és ezért szerzői jogvédelem alatt állnak, melyek részei, vagy egésze csak és kizárólag a tulajdonos előzetes engedélyével használhatóak fel más helyen, módon vagy célokra. ALKALMI SMINK ÉS FRIZURA KÉSZÍTÉSE

Különleges alkalomra készülsz és biztosra akarsz menni?! 
Ki akarod hozni magadból a legszebbett? 

Személyre szabott és elegáns sminket és frizurát is szeretnél, ami illik a ruhádhoz, a személyiségedhez, meg az alkalomhoz is?! 


Akkor jó helyen jársz! 


Az árak 2018.10.15-től érvényes! 

 Alkalmi smink és frizura csomagjaink közül választhatsz: 

Alkalmi smink: 8.500.- Ft/fő (erősebb, kontrasztosabb, elegáns smink), műszempilla nélkül. Ha műszempillát is szeretnél (soros, tincses) + 2700 Ft. A helyszínen minden további alkalmi smink elkészítése csak 4900- Ft/fő! 

ÚJ! Alkalmi smink, próbával együtt :16.900.- Ft, mely ár tartalmazza a próbasmink elkészítését a kozmetikában (10100 Ft), a sikeres próba után pedig a komplett smink elkészítését a kért napon, a megbeszélt időpontban és helyszínen . A helyszínen minden további alkalmi smink elkészítése csak 4900.- Ft/fő! Ha műszempillát is szeretnél (soros, tincses)+ 2700 Ft/fő. 

ÚJ! Alkalmi smink és frizura együtt, próba nélkül: 16.900.- Ft, mely ár tartalmazza a a komplett smink és frizura elkészítését a kért napon, a megbeszélt időpontban és helyszínen fodrász kolléganőmmel együtt. A helyszínen minden további alkalmi smink elkészítése csak 4900.- Ft/fő, és minden további alkalmi frizura** készítse csak 4900 Ft/fő! 

ÚJ! Alkalmi smink és frizura együtt, de csak sminkpróbával : 23.900.- Ft, mely ár tartalmazz egy sminkpróbát (11900 Ft), valamint a komplett smink és frizura elkészítését a kért napon, a megbeszélt időpontban és helyszínen fodrász kollégámmal együtt (12.000 Ft). A helyszínen minden további alkalmi smink elkészítése csak 4900 Ft/fő, és minden további alkalmi frizura** készítse csak 4900 Ft/fő! 

ÚJ! Alkalmi smink és frizura együtt, sminkpróbával és frizurapróbával együtt : 28.900.- Ft, mely ár tartalmazz egy sminkpróbát (15.900 Ft), valamint a komplett smink és frizura elkészítését a kért napon, a megbeszélt időpontban és helyszínen fodrász kollégámmal együtt (13.000 Ft). A helyszínen minden további alkalmi smink elkészítése csak 4900 Ft/fő, és minden további alkalmi frizura** készítse csak 4900 Ft/fő! 


** extra hosszú haj esetén (40 cm hajhosszúság felett) az alkalmi frizura elkészítésekor plusz +1800 Ft/fő összeget számítunk fel. 

 

Fontos információk

 • Budapesten a Müller Beáta Szépségszalonban tudunk én és szakmai csapatom együtt (sminkeseim/volt tanítványaim és fodrászaim) téged megszépíteni, de kérésre házhoz is kimegyünk kiszállási díj ellenében + plusz 1 vendég megszépítése esetén Budapesten belül (ld. Árak menüpont), és vidékre a vendég + további 2 fő megszépítésének megrendelése esetén (Budapestől 100 Km-ig) illetve összesen 4 fő megszépítése esetén 100 Km-en túl is szintén kimegyünk a kért helyszínre! 
 • A helyszínre kiszállás esetén a plusz vendégek esetén kérlek vedd figyelembe, hogy amennyiben sminkes és fodrászt is kérsz együtt, akkor a plusz vendég esetén is smink és frizurakészítés esetén tudunk házhoz menni, viszont ha csak olyan csomagot kérsz, ahol csak smink van, akkor csak smink szolgáltatás elég a plusz vendégeknek is.
 • Kérésre akár 20 vendéget is meg tudunk szépíteni egy időben, Budapesten és vidéken egyaránt, kérés esetén hiszen ilyenkor kollégáim, szakmai csapatom is a rendelkezésre tud állni, egyeztetés szerint. 
 • A reggel 8 óra előtti, valamint vasárnapi és ünnepnapi és szünnapi (kedd-szerda) igény esetén 3800 Ft/kolléga /alkalom a +díja az ezeken a napokon történő felkéréseknek, a kiszállási díjon túl, ha van. További infókat a Kiszállási díj menüpontban tudsz még olvasni. 
 • Kérünk hogy előtte este mosd meg a hajad, így sokkal tartósabb lesz a frizurád abban az esetben, ha feltűzést vagy kontyot szeretnél kéni az alkalomra. Ha szeretnéd hogy a munka előtt a szalonban mossuk meg a hajad (rövid haj esetén vagy ha sehogy sem tudtad az előző esti hajmosást megoldanod), az plusz további +30 perc és +3500 Ft/alkalom. Ezt a szolgáltatást csak a szalonban tudjuk teljesíteni, előre egyeztetés szerint. 
 • Amennyiben ha kérsz smink és frizura próbát, úgy szeretnélek tájékoztatni, hogy ilyenkor nem fixáljuk vagy tartósítjuk a próba sminket vagy frizurát, csak külön kérés esetén, viszont a kért napon maximálisan fixáljuk majd azt. 
 • Fontos! A sminket maximálisan tartósítom kb. 14-16 órára, hajnalig garantáltan bírni fogja a táncot, az izzadást, sőt még a party-t is, csak a szájfényt kell frissíteni, semmi mást, amit nálam is meg tudsz venni, ha szeretnéd. 
 • Továbbá a szájfényed vagy rúzsod frissítésére vendégeinknek az elkészített sminkhez és szájfényhez használt My MB szájfényeket és szájfényrúzsokat is kedvező csomagok keretében megvásárolható a helyszínen 3200 Ft/db áron.
 • Jelenleg rendszeresen 4 fodrász és 5 sminkes kollégával is dolgozom, mindegyikük nagyon ügyes és az Fb-n és a honlapon a képek 60% az ő munkáik. Ügyesek a mostanában nagyon trendinek számító fonás, esküvői feltűzések, vagy akár kontykészítés terén is. 
 • Ha egy másik időpontban további plusz alkalmi smink vagy frizura próbát szeretnél még: 7900 Ft. Ha műszempillát is szeretnél +2700 Ft/fő. 
 • Ha kívánod, kiszállási díj ellenében (ld. Árak menüpont) természetesen kimegyünk akár hétvégén is a kért helyszínre is, de előzetes időpont egyeztetés szükséges. 
 • Ha mi megyünk a kért helyszínre, akkor a helyszínen történő sminkeléskor és frizurakészítéskor a következőket kérnék csak: lehetőleg ablakos, természetes fénnyel ellátott ablakos vagy hasonló helyen jó a sminket elkészíteni, csak egy (nem alacsony) szék (ha kell párnával is) illetve egy asztalra van szükség ahol kipakolhatok. 25 fok felett légkondícionált helység vagy álló ventillátort kérnénk szépen biztosítani a gördülékeny munkavégzéshez. Kollégámnak egy tükrös hely, asztal és szék illetve áramcsatlakozási lehetőségre lenne szüksége. Nagyon köszönjük ha ebben segítesz nekünk! 
 • Mit biztosítunk mi a munkához?: Professzionális kellékekkel és anyagokkal dolgozunk! Minden eszközt és anyagot mi biztosítunk kivéve tiara fátyol strassztű virág vagy egyéb díszítő kellék. 
 • Mit tartalmaz még az ár?: Jelen ajánlatunkban szereplő árak tájékoztató jellegűek. Az árak az áfát tartalmazzák. A 
 • Mit nem tartalmaz az ár?: A reggel 8 óra előtti, valamint vasárnapi és ünnepnapi és szünnapi (kedd-szerda) kiszállás esetén 3800 Ft/kolléga /alkalom, valamint a hét közbeni esetleges parkolási díjat. 
 • Fizetés: szeretnénk tájékoztatni, hogy a szalonban csak készpénzzel tudsz fizetni, kártyával sajnos NEM! 
 • Lemondás: kérlek a megbeszélt időpontot minimum 48 órával hamarabb mondd le, vagy kérj másik időpontot. Amennyiben ez elmarad, úgy 10.000 Ft/ alkalom készenlíti díjat számítunk fel. 
 • Utazási költség: Az ár nem tartalmazza a Budapesten túli, illetve a Bp. kerületeibe történő utazási díjat, melynél csak a benzinköltség kerül felszámításra, illetve ha van autópálya matrica illetve ha van parkolási költség esetleg. További részleteket a kiszállási díjról az Árak menüpontban találsz még a honlapon. 
 • Parkolás: Budapesten ha van parkolási díj, az plusz költséget jelent, ld. Kiszállási díjak az Árak menüpontban. Abban az esetben, ha kiemelten nehéz parkolási területre kellene mennünk, pl, Vár, vagy Hotelek előtt, kérünk szépen biztosíts számunkra helyet és lehetőséget a cím előtt, vagy nagyon közel, hogy parkolhassunk, mivel a nagyon nehéz csomagjaink miatt (kb. 30-50 kg) sajnos parkolni csak a megadott címtől max. kb. 100 m körzetben tudunk. Köszönjük szépen a segítséged!  


Mielőtt sminkelésre (vagy próbára) jössz, kérném szépen Tőled a következőket: 

 • -érdemes előre szakszerűen felkészíteni a bőröd az esküvőre, erre javaslom a kifejezetten erre a célra a leghatásosabb menyasszonyi bőrfelkészítő kezelést kozmetikusodnál - vagy szívesen segítek én is neked ebben, ha most nincs kozmetikusod épp ...
 • - előtte pár nappal már és aznap is kérlek igyál sok folyadékot (min. 1,5-2l /nap) hogy jobban tapadjon a smink és aludj sokat , 
 • - előtte nap kérlek radírozd le otthon az arcod és hidratáld arckérmmel erősen, 
 • - azon a héten lehetőleg már NE tisztíttasd ki az arcod és NE MENJ szoláriumba sem, 
 • - mivel sajnos aznap szemöldök szedésre már nincs lehetőség, kérlek ezt előtte lévő napokban, ha szükséges készíttesd el kozmetikussal, vagy tudok ebben neked segíteni egyeztetés szerint. 
 • - csak erre az alkalomra előtte NE rakass fel 3D műszempillát, ha megoldható, mivel ha igéző tekintetet szeretnél erre az 1 alkalomra, a műszempillát (tincses v. soros) én a sminkelés után rakom, fel, amit másnap a sminkkel együtt le is tudsz szedni...:) 
 • - a próbára kérlek pontosan érkezz, lehetőleg smink nélkül. 
 • - érdemes nyitott nyakú, világos felsőben lenned (garbó nem javasolt) 
 • - ha kérsz frizurát is, előtte este mosd meg kérlek a hajad! 
 • - ha bármilyen elképzelésed van, nyugodtan hozd magaddal kinyomtatva a képet. 
 • - *tudnod érdemes, hogy sírásálló és dörzsölés álló smink sajnos még nem létezik, csak instrukcióimat betartva* kb.14-16 órára tartós, izzadás és érintésálló smink létezik, ezért kérlek semmiképpen ne dörzsöld vagy vakard smink után a bőröd, mert megsérülhet a fixálás, de tanácsaimmal igyekszem segíteni neked, hogy zökkenőmentes legyen ez a csodaszép nap a számodra! Ha érzékeny, könnyezésre hajlamos a szemed, kérlek előtte napoktól használj erre megfelelő szemcseppet vagy szemspray-t (pl. allergia miatt vagy fényre érzékenység) ugyanis a folyamatos(!) könnyezés sajnos leoldhatja a sminket ezért a kész smink után is ha könnyezne a szemed, állandó felitatása szükséges addig, míg a könnyezés el nem múlik. !
 • - legyen nálad szájfény frissítésre, melynek legyen színe és ne legyen átlátszó, vagy nálunk megvásárolhatod a sminkelésnél használt profi My MB szuper szájfényed/rúzsod is 3200 Ft-os áron! 
 • -bármilyen hajdíszt szeretnél a hajadba frizurakészítés esetén, kérünk hozd magaddal. 
 •  

Köszönöm szépen a segítséged! 
Várlak szeretettel!

 


Újdonság!  


Fantasztikus újdonság a Müller Beáta Szépségszalonban! 

Esküvőre, alkalmakra készülő kedves vendégeinknek a szalonban további extra bővített szolgáltatásként a szájfényed vagy rúzsod frissítésére vendégeinknek az elkészített sminkhez és szájfényhez használt My MB szájfényeket és szájfényrúzsokat is kedvező csomagok keretében megvásárolható a helyszínen 3200 Ft/db áron. 

További infókért érdeklődj telefonon is nyugodtan!

 

Sminkes munkáim 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Retro stílus  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Akciós ajánlataink:

Teljes Átváltoztatás profi fotózással Ajándékcsomag, akár névre szóló ajándékutalvány keretében a következőket tartalmazza:

a Müller Beáta Szépségszalonban 58.900 Ft/fő helyett most csak 49900 Ft!

Tovább a részletekért >>>

 

 

Egyéni sminktanácsadás és sminktanfolyam a szalonban most csak 17900 Ft
20000 Ft*/fő helyett! *

Tovább a részletekért >>>

 

 

 Akció! 4 alkalmas Menyasszonyoknak kozmetikai  bőrszépítő-felkészítő kezelés sorozat, heti 1  alkalommal, 35.200 Ft helyett csak 29.900 Ft!

Tovább a részletekért >>>

 

 

DECEMBERI* -20% TETOVÁLÓ AKCIÓ!

Szuper természetes szálazott vagy púderes szemöldök tetoválás december hónapban* 54.000 Ft helyett csak 44.000 Ft, plusz 1 alkalmas színkorrekcióval és ajándék utóápoló krémmel! 

        Tovább a részletekért >>>

 

Müller Beáta blogjai

Éjszakai esküvői magazin fotózás az erdőben!

 MISS WORLD  HUNGARY  2017  Koroknyai Virág  szépségkirálynőt 
 sminkelt em 2018  júniusában a  Tündérerdő  Rendezvényközpont 150  éves fái között, ahol a  Big  Day Esküvő  Magazinnal dolgoztam i  smételten együtt egy  földöntúli fényekkel teli,  izgalmas és szuper  éjszakai  fotózáson. A  képek mobillal  készültek, profi  képek  h

amarosan! 

FRISS! BIG DAY Esküvő Magazin fotózáson voltunk ahol Kovács Dóra Dóri /DJ, modell, szinésznő állt nekünk modellt!

Kovács Dóra Dórit (modell, szinésznő, Dj) az Émile Étteremben fotóztuk és a Müller Beáta Szépségszalon készítette el részére az esküvői sminket és frizurát... 

Nagyon jó és pörgős hangualtú fotózás volt, az étterem változatos helyszínein igazán igényes menyasszonyi smink és frizura fotók is készültek. 

Itt találsz meg minket:

Müller Beáta Szépségszalon

1094 Budapest, Ferenc tér 6-7.

Telefon: +36203933763

e-mail: mullerbeata75@gmail.com

Honlap:www.mullerbeatasmink.hu

Térkép:  https://goo.gl/maps/1pY1VHwsfv72

 

 

Online-ajánlat kérése

 

Ha szeretnél árajánlatot kérni vagy lefoglalni szolgáltatásaink egyikét, kérjük kattints ide:

AJÁNLATOT KÉREK >>>

Kövess a Facebookon!

A szalon:

Kattints ide ha a Müller Beáta szépségszalonra vagy kíváncsi

A Müller Beáta Szépségszalon évek óta kifejezetten alkalmi és esküvői smink és frizurakészítésre specializálódott Szalon, melynek tulajdonosa a 22 éves sminkes szakmai tapasztalattal rendelkező sminkmester, kozmetikus: Müller Beáta.

Tovább a részletekért >>>