Alkalmi, esküvői smink és frizura, Budapesten és vidéken is!

Kapcsolat

Üdvözöllek! 
 

Müller Beáta

23 éve okl. sminkmester, kozmetikus, sminktetováló, 

bőrápolási tanácsadó, sminkoktató és

a Müller Beáta Szépségszalon tulajdonosa vagyok. 

A Müller Beáta Szépségszalon elnyerte:

A 2015 ÉV SZALONJA VERSENY KÖZÖNSÉG DÍJÁT! 

 

A Müller Beáta Szépségszalon kifejezetten esküvői és alkalmi smink és frizura készítésre szakosodott szalon, ezért hétvégente koordinálásommal egyszerre és párhuzamosan akár több vendég elkészítésére és befogadására is alkalmasak vagyunk, hiszen ekkor profi fodrász kollégáimmal és végzett okl. sminkeseimmel (ex-tanítványaimmal) együtt, próbával egybekötött, komplett profi menyasszonyi és alkalmi sminket és menyasszonyi alkalmi frizurát vagy kontyot készítünk Neked és akár kedves családodnak egyaránt
így az esküvői előkészületeid több fontos részét kényelmesen és könnyen megoldhatod otthonodban, a szépségszalonban vagy a kért helyszínen.

 

Szolgáltatásaink: alkalmakra, esküvőkre profi smink és frizura készítése, női és férfi fodrászat, kozmetikai arckezelések, egyéni sminktanácsadás és átváltoztatás egy helyen, akár profi fotózással, valamint fájdalommentes szemöldök tetoválás. 

 

Bejelentkezni szeretnél? 

Várlak szeretettel! 

BEJELENTKEZÉSHEZ SZÜKSÉGES FONTOS INFORMÁCIÓK:

Ha szeretnél időpontot kérni, kérlek minden esetben 
e-mailen vagy telefonon
 egyeztessünk előre. 

 • Előzetes bejelentkezés szerint dolgozom: hétfőn és csütörtökön 8.30-20.00 óra között, pénteken 8.30-16.00 óra között, továbbá szombatonként igény szerint  és előzetes egyeztetés szerint fogadok vendégeket a Müller Beáta Szépségszalonban. Kedd, szerda és vasárnap, valamint ünnepnap igény szerint egyeztetés alapján felár ellenében tudok rendelkezésre állni +3800 Ft.  
 • Hétvégén (péntek, szombat vagy esetleg vasárnap) esküvőkre, különböző alkalmakra, szalagavatóra stb. fotózásokra és forgatásokra, divatbemutatókra is rendelkezésre tudunk állni a Müller Beáta Szépségszalonban én és több fős szakmai csapatom egyaránt (fotós, sminkes, fodrász, stylist).
 • vagy kérésre kimegyünk a kért helyszínre + plusz 1 fő vendég esetén Budapesten, +plusz 2 vendég esetén vidékre Budapesttől 100 km-en belül illetve Balatonra**, a kiszállási díjban leírt kondíciók szerint, így ezért párhuzamosan a Müller Beáta Szépségszalonban ebben az időszakban szintén csak előre egyeztetett időpontokban dolgozom.
 • Esküvőkre, alkalmakra, fotózásokra Budapesten kérésre házhoz megyünk hétvégén + 1 fő vendég esetén is, de Budapesttől 100 km-en belül vidékre is plusz + további 2 fő megrendelése esetén illetve Balatonra **szintén kimegyünk én és szakmai csapatom is (fodrász, sminkes, fotós, stylist) egyaránt a kért helyszínre a kiszállási díj menüpontban leírt kondíciók szerint.  ** Balatonra plusz további 4 vendég esetén tudunk kimenni a kért helyszínre, kérj egyéni utazási költség kalkulációt! 
 • Akár 20 vendéget is meg tudunk szépíteni egy időben, Budapesten és vidéken egyaránt, kérés esetén hiszen ilyenkor kollégáim, szakmai csapatom is a rendelkezésre tud állni, egyeztetés szerint. 
 • reggel 8 óra előtti munkavégzésnek 3800/kolléga/alkalom a felára, továbbá plusz még a vasárnapi és ünnepnapi és szünnapi (kedd-szerda) megrendelés esetén is 3800 Ft/kolléga /alkalom a felár a díja a kiszállási díjon túl. 
 • Mivel előjegyzés alapján dolgozom, érdemes lefixálni az időpontot minél előbb,  de ideális min. 1,5-3 héttel előtte bejelentkezned. Időpontot természetesen az igényeid figyelembevételével, a megkeresések sorrendjében én javaslok, amiből Te választhatod ki, hogy számodra melyik a megfelelő. 
 • Amennyiben csak délután 17.00 óra utáni időpont jó neked a munkád miatt, úgy kérlek vedd figyelembe, hogy mivel ez az időintervallum a "legnépszerűbb", érdemes jó előre időpontot egyeztetni. 
 • Ha esetleg 15 percnél többet késnél, úgy azt inkább jelezd telefonon és beszéljünk meg egy másik időpontot. 
 • Időpont foglalás: Mivel nem minden szolgáltatásom foglalóhoz kötött, időpont foglalás és foglaló kapcsán a konkrét kondíciókért és információkért kérlek kattints rá a Téged érdeklő szolgáltatás menüpontjára a felső menüsorban vagy a főoldalon! 
 • Időpont lemondás és vagy módosítása: amennyiben a megbeszélt időpont nem lenne jó mégsem neked, úgy kérlek a megbeszélt időpontot minimum 48 órával hamarabb mondd le, vagy kérj másik időpontot. Amennyiben nem mondod le 48 órával hamarabb és a lemondás elmarad, úgy ebben az esetben 10.000 Ft/ alkalom készenléti díjat számítunk fel. 
 • Fizetés: szeretnénk tájékoztatni, hogy a szalonban csak készpénzzel tudsz fizetni, kártyával sajnos NEM! Előzetes egyeztetés után utalással is lehet fizetni. 


Köszönöm szépen a segítséged és hívj bátran!


ELÉRHETŐSÉGEIM:

HÍVHATSZ a +36 20/ 393-3763 mobilszámon

ha esetleg nem veszem fel és kicsörög, akkor egy másik hívásom van épp közben és telefonon beszélek, mert nincs hívásvárakoztatás a telefonomon, ilyenkor keress nyugodtan újra vagy később visszahívlak! 
Kérlek a hívószámodat jelezd ki, különben nem tudlak sem visszahívni, sem fogadni a hívásod! 

ÍRHATSZ a mullerbeata75@gmail.com e-mail címre is. 

Facebook oldalaim megtekintéséhez KATT ide: 
Müller Beáta Szépségszalon 
Müller Beáta sminkmester, kozmetikus 


Kérlek, hogy amennyiben 2-3 napon belül nem tudtam esetleg a munkám miatt gépközelbe kerülnöm és vàlaszolni a leveledre, úgy kérlek telefonon is keress nyugodtan...:)) Köszönöm a segítséget! Szeretném jelezni, hogy sajnos freemail, chello vagy citromail-es leveleket nem mindig kapom meg, ezért ha 2 napon belül nem kapsz visszajelzést a leveledre, javaslom, hogy hívj fel telefonon is! Keress bizalommal! 

Üdvözlettel: Müller Beáta sminkmester, kozmetikus 


 ÉLJEN! ÉLJEN! ÉLJEN ! 
A Müller Beáta Szépségszalon nyerte a 2015 ÉV SZALONJA VERSENY KÖZÖNSÉG DÍJÁT! 


The BeautySalon of Beáta Müller won the Audience Award 2015 Beauty Salon of the Year Competition in Hungary! 

Nagyon szépen köszönjük mindenkinek, aki ránk szavazott! 
Katt a cikkre: 2015 Év Szalonja verseny Díjátadó

 

 

 

 


2015 Év Szalonja verseny Közönség Díját a Müller Beáta Szépségszalon

nyerte meg!

 

 

 

 

 

 

 


MÜLLER BEÁTA SZÉPSÉGSZALON CÍME ÉS TÉRKÉP

Várlak szeretettel hétköznap változatlanul kedvező árakon a Müller Beáta Szépségszalonban (kedd és szerda kivételével) 09.00-20.00 óra között, de kérlek előtte mindenképpen telefonon vagy e-mailen egyeztessünk és kérj időpontot. 

Szépségszalonom címe: Müller Beáta Szépségszalon 1094 Budapest, Ferenc tér 6-7. Kérjük CSÖNGESS, a csöngőt a jobb oldali ajtórészen találod, a Ferenc téren a Konyhastúdíó melletti üzlet!

Figyelem! Ezúton tájékoztatlak Benneteket, hogy a csodás parkos környezetben lévő IX. Ferenc tér 6-7. (a 4-6-os villamos kőrúti vonalán a Mester utcai villamosmegállónál lévő hangulatos Tompa vagy Mester utcán át csak 2 utca sarokra) lévő új Müller Beáta Szépségszalonomban, ahol régi fantasztikus csapatommal várunk minden kedves vendéget! 

 • Időpont foglalás: Mivel nem minden szolgáltatásom foglalóhoz kötött, időpont foglalás és foglaló kapcsán a konkrét kondíciókért és információkért kérlek kattints rá a Téged érdeklő szolgáltatás menüpontjára a felső menüsorban vagy a főoldalon! 

 • Időpont lemondás és vagy módosítása: amennyiben a megbeszélt időpont nem lenne jó mégsem neked, úgy kérlek a megbeszélt időpontot minimum 48 órával hamarabb mondd le, vagy kérj másik időpontot. Amennyiben nem mondod le 48 órával hamarabb és a lemondás elmarad, úgy ebben az esetben 10.000 Ft/ alkalom készenléti díjat számítunk fel. 

 • Fizetés: szeretnénk tájékoztatni, hogy a szalonban csak készpénzzel tudsz fizetni, kártyával sajnos NEM! Előzetes egyeztetés után utalással is lehet fizetni. 

 

 


A szalon bejárata

 

 


HOGYAN TUDSZ ELJUTNI HOZZÁNK: 

Tömegközlekedéssel eljutni hozzám a következőképpen lehet: 
Budapest belvárosát és a Körútat átszelő 4-6-os Villamossal a Mester utcai megállónál kell leszállni, és a hangulatos Tompa utcánál besétálni (kb. 3-5 perc), vagy a M3-as Kék Metró Klinikák megállójától szintén pár perc séta! 

A 4-6-os villamos útvonala
IX. FEHÉRVÁRI ÚT- BUDAFOKI ÚT - MÓRICZ ZSIGMOND KÖRTÉR - PETŐFI HÍD BUDAI HÍDFŐ - BORÁROS TÉR - MESTER UTCA - ÜLLŐI ÚT - BAROSS UTCA - RÁKÓCZI TÉR - BLAHA LUJZA TÉR - WESSELÉNYI UTCA - KIRÁLY UTCA - OKTOGON - NYUGATI PÁLYAUDVAR - JÁSZAI MARI TÉR - MARGITSZIGET - MARGIT HÍD BUDAI HÍDFŐ - MECHWART LIGET - SZÉNA TÉR - MOSZKVA TÉR 

Parkolás: A IX. ker. Ferenc téren és a környező utcákban is lehet az utcákban parkolni. A parkolás a környéken általában 8.00-18.00 óra között van az utcán, a hétvége ingyenes. (ld. térkép lentebb). Közös képek celebekkel

 


Keleti Andival, smink: én

 

 

 


Szandival, smink én 

 


Annamary énekesnővel, smink én 

 

 


Pintácsi Vikivel már 8 éve együtt 

 

 


Nővarázsoló Műhely Team 2013

 


Lola énekesnővel 2015 smink én :)

 


Kovács Dóra modell/DJ/sorozatszereplővel a Bid Day Esküvő Magazin fotózáson 2017. február , smink: én :)

 


Geszler Dorottyával a 6. Wedding Pop-Up Bazár rendezvényén 2017. 02.21. :) smink: én

 


Mihályi Réka énekesnővel :) 2017. 02.21. smink: én

 


A kedves és szép Weisz Fanni szépségkirálynővel a Big Day Esküvő Magazin címlapfotózásán 2017. júniusában :) smink: én :)

 


anno 2008 októberi adás RTL Klub Mokka reggeli műsorában :)

 


2017. júniusában ismét Szíj Melinda énekesnő járt nálunk, öröm volt 6 év után újra sminkelnem Őt! 

 


Antal Tími énekesnővel (X-Faktor) szintén egy újabb Big Day Esküvő Magazin fotózás után 2017. június.

 

 


Müller Beáta Szépségszalon csapata 2 kolléganőnk nélkül 2017 február

 

 


Portré 2017. fotó: Gacsádi Albert

 

 


Csajok a kanapén :)

 


Ügyes fodrászaim!

 

 


Ügyes sminkes lányaim :)

 

Akciós ajánlataink:

 ÚJ! Bevezető áron! 
 Francia azonnali és látványos luxus ránctalanító arckezelés a mimikai és öregségi ráncok együttes kezelése, Botu-like formulával és hyaluronsavval az Ericson Laboratoire Paris-tól -15% 17.500Ft helyett 14.900 Ft. 

Tovább a részletekért >>>

 

Teljes Átváltoztatás profi fotózással Ajándékcsomag, akár névre szóló ajándékutalvány keretében a következőket tartalmazza:

a Müller Beáta Szépségszalonban 64.900 Ft/fő helyett most csak 54.900 Ft!

Tovább a részletekért >>>

 

 

Egyéni sminktanácsadás és sminktanfolyam a szalonban most csak 18900 Ft 21900 Ft*/fő helyett! *

Tovább a részletekért >>>

 

 

 

 Akció! 4 alkalmas Menyasszonyoknak kozmetikai  bőrszépítő-felkészítő kezelés sorozat, heti 1  alkalommal, 39.000 Ft helyett csak 34.900 Ft!

Tovább a részletekért >>>

 

Müller Beáta blogjai

Új cikk velem a 2019 esküvői sminkdivatról az Esküvő Okosan portálon!

Ezek lesznek a legnépszerűbb menyasszonyi sminktrendek 2019-ben

A 2019-es év menyasszonyi sminktrendek terén is hozott újdonságokat. Bár az nagyon egyéni, szubjektív és összetett téma, hogy kinek mi áll jól, hiszen a cél az, hogy ami szép rajtunk azt még szebbé tegyük, – ami pedig kevésbé azt elkendőzzük, vagy elvonjuk onnan a hangsúlyt és a tekintetet – azért mégiscsak érdemes szemügyre venni, hogy miből csemegézhetünk, ha naprakészek szeretnénk lenni a nagy napon. Müller Beáta sminkmestert és kozmetikust kértük meg, hogy segítsen nekünk eligazodni a témában.

A teljes cikket ide kattintva tudod megnézni:  https://eskuvookosan.hu/ezek-lesznek-a-legnepszerubb-menyasszonyi-sminktrendek-2019-ben/ 

Éjszakai esküvői magazin fotózás az erdőben!

 MISS WORLD  HUNGARY  2017  Koroknyai Virág  szépségkirálynőt 
 sminkelt em 2018  júniusában a  Tündérerdő  Rendezvényközpont 150  éves fái között, ahol a  Big  Day Esküvő  Magazinnal dolgoztam i  smételten együtt egy  földöntúli fényekkel teli,  izgalmas és szuper  éjszakai  fotózáson. A  képek mobillal  készültek, profi  képek  h

amarosan! 

Itt találsz meg minket:

Müller Beáta Szépségszalon

Cím: 1094 Budapest, Ferenc tér 6-7.

Telefon: +36203933763

E-mail: mullerbeata75@gmail.com

Honlap:www.mullerbeatasmink.hu

Térkép:  https://goo.gl/maps/1pY1VHwsfv72

 

 

Online-ajánlat kérése

 

Ha szeretnél árajánlatot kérni vagy lefoglalni szolgáltatásaink egyikét,

kérjük kattints ide:

 

AJÁNLATOT KÉREK >>>

Kövess a Facebookon!

A szalon:

Kattints ide ha a Müller Beáta szépségszalonra vagy kíváncsi

A Müller Beáta Szépségszalon évek óta kifejezetten alkalmi és esküvői smink és frizurakészítésre specializálódott Szalon, melynek tulajdonosa a 23 éves sminkes szakmai tapasztalattal rendelkező sminkmester, kozmetikus: Müller Beáta.

 

Tovább a részletekért >>>