Alkalmi, esküvői smink és haj, kozmetika, sminkoktatás és átváltoztatás!

Egyéni sminktanácsadás, sminkoktatás

 

AKCIÓ!

Most 15% kedvezménnyel! 

Egyéni sminkoktatás és sminktanácsadás 

 

Ez a - Hogyan sminkeljem magam ?! - egyéni önsminkelő tanfolyam a MyMB Professional Make-Up Smink Akadémia Budapest 25 éves sminkes múlltal rendelkező vezető sminkmesterével, Müller Beátával. 

 

"A szépség benned van!"  Nem tudod mi áll jól és vásárláskor nem tudsz kiigazodni a rengeteg fajta kozmetikum között!? 

Kinek ajánljuk? : Feleségeknek, kismamáknak, háziasszonyoknak, üzletasszonyoknak, szingliknek és tiniknek egyaránt, egyszóval ajánljunk mindenkinek, aki nő és figyel önmagára! Cégeknek és magánszemélyeknek egyaránt!** Gyere és jelentkezz egy egyéni vagy kiscsoportos sminkoktatásra és sminktanácsadásra és hívd el barátaidat vagy kollégáidat is! 

"A szépség benned van" és én segítek megmutatni azt, kortól függetlenül minden Hölgynek!:) 

Ki az oktató ? : A professzionális MyMB Professional Make-Up Smink Akadémia vezető sminkmestereként és 25 éves szakmai tapasztalattal magam mögött sminkmesterként és kozmetikusként is szívesen bevezetlek a sminkelés rejtelmeibe és személyre szabottan mondom el, hogy pl. milyen színek állnak jól, mitől lesz tartós egy smink vagy hogy mit hol vegyél meg, ha szeretnél...:) 

Ezen tanfolyam keretében személyre szabottan elsajátíthatod, hogy hogyan lehet elkészítened a sminkedet nap, mint nap. Meglátod, utána magabiztos leszel, sminked tökéletes lesz és persze vásárláskor már azt is tudni fogod, hogy hogyan válaszd ki a számodra legmegfelelőbb márkájú, típusú és színű alapozót vagy rúzst...stb! 

Egyéni vagy kiscsoportos* sminkoktatást és sminktanácsadást egyéni megbeszélés szerint tartjuk, előre egyeztetett napokon a szépségszalonomban, vagy kérés esetén egyeztetés szerint nagyobb létszám esetén kimegyek a kért helyszínre. Elhívhatod kollégáidat, barátaidat vagy ismerőseidet is egy kiscsoportba... Foglald le az időpontot már most! 

* 1 főnél több jelentkezés esetén csak a vendégek kérésére és minden esetben csak az egymást ismerő vendégek vannak egy oktatáson együtt, mint pl. barátnők, kolléganők, családtagok. Egymást nem ismerő vendégek az egyéni oktatást szokták igénybe venni. 

Az oktatás során számos professzionális márkát használunk, melyeknek viszonteladója is vagyok vagy szakmai kedvezményem van: MyMB, BABOR, AFFECT Cosmetics, Paese Cosmetics, MAC, INGLOT, valamint Miyo, Aura, Sigma, Revers és BoarLine, mely smink eszközöket és termékeket meg is tudod vásárolni, vagy ha nincs készleten, akkor rövid határidővel teljesítve meg tudod rendelni az oktatás során.. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hogyan sminkeljem magam? tanfolyamról kicsit részletesebben:   

 


AKCIÓ! 15% kedvezménnyel! 

HOGYAN SMINKELJEM MAGAM!? - sminkoktatás a szépségszalonban. 

Az akció visszavonásig tart. 

Egyéni sminktanácsadás és sminktanfolyam most csak 15% kedvezménnyel

 27.900 Ft helyett most csak 22.900 Ft*/fő és *2 fő részére csak 21.900 Ft/fő.

Egyéni, személyre szabott sminkoktatás és sminktanácsadás, melyen 25 éves szakmai tapasztalatomból
merítkezve tanítalak meg arra, hogyan sminkeld magad a hétköznapokban. 
 

ÚJDONSÁG! Szívesen lecserélnéd a smink neszeszered?! 
Nem tudod milyen smink áll jól vagy hogy mit vegyél meg magadnak a boltban? 


ITT A MEGOLDÁS! 

A 25. éves szakmai pályafutásom minden tapasztalatával vendégeim részére komplett,

 • egyénileg összeállított sminkkészlettel 38000 Ft értékben,
 • + személyre szabott- hogyan sminkeljem magam? sminkoktatással egybekötve 27.900 Ft értékben
 • a szépségszalonban 65.900 Ft helyett 25% kedvezménnyel 
  AKCIÓSAN EGYÜTT MOST CSAK 48.900 Ft vásárolhatod meg, a készlet erejéig. 


CSAK NEKED összeválogatott professzionális sminkszett tartalma****: 

 • 1 szuper vékonyan, de jól fedő mattító alapozó, ami a bőröd színéhez a legideálisabb
 • 1 láthatatlan és színtelen fixáló púder a tartós sminkért 
 • 1 pirosító, ami neked jól áll árnyalatban az üde friss hatásért
 • 1 fekete szempillaspirál a hangsúlyos pillákért 
 • 1 szemceruza, a színe olyan, ami a szemed színéhez a legjobb 
 • 1 db mono szemhéjfesték, csak neked
 • 1 könnyű szájfény a hidratált ajkakért 

**** Van például lehetőség a kiajánlott szettet módosítani is egyéni igényeidnek megfelelően egyeztetés szerint, pl. ha már van pár olyan sminkterméked amit szeretnél mondjuk más sminktermékre cserélni, akkor erre is van lehetőség értékegyeztetéssel.


FONTOS INFORMÁCIÓK AZ OKTATÁSRÓL:

 • COVID- ELLENI higiéniai előírásokat maximálisan betartva, maszkban dolgozunk és külső helyszínen egyaránt és egyszerre csak 1 vendéget fogadunk a szalonban , illetve be is vagyunk oltva a vírus ellen.
 • A szalonban történő egészségügyi intézkedéseket ide kattintva tudod elolvasni: https://mullerbeatasmink.hu/v%C3%ADrus-idej%C3%A9n-v%C3%A1runk-szeretettel-bejelentkez%C3%A9s-szerint-szalonban
 • Az oktatás előzetes időpont egyeztetés szerint a szalonban tartjuk, és ha nincs esetleg olyan árnyalat, ami neked kell, akkor beszerezzük, csak Neked :) Ne feledd: "A szépség benned van ! "* Cégeknek külön árkalkuláció szerint. ld. lentebb! 
   
 • Az ár tartalmazza még továbbá a helyszínen történő anyag és eszközhasználat biztosítását a számodra, viszont nem tartalmazza a Budapesten túli, illetve a Budapesten történő kiszállási díjat, melynél csak a benzinköltség kerül felszámításra. Részletesen a kiszállási díjakról az Árak menüpontban találsz még információt. 

 • Amit neked kell hoznod, mindössze a saját smink neszeszered (csak átnézésre) , és talán füzet, toll, más semmi egyéb, illetve (egy asztali kis sminktükör, csak ha nem a kozmetikában van az oktatás). 
 • A tanfolyam időtartama 1-2 fő részére kb. 2 óra, kisebb létszám esetében kb. 2,5-3 óra, 4-5 fő felett kb. 3-4 óra is lehet. 
 • Mikor ?: az oktatás hétköznapokon (kedd, szerda kivételével) hétfőtől péntekig, előre egyeztetés és a bejelentkezések sorrendjében történik az általam javasold időpontok egyikében, amit te választhatsz ki.
 • Érkezés: Ha sminkoktatásra jössz hozzám, kérlek csak egészségesen és pontosan (+- max. 10 perc) érkezz, és lehetőleg smink nélkül és nyitottabb felsőben 15 perc késés esetén új időpontot tudunk csak egyeztetni. Köszönöm a segítséged! Amennyiben nem érzed jól magad, inkább pihenj és maradj otthon valamint kérlek hogy min. 48 órával hamarabb írásban jelezd ezt nekem és egyeztetünk egy másik időpontot. 
 • Kisérővel érkezel?: Az oktatás alatt a szalonom váró részében tud kisérőd kényelmesen leülve megvárni, míg vége az oktatásnak, de a vírus időszak alatt inkább kérlek kisérő nélkül és maszkban érkezz.
 • Mivel ?: Az oktatás során a 25. éves szakmai pályafutásom alatt bevált számos professzionális márkát és anyagokat tudsz kipróbálni: a My MB -t, Babor, AFFECT Cosmetics, Paese Make-up, Aura és Miyo, Revers és Sigma márkák vásárlására és megismerésére is ekkor. A saját neszeszeredet csak átnézésre érdemes magaddal hoznod. 
 • Hol ?: A Budapest IX. kerület Ferenc tér 6-7. szám alatt található Müller Beáta Szépségszalonban egyéni, vagy kérésre egyszerre max. 4-5 fő oktatására van lehetőség egyeztetés szerint. 
 • Az oktatás meneteAz oktatás 2 részből tevődik össze: kb. 1 óra elmélettel kezdünk és utána jön a gyakorlat , mely kizárólag személyre szabottan van minden vendég számára kialakítva, ami azt jelenti, hogy a vendég adottságait és igényeit vesszük figyelembe az oktatás során, és egyben egyfajta szakmai tudatosságra is törekszünk közben a sminkelés vagy a későbbiek alkalmával. 
 • 1 fő feletti létszámú vagy kiscsoportos oktatás esetén (pl, barátok, családtagok, kollégákkal) a tematikában csak együtt és egyszerre tudunk haladni, ezért kérlek vedd figyelembe ezt és érkezzetek egyszerre :) ! 
 • Tematika: A témák amiket megbeszélünk: A személyes igények felmérése, szakszerű és személyre szabott otthoni bőrápolási szaktanácsadás, egyéni színanalitikai elemzés, a helyes anyag és eszközhasználat bemutatása, harmónia és a színek használata a sminkben, a sminkelés menete lépésről-lépésre, egy komplett nappali, vagy alkalmi de hordható smink elkészítése, trükkök és gyakorlás, továbbá mindez még egyénre szabott kozmetikai tanácsadással és vásárlási tanácsokkal is ki van egészítve (pl. mi áll jól ? stb.) 
 • Érdemes még tudni: Természetesen az itt elhangzottak és megmutatott sminkelési elemeket otthoni gyakorlással tudod csak elsajátítani igazán, hiszen a mondás is úgy tartja: 'gyakorlat teszi a mestert', de az oktatás során mindent megtudsz, ami ahhoz kell, hogy az otthoni gyakorlással tartós, igényes és nem utolsó sorban hozzád a legjobban illő, akár nappali akár alkalmi sminket készíts majd magadnak, de szükséged lesz ehhez szakszerű anyagokra és eszközökre is! :)) 
 • Tanulnál még többet? Szeretnél még egy alkalomra eljönni sminkelést tanulni? :) Semmi akadálya. Ha úgy érzed, egy oktatás után, hogy szeretnél még tanulni, további dolgokat, technikákat is átvenni velem, egy újabb időpontegyeztetés után várlak szeretettel újra. A második alkalom díja a kozmetikában csak 14.900 Ft/fő, mely igénytől függően kb. 1-1,5 órás/fő időtartamú. 
 • Az oktatás alatt elhangzottakat média felületen vagy eszközön rögzíteni (fotó, videó), feltölteni, saját szakmai vagy üzleti célra felhasználni vagy harmadik személy részére továbbítani csak előzetes írásos engedélyemmel lehet! 
 • Fizetés: szeretnénk tájékoztatni, hogy a szalonban csak készpénzzel tudsz fizetni, kártyával sajnos NEM!  
 • Foglalás: Amennyiben szeretnéd lefoglalni nálunk a szolgáltatást úgy foglaló fizetésével tudod lefixálni biztosra  A foglaló a teljes munkadíj fele amelyet előre egyeztetés szerint a szalonban személyesen vagy utalással tudod kifizetni.
 • Utalni a Müller Beáta 10700529-69176023-51100005 Cib számlára tudsz (SWIFT kód: CIBHHUHB, IBAN code HU03), megjegyzésbe CSAK a nevedet és a számlázási címedet írd be kérlek, illetve írd meg légyszíves emailen, hogy milyen címre írhatom majd az áfás számlát. A kifizetett foglaló nem jár vissza lemondás esetén, csak akkor, ha a foglaló kifizetését követő 48 órán belül írásban jelzed, hogy mégsem szeretnél foglalni, ez esetben természetesen visszaadom a foglalóra fizetett összeget a részedre. Egyéb esetben nem jár vissza a foglaló.
 • Időpont lemondás/és vagy módosítás: ha esetleg nem lenne jó mégsem a megbeszélt időpont, kérlek az időpontot minimum 48 órával hamarabb írásban mondd le, vagy írásban érj másik időpontot. Amennyiben a lemondás 48 órával hamarabb nem történik meg a részedről, úgy 10.000 Ft/ alkalom készenléti díjat számítunk fel. 
 • Fontos: A kérdéseidet megválaszolva, az előnyeidet megkeresve és kihangsúlyozva és a kéréseidet figyelembe véve mindent megteszünk hogy még szebbé varázsoljunk, de ezt mindig veled egyetértésben és természetesen az egyéniségedet, igényeidet figyelembe véve tesszük, ezért nem kell attól tartanod sem, hogy valami olyan sminket készítünk számodra, amit te nem szeretnél vagy nem járulsz hozzá. Éppen ezért kérünk, hogy kérdezz rá minden olyan dologra ami téged esetleg még érdekel, az elhangzott tematikán és oktatási meneten kívü még. Ha valamivel nem értenél egyet, vagy nem tetszik amit készítünk, vagy nem szeretnéd, hogy készítsünk, akkor azt a munka során és még időben jelezd nekünk és mi mindent meg fogunk tenni, ha van rá lehetőség, hogy elégedetten távozz. Ha ezt elszalasztod, sajnos utólag reklamációt már nem áll módunkban elfogadni vagy pénzt visszaadni. 
 • Ajándékutalvány formájában szeretnéd ajándékba szeretteidnek az oktatást vagy ajándékutalvánnyal rendelkezel?: *A névre szóló ajándékutalvány átvétele és fizetése akár személyesen készpénzben a szalonomban, vagy email-en elküldve és előre átutalással tudod kifizetni. A névre szóló ajándékutalvány 6 hónapon belül, min. 3-4** héttel előre leegyeztetett időpontban hétközben (kedd-szerda kivételével) váltható be a szépségszalonban, másra átruházható de pénzre vissza nem váltható. Az akciók össze nem vonhatóak, 1 fő több ajándékutalványt is vásárolhat. Az oktatásnál a honlapon szereplő kondíciók az érvényesek! Sajnos beváltás vagy a vendég bejelentkezésének hiányában 6 hónap eltelte után az utalvány érvénytelenné válik. A változtatás jogát fenntartjuk! 
 • **Vírusidőszak alatt kérlek min. 5-7 héttel előre bejelentkezni, mivel ebben a speciális helyzetben lehetséges hogy szellősebben és így limitáltabban is kell dolgoznunk a szalonban a Kormányrendelkezések ill. az esetleges eü. körülmények végett, illetve mindenki egészségügyi biztonsága érdekében is, ezzel kapcsolatban köszönjük előre is a megértésed! 
 • COVID-19 MIATT történő esetleges halasztási igény bejelentésére is van lehetőség, melynek az a feltétele, hogy a valós járványidőszak alatt az utalvány határidejének lejárta előtt min. 2 héttel jelezd felém emaileben, hogy szeretnéd az utalvány beváltását a járvány miatt későbbre halasztani, egyeztetés szerint, és így a 6 hónapos időkorlát megszűnik. Amennyiben ezt elszalasztod, és később a vírusra hívatkozol, sajnos az ajándékutalvány lejárta után nincs lehetőség a felhasználási határidő hosszabbítására és az ajándékutalvány érvényét veszti! 
 • Képek felhasználhatósága, szerzői jog: Kérünk, hogy az elkészült retusálatlan (nyers) képeket ne használj fel publikus helyen vagy rakd fel sehol. Az itt elkészített ilyen volt és ilyen lett képekből a Müller Beáta Szépségszalon (szerző) csak saját felhasználásra interneten reklám célra felhasználhatja, de harmadik személynek nem adja át vagy adja el. Amennyiben ezzel nem értesz egyet, kérlek írásban nyilatkozz róla a mullerbeata75@gmail.com emilcímre. 

Mielőtt sminkelésre (vagy oktatásra) jössz, kérném szépen Tőled a következőket:

 • előtte pár nappal már kérlek igyál sok vizet (1,5-2l /nap) és aludj sokat , 
 • előtte nap kérlek radírozd le otthon az arcod és hidratáld erősen, 
 • azon a héten lehetőleg már NE tisztíttasd ki az arcod és NE MENJ szoláriumba sem, 
 • csak erre az alkalomra előtte NE rakass fel 3D műszempillát, ha megoldható, mivel ha igéző tekintetet szeretnél erre az 1 alkalomra, a műszempillát (tincses v. soros) én a sminkelés után rakom, fel, amit másnap a sminkkel együtt le is tudsz szedni...:) 
 • kérlek pontosan érkezz, lehetőleg nyitott felsőben (garbó nem javasolt) és smink nélkül. 

Köszönöm szépen a segítséged! Várlak szeretettel! Jelentkezz bátran!

 

HA SZÜKSÉGED LENNE SMINKTERMÉKRE ÉS RENDELNÉL:

Vásárlási lehetőség***: Nem tudod, hol vedd meg a neked megfelelő sminktermékeket?! Nálam az oktatás során kipróbált professzionális több sminkmárka termékei közül tudsz választani, úgy mint Babor, Paese, AFFECT, Revers, Aura, Miyo, Uma és Sigma Cosmetics sminkmárkákat, amelyeket meg is tudsz venni elérhető áron, ráadásul így nincs zsákbamacska, vagy rosszul kiválasztott alapozó szín sem.

Rendelési feltételek: *** A megrendelt sminktermékeket kb. 1-2 héten belül tudod átvenni a kozmetikában az értesítéstől számított 2,5 hónapon belül, rendelésed megérkezéséről sms-ben értesítelek.

Megrendeléskor 50% összeg előlegként szoktam kérni, mely természetesen a végösszegből levonásra kerül.Ha nem vásárolsz, akkor is a megadott ár van érvényben. 

Amennyiben a megrendelés után a termék a külföldi gyárból esetleg késve érkezne meg, úgy ezért a Vis Major esetekért felelősséget nem tudok vállalni, a megadott foglalót a már megrendelt termékekre tudod levásárolni, visszaadni azt már ebben az esetben nem tudom, csak akkor, ha a rendelést a gyárnak még nem adtam le...!

Amennyiben a megrendelt terméket a megérkezéstől és kiértesítéstől számított 2 hónapon belül sem vennéd át, úgy a foglaló nem kerül visszafizetésre. Köszönöm a megértésed!

***A karácsonyi akciós áron vásárolt oktatásnál nincs levásárolható összeg beszámítva. 


 

INGYENES szakmai, igény szerinti személyes sminktermék-választó konzultáció!

Ha például nem tudod, hogy milyen smink anyagot vagy eszközt és hogyan vásárolj meg magadnak, nagyon szívesen segítek ingyenesen neked ebben (max. 5-10 perc időtartamig)**** , sőt nálam is megvásárolhatsz pár kelléket, ha szeretnéd! **** Törzsvendégeimnek ez a szolgáltatás ingyenes minden esetben max. 15 percig is! 

További szakmai, igény szerinti személyes sminktanácsadás, oktatás és szakmai konzultáció nem szakmabeli vendégek részére (nem kozmetikus, vagy sminkes) : 9500.- Ft/ 0-60 perc időtartam közöttre, előzetes egyeztetés alapján, melyben kérésre csak egy- egy témát beszélünk át, igény szerint (pl. hogyan kell jól szépen alapozni stb) . 

 


 

Ajándékutalvány névre szólóan:

 

 

Névre szóló ajándékutalvány ajándékba!

Szeretnéd ajándékutalvány formájában megajándékozni egy egyéni sminktanácsadással szeretteidet? Semmi akadály, névre szóló , 6 hónapig beváltható ajándékutalványt készítek kérésedre, amit át tudsz adni ajándékba, csak kérned kell! 

A részletekért csak Katt a képre vagy a Akciós névre szóló Ajándékutalványok- menüpontra!

 

 


Az idén 60. éves és 2011 évben SuperBrands díjas ASTOR német sminkmárka magyarországi sminkmestereként egy rendezvényen...

 

Szandit sminkelem egy fotózásra :)


 

Smink videó a YouTube-on rólam:)  

Nézd meg az alábbi új bemutatkozó videómat 

2012 december 
Beszélgetés Müller Beáta sminkmester, kozmetikussal 
a nővé válásról... 

2013 április: 
Nappali smink készítése Müller Beáta sminkmesterrel 

213 május: 
Alkalmi smink készítése Müller Beáta sminkmesterrel 

Ha kíváncsi vagy további részletekre még Rólam, csak kattints a KÉPRE:)) 

További Smink Videók munkáimról és velem! 

Sminkoktatással kapcsolatban nézd meg ezt a TV riportomat is, KATT IDE: 
Sminkfortélyok- a Szombathelyi TV 2010 július 2-i riportja 

2012. május 10-én Iszak Esztert és Pizsut sminkeltem a VIVA TV Interaktív műsorában, nézd meg a party és UV sminkekről való beszélgetést velem:) 

JOY MAGAZIN 2012. NOVEMBERI most megjelenő számában 4 oldalas smink és divatanyag elkészítése mint a Rimmel sminkmestere, Zólyomi Norbert fotóssal. 


A fotózáson készült új sminkvideómat a JOY honlapján meg is tudod nézni, 
csak KATT IDE: 
JOY és Rimmel London közös divatfotózásának videója!

 

 


A 16 éves Dorina volt nálam egyéni sminkoktatáson, mely ajándékutalványt a szüleitől kapott ajándékba... ! 

 


És íme az eredménye az egyéni sminkoktatásnak :) 

 

 

 


 

Sminkoktatás cégeknek!  

Cégek számára 
kiscsoportos sminkoktatás: 
- Hogyan sminkeljem magam? tanfolyam! 

Szeretnéd kollégáidat, munkatársaidat meglepni? 
Vagy jó lenne, ha mindenki tudná magát a munkakörének megfelelően sminkelni a munkahelyén, mert elvárás?!
 

Akkor jó helyen jársz! 

Számos céges referenciával rendelkezem és több éve tanítok munkatársakat és különböző területeken dolgozó kollégákat, hogy a hétköznapokban is, a munkahelyükön elvárt igények szerint tudják a munkájukat profi szinten ellátni 
(pl. kereskedelem, idegenforgalom, értékesítés, bank, utaztatás stb.:) 

Létszám és időtartam: Az oktatásokat min. 6 fő, maximum 12-15 fős csoportokban javasolt tartani és kb, 3 vagy 4 órás időtartam alatt a kollégák elsajátíthatják mind az elméleti, mint a gyakorlati lépéseket, amit később gyakorlás után megfelelően és esztétikusan tudják elkészíteni maguk számára a munkahelyi sminket, természetesen minden esetben a munkáltató elvárásainak megfelelően. 

Mit kell hozni? Az oktatáshoz szükséges eszköz, és sminkanyagot én biztosítom, viszont az oktató termet a cégnek kell biztosítani az oktatás során. 

Mikor és hol? Az oktatások előre egyeztetett időpontban történnek, természetesen kimegyek a kért helyszínre Budapesten és vidéken egyaránt, az Árak illetve a Kiszállási díj -menüpontban szereplő kondíciók alapján. 

Árak: Az oktatás ára 6-8 fő esetén 12900 Ft/fő, 9-12 fő között 10900 Ft, 13-15 fő között pedig 9900 Ft/fő. Az árak az áfát tartalmazzák. 

Céges referenciák: 

 • 2005 Dunapack Csomagolási Zrt. Értékesítési Igazgatóság munkatársainak sminktanfolyama kb. 40 fő 
 • 2008 Coty Hungary Kozmetikai Kft. munkatársai kb. 15 fő 
 • 2008 Hotel Karos Spa**** Zalakaros, átváltoztatás és tanácsadás vendégeknek kb. 15 fő
 •  2009-2011 Rákoskerti Művelődési Ház sminkoktatás tanfolyam kb. 60 fő 
 • 2008-2010 EFEB Felnőttképző Intézet Kozmetikus hallgatóinak sminkoktatása kb. 20 fő 
 • 2010 Itamol Felnőttképző Kft sminkes tanulóinak továbbképzése kb. 15 fő 
 • 2011-2013 Hotel Silver Resort**** Balatonfüred, átváltoztatás és tanácsadás vendégeknek, kb. 10 fő 
 • 2011-2012 Hotel Karos Spa**** Zalakaros, átváltoztatás és tanácsadás vendégeknek kb. 20 fő 
 • 2011-2012 Sofitel Chain Bridge Budapest Luxury Hotel***** 100 fős hölgy alkalmazottainak sminkoktatása, az Astor sminkmestereként. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sminkkészítés lépésről lépésre  

 


Kíváncsi vagy, hogyan készül el egy nappali vagy egy alkalmi smink, lépésről-lépésreAkkor csak KATTINTS a képre és nézd meg az ASTOR és RiMMEL sminkmárkákal elkészített sminkképeimet! További jó nézegetést kívánok!:))

 

Sminkeklés step by step by Miss Sporty sminkmárka  

 

 

 

Smink munkáim  

 

 

 

 

ilyen volt  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Akciós ajánlataink:


 AKCIÓ! Francia azonnali és látványos luxus ránctalanító arckezelés a mimikai és öregségi ráncok együttes kezelése, Botu-like formulával és hyaluronsavval az Ericson Laboratoire Paris-tól -15% 17.500 Ft helyett  most csak 14.900 Ft. 

Tovább a részletekért >>>

 

 

Teljes Átváltoztatás profi fotózással Ajándékcsomag,
akár névre szóló ajándékutalvány keretében a következőket tartalmazza:

a Müller Beáta Szépségszalonban 64.900 Ft/fő helyett most csak 55.900 Ft!

Tovább a részletekért >>>

 

 

Egyéni sminktanácsadás és sminktanfolyam a szalonban 15% kedvezménnyel
most csak 22.900 Ft/fő 

27.900 Ft*/fő helyett! *

Tovább a részletekért >>>

 

 

 

AKCIÓ!
Frissítsd fel a bőröd és
gyere el egy mélytisztító arckezelésre gőzölőssel
ami most 9.800 Ft! 

                    Tovább a részletekért >>>

 

Müller Beáta blogjai

6 éves a Müller Beáta Szépségszalon

Szaladnak az évek, 2020 év nem volt könnyű nálunk sem, de megünnepeltük a Covid ellenére is, hogy már 6 éve együtt dolgozunk! A kép készülésekor ugyan 2 kollégánk beteg volt és 1 kollégánk otthon babázik, de mindannyian bizakodóan nézünk a 2021 év elébe és várjuk kedves vendégeinket sok szeretettel a jövőben is! 

Vírus idején is várunk szeretettel bejelentkezés szerint a szalonban!

Vírus idején is maximális körültekintéssel és fertőtlenítéssel dolgozunk a szalonban és csak is egészségesen és maszkban várunk szeretettel a Müller Beáta Szépségszalonban az új rendelkezéseknek megfelelően bejelentkezés szerint.

A 2021. április 7-től a Kormányrendeletnek megfelelően este 21 óráig tudunk fogadni hétköznap illetve igény szerint hétvégén is fogadunk vendégeket délután 17 óráig!

 • Kérünk, hogy csak egészségesen érkezz és lehetőleg kísérő nélkül.
 • Kérünk, hogy érkezéskor moss kezet és a kihelyezett kézfertőtlenítő gélt is használd. 
 • Kérünk a szalonban hordj maszkot.
 • Egyszerre csak 1 vendéggel foglalkozunk (kivéve több kollégát is egyszerre érintő csapatos szolgáltatásainknál pl. Átváltoztatás profi fotózással a szalonban stb).
 • Kérünk, hogy  előzetes időpont egyeztetéssel és pontosan érkezz (+-5 perc)
 •  Kérünk téged is, hogy tartsd be a rendeletnek megfelelő 1,5 m távolságot a többi vendéggel is a szalonban.
 • Ha nem érzed jól magad akár csak kicsit is,  kérünk inkább kérj új időpontot!

Köszönjük szépen a segítséget! 

Itt találsz meg minket:

Müller Beáta Szépségszalon

Cím: 1094 Budapest, Ferenc tér 6-7.

Telefon: +36203933763

E-mail: mullerbeata75@gmail.com

Honlap:www.mullerbeatasmink.hu

Térkép:  https://goo.gl/maps/1pY1VHwsfv72

 

 

Online-ajánlat kérése

 

Ha szeretnél árajánlatot kérni vagy lefoglalni szolgáltatásaink egyikét,

kérjük KATTINTS IDE:

 

AJÁNLATOT KÉREK >>>

Kövess a Facebookon!

A szalon:

Kattints ide ha a Müller Beáta szépségszalonra vagy kíváncsi

A Müller Beáta Szépségszalon évek óta kifejezetten alkalmi és esküvői smink és frizurakészítésre specializálódott Szalon, melynek tulajdonosa a 25 éves sminkes szakmai tapasztalattal rendelkező sminkmester, kozmetikus: Müller Beáta.

 

Tovább a részletekért >>>