Alkalmi, esküvői smink és frizura, Budapesten és vidéken is!

Kozmetikai kezelések és akciók

 

SEGÍTEK NEKED ELIGAZODNI A KOZMETIKA VILÁGÁBAN 
ÉS

AZ OTTHONI ARCÁPOLÁSBAN IS !

A honlapon szereplő smink és kozmetika képek, anyagok és információk, valamint írott szövegek 100%-ban az én munkáim, ezért szerzői jogvédelem alatt állnak, melyek részei, vagy egésze csak és kizárólag a tulajdonos előzetes engedélyével használhatóak fel más helyen, módon vagy célokra

Miért fontos a szakszerű bőrápolás?! 

Mivel a szép és igényes smink csak az ápolt bőrön mutat igazán, ezért nagyon fontos része egy esküvő, vagy alkalmi előkészületnek a bőrünk szakszerű és időben történő felkészítése és karbantartása. 

Az előnyös smink előcsalogatja mindazt, ami szép rajtunk, megújít és felszabadít egyszerre, emellett még a megszépülés önbizalmat és kiegyensúlyozottságot biztosít a számunkra, ezért ne szalasszuk el, 
amit általa nyerhetünk...! 


Milyen eredményt várhatunk el egy jó sminktől? 

Az általam készített smink eltünteti
a fáradság jeleit, a kisebb-nagyobb bőrhibákat, pattanásokat, a kipirosodott bőrt és a megpattant hajszálereket, a rosszul sikerült kozmetikai tetoválásokat, sőt még a nagyobb májfoltokat is. 


Kisimult, fiatalos és üde hatást kölcsönöz a fáradt, fakó vagy akár érett bőrnek, és nem utolsó sorban általában minimum 5 évet fiatalít is. 


Elrejti mindazt, amit nem szeretünk magunkon vagy nem annyira előnyös rajtunk, viszontkihozza, csillogóvá teszi mindazt, ami szép rajtunk, varázslatossá és különlegessé téve az összhatást, harmóniában, együtt velünk. 

Mikor nem érvényesül a legszebb smink sem? 

Sajnos a felszíni vízhiányos, száraz és/vagy hámló bőrön sajnos a smink sem mutat igazán jól, és az addig láthatatlan ráncokat, szarkalábakat is feltűnőbbé teheti (de nem a smink okozza). A smink bárkinek, kortól függetlenül felhívhatja a figyelmet ezekre a hiányosságokra és 15-20 cm távolságból is láthatóvá teszi a bőr ezen hibáit, hiába tüntettünk el annyi más problémát rajta... 
ezért az eredmény már nem lesz és nem is lehet tökéletes...! 

Mit javaslok Neked, mi lehet a megoldás erre? 

Sajnos a száraz, hámló, vagy egyéb hasonló bőrproblémákon (ún. korpás seborrhoeás jellegű és felszíni vízhiányos bőrnél) illetve az idő nyomain a bőrön a smink nem tud segíteni önmagában már, hiszen a professzionális smink nagyon ügyes találmány ugyan, de nem csodaszer, ezért fontos - akár egy sminkpróba alkalmával vagy egy ingyenes bőrápolási szaktanácsadás keretében - időben kideríteni vagy felismerni a bőrápolás alkalmi és hétköznapi jelentőségét. 

Ehhez szeretnék hathatós segítséget nyújtani a hozzám fordulóknak, a végén biztosítva ezzel a garantált és 100%-os sikert! 

Az általam nyújtott megoldás: 

Sminkmesterként az eddigi bevált szolgáltatásaimon túl, mint kozmetikus is igyekszem a tudásom és sok éves tapasztalatom legjavát átadni, valamint szépség csapatom többi tagja (fodrász, stylist, fotós) garancia az azonnali eredményre, ezért kedves vendégeim részére a gyönyörű smink elérése érdekében ezekkel a plusz kozmetikai, szépészeti szolgáltatásokkal, valamint az ingyenes bőrápolási szaktanácsadással és ingyenes professzionális és/vagy luxus krémminták adásával jelentősen megkönnyíthetem a megszépüléshez vezető utat, legyen az bármilyen különleges alkalom, esküvő, szalagavató vagy családi esemény. 

Menj biztosra! Jelentkezz be még ma egy ingyenes szaktanácsadásra és bőrdiagnosztikára a - 
Kapcsolat menüponton keresztül! A részletekről olvass még többet lentebb! Íme:


 

Ingyenes bőr és otthoni arcápolási szaktanácsadás!  

Jelentkezz be hozzám most egy kötetlen és személyre szabott 15 perces bőrdiagnosztikai,- arcápolási szaktanácsadásraés gyere el egy konzultációra
mely minden kedves vendégem számára teljesen ingyenes,
 amikor is: 

 

 • - személyre szabottan és részletesen diagnosztizálom a bőröd típusát és aktuális állapotát, így megtudhatod, hogy milyen a bőrtípusod
 • - megbeszéljük szükség szerint a számodra legmegfelelőbb arcápolási lépéseketés termékeket egyaránt, 
 • - tanácsadás során megmutatom, sőt ki is próbálhatsz egy-egy krémet vagy tonikot, hogy milyen érzés a bőrödnek, 
 • - de ilyenkor akár az is kiderülhet, hogy eddig mindent jól és helyesen csináltálotthon, így kapsz egy kis megerősítést és önbizalmat is, 
 • - elmondom, hogy milyen színek állnak jól a sminkelésnél, mi az, amit sminkeléssel is még előnyösebbé tehetünk kiemelve a szépet rajtad stb. 
 • - végezetül igény esetén összeállítok számodra egy aktuális bőrápolási tervet, amit otthon is el tudsz készíteni magadnak nap mint nap, 
 • - segítek az otthoni arcápoláshoz javasolni, hogy milyen krémet és hol érdemes beszerezned, illetve ha kéred, segítek beszerezni ezeket, 
 • - útravalónak pedig a bőrtípusodnak megfelelő ajándék kis luxus krémmintát kapsz, hogy otthon is érezd a bőrödön a kellemes, puha érzést...) 


későbbi szaktanácsadás is folyamatosan és ingyenesen biztosított minden kedves vendégem számára, ha bármilyen egyéb kozmetikai vagy sminkelési szolgáltatást is igénybe vesz nálam. 

Mivel külön, zárható részen dolgozom a szépségházban, ezért egyszerre csak egy vendéggel foglalkozom!

A szépségszalon és a kozmetika bababarát és kutyabarát is egyben!


 

Kozmetikai kezelések  

Kozmetikai kezelések ismertetése, bőrmegújítás,

ránctalanítás és masszázs! 

A kezeléseknél a kiválasztott hatóanyagok és krémek mindig a vendég bőrtípusának és igényének megfelelően vannak kiválasztva.! 

Az kozmetikai árak tartalmazzák az áfát és 2018 január 1-től érvényesek. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk. 

A tradicionális, klasszikus kezeléseket egészítem ki a mai modern módszerekkel és újításokkal és mindig egyszerre csak egy vendéggel foglalkozom! 

A kozmetika és a szépségszalon bababarát és kutyabarát is egyben! 

Az általam használt, csak kozmetikusoknál megvásárolható professzionális és luxus minőségű arcápolási termékek közül árban mindenki megtalálhatja nálam azt, ami számára a legmegfelelőbb: 

További információk a vásárolható krémekről a Professzionális kozmetikumok otthonra-c. menüpontra kattintva olvashatsz! 


 

 

 

 

 

Kozmetikai szolgáltatások és árak: 

Az kozmetikai árak tartalmazzák az áfát és 2018 január 1-től érvényesek. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk. 

A kezeléseknél a kiválasztott hatóanyagok és krémek mindig a vendég bőrtípusának és igényének megfelelően vannak kiválasztva. A tradicionális, klasszikus kezeléseket egészítem ki a mai modern módszerekkel és újításokkal, valamint a wellness technikák alkalmazásával kombinálva és mindig egyszerre csak egy vendéggel foglalkozom! 

Klasszikus kozmetikai arckezelések: 

Luxus Nagykezelés: (kb. 2-2,5 óra) 
Amely tartalmazza az arc letisztítását, peelinget (radírt), a bőr felpuhítását, gőzölését és kitisztítását, Vio-s gyulladáscsökkentést, majd ultrahangos hatóanyag bevitelt ampulákkal, majd tápláló , nyugtató, illetve összehúzó pakolást, egy nyugtató UV-s zárókrémet, továbbá a szempillafestést, a szemöldök szedését és formázását: 11800 Ft. 

Klasszikus MélyTisztító Nagykezelés: (kb. 1,5 óra) 
Amely tartalmazza az arc letisztítását, peelinget (radírt), a bőr felpuhítását masszázzsal, gőzölését és kitisztítását, mélytisztítását, Vio-s gyulladáscsökkentést, majd ultrahangos hatóanyag bevitelt ampullákkal, majd nyugtató és összehúzó pakolást végül egy hidratáló és nyugtató zárókrémet és fényvédőt: 8500 Ft.

Luxus Kiskezelés: (kb. 1,5 óra, mélytisztítás nélkül) 
Amely tartalmazza az arc letisztítását, peelinget (radírt), az arc, nyak és dekoltázs kézi masszázsát, ultrahangos hatóanyag bevitelt, majd tápláló pakolást, a szempillafestést, a szemöldök szedését és formázását: 8800 Ft. 

Klasszikus Kiskezelés: (kb. 50-60 perc, mélytisztítás nélkül) 
Amely tartalmazza az arc letisztítását, peelinget (radírt), az arc, nyak és dekoltázs kézi masszázsát, majd egy hatóanyagos UH kezelést ampullákkal, egy tápláló maszkot és egy zárókrémet a végén: 7800 Ft. 

Tini kezelés: (kb. 1,5 óra) +18 év alattiaknak! 
Amely tartalmazza az arc letisztítását, peelinget (radírt), a bőr felpuhítását, gőzölését és kitisztítását, Vio-s gyulladáscsökkentést, majd Ultrahangos hatóanyag bevitellel, majd egy összehúzó pakolást és egy nyugtató UV-s zárókrémet: 7800 Ft. 

Férfi kezelés: (kb. 1,5 óra) 
Amely tartalmazza az arc letisztítását, peelinget (radírt), a bőr felpuhítását, gőzölését és kitisztítását, Vio-s gyulladáscsökkentést, majd Ultrahangos hatóanyag bevitellel, majd tápláló pakolást és összehúzó pakolást és egy zárókrémet: 7800 Ft. 

+ hátkezelés: 3800 Ft. 

PLUSZ: Hydrodermabráziós kezelés (bőrmegújító, oxigénes vegyszer mentes kezelés az ásványvíz erejével ld. lentebb) 7900 Ft, más kezeléssel kombinálva (+20 perc): +4200 Ft. 

Új!! PLUSZként : Mikrodermabráziós kezelés (bőrfrissítő bőrcsiszoló kezelés ( ld. részletesen lentebb) 7900 Ft, más kezeléssel kombinálva (+30 perc): csak +4200 Ft. 

Masszázs: (kb. 25 perc) 
Amely tartalmazza az arc letisztítását, peelinget (radírt), az arc, nyak és dekoltázs kézi masszázsát egy hatóanyagos krémmel vagy egy maszkkal és egy zárókrémet: 3800 Ft. 

Fizetésszeretnénk tájékoztatni, hogy a szalonban csak készpénzzel tudsz fizetni, kártyával sajnos NEM! 

Lemondás: kérlek a megbeszélt időpontot minimum 48 órával hamarabb mondd le, vagy kérj másik időpontot. Amennyiben ez elmarad, úgy 10.000 Ft/ alkalom készenléti díjat számítunk fel. További új és akciós kezeléseimet lentebb menve olvashatod! 
 

Gyantázás és szőrtelenítés árak: 

 • - szempilla festés 1400 Ft 
 • - szemöldök szedés és formázás egyben: 1400 Ft 
 • - szemöldök festés 1400 Ft 
 • - bajuszgyanta 1000 Ft 
 • - állgyanta 1000 Ft 
 • - arcgyanta 1000 Ft 


Műszempilla felrakása, ha nem kérsz sminket (soros vagy tincses) 4200 Ft/fő. 
Műszempilla felrakása, ha kérsz sminket is (soros vagy tincses) 2700 Ft/fő. 


 


 

-25% AKCIÓ HYAMATRIX INJEKCIÓMENTES HYALURONPLASZTIKA


INJEKCIÓMENTES HYALURONPLASZTIKA luxus arckezelés
A HYAMATRIX-TÓL (orosz). 

A Hyamatrix MOST MÉG KONCENTRÁLTABB egyedi összetételének köszönhetően: 

 

 • -lelassítja a bőr öregedési folyamatait 
 • -javítja a bőr színét 
 • -hidratál és táplál 
 • -kisimítja a ráncokat 
 • -feszesíti és megemeli és regenerálja a fáradt bőrt 
 • -képes csökkenteni a bőr biológiai életkorát 
 • -nyáron is alkalmazható biorevitalizációs forma 
 • -hypoallergén összetétel 
 • -kíméletes és fájdalommentes 
 • -injekciómentes kezelés 
 • -nincs idegblokkoló hatása 
 • -csökkenti a rozacea (kipirosodás) intenzitását 
 • -csökkenti a pórusokat 
 • -csökkenti a hiperpigmentáció (májfoltok) erősségét. 


Javasolt mindenki számára + 30 kortól: 

 • 1. Száraz és dehidratált bőrre 
 • 2. Rugalmatlan és csökkent tónusú arcbőrre, nyakra és dekoltázsra. 
 • 3. Felületi és mély ráncokra. 
 • 4. A bőr gyűrődéseire. 
 • 5. Rozaceára. 
 • 6. Hiperpigmentációra. 


Az új formulának köszönhetően a HYAMATRIXŸ kimagaslóan feltűnő esztétikai élményt nyújt, nem csupán harcol az életkorral járó bőrelváltozásokkal, hanem leállítja az öregedési folyamatokat és képes csökkenteni a bőr biológiai korát. 

A kozmetikumok eredeti bioaktív összetételű termékek, melyek a hyaluronsav nanostrukturált biopolimerei és a HYAMATRIXŸmátrix peptidei alapján készülnek. 

Két minőségi komponens : A destruktúrált hyaluronsav és a mátrix-peptidek együttes van benne. Destruktúrált hyaluronsav: A nanoszerkezetű hialuronsav molekuláknak ( tömege kisebb 40kDa-nál ) könnyen behatolnak a bőr mélyebb rétegeibe ahol képesek pótolni a sejtközi mátrixban lévő hyaluronsav hiányt és alapja a szilárd mátrix váz képzésnek. A mátrix-peptid a mélyebb rétegekben nagy molekulákká rendezi a bejuttatott hyaluronsavat és ezzel megakadályozva a bőrből való kijutását . Hyamatrix matrix-peptid megakadályozza a hyaluronidáz enzim müködését. 

Kezelés menete: 

 • A bőr letisztítása 
 • Enyhe kémiai peelingel fellazítom a felhámot 
 • utána hydrodermabráziós kezeléssel kíméletesen víz segítségével lecsiszomol a bőrt 
 • Destruktúrált (micro) hyaluronsav ampulla felvitele a bőrre 
 • Mátrix peptid ampulla bejuttatása (stabilizálja a hyaluronsavat) a területre 
 • Mátrix peptides korrekciós szérum bejuttatása melynek feladata az eddig elért regeneráció stabillá tétele. 
 • UH kezeléssel tartóssá tesszük a regeneráló hatást.
 • a hatóanyag lezárása hosszantartó speciális hidratáló krémmel 
 • majd fényvédővel zárul a kezelés 


A kezelési ideje: 60 perc. A kezelést kúraszerűen (hetente 1 kezelés, 6 alkalom) , vagy alkalomszerűen végezzük, már egy alkalom után is szemmel látható eredményességgel! 

Ára: AKCIÓSAN ! MOST MÉG KONCENTRÁLTABB HATÓANYAGGAL 1 alkalom luxus arc, nyak és dekoltázskezelés + ajándék hydrodermabrázóval akciósan most csak 16.900 Ft 22.000 Ft helyett, a 6 alkalmas intenzív kúra bérlete: 132.000 Ft helyett most csak 99.000 Ft, Az akció visszavonásig érvényes! Az akció visszavonásig érvényes. 

 

Fontos információk: 

Kezelések jellemzői, várható eredmény: A kezelés kimagaslóan hatékony és nem csupán harcol az életkorral járó bőrelváltozásokkal, hanem leállítja az öregedési folyamatokat és képes csökkenteni a bőr biológiai korát. 

Kérlek figyelj arra, hogy a kezelés után 12 óráig ne moss arcot, ne menj szaunába és szoláriumba a kezelést követő 48 órán belül! 

Jó ha tudod, hogy bár a kezelés hyaluronsavas plasztikai feltöltés helyett is alkalmazható – NEM VÁLTOZTATJA MEG az arc karakterét, nem puffasztja fel az arcot! A kezelés és az otthoni készítmények nem alakítanak ki függőséget, a bőrt ösztönzik a regenerálódásra 

Otthoni ápolás: A Hyamatrix otthoni használatra szánt bőrfiatalító készítményei hatékony megoldást kínálnak az öregedési folyamatok megállítására és a bőr megújítására, mindezt injekciós beavatkozások nélkül! 

* Az akció visszavonásig érvényes, de több akciók össze nem vonhatóak és pénzre át nem válthatók. Az árváltoztatás jogát fenntartom. 

Várok mindenkit szeretettel bejelentkezés szerint a honlapon található információk szerint.

 

 


Új! Yellow Rose görög luxus feszesítő ránctalanító kezelés

 

ÚJ! 
Itt az ősz, frissítsd fel bőrödet! 


Yellow Rose görög luxus feszesítő, ránctalanító arckezelés + nyak, toka és dekoltázsfeszesítő modullal most csak 14900 Ft helyett csak 8900 Ft! :) 4 alkalmas bérlet (melyet 6 hónapig felhasználhatsz) most 59.600 Ft helyett csak 34900 Ft. 

Rugalmasságot, feszességet növelő, hidratáló és kényeztető arckezelés + arc, nyak, toka és dekoltázs feszesítő modullal. 

Minden bőrtípusra, növényi őssejtekkel, antioxidáns hatású Q10-koenzim liposzómákkal, karnitinnel, E-vitaminnal, feszesítő, tonizáló hatású Centella Asiatica és ránctalanító, izoflavonoidokban gazdag vörös lóhere kivonatokkal. 

Ez a kezelés remekül feszesíti az arcot nyakat és tokát is, 
védi a sejteket és javítja az oxigén ellátásukat. A kollagén szintézisét stimuláló pentapeptidekben, a ránctalanító hatású glikoproteinekben, a hidratáló hatású hyaluronsavban gazdag, kiváló bőröregedést gátló kényeztető kezelés. 

Az akció visszavonásig érvényes!

Javasolt mindenki számára + 30 kortól: 

 • 1. Száraz és dehidratált bőrre 
 • 2. Rugalmatlan és csökkent tónusú arcbőrre, nyakra, tokára és dekoltázsra. 
 • 3. Felületi és mély ráncokra. 
 • 4. A bőr gyűrődéseire. 
 • 5. Rozaceára. 
 • 6. Hiperpigmentációra. 


* Az akció visszavonásig érvényes, de több akciók össze nem vonhatóak és pénzre át nem válthatók. Az árváltoztatás jogát fenntartom. 

Várok mindenkit szeretettel bejelentkezés szerint a honlapon található információk szerint.

 

 


Új ránctalanító luxus arckezelés a Yellow Rose-tól  


Itt a megújító, csodás illatú kényeztető és bőrkisimító luxus kezelést próbáld ki Te is most akciós áron! 

Új luxus ránctalanító arc és dekoltázs kezelés a mimikai ráncok ellen a görög Yellow Rose 
SKIN RELAXANT – RÁNCFELTÖLTŐ, BŐRKISIMÍTÓ ARC ÉS DEKOLTÁZS KEZELÉSE - fekete teával, avokádóval és oliva olajjal + hyaluronsavval! illetve 0% parabennel és+ ajándék Hydrodermabráziós kezeléssel együtt! 

Most 1 alkalmas kezelés 8900 Ft Ft, 4 alkalmas kezelés pedig 35600 Ft. 

MIMIKAI ÉS STATIKAI RÁNCOK ELLEN, 0% parabenek! 


A SKIN RELAXANT arckezelés forradalmian új technikája segítségével nincs szükség tűre. A kiemelkedően gazdag, egyedülálló növényi ránctalanító és bőröregedést gátló arckezelés Acetyl Hexapeptide és Pentapeptide komplexel, Q10-koenzim + Carnitine liposzómákkal, fekete tea fermenttel, hyaluronsavval, avokádó fitoszterolokkal, ceramidokkal, vitaminokkal, proteinekkel sikerrel veszi fel a harcot a mimikai és a statikai ráncok, az öregedés látható jelei ellen! Belülről feltölti a ráncokat, stimulálja a kollagén szintézisét és ezáltal növeli a bőr rugalmasságát. 

AJÁNLÁS: Minden bőrtípusra javasolt 30 éves kortól. Kúraszerű alkalmazása 35 év felett ajánlott, amely során a bőr állapotát látványosan és tartósan lehet javítani. 

HATÁSA: A mimikai vagy a korral járó ráncok intenzív, látványos csökkenése és feltöltése. Lassítja a bőr öregedését, “újjáépíti” a bőrszerkezetet és növeli a rugalmasságát. Intenzíven hidratálja, táplálja és nyugtatja a bőrt. Fiatalos, ragyogó és pihent bőrt biztosít.

 


ÚJ! BŐRHALVÁNYÍTÓ Whitening KEZELÉS  

 

AKCIÓ! BŐRHALVÁNYÍTÓ Whitening KEZELÉS 
UV károsodott, pigmentált, májfoltos vagy öregségi foltos bőrre!
 

Bevezető áron most a világosító és BŐRHALVÁNYÍTÓ darkgreyNING-KEZELÉS igazgyönggyel, búzacsírával és antioxidánssal arc, nyak és dekoltázsmasszázzsal, UH-os ampullabevitellel, majd speciális fehérítő maszkkal, nyugtató krémmel és fényvédelemmel zárul. 

májfoltos, pigmentált egyenetlen tónusú bőrre (1-2 hetente 1) ajánlom most 9900 Ft helyett csak 7500 Ft 1 alkalom, kortól függetlenül mindenkinek 4 alkalmas bérlet 39.600 Ft helyett most csak 28.000 Ft 

Bérlet vásárlása esetén 1 alkalmas ajándék szemöldök szedéssel és festéssel! 

Választhatóan vagy HYDRODERMABRÁZIÓS vagy MIKRODERMABRÁZIS kozmetikai kezeléssel együtt 
is végezhetjük, így a 2 kezelés hatásfokát jelentősen emelhetjük vele, hiszen a tápanyagok felszívódása és azok jótékony hatása megsokszorozódik! +3800 Ft./+4200 Ft. 

A kezelések után és között időszakban naponta használatos közepes vagy magas vényvédővel ellátott nappali krém használata javasolt (SPF20-SPF50 között), melyet a kozmetikában otthoni használatra meg is lehet vásárolni! 

A kezelés ideje: kb. 60-90 perc.


Hydrodermabráziós kezelés  


Hydrodermabráziós kezelés bőrmegújítás kíméletesen, 
az ásványvíz erejével!
 


Hidratálás, bőrmegújítás, ránctalanítás, pórusösszehúzás és pigmenthalványítás egy kezeléssel! 

Gyengéd és kíméletes bőrcsiszolás a víz erejével, 
mely hatásosan távolítja el az elhalt hámsejteket az arcon, nyakon és a dekoltázson, 
frissíti és hidratálja a bőrt, a tágabb pórusok kisebbek lesznek, 
a fakó, fáradt bőr fellélegzik, a kezelés halványítja a májfoltokat és a ráncokat, stimulálja a bőr rugalmasságát, 
a kezelés végén a bőr friss, üde és puha tapintású lesz. 

Számos előnye van, hiszen kezelés 
az év bármely szakaszában elvégezhető, nőknek és férfiaknak, kortól függetlenül egyaránt ajánlott. 

Nincs semmilyen kellemetlen utó,- vagy mellékhatása és nem szükséges semmilyen speciális arcápolást végezni a kezelések között sem, szemben a mikrodermabráziós kezelésekkel. 

Egyénre szabottan kialakítható kúraként vagy önálló kezelésként is igénybe vehető. 

A kezelés menete: 
Arc letisztítása, majd leradírozása és tonizálása, a hydrodermabrázió elvégzése, tonizálás és vio, majd regeneráló, ránctalanító vagy hidratáló ampulla bevitele ultrahanggal, hatóanyagos kozmetikai masszázs arcon, nyakon, dekoltázson, majd zárókrém. 

A kezelés kb. 60 perc, mely 7900 Ft/ alkalom, 
AKCIÓS 4 alkalmas bérlet vásárlása esetén egy kezelés csak 6900 Ft/ alkalom -20% kedvezménnyel (19800 Ft).
 

A hydrodermabráziós kozmetikai kezelést 
a többi kozmetikai kezeléssel együtt is végezhetjük, így azok hatásfokát jelentősen emelhetjük vele, 
hiszen a tápanyagok felszívódása és azok jótékony hatása megsokszorozódik. 

Más kozmetikai kezelésbe beépítve a hydrodermabrázió 3800 Ft/alkalom, 

Gyere és jelentkezz be egy kezelésre a Kapcsolat - menüponton keresztül!

 

 


Menyasszonyi bőrfelkészítő kezelések  


Újdonság! 
Menyasszonyoknak kozmetikai bőrszépítő-felkészítő 
kezeléscsomagok a kozmetikában Kifejezetten előnyös ez a különleges bőrfelkészítés alkalmakra, ha gyors, 
de hatásos megszépülésre vágysz: 

esküvőre menyasszonyoknak, örömanyáknak, koszorúslányoknak, bál előtt hölgyeknek és lányoknak egyaránt. 


Próbáld ki, meglátod, hogy a kezelések végeztével a bőröd ragyogni fog, ráadásul a megfelelően előkészített és feltöltött bőrön a professzionális smink is még gyönyörűbben hat majd! 

A végeredmény: a legszebb Te leszel! "A szépség benned van !" 

Menyasszonyoknak kozmetikai bőrszépítő-felkészítő kezelés alkalmanként: 1 alkalom 7.900 Ft 

Új! Ajándék szempillafestéssel, és szemöldök szedéssel és festéssel kiegészítve ugyanez 1 alkalmas kezelés 10.300 Ft helyett csak 8.800 Ft. 

4 alkalmas kezeléssorozat: amelyet az esküvő előtt kb. 4-6 héttel érdemes elkezdeni, heti 1 alkalommal. 4 db kezeléscsomag, heti 1 alkalommal, 
35.200 Ft helyett most csak 29.900 Ft. 

PLUSZ EXTRA AJÁNDÉK: 5.300 Ft értékben a 4 kezelés igénybevétele esetén: 
A kezeléssorozat végén egy szempilla és szemöldök festés és formázás is beletartozik az árban. 

Megtakarításod így mindösszesen 9.800.- Ft! 

A kezelés során az alábbi típusú kezelések közül lehet választani: 

 • - tisztító-felkészítő kezelés a kombinált-zsíros bőrre, 
 • - intenzív hidratáló-nyugtató kezelés érzékeny, vízhiányos bőrre, 
 • - kényeztető- relaxáló kezelés a fáradt, fakó bőrre, 
 • - ránctalanító-kisimító kezelés az igénybe vett bőrre, 
 • - feltöltő-feszesítő kezelés az érett, rugalmatlan bőrre való 


, melyet az első alkalommal (vagy a próbasmink elkészítésekor) beszélünk meg, hogy mire lenne szükség és igény. 

Ha szeretnéd, hogy igéző tekinteted legyen
elkészítem a műszempillád is +2500 Ft(soros vagy tincses), vagy szempilla és szemöldökfestést is készítek neked, ha szeretnéd...:)

 

 

 

 

Akciós ajánlataink:

Teljes Átváltoztatás profi fotózással Ajándékcsomag, akár névre szóló ajándékutalvány keretében a következőket tartalmazza:

a Müller Beáta Szépségszalonban 58.900 Ft/fő helyett most csak 49900 Ft!

Tovább a részletekért >>>

 

 

Egyéni sminktanácsadás és sminktanfolyam a szalonban most csak 17900 Ft
20000 Ft*/fő helyett! *

Tovább a részletekért >>>

 

 

 Akció! 4 alkalmas Menyasszonyoknak kozmetikai  bőrszépítő-felkészítő kezelés sorozat, heti 1  alkalommal, 35.200 Ft helyett csak 29.900 Ft!

Tovább a részletekért >>>

 

 

DECEMBERI* -20% TETOVÁLÓ AKCIÓ!

Szuper természetes szálazott vagy púderes szemöldök tetoválás december hónapban* 54.000 Ft helyett csak 44.000 Ft, plusz 1 alkalmas színkorrekcióval és ajándék utóápoló krémmel! 

        Tovább a részletekért >>>

 

Müller Beáta blogjai

Éjszakai esküvői magazin fotózás az erdőben!

 MISS WORLD  HUNGARY  2017  Koroknyai Virág  szépségkirálynőt 
 sminkelt em 2018  júniusában a  Tündérerdő  Rendezvényközpont 150  éves fái között, ahol a  Big  Day Esküvő  Magazinnal dolgoztam i  smételten együtt egy  földöntúli fényekkel teli,  izgalmas és szuper  éjszakai  fotózáson. A  képek mobillal  készültek, profi  képek  h

amarosan! 

FRISS! BIG DAY Esküvő Magazin fotózáson voltunk ahol Kovács Dóra Dóri /DJ, modell, szinésznő állt nekünk modellt!

Kovács Dóra Dórit (modell, szinésznő, Dj) az Émile Étteremben fotóztuk és a Müller Beáta Szépségszalon készítette el részére az esküvői sminket és frizurát... 

Nagyon jó és pörgős hangualtú fotózás volt, az étterem változatos helyszínein igazán igényes menyasszonyi smink és frizura fotók is készültek. 

Itt találsz meg minket:

Müller Beáta Szépségszalon

1094 Budapest, Ferenc tér 6-7.

Telefon: +36203933763

e-mail: mullerbeata75@gmail.com

Honlap:www.mullerbeatasmink.hu

Térkép:  https://goo.gl/maps/1pY1VHwsfv72

 

 

Online-ajánlat kérése

 

Ha szeretnél árajánlatot kérni vagy lefoglalni szolgáltatásaink egyikét, kérjük kattints ide:

AJÁNLATOT KÉREK >>>

Kövess a Facebookon!

A szalon:

Kattints ide ha a Müller Beáta szépségszalonra vagy kíváncsi

A Müller Beáta Szépségszalon évek óta kifejezetten alkalmi és esküvői smink és frizurakészítésre specializálódott Szalon, melynek tulajdonosa a 22 éves sminkes szakmai tapasztalattal rendelkező sminkmester, kozmetikus: Müller Beáta.

Tovább a részletekért >>>