Alkalmi, esküvői smink és frizura, Budapesten és vidéken is!

Fotózáshoz smink és frizura

 

Fotózáshoz profi smink és frizura készítése


Bármilyen fotózásra gyorsan és szépen elkészítjük sminked és akár frizurádat is a kért helyszínen, Budapesten és vidéken egyaránt, csak hívnod kell...! 

Az árak 2019.02.22-től érvényesek.

 • Legyen akár fashion,
 • glamour,
 • beauty fotózás,
 • reklámfotózás,
 • katalógus fotózás,
 • esküvői,
 • menyasszonyi
 • jegyes fotózás, vagy
 • modellfotózás,
 • tablófotózás,
 • portré fotó,
 • fürdőruha fotózás vagy
 • céges,
 • boduoir fotózás,
 • családi
 • esetleg portfólió készítése
 • címlap és újságfotózás,
 • kismama
 • baba-mama
 • műteremben vagy külső helyszínen?! 


Semmi gond, erre egy profi, összeszokott csapat áll a rendelkezésedre, akik szakszerűen elkészítik a fotósminket és frizurát, és akik széles körű tapasztalattal és referenciákkal rendelkeznek. 

Fotózáshoz smink: 8900.- Ft/fő (erősebb, szépítő és előnyös smink kifejezetten a fotózásra), mely ár tartalmazza egy smink elkészítését a fotózáshoz a szalonban. Külső helyszíni fotózás esetén a rendelkezésre állás minden további megkezdett óra a helyszínen 5900 /fő Ft + kiszállási díj. 

Fotózáshoz smink és frizura**készítése: 17900.- Ft/fő, mely ár tartalmazza egy smink elkészítését a fotózáshoz, valamint a frizura elkészítését fodrász kollégámmal együtt. Külső helyszíni fotózás esetén a rendelkezésre állás  minden további megkezdett óra a helyszínen 5900 Ft/óra+ kiszállási díj . Műszempilla készítés (soros vagy tincses) 2700 Ft/fő.
 

** extra hosszú haj esetén (40 cm hajhosszúság felett) az alkalmi frizura elkészítésekor plusz +1800 Ft/fő összeget számítunk fel. 


Fontos információk:

Jelenleg szakmai csapatommal dolgozom több éve sikeresen együtt, 3 fodrász, 5 sminkes 1 fotós és 1 stylist kollégáim mindegyike nagyon ügyes és az Fb-n és a honlapon a képek 60% az ő munkáik. Sminkeseim mind volt tanítványaim is egyben, így mindent tőlem tanultak, fodrászaim ügyesek a mostanában nagyon trendinek számító fonás, esküvői feltűzések, vagy akár kontykészítés terén is.

Professzionális kellékekkel és anyagokkal dolgozunk! Minden eszközt és anyagot mi biztosítunk, kivéve tiara, fátyol, strassztű, virág vagy egyéb díszítő kellék stb. 

Az ár nem tartalmazza a Budapesten túli, illetve a Bp. kerületeibe történő kiszállási díjat, valamint hétközbeni parkolási díjat Budapesten, ha van. Továbbá nem tartalmazza a reggel 8 óra előtti, valamint vasárnapi és ünnepnapi és szünnapi (kedd-szerda) rendelkezésre állást, mely 3800 Ft/kolléga /alkalom. 

Smink elkészülési ideje kb. 1 óra, a smink és frizura elkészülési ideje kb. 2 óra. 

Fizetés: szeretnénk tájékoztatni, hogy a szalonban csak készpénzzel tudsz fizetni, kártyával sajnos NEM! 

Foglaló: Amennyiben szeretnéd lefoglalni nálunk a szolgáltatást úgy foglaló fizetésével tudod lefixálni biztosra. A foglalót kifizetni átutalással vagy személyesen készpénzzel is rendezni tudod előre egyeztetés szerint a szalonban. A foglaló a teljes munkadíj fele amelyet egyeztetés szerint a szalonban személyesen vagy utalással tudod kifizetni és mely díj a teljes munkadíjból levonásra kerül a helyszínen a kifizetéskor. 

Utalni a Müller Beáta 10700529-69176023-51100005 Cib számlára tudsz, megjegyzésbe CSAK a nevedet és a számlázási cimedet írd be kérlek, illetve írd meg légyszíves emailen, hogy milyen címre írhatom majd az áfás számlát. A kifizetet foglaló nem jár vissza lemondás esetén, csak akkor, ha a foglaló kifizetését követő 48 órán belül írásban jelzed, hogy mégsem szeretnél foglalni, ez esetben természetesen visszaadom a foglalóra fizetett összeget a részedre.

Egyéb esetben nem jár vissza a foglaló, de grátiszként* később és ha kéred, nem vész el kifizetett foglaló összege, ha egy másik előre egyeztett időpontban egy másik szolgáltatásunk megrendelésre esetén kérésre beszámításra kerülhet a kifizetett foglaló a következő megrendelésnél 12 hónapon belül,  *amennyiben elérhető vagyok és meg tudom oldani (másra nem átruházható és pénzre vissza nem váltható). 

Időpont lemondása/vagy módosítása: ha esetleg nem lenne jó mégsem a megbeszélt időpont, kérlek az időpontot minimum 48 órával hamarabb mondd le, vagy kérj másik időpontot. Amennyiben a lemondás a megadott időponthoz képest 48 órával hamarabb nem történik meg a részedről, úgy 10.000 Ft/ alkalom készenléti díjat számítunk fel.  


Mielőtt sminkelésre jössz, kérném szépen Tőled a következőket: 

 • előtte pár nappal és aznap is már kérlek igyál sok folyadékot (min. 1,5-2l /nap) hogy jobban tapadjon a smink és aludj sokat, 
 • előtte nap kérlek radírozd le otthon az arcod és hidratáld erősen, 
 • azon a héten lehetőleg már NE tisztíttasd ki az arcod és NE MENJ szoláriumba sem, 
 • mivel sajnos aznap szemöldök szedésre már nincs lehetőség, kérlek ezt előtte lévő napokban, ha szükséges készíttesd el kozmetikussal, vagy szívesen segítek előtte ebben egyeztetés szerint 
 • csak erre az alkalomra előtte NE rakass fel 3D műszempillát, ha megoldható, mivel ha igéző tekintetet szeretnél erre az 1 alkalomra, a műszempillát (tincses v. soros) én a sminkelés után rakom, fel, amit másnap a sminkkel együtt le is tudsz szedni...:) 
 • tudnod érdemes, hogy sírásálló és dörzsölés álló smink sajnos még nem létezik, csak kb.14-16 órára tartós, izzadás és érintésálló smink létezik, ezért kérlek semmiképpen ne dörzsöld vagy vakard smink után a bőröd, mert megsérülhet a fixálás, de tanácsaimmal igyekszem segíteni neked, hogy zökkenőmentes legyen ez a nap a számodra! Ha érzékeny, könnyezésre hajlamos a szemed, kérlek előtte napoktól használj erre megfelelő szemcseppet vagy szemspray-t (pl. allergia miatt vagy fényre érzékenység) ugyanis a folyamatos(!) könnyezés sajnos leoldhatja a sminket ezért a kész smink után is ha könnyezne a szemed, állandó felitatása szükséges addig, míg a könnyezés el nem múlik! 
 • a próbára ha szeretnél, kérlek pontosan érkezz, lehetőleg smink nélkül. 
 • érdemes nyitott nyakú, világos felsőben lenned (garbó nem javasolt) 
 • ha kérsz frizurát is, előtte este mosd meg kérlek a hajad! 
 • ha bármilyen elképzelésed van, nyugodtan hozd magaddal kinyomtatva a képet. 
 • legyen nálad szájfény frissítésre, melynek legyen színe és ne legyen átlátszó agy nálunk megvásárolhatod a sminkelésnél használt profi MyMB szuper szájfényed is 3200 Ft-os áron! 
 • bármilyen hajdíszt szeretnél a hajadba, kérünk hozd magaddal. 


Köszönöm szépen a segítséged! 

Várlak szeretettel!


Profi fotók szuper külsővel!  

 


ÚJDONSÁG! 
Profi fotók, profin elkészített új külsőddel!
 


Ha a már általunk elkészített új külsődet és énedet szeretnéd profi képekkel is megörökíteni magadnak, párodnak, vagy meglepetésként a családnak, 
akkor várunk szeretettel az átváltoztatás után egy profi fotózásra is a Fotóstúdiónkban vagy a Müller Beáta Szépségszalonban, ahol jó hangulatban elkészít fotósunk jópár portré vagy beauty fotót rólad. 

Már régen vágysz egy kis megújulásra, közelegnek az ünnepek, 
de nem tudod hogyan készülj fel? 
Alkalmi ruhához alkalmi smink és frizura dukál! 

Gyere el hozzánk, bízd magad szakértő csapatunkra, akik a hozzád illő új imagedet elkészítik, segítve az előnyös tulajdonságaid kihangsúlyozásában. 

Segítünk abban, hogy sugárzóan szép legyél az Ünnepekre, elvarázsold a szeretteidet és rengeteg elismerő pillantást és bókot z
sebelhess be! 

Csomagoba foglaltuk ajánlatainkat, hogy könynebben választhasd ki a neked tetszőt: 

1. Alkalmi arany csomag: 
1 profi smink és 2 fajta frizura készítés (frissen mosott hajból sütővassal készítjük frizurákat), kétféle öltözetben (kérlek hozz magaddal ruhákat, kiegészítőt stb) és frizurával 30 kép készül, amiből 3 retusált képet lehet kiválasztani, sok hasznos tanács, egy kötetlen 2-3 órás program, amely, 
Akciós ára CSAK 29.900 Ft


2. Ünnepi gyémánt csomag: 
az előző csomagnál annyival több, hogy itt már ajándék műszempillát is kapsz, ha szeretnél (tinces) iiletve 3 féle öltözetben fotózunk, 60 kép készül, és 6 db képet lehet kiválasztani, itt több időt lehet tölteni a beállításokra. Ára: 39.900 Ft 
Akciós ára CSAK 35.900 Ft. 

A fenti csomagokat előre, időpont egyeztetéssel lehet megvenni. 

** extra hosszú haj esetén (40 cm hajhosszúság felett) az alkalmi frizura elkészítésekor plusz +1800 Ft/fő összeget számítunk fel. 

A csomagokban meghatározott retusált képeken kívül lehetőség van további képek retusálására is, 1,000 Ft/ kép áron. 

FotóStudió: 
Fény-Műhely, Gacsádi Albert fotográfusunk : 1132 Kresz Géza u. 12. a 4-6-os villamossal csak pár megálló a szalonomból. Ha itt szeretnéd a fotózást, kérlek előtte egyeztessünk erről! 
vagy a Müller Beáta Szépségszalonban, akár Pintácsi Viki énekesnő-műsorvezetővel együtt aki itt, mint fotós és stylist dolgozik velünk együtt. 

Előzetes egyeztetés alapján dolgozunk már 2007 óta együtt fotósainkal, így Gacsádi Alberttel és Pintácsi Vikivel is! 

 

Időpont foglalás fotózásra a szalonban: Időpontot egyeztetni valamint lefoglalni előzetesen min 2-3 héttel általában hétköznapokra tudsz, 10.000 Ft/fő foglalási díj (foglaló)  ellenében, mely díj a teljes munkadíjból levonásra kerül a helyszínen a kifizetéskor. Ezt akár átutalással, akár személyesen kp-ben tudod fizetni. Ez a foglalási díj abban az esetben nem kerül visszafizetésre, ha a vendég 48 óránál később mondja le, vagy nem mondja le egyáltalán a megrendelést, de nem is jön el ld.lentebb - Lemondás c. pontban. Ha ajándékutalványt vásárolsz, akkor előzetes időpont foglalás ugyanúgy kell, de mivel az utalvány előre ki van fizetve, így foglalási díjra ebben az esetben nincs szükség. 

Foglalási djíat (foglalót)  kifizetni átutalással vagy személyesen készpénzzel is rendezni tudod előre egyeztetés szerint a szalonban. 
Utalni a Müller Beáta 10700529-69176023-51100005 Cib számlára tudsz, megjegyzésbe csak a nevedet írd be kérlek, illetve írd meg légyszíves emailen, hogy milyen címre írhatom majd az áfás számlát. 

Fizetés: szeretnénk tájékoztatni, hogy a szalonban csak készpénzzel tudsz fizetni, kártyával sajnos NEM! 

Lemondás: kérlek a megbeszélt időpontot minimum 48 órával hamarabb mondd le, vagy kérj másik időpontot. Amennyiben ez elmarad, úgy 10.000 Ft/ alkalom készenlíti díjat számítunk fel. 

Jelentkezz be hozzánk már most!

 


Komplett átváltoztatás a Müller Beáta Szépségszalonban 

 


A honlapon szereplő smink és kozmetikai képek, információk és írott szövegek 100% az én munkáim és szerzői jogvédelem alatt állnak, melyek részei, vagy egésze csak és kizárólag a tulajdonos előzetes engedélyével használhatóak fel más helyen, módon vagy célokra

Átváltoztatunk!...ha nem vagy megelégedve azzal, amit a tükörben látsz, 
ha érzed, hogy benned sokkal több van, 
ha nyitott vagy az újra, szebbre, 
vagy ha változtatni szeretnél a külsődön...?! 


Kortól függetlenül, fordulj hozzánk bizalommal, mi mindenben segítünk! 


Igény szerint, profi csapatommal (stylist, sminkes, kozmetikus, fodrász, fotós) az egyéniségedhez legjobban illő stílus, frizura és smink kialakítását vállaljuk a szalonban vagy a kért helyszínen, Budapesten és vidéken egyaránt! 

Az átváltoztatás a következőket tartalmazza a kozmetikában: 
- - egyeztetés szerint egy alkalmi frizura elkészítése (vágás vagy vasalás, alkalmi konty vagy frizura készítése vagy besütés szárítással) fodrászunk által, 
- egyéni bőrápolási szaktanácsadás, ajándék professzionális arckrém mintával 
- egy kozmetikai kiskezelés (arcletisztítás, peeling, hatóanyagos masszázs, tápláló maszk,valamint zárókrém) 
- szemöldökszedés és formázás, 
- egyéni színanalitikai elemzés és rövid sminktanácsadás (nem oktatás), 
- egy, az egyéniségedhez legjobban illő professzionális smink elkészítése, 
- rövid stílustanácsadás, melyre hozd el kérlek te is magaddal 1-2 kedvenc ruhaszettedet, amelyet az ilyen lett képnél felvennél, 
- valamint egy ilyen volt-ilyen lett képet is készítünk kis emlékként (amit akár a mi 8Mpx, akár a Te telefonodról, ha szeretnéd) lefotózunk, és amit e-mailen elküldünk később a részedre, kivéve ha utána profi fotózás is lesz (ld. lentebb). 


Teljes Átváltoztatás- Ajándékcsomag: 
az ajándékutalvány a következőket tartalmazza: 
1 fő részére Átváltoztatás keretében 1 alkalmi smink és 1 alkalmi frizura elkészítése személyre szabottan, részletesen: igény szerinti alkalmi frizura/konty készítést hajvágás, besütéssel vagy hajvasalással, beszárítással, szemöldök igazítás és szedés, kozmetikai kiskezelést, a bőr felkészítése a sminkelésre, alkalmi smink elkészítése igény szerint, személyre szabott bőrápolási, színanalitikai, valamint smink,- és öltözködési tanácsokat is tartalmazva, (egy előtte-utána képet, kis luxus arcápolási ajándékkal) előzetes időpont egyeztetés szerint a Müller Beáta Szépségszalonban 34.900 Ft/db 

AKCIÓS! **-15% kedvezménnyel! - Teljes Átváltoztatás profi fotózással Ajándékcsomag: 
az ajándékutalvány a következőket tartalmazza: 
1 fő részére teljes Átváltoztatás keretében 1 alkalmi smink és 1 alkalmi frizura elkészítése személyre szabottan, részletesen: igény szerinti alkalmi frizura/konty készítést hajvágás, besütéssel vagy hajvasalással, beszárítással, szemöldök igazítás és szedés, kozmetikai kiskezelést, a bőr felkészítése a sminkelésre, alkalmi smink elkészítése igény szerint, személyre szabott bőrápolási, színanalitikai, valamint smink,- és öltözködési tanácsokat is tartalmazva, továbbá profi fotósunk által 50 kattintással, 2 átöltözéssel, 2 fajta frizurával és 2 retusált fotóval és kis luxus arcápolási ajándékkal előzetes időpont egyeztetés szerint a Müller Beáta Szépségszalonban 54.900 Ft helyett most csak 49.900 Ft/fő! 

Az átváltoztatás díja a szalonban: 34.900 Ft/fő akciósan, most 39.900 Ft helyett, melynél minden anyagot és eszközt mi biztosítunk a leírtakon túl a szalonban. A díj nem tartalmazza az esetleges kiszállás díjat, de tartalmazza az áfát. 

Az átváltoztatás időtartama: 1 fő részére általában kb.3,5-4 óra, de extrém esetben akár 4-6 óra is lehet, ami az egyeztetések és az egyéni igényektől függően változhat. 

Mikor?: az átváltoztatás hétköznapokon (kedd kivételével) hétfőtől péntekig, előre egyeztetés és a bejelentkezések sorrendjében történik a szépségszalonban az általunk javasold időpontok egyikében, amit te választhatsz ki. 

Fontos: Az előnyeidet megkeresve és hangsúlyozva garantáltan átváltozol, még szebbé varázsolunk, de ezt mindig veled egyetértésben és természetesen az egyéniségedet, igényeidet figyelembe véve tesszük, ezért nem kell attól tartanod sem, hogy valami olyasmit készítünk számodra (frizura vagy smink), amit te nem szeretnél vagy nem járulsz hozzá:)) 
Éppen ezért kérünk, hogy ha valamivel nem értenél egyet, vagy nem tetszik, akkor az átváltoztatás során jelezd ezt nekünk, mi mindent meg fogunk tenni, hogy elégedetten távozz. Utólag reklamációt már nem áll módunkban elfogadni. 

Ajándékutalvánnyal rendelkezel?: Kérlek az utalvány lejárata előtt min. 3-4 héttel kérj időpontot e-mailen. Az utalvány pénzre vissza nem váltható, de másra átruházható. 

A fenti összeg díja egy általános munkadíj átalány nekem és kollégámnak , mely független attól hogy számunkra mennyi idővel, munkával vagy eszköz és anyagköltséggel jár az átváltoztatás költsége stb. hiszen nekünk ez pl. 3-4 órától akár 6 óráig terjedő munka is lehet stb. 

Mielőtt átváltoztatásra vagy fotózásra jössz, kérném szépen Tőled a következőket: 
- előtte kérlek igyál sok vizet és aludj sokat , 
- előtte kérlek radírozd le otthon az arcod és hidratáld erősen, 
- azon a héten lehetőleg már ne tisztíttasd ki az arcod és ne menj szoláriumba sem, 
- csak erre az alkalomra előtte NE rakass fel 3D műszempillát, ha megoldható, mivel ha igéző tekintetet szeretnél erre az 1 alkalomra, a műszempillát (tinces v. soros) én a sminkelés után rakom, fel, amit másnap a sminkkel együtt le is tudsz szedni...:) a műszempilla +2700 Ft ha szeretnél 
- az időpontra kérlek pontosan érkezz, lehetőleg smink nélkül. 
- ha bármilyen elképzelésed van, nyugodtan hozd magaddal kinyomtatva a képet. 
- hozd magaddal 2 kedvenc ruhaszettedet, 
- legyen nálad szájfény frissítésre:) 

Köszönöm szépen a segítséged! 

A változtatás jogát fenntartjuk! 


 

 

 

 

 

 

  Pintácsi Viki fotós
 

 

  Albert munka közben 
 


További referenciáim:  


Címlapfotók és belső interjú képei: 
Tina Magazin 2008 júliusi és augusztusi számai:
 

 • Kiss Mari színművésznő 
 • Marót Viki énekesnő 
 • Varga Izabella színművésznő 
 • Für Anikó színművésznő 
 • Rúzsa Magdi énekesnő 


Címlapfotók és belső interjú képei: 
BébiKurír Kismama Magazin 2009 nyári és téli számai:
 

 • Farkasházi Réka színművésznő 
 • Pintácsi Viki énekesnő, műsorvezető 


BébiKurír Kismama Mamazin 2010 februári számának címlapfotója és belső interjú képei: 
Keleti Andrea előadóművész, táncművész 

Mammystic Kismama DivatSzalon 2009 és 2010 évi őszi-téli kollekciójának katalógusképei. 

ASTOR és Rimmel sminkmárkák, valamint a Miss Sporty sminkmárkák részére sminkkészítés step by step fotóinak sminkelése és szövegírása a DivatTrend Magazin részére a Müller és DM üzleteiben. 

Szépvilág Extra- Kozmetika szakmai Magazinban 2010/06 számában Karácsonyi Ragyogás címen step by step sminket készítettem, valamint Sminklecke c. a sminkoktatásról jelent meg rólam egy riport. 
Katt ide: Karácsonyi ragyogás- Szépvilág Extra Kozmetika Magazin 

2011 Szíj Melinda- Foltos úton c. CD albumfotózás külső és belső képeinek smink és frizurakészítése Melinda részére. 

2012 Szandi hivatalos honlapjára készített fotók és sajtófotók sminkjének elkésztése. 

2012. Annamary énekesnő sminkjének elkészítése. 

2016-tól Big Day Esküvő Magazin részére Kovács Dóra Dori modell, Dj, szinésznő, Antal Timi énekesnő és párja Gergő, Szőcs Renáta, Hegyi Dávid és Pádár Alexandra énekeseket a TV2 Star Academy győzteseit, Viszkok Fruzsi beauty vloggert, Feisz Fanni modellt, Koroknyai Virág Miss World Hungary 2017 szépségkirálynőt, 

Fotósok, akikkel már együtt dolgoztam: 
Almási J. Csaba 
Kaunitz Tamás 
Zsólyomi Norbert 
Andráska Krisztián 
Gacsádi Albert 
Szalay Mona 
Fekete Csaba 
Róza Gábor 
Nyulászi Zsolt 
Baráth Nelli 
Bodnár László 
Takács Zsolt 
Talabér Géza 
Dégi Attila 
Juhász Balázs 
Pintácsi Viki 
Szegfi Róbert 
Tóth Ferenc 
Baumgartner Viktor 
Szabó Pál

Semsei Eszter
Kő Adrienn


 


 

JOY Magazin és Rimmel London közös fotózása  

 

Megjelent a JOY Magazin 
2012 novemberi száma
, melyben a 192-196 oldalakon a JOY és a RIMMEL London közös fotózásán 
én készítettem a sminkeket. 

Fotó: Zsólyomi Norbert, stylist: Igor. 

A fotózáson készült új sminkvideómat a JOY honlapján meg is tudod nézni, 
csak KATT IDE: 


JOY és Rimmel London közös divatfotózásának videója.

 

 

Annamary énekesnő fotózásán  

 


Annamary énekesnő fotózásán 2012. Fotó: Baumgartner Viktor.

 


Szandi honlap és sajtóanyag fotózása 2012. Fotó: Pintácsi Viki

 

 

Varga Izabella- Tina Magazin fotózáson  

 

 

 

 

Rúzsa Magdit sminkelem a fotózáshoz  

 

 

Marót Viki énekesnő  

 

 

 

 

 

 

Für Anikó színművésznő  

 

 

 

 

Kiss Mari művésznő  

 

 

Műtermi fotózásokhoz  

 

 

Farkasházi Réka- BébiKurír- Újság fotózás 2009  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Try to solve the new Formula Cube! It works exactly like a Rubik's Cube but it is only $2, from China. Learn to solve it with the tutorial on rubiksplace.com or use the solver to calculate the solution in a few steps.

 

 

Fellépésekre  

 

 

 

 

Portfólió készítéséhez  

 

 

 

 

Glamour session fotózársa  

 

 

 

 

 

 

 

 

Átváltoztatásra  

 

 

 

 

 

 

Pintácsi Vikivel fotózás a BébiKurírnak  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Keleti Andrea fotózása  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Új! Szíj Melinda- Foltos úton c. CD album fotózás  

ÚJDONSÁG! 

Megjelent Szíj Melinda - Foltos úton c. CD albuma, 
melyre a sminket és a frizurát mi készítettük el! 


Smink: Müller Beáta, Fotó: Juhász Balázs, íme, pár kép a készülődésről....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


JOY Magazin 2012 novemberi számában fotózás

 

 

 

 

Pintácsi Viki fotózás  

 

 

 

  Pintácsi Vikivel 2008 óta együtt
 

 

 

 

 

 

 

 

 


BIG DAY Esküvő Magazin fotózáson 2016 és 2017 évben számos celembet sminkeltem, Szőcs Renáta (Star Academy), Kovács Dóri-Dóra DJ, modell, Weisz Fanni szépségkirálynő, Antal Timi (X-Faiktor) 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Akciós ajánlataink:

 ÚJ! Bevezető áron! 
 Francia azonnali és látványos luxus ránctalanító arckezelés a mimikai és öregségi ráncok együttes kezelése, Botu-like formulával és hyaluronsavval az Ericson Laboratoire Paris-tól -15% 17.500Ft helyett 14.900 Ft. 

Tovább a részletekért >>>

 

Teljes Átváltoztatás profi fotózással Ajándékcsomag, akár névre szóló ajándékutalvány keretében a következőket tartalmazza:

a Müller Beáta Szépségszalonban 58.900 Ft/fő helyett most csak 52900 Ft!

Tovább a részletekért >>>

 

 

Egyéni sminktanácsadás és sminktanfolyam a szalonban most csak 18900 Ft 21900 Ft*/fő helyett! *

Tovább a részletekért >>>

 

 

 

 Akció! 4 alkalmas Menyasszonyoknak kozmetikai  bőrszépítő-felkészítő kezelés sorozat, heti 1  alkalommal, 39.000 Ft helyett csak 34.900 Ft!

Tovább a részletekért >>>

 

Müller Beáta blogjai

Új cikk velem a 2019 esküvői sminkdivatról az Esküvő Okosan portálon!

Ezek lesznek a legnépszerűbb menyasszonyi sminktrendek 2019-ben

A 2019-es év menyasszonyi sminktrendek terén is hozott újdonságokat. Bár az nagyon egyéni, szubjektív és összetett téma, hogy kinek mi áll jól, hiszen a cél az, hogy ami szép rajtunk azt még szebbé tegyük, – ami pedig kevésbé azt elkendőzzük, vagy elvonjuk onnan a hangsúlyt és a tekintetet – azért mégiscsak érdemes szemügyre venni, hogy miből csemegézhetünk, ha naprakészek szeretnénk lenni a nagy napon. Müller Beáta sminkmestert és kozmetikust kértük meg, hogy segítsen nekünk eligazodni a témában.

A teljes cikket ide kattintva tudod megnézni:  https://eskuvookosan.hu/ezek-lesznek-a-legnepszerubb-menyasszonyi-sminktrendek-2019-ben/ 

Éjszakai esküvői magazin fotózás az erdőben!

 MISS WORLD  HUNGARY  2017  Koroknyai Virág  szépségkirálynőt 
 sminkelt em 2018  júniusában a  Tündérerdő  Rendezvényközpont 150  éves fái között, ahol a  Big  Day Esküvő  Magazinnal dolgoztam i  smételten együtt egy  földöntúli fényekkel teli,  izgalmas és szuper  éjszakai  fotózáson. A  képek mobillal  készültek, profi  képek  h

amarosan! 

Itt találsz meg minket:

Müller Beáta Szépségszalon

Cím: 1094 Budapest, Ferenc tér 6-7.

Telefon: +36203933763

E-mail: mullerbeata75@gmail.com

Honlap:www.mullerbeatasmink.hu

Térkép:  https://goo.gl/maps/1pY1VHwsfv72

 

 

Online-ajánlat kérése

 

Ha szeretnél árajánlatot kérni vagy lefoglalni szolgáltatásaink egyikét, kérjük kattints ide:

AJÁNLATOT KÉREK >>>

Kövess a Facebookon!

A szalon:

Kattints ide ha a Müller Beáta szépségszalonra vagy kíváncsi

A Müller Beáta Szépségszalon évek óta kifejezetten alkalmi és esküvői smink és frizurakészítésre specializálódott Szalon, melynek tulajdonosa a 23 éves sminkes szakmai tapasztalattal rendelkező sminkmester, kozmetikus: Müller Beáta.

Tovább a részletekért >>>