MÜLLER BEÁTA SZÉPSÉGSZALON, Budapest IX. Ferenc tér 6-7.

Alkalmi smink és frizura

 

 

A honlapon szereplő smink és kozmetikai képek, információk, anyagok és írott szövegek 100%-ban az én munkáim és ezért szerzői jogvédelem alatt állnak, melyek részei, vagy egésze csak és kizárólag a tulajdonos előzetes engedélyével használhatóak fel más helyen, módon vagy célokra. ALKALMI SMINK ÉS FRIZURA KÉSZÍTÉSE

Különleges alkalomra készülsz és biztosra akarsz menni?! 
Ki akarod hozni magadból a legszebbett? 

Személyre szabott és elegáns sminket és frizurát is szeretnél, ami illik a ruhádhoz, a személyiségedhez, meg az alkalomhoz is?! 


Akkor jó helyen jársz! 

 

A Müller Beáta Szépségszalon kifejezetten esküvői és alkalmi smink és frizura készítésre szakosodott szalon, ezért hétvégente koordinálásommal 
egyszerre és párhuzamosan több vendég elkészítésére és befogadására is alkalmasak vagyunk, hiszen ekkor profi fodrász kollégáimmal és sminkeseimmel együtt,  komplett profi alkalmi sminket és alkalmi frizurát vagy kontyot készítünk Neked és akár kedves családodnak egyaránt.


Az árak 2022.07.26-tól érvényes! A változtatás jogát fenntartom!


Az alábbi alkalmi smink és frizura csomagjaink közül választhatsz*: 

FIGYELEM: a lenti csomagok csak különböző alkalmakra vehetőek igénybe pl. buli, fogadás, keresztelő stb.  de esküvőre nem. Esküvői smink és frizura szolgáltatás csomagjainkat
az - Esküvőre smink és frizura készítése- c. menüpontban tekintsd meg kérlek!  

** hosszú haj esetén (40 -60 cm hajhosszúság között, a 40 cm kb vállig érő) az alkalmi frizura elkészítésekor plusz +1800 Ft/fő összeget számítunk fel. A 60 cm-nél hosszabb hajnál (deréktól lefelé érő haj esetében) még plusz további  +1800 Ft /fő az extra hosszú haj felá r= azaz 3600 Ft!

 • Nappali smink: 8900 Ft, mely ár tartalmazza: visszafogott, világos színű, nude színű nappal is hordható smink készítése a megbeszélt időpontban
 • Nappali smink és frizura: 19.900 Ft helyett most csak 17.900 Ft, mely ár tartalmazza: hordható, könnyű és világos színű smink és nappali frizura** készítését mosott hajból hajsütés vagy vasalás által, de feltűzés és extrák nélkül (pl. fonás stb). 


Alkalmi smink: 11.800.- Ft/fő (erősebb, kontrasztosabb, elegáns smink), műszempilla nélkül. Ha műszempillát is szeretnél (soros, tincses) + 3600 Ft. A helyszínen minden további alkalmi smink elkészítése csak 6900.- Ft/fő! 

 • Alkalmi smink, sminkpróbával: 23.800.- Ft/fő, mely ár tartalmazza a próbasmink elkészítését a kozmetikában (11.900 Ft), a sikeres próba után pedig a komplett smink elkészítését a kért napon (11.900 Ft), a megbeszélt időpontban, a helyszínen minden további alkalmi smink elkészítése csak 6900.- Ft/fő! Ha műszempillát is szeretnél (soros, tincses)+ 3600 Ft/fő. 
 •  
 • ÚJ! Csak alkalmi frizura 11.800.- Ft/fő (mosott hajból feltűzés, konty, fonás, sütés vagy vasalás készítése egyeztetés szerint és hajhossztól függően). A helyszínen minden további alkalmi haj elkészítése csak 6900.- Ft/fő! 
 •  
 •  Alkalmi smink és frizura együtt, próba nélkül: 23.900.- Ft, mely ár tartalmazza a a komplett smink és frizura elkészítését mosott hajból a kért napon, a megbeszélt időpontban fodrász kolléganőmmel együtt. A helyszínen minden további alkalmi smink elkészítése csak 6900.- Ft/fő, és minden további alkalmi frizura** készítse mosott hajból csak 6900 Ft/fő! 
 •  
 •  Alkalmi smink és frizura együtt, de csak sminkpróbával vagy frizura próbával: 32.900.- Ft, mely ár tartalmazz egy sminkpróbát (16.900 Ft), valamint a komplett smink és frizura elkészítését mosott hajból a kért napon, a megbeszélt időpontban  fodrász kollégámmal együtt (16.000 Ft). A helyszínen minden további alkalmi smink elkészítése csak 6900 Ft/fő, és minden további alkalmi frizura** készítse csak 6900 Ft/fő! 
 •  
 •  Alkalmi smink és frizura együtt, sminkpróbával és frizurapróbával együtt: 42.900.- Ft, mely ár tartalmazz egy smink és frizura próbát (22.900 Ft), valamint a komplett smink és frizura elkészítését mosott hajból a kért napon, a megbeszélt időpontban fodrász kollégámmal együtt (20.000 Ft). A helyszínen minden további alkalmi smink elkészítése csak 6900 Ft/fő, és minden további alkalmi frizura** készítse csak 6900 Ft/fő! 


** hosszú haj esetén (40 cm hajhosszúság felett, kb vállig érő) az alkalmi frizura elkészítésekor plusz +1800 Ft/fő összeget számítunk fel. 60 cm-nél hosszabb hajnál (deréktól lefelé érő haj esetében) még plusz további  +1800 Ft /fő az extra hosszú haj felár!

*** ha szeretnéd hogy csatos póthajadat is rakjuk fel neked akár próbán akár az esküvőd napján, amit Te hoznál majd magaddal a frizurakészítéshez, akkor plusz további 1800 Ft/fő összegért szívesen elkészítjük, de ez a szolgáltatás előzetes próbához között! 
****ha szeretnél a sminkedhez plusz Swarovski köveket is az arcodra, kis méretű kő esetén 150 Ft/db, nagyobb méretű kő esetén ennek a költsége 200 Ft/db az ára. 

FONTOS INFORMÁCIÓK, KÉRLEK OLVASD EL:

 • Időpont lefoglalása hétvégére: szombati és vasárnapi napokra a szolgáltatásainkat csak előzetes foglaló fizetése mellett tudjuk garantálni, mely összeg a választott csomag fele, melyet utalással (ld. lentebb) vagy személyesen kp-vel tudod kifizetni előzetes egyeztetés és ajánlatküldés után. Hét közbeni dátumokra a szalonban lévő szolgáltatásokra nem szükséges foglaló fizetése.
 • Próbát hét közbeni időpontra tudunk javasolni egyeztetés szerint (hétfő-csütörtök), a szombatonkénti esküvőink, szalagavatóink és egyéb fix dátumhoz között munkáink végett.  
 • COVID- ELLENI higiéniai előírásokat maximálisan betartva, maszkban dolgozunk és külső helyszínen egyaránt illetve be is vagyunk oltva a vírus ellen. A szalonban történő egészségügyi intézkedéseket részletesen még ide kattintva tudod elolvasni: https://mullerbeatasmink.hu/v%C3%ADrus-idej%C3%A9n-v%C3%A1runk-szeretettel-bejelentkez%C3%A9s-szerint-szalonban. Covid-19 vírussal kapcsolatos információk a szolgáltatás beváltását vagy időpont módosítását illetőleg ide kattintva tudsz még olvasni: https://mullerbeatasmink.hu/fontos-inform%C3%A1ci%C3%B3-j%C3%A1rv%C3%A1nyhelyzet-kapcs%C3%A1n

   

 • Több fős szakmai csapatommal sikeresen dolgozom együtt sok éve már a felkérések és munkák során, 4 fő fodrász, 4 fő sminkes 1 fő fotós és 1 fő stylist kollégáim mindegyike nagyon ügyes és az Fb-n és a honlapon a képek 60% az ő munkáik is. Végzett okleveles sminkeseim mind volt tanítványaim is egyben, így mindent tőlem tanultak, fodrászaim ügyesek a mostanában nagyon trendinek számító fonás, esküvői feltűzések, vagy akár kontykészítés terén is.
 • Budapesten több fős szakmai csapatommal, fodrászaimmal és sminkeseimmel/volt tanítványaimmal a Müller Beáta Szépségszalonban tudunk téged megszépíteni, de plusz további 2 fő megrendelése esetén kérésre házhoz is kimegyünk kollégáimmal kiszállási díj ellenében (vagy ha nincs plusz vendég akkor ennek megfelelő díj ellenében is kimegyünk (6900 Ft /smink , 6900 /frizura ld. Árak menüpont). Budapesttől 50 km-en belül min. plusz 3 vendég smink és frizura megrendelése (vagy ennek megfelelő összeg 3*13800 Ft) esetén tudunk kimenni a kért helyszínre (plusz benzin költség és matrica ha kell).
 • Tekintettel arra, hogy szalonom első sorban esküvői és alkalmi smink és frizura készítésére specializálódott, így előfordulhat, hogy a koordinálásom alatt dolgozó több fős csapatommal egy nap több vendég sminkje és frizurája is készülhet párhuzamosan és egyszerre a szalonban, de ha több vendég is megkeres minket kérésükkel, minden vendégre igyekszünk maximálisan odafigyelni munkánk során, mivel több kolléga is a rendelkezésre áll vendégeink részére ezeken a népszerűbb napokon mint pl. a szombat ahol sok esküvő vagy alkalom lehet egy nap.
 • Érkezés: Ha sminkelésre jössz hozzám, kérlek csak egészségesen és pontosan (+- max. 10 perc) érkezz, és lehetőleg smink nélkül és nyitottabb felsőben 15 perc késés esetén új időpontot tudunk csak egyeztetni. Köszönöm a segítséged! Amennyiben nem érzed jól magad, inkább pihenj és maradj otthon, valamint kérlek, hogy min. 48 órával hamarabb írásban jelezd ezt nekem és egyeztetünk egy másik időpontot. 
 • Kisérővel érkezel?: A sminkelés alatt a szalonom váró részében tud a kisérőd kényelmesen leülve megvárni, míg vége az munkának, de a vírus időszak alatt inkább kérlek kisérő nélkül és maszkban érkezz.
 • A helyszínre kiszállás esetén a plusz vendégek esetén kérlek vedd figyelembe, hogy amennyiben sminkes és fodrászt is kérsz együtt, akkor a plusz vendég esetén is smink és frizurakészítés esetén tudunk házhoz menni, viszont ha csak olyan csomagot kérsz, ahol csak smink van, akkor csak smink szolgáltatás elég a plusz vendégeknek is.
 • Figyelem! 25 C felett és külső helyszínre kiszállás esetén csak légkondícionált és világos helység biztosítása esetén tudunk kimenni a kért címre! Nyáron a melegben  25 C feletti hőmérséklet esetén sajnos légkondícionált helység hiányában nem tudunk szakszerűen és hatékonyan dolgozni (átizzad bőrön és hajjal sokkal nehezebben és lassabban lehet csak ugyanazt a minőséget és tapadást elérni, nem ragad/szárad a szempilla ragasztó sem stb.  ezért sokkal több idő és munka a várt minőséget reprodukálni is sajnos)  ezért a Müller Beáta Szépségszalonban tudunk megszépíteni, vagy 15000 Ft/alkalom felár ellenében a kért helyszínen.
 • A reggel 8 óra előtti munkavégzésnek 3800 Ft/alkalom/kolléga a felára, továbbá plusz még a vasárnapi és ünnepnapi és szünnapi (kedd-szerda) megrendelés esetén is 3800 Ft/kolléga /alkalom a + díja az ezeken a napokon történő felkéréseknek, a kiszállási díjon túl, ha van. További infókat ha nem a szalonban készülsz a Kiszállási díjról, a Kiszállási Díj -menüpontban tudsz még olvasni
 • Smink elkészülési ideje kb. 1 óra, a smink és frizura elkészülési ideje kb. 2 óra.
 • Kérünk hogy előtte este mosd meg a hajad, így sokkal tartósabb lesz a frizurád abban az esetben, ha feltűzést vagy kontyot szeretnél kéni az alkalomra. Ha szeretnéd hogy a munka előtt a szalonban mossuk meg a hajad (rövid haj esetén vagy ha sehogy sem tudtad az előző esti hajmosást megoldanod), az plusz további +30 perc és +3500 Ft/alkalom*. Ezt a szolgáltatást csak a szalonban tudjuk teljesíteni, előre egyeztetés szerint. *Lásd hajhossztól fúggően a Fodrászat menüpontban a részletes árakat.
 • Miért javasoljuk számodra nagyon a smink és frizura próbát? Mert ekkor látod egyben milyen is lesz a külsőd a nagy napon igy még időben el tudod dönteni mit változtassunk és mit ne és elkerülheted az izgulást is, mert próba nélkül mindez zsákbamacska lesz a számodra majd. Ha nem sminkelsz azért érdemes kipróbálni hogy tetszik e magadon egy smink, ha meg sminkelsz akkor pont azért, hiszen az itt elkészített smink másmilyen lesz mint amit Te magadon megszoktál majd nap mint nap. A próba nem utolsó sorban választ ad neked arra is, hogy a kiválasztott, vagy hőn áhított smink vagy frizura kivitelezhető a részedre szakmailag (pl. megfelelő a szemformád, vagy elég hosszú/dús e hozzá a a hajad stb:) Természetesen mi mindenben próbálunk segíteni és tanácsokkal látunk el, mi lehet a legjobb megoldás a számodra, de persze Te döntesz mit választasz. Kötelezni a vendégeket próbára nem lehet, de minden esetben javasoljuk, csak jól jársz vele. Utólagos negatív kommentret vagy reklamációt nem tudunk elfogadni ezzel kapcsolatban, ha mégis a próba nélküli csomagokra esne a választásod, és pénzt sem áll módunkban visszaadni. ​
 • Mi alapján készítjük el a sminket és frizurát? Közismerten maximalista révén mindig törekszem a tökéletességre, hiszen " az ördög a részletekben lakozik" sminkelésnél a harmóniára és az arányosságra a színek használatában és az intenzitásban. Ezen kívül 26 éve a sminkes munkáimra jellemző az ebből adódó egyöntetű harmónia megjelenése, illetve szinte névjegyemmé vált a teljesen elsatírozott szemsmink, ritkán alkalmazok csak éles, kontrasztos hatást és kontúrokat. Ha van elképzelésed, kérlek a képet hozd el magaddal, de tudnod kell hogy a hozott smink vagy frizura fotón szereplő sminket és hajat csak abban az esetben tudjuk duplikálni a részedre, ha számodra az a sminkelési technika előnyös és kivitelezhető arc és szemformádhoz, színeidhez és adottságaidhoz, valamint az alkalomhoz is, továbbá színvilágát és a retusát fotók erősségét is veled megbeszélve előnyös számodra és jól állna stb, valamint a képen szereplő  frizura készítéséhez  a megfelelő mennyiségű hajhossz, szín és volumen is a rendelkezésünkre áll. A maximális hatás érdekében lentebb pár haj és bőr előkészületi tanácsunk/kérésünk van, kérlek segítsd ezzel is munkánkat, köszönjük szépen.
 • Amennyiben ha kérsz smink és frizura próbát, úgy szeretnélek tájékoztatni, hogy ilyenkor nem fixáljuk vagy tartósítjuk a próba sminket vagy frizurát, csak külön kérés esetén, viszont a kért napon maximálisan fixáljuk majd azt.
 • Fontos: Az előnyeidet megkeresve és kihangsúlyozva és elképzeléseidet figyelembe véve mindent megteszünk hogy még szebbé varázsolunk, de ezt mindig veled egyetértésben és természetesen az egyéniségedet, igényeidet figyelembe véve tesszük, ezért nem kell attól tartanod sem, hogy valami olyasmit készítünk számodra (frizura vagy smink), amit te nem szeretnél vagy nem járulsz hozzá. Éppen ezért kérünk, hogy ha valamivel nem értenél egyet, vagy nem tetszik amit készítünk , vagy nem szeretnéd hogy készítsünk, akkor azt az munka során és még időben jelezd nekünk, és mi mindent meg fogunk tenni, ha van rá lehetőség, hogy elégedetten távozz. Ha ezt elszalasztod, sajnos utólag reklamációt már nem áll módunkban elfogadni vagy pénzt visszaadni.
 • Képek felhasználhatósága, szerzői jog: Kérünk, hogy a munka során készített ilyen volt és ilyen lett képekből a Müller Beáta Szépségszalon (szerző) csak saját felhasználásra és interneten reklám célra felhasználhatja, de harmadik személynek nem adja át vagy adja el. Amennyiben ezzel nem értesz egyet, kérlek írásban nyilatkozz róla a mullerbeata75@gmail.com emilcímre.
 • Fontos! A sminket maximálisan tartósítom az éles munkáknál ezért kb. 14-16 órára, hajnalig garantáltan bírni fogja a táncot, az izzadást, sőt még a party-t is, csak a szájfényt kell frissíteni, semmi mást, amit nálam is meg tudsz venni, ha szeretnéd.
 • Továbbá a szájfényed vagy rúzsod frissítésére vendégeinknek az elkészített sminkhez és szájfényhez használt My MB szájfényeket és szájfényrúzsokat is kedvező csomagok keretében megvásárolható a helyszínen 3200 Ft/db áron.
 • Ha egy másik időpontban további plusz alkalmi smink vagy frizura próbát szeretnél még: 9900 Ft. Ha műszempillát is szeretnél +3600 Ft/fő.
 • Ha kívánod, kiszállási díj ellenében (ld. Árak menüpont) természetesen kimegyünk akár hétvégén is a kért helyszínre is, de előzetes időpont egyeztetés szükséges.
 • Ha mi megyünk a kért helyszínre, akkor a helyszínen történő sminkeléskor és frizurakészítéskor a következőket kérnék csak: lehetőleg természetes fénnyel ellátott ablakos vagy hasonló helyen jó a sminket elkészíteni, csak egy (nem alacsony) szék (ha kell párnával is) illetve egy asztalra van szükség ahol kipakolhatok. 25 fok felett légkondícionált helység vagy álló ventillátort kérnénk szépen biztosítani a gördülékeny munkavégzéshez. Kollégámnak egy tükrös hely, asztal és szék illetve áramcsatlakozási lehetőségre lenne szüksége. Nagyon köszönjük ha ebben segítesz nekünk!
 • Mit biztosítunk mi a munkához?: Professzionális kellékekkel és anyagokkal dolgozunk! Minden eszközt és anyagot mi biztosítunk kivéve tiara fátyol strassztű virág vagy egyéb díszítő kellék.
 • Mit tartalmaz még az ár?: Jelen ajánlatunkban szereplő árak tájékoztató jellegűek. Az árak az áfát tartalmazzák.
 • Mit nem tartalmaz az ár?: A reggel 8 óra előtti, valamint vasárnapi és ünnepnapi és szünnapi (kedd-szerda) rendelkezésre állás esetén 3800 Ft/kolléga /alkalom, valamint a hét közbeni esetleges parkolási díjat. Mivel folyamatosan és egy helyen dolgozunk, ezért fontos hogy 2 vendég között ne kelljen várni, hogy mindenki időben kész legyen. Amennyiben a folyamatos munkavégzés nem biztosított a helyszínen és ezért a kollégáimnak több mint egyszeri (összesen) 15 percet kell várnia/kolléga, amíg a következő vendég megérkezne a munkához, akkor ez utáni várakozási időkért a felár a munkadíjon felül plusz további +1500 Ft/30 perc/kolléga díj kerül felszámításra.
 • Fizetés: szeretnénk tájékoztatni, hogy a szalonban csak készpénzzel tudsz fizetni, kártyával sajnos NEM! Figyelem: áfás számlát igény és banki utalás esetén csak magánszemélyeknek tudunk kiállítani 2022. 09.01-től, sajnos cégeknek nem, ezt az utalásnál is vedd kérlek figyelembe! 
 • Foglaló: Amennyiben szeretnéd lefoglalni nálunk a szolgáltatást úgy foglaló fizetésével tudod lefixálni biztosra. A foglalót kifizetni átutalással vagy személyesen készpénzzel is rendezni tudod előre egyeztetés szerint a szalonban. A foglaló általában a teljes munkadíj fele (+benzin költség, ha van), de ettől eltérő is lehet az összeg, melyet a szerződésben egyeztetnek a felek, amelyet egyeztetés szerint a szalonban személyesen vagy utalással tudod kifizetni előre és mely díj a teljes munkadíjból levonásra kerül a helyszínen a kifizetéskor. Ha van már foglalásod és foglalót is fizettél, de COVID-19 járványhelyzet miatt módosítanád a lefoglalózott időpontod, semmi akadálya, előre egyeztetett dátumra is beváltható a már kifizetett foglalód és nem vész el, csak írásban emailen jelezd ezt nekem előre az elsőként lefoglalt dátumhoz képest, de min. 2 héttel hamarabb. 
 • Utalni a Müller Beáta 10700529-69176023-51100005 Cib számlára tudsz (SWIFT kód:  CIBHHUHB, IBAN code HU03), megjegyzésbe CSAK a nevedet és a számlázási cimedet írd be kérlek, illetve írd meg légyszíves emailen, hogy milyen címre írhatom majd az áfás számlát. A kifizetett foglaló (nem előleg) nem jár vissza lemondásod esetén, csak akkor, ha a foglaló kifizetését követő 48 órán belül írásban jelzed, hogy mégsem szeretnél foglalni, ez esetben természetesen visszaadom a foglalóra kifizetett összeget a részedre. Egyéb esetben már nem jár vissza a foglaló.
 • Időpont vagy létszám  lemondása/vagy módosítása: ha esetleg nem lenne jó mégsem a megbeszélt időpont, kérlek az időpontot minimum 48 órával hamarabb írásban mondd le, és ha szeretnél írásban kérj másik időpontot. Amennyiben a lemondás a megadott időponthoz képest 48 órával hamarabb nem történik meg a részedről, úgy 10.000 Ft/ alkalom készenléti díjat számítunk fel. Plusz vendégek sminkjének és hajának megrendelésekor megadott létszámot lemondás esetén is ki kell fizetni majd az esküvő napján.
 • Utazási költség: Az ár nem tartalmazza a Budapesten túli, illetve a Bp. kerületeibe történő utazási díjat, melynél csak a benzinköltség kerül felszámításra, illetve ha van autópálya matrica illetve ha van parkolási költség esetleg. További részleteket a kiszállási díjról az Árak menüpontban találsz még a honlapon.
 • Parkolás: Budapesten ha van parkolási díj, az plusz költséget jelent, ld. Kiszállási díjak az Árak menüpontban. Abban az esetben, ha kiemelten nehéz parkolási területre kellene mennünk, pl, Vár, vagy Hotelek előtt, kérünk szépen biztosíts számunkra helyet és lehetőséget a cím előtt, vagy nagyon közel, hogy parkolhassunk, mivel a nagyon nehéz csomagjaink miatt (kb. 30-50 kg) sajnos parkolni csak a megadott címtől max. kb. 100 m körzetben tudunk. Köszönjük szépen a segítséged! 
 • Árak érvényessége: Tájékoztatunk, hogy az árváltoztatás jogát fenntartjuk! Ajánlatunk a küldéstől számított 2 hétig érvényes. 2023 évre, de 2022 évben előre lefoglalt szolgáltatások esetében, ha nagyobb az infláció különbség mint 3% és nincs benzinár-stop, akkor az infláció emelkedés mértékéig fenntartjuk a jogot az áraink módosítására,  illetve az aktuális benzináraknak megfelelően lesz a kiszállási díj is módosítva.2020 vagy 2021 évben kért ajánlatok 2022 vagy 2023 évre való átrakása esetén az aktuális év árai a mérvadóak. 

 

Mielőtt sminkelésre (vagy próbára) jössz, kérném szépen Tőled a következőket:

 • - kérlek küldj képet előzetesen, hogy milyen frizurát/sminket szeretnél illetve milyen hosszú most a hajad, főleg ha nem volt próbád, ez segíti a közös munkánkat majd...
 • -érdemes előre szakszerűen felkészíteni a bőröd az esküvőre, erre javaslom a kifejezetten erre a célra a leghatásosabb menyasszonyi bőrfelkészítő kezelést kozmetikusodnál - vagy szívesen segítek én is neked ebben, ha most nincs kozmetikusod épp ...
 • - előtte pár nappal már és aznap is kérlek igyál sok folyadékot (min. 1,5-2l /nap) hogy jobban tapadjon a smink és aludj sokat ,
 • - előtte nap kérlek radírozd le otthon az arcod és hidratáld arckrémmel erősen,
 • - azon a héten lehetőleg már NE tisztíttasd ki az arcod és NE MENJ szoláriumba sem,
 • - mivel sajnos aznap szemöldök szedésre már nincs lehetőség, kérlek ezt előtte lévő napokban, ha szükséges készíttesd el kozmetikussal, vagy tudok ebben neked segíteni egyeztetés szerint.
 • - csak erre az alkalomra előtte NE rakass fel 3D műszempillát, ha megoldható, mivel ha igéző tekintetet szeretnél erre az 1 alkalomra, a műszempillát (tincses v. soros) én a sminkelés után rakom, fel, amit másnap a sminkkel együtt le is tudsz szedni...:) +3600/fő.
 • - a próbára kérlek pontosan érkezz, lehetőleg smink nélkül.
 • - érdemes nyitott nyakú, világos felsőben lenned (garbó nem javasolt)
 • - ha kérsz frizurát is, előtte este mosd meg kérlek a hajad!
 • - ha bármilyen elképzelésed van, nyugodtan hozd magaddal kinyomtatva a képet.
 • - *tudnod érdemes, hogy sírásálló és dörzsölés álló smink sajnos még nem létezik, csak instrukcióimat betartva* kb.14-16 órára tartós, izzadás és érintésálló smink létezik, ezért kérlek semmiképpen ne dörzsöld vagy vakard smink után a bőröd, mert megsérülhet a fixálás, de tanácsaimmal igyekszem segíteni neked, hogy zökkenőmentes legyen ez a csodaszép nap a számodra! Ha érzékeny, könnyezésre hajlamos a szemed, kérlek előtte napoktól használj erre megfelelő szemcseppet vagy szemspray-t (pl. allergia miatt vagy fényre érzékenység) ugyanis a folyamatos(!) könnyezés sajnos leoldhatja a sminket ezért a kész smink után is ha könnyezne a szemed, állandó felitatása szükséges addig, míg a könnyezés el nem múlik. !
 • - legyen nálad szájfény frissítésre, melynek legyen színe és ne legyen átlátszó, vagy nálunk megvásárolhatod a sminkelésnél használt profi My MB szuper szájfényed/rúzsod is 3200 Ft-os áron!
 • -bármilyen hajdíszt szeretnél a hajadba frizurakészítés esetén, kérünk hozd magaddal.
 •  
 • Köszönöm szépen a segítséged!
 • Várlak szeretettel!

 


Újdonság!  

 


Fantasztikus újdonság a Müller Beáta Szépségszalonban! 

Esküvőre, alkalmakra készülő kedves vendégeinknek a szalonban további extra bővített szolgáltatásként a szájfényed vagy rúzsod frissítésére vendégeinknek az elkészített sminkhez és szájfényhez használt My MB szájfényeket és szájfényrúzsokat is kedvező csomagok keretében megvásárolható a helyszínen 3200 Ft/db áron. 

További infókért érdeklődj telefonon is nyugodtan!

 

Sminkes munkáim 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Retro stílus  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Akciós ajánlataink:


 AKCIÓ! Francia azonnali és látványos luxus ránctalanító arckezelés a mimikai és öregségi ráncok együttes kezelése, Botu-like formulával és hyaluronsavval az Ericson Laboratoire Paris-tól -15% 19.900 Ft helyett  most csak 17.500 Ft. 

Tovább a részletekért >>>

 

 

Teljes Átváltoztatás profi fotózással Ajándékcsomag,
akár névre szóló ajándékutalvány keretében a következőket tartalmazza:

a Müller Beáta Szépségszalonban 69.900 Ft/fő helyett most csak 59.900 Ft!

Tovább a részletekért >>>

 

 

Egyéni sminktanácsadás és sminktoktatás a szalonban 15% kedvezménnyel
most csak 26.900 Ft/fő 

36.900 Ft*/fő helyett! *

Tovább a részletekért >>>

 

 

 

AKCIÓ!
Frissítsd fel a bőröd és
gyere el egy mélytisztító arckezelésre gőzölőssel
ami most 11.800 Ft! 

                    Tovább a részletekért >>>

 

Müller Beáta blogjai

Dübörög a 2022 évi esküvőszezon, végre megszorítások nélkül lehet esküvőket tartani !

Dübörög a 2022 évi esküvőszezon, végre megszorítások nélkül lehet esküvőket és rendezvényeket tartani !

 

 

 Várunk minden kedves menyasszonyt és vendéget alkalmakra, esküvőkre és rendezvényekre készülőket sok szeretettel, ahol alkalmi és esküvői smink és frizura készítéssel várunk bejelentkezés szerint szalonunkban vagy külső helyszínen akár! További információkat az https://mullerbeatasmink.hu/alkalmi-smink-%C3%A9s-frizura vagy esküvőre az https://mullerbeatasmink.hu/menyasszonyi-smink-%C3%A9s-frizura oldalakon lehet olvasni! 

 

Itt találsz meg minket:

Müller Beáta Szépségszalon

Cím: 1094 Budapest, Ferenc tér 6-7.

Telefon: +36203933763

E-mail: mullerbeata75@gmail.com

Honlap:www.mullerbeatasmink.hu

Térkép:  https://goo.gl/maps/1pY1VHwsfv72

 

 

Online-ajánlat kérése

 

Ha szeretnél árajánlatot kérni vagy lefoglalni szolgáltatásaink egyikét,

kérjük KATTINTS IDE:

 

AJÁNLATOT KÉREK >>>

Kövess a Facebookon!

A szalon:

Kattints ide ha a Müller Beáta szépségszalonra vagy kíváncsi

A Müller Beáta Szépségszalon évek óta kifejezetten alkalmi és esküvői smink és frizurakészítésre specializálódott Szalon, melynek tulajdonosa a 26 éves sminkes szakmai tapasztalattal rendelkező sminkmester, kozmetikus: Müller Beáta.

 

Tovább a részletekért >>>