Alkalmi, esküvői smink és haj, kozmetika, sminkoktatás és átváltoztatás!

Kozmetikus kolléganőnk Csalló Zsuzsanna

 

Bemutatjuk másik kozmetikus kolléganőnket, Csalló Zsuzsannát, akit a Müller Beáta Szépségszalonban mint Müller Beáta sminkmester volt sminkes tanítványaként is ismerhettek már. Zsuzsit fogadjátok szeretettel, akinek minden kozmetikai szolgáltatását az első alkalommal -20% kedvezménnyel lehet majd igénybe venni nála! 

 

 

Bemutatkozás: 

Csalló Zsuzsanna kozmetikus és sminkes vagyok. Kozmetikus képesítésemet az EFEB Kft-nél szereztem, ahol kiváló eredménnyel vizsgáztam mesteremnek, Piller Ildikónak köszönhetően. Még a kozmetikus iskola megkezdése előtt kezdtem sminkes tanulmányaimat 2017-ben Müller Beáta sminkmester-kozmetikusnál, aki mellett a tanuló és gyakorlati éveimet töltöttem kezdetben tanulóként, majd sminkesként. Mindkét mester mellett megtapasztalhattam a szépségipar szépségeit, egyben mindkettőjük precizitásra tanított és arra, hogy a pontos és alapos munka mellett a vendég elégedettsége a legfontosabb.

 

A kozmetikai arckezeléseimhez a Balzsam Labor termékcsaládot választottam, mert magas növényi-hatóanyagtartalmú, valamint természetes alapanyagokból előállított készítmények. A kezelések minden esetben személyre szabottan történnek, melyet a bőr állapota határoz meg, és a vendégek számára komfortérzetet biztosít, hogy egyszerre csak egy vendéggel foglalkozom.

 

 

 

Szeretettel várok minden kedves szépülni vágyó vendéget keddi , szerdai és pénteki napokon a Müller Beáta Szépségszalonban előzetes bejelentkezés alapján a 06 20 512 1600 telefonszámonvagy a csallo.zsuzsa@gmail.com e-mail címen, ahol minden vendégem az első kozmetikia szolgáltatás árából 20% kedvezményben részesül nálam! 

 

Kozmetikia szolgáltatásaim árai: 2020. január 6-7ól érvényesek visszavonásig. 

 

AKCIÓ!

MINDEN KOZMETIKAI KEZELÉS ELSŐ ALKALOMMAL - 20% KEDVEZMÉNNYEL VEHETŐ IGÉNYBE!!

ÁLLANDÓ -10 % KEZDVEZMÉNY RENDŐRÖKNEK, ORVOSOKNAK, ÁPOLÓKNAK ÉS TANÁROKNAK! 

NE HAGYD KI JELENTKEZZ BE MÉG MA!

 

Mélytisztító nagykezelés (kb. 2 óra)  7800 Ft HELYETT most csak 6200 Ft ! 

Tartalmazza az arc letisztítását, peelinget (radír), tonizálást, az arc felpuhítását, az arc és dekoltázs kézi masszázsát, az arc tisztítását, fertőtlenítését vio-val, bőrtípusnak megfelelő hatóanyag bevitelét ultrahanggal, tápláló pakolást, összehúzó pakolást, zárókrémet. Használt hatóanyagok_ grapefruit mag kivonat, panthenol, orvosi zsálya olaj, ördögkarom kivonat, fekete nadálytő kivonat, rathany kivonat, indiai citromfű olaj,, f vitamin, niaciamid, biotin, kakukkfű, utifű, urea, teafaolaj.

Tini mélytisztító arckezelés  (kb. 1,5 óra)  6000 Ft HELYETT most csak 4800 Ft (+18 éves korig) 

Tartalmazza az arc letisztítását, peelinget (radírt), tonizálást, az arc felpuhítását, az arc tisztítását, az arc fertőtlenítését vio-val, összehúzó pakolást, zárókrémet. 

Anti-aging kezelés( kb 1-1,5 óra)  7800 Ft HELYETT  most csak 6200 Ft (+25 éves kortól ajánlott) 

Tartalmazza az arc letisztítását, peelinget (radírt), tonizálást, az arc és a dekoltázs kézi masszázsát és legyezőecsetmasszázsát, ránctalanító, regeneráló hatóanyagok bevitelét ultrahanggal, tápláló pakolást, zárókrémet. Használt hatóanyagok: kollagén, hyaluronsav, málna kivonat, őszibarack kivonat, szőlőmag olaj, Q10, görögszéna, aminosavak, Ylang Ylang, ginko biloba.

Arc-nyak-dekoltázs masszázs 3500 Ft HELYETT most csak 2800 Ft  (kb. 30 perc)

Tartalmazza az arc letisztítását, peelinget (radírt), tonizálást, az arc-nyak-dekoltázs masszázsát kézi-és legyezőecsetmasszázzsal,  pakolást, zárókrémet

 

További szolgáltatások: 

Szempillafestés 1000 Ft

Szemöldökfestés 1000 Ft

Szemöldökszedés 1000 Ft

Bajuszgyanta 1000 Ft

Arcgyanta 1000 Ft

Hónaljgyanta 1500 Ft

Kargyanta 1800 Ft

Lábgyanta végig 4000 Ft

Lábgyanta térdig 2200 Ft

Bikinivonal  2000 Ft

 

 

 

 

 

Akciós ajánlataink:


 AKCIÓ! Francia azonnali és látványos luxus ránctalanító arckezelés a mimikai és öregségi ráncok együttes kezelése, Botu-like formulával és hyaluronsavval az Ericson Laboratoire Paris-tól -15% 17.500Ft helyett  most csak 14.900 Ft. 

Tovább a részletekért >>>

 

 

Teljes Átváltoztatás profi fotózással Ajándékcsomag,
akár névre szóló ajándékutalvány keretében a következőket tartalmazza:

a Müller Beáta Szépségszalonban 64.900 Ft/fő helyett most csak 54.900 Ft!

Tovább a részletekért >>>

 

 

Egyéni sminktanácsadás és sminktanfolyam a szalonban
most csak 19.900 Ft/fő 

22.900 Ft*/fő helyett! *

Tovább a részletekért >>>

 

 

 

ŐSZI AKCIÓ!
 Vedd igénybe a 15% kezdezményt és gyere el egy mélytisztító arckezelésre gőzölőssel ami most  
9800 Ft helyett
csak 8.300 Ft!

                    Tovább a részletekért >>>

 

Müller Beáta blogjai

FONTOS INFORMÁCIÓ A JÁRVÁNYHELYZET KAPCSÁN!

FONTOS INFORMÁCIÓ A JÁRVÁNYHELYZET KAPCSÁN!  

Kedves 2020/21 évben házasulandó Menyasszonyaim! 

 

 

A Müller Beáta Szépségszalon a 2020/21 évi esküvői smink és frizura készülődésed szeretné megkönnyíteni azzal, hogy biztosítja számotokra idei megrendelés esetén a következőket: 

 

1. A 2020 évre már előzőleg szerződött áron vállaljuk az esküvőket abban az esetben is, ha az esküvőd dátumát egy későbbi hónapra szerveznéd át a járványhelyzet miatt, de még 2020 évben szeretnéd megtartani.

2. A 2020 évre már előzőleg szerződött áron vállaljuk az esküvőket abban az esetben is, ha az esküvőd dátumát 2021 évre szeretnéd átrakni a járványhelyzet miatt és előre velünk is leegyeztetted a dátumot, elkerülvén a dátum-összeütközést..

3. Vállaljuk a 2020 évre már megrendelt esküvői smink és frizura elkészítését akár 2021 év szombati napjain is, azonos áron.

4. A megrendelésed foglalója nem veszik el a járvány miatti időpont átütemezésed esetén.

 

Reméljük hogy a fenti feltételekkel még könnyebbé és biztonságosabbá sikerül az esküvői készülődésedet tenni, ezzel is éreztetve veled, hogy nálunk jó kezekben vagy! További kellemes készülődést kívánunk!

 

5 éves a Müller Beáta Szépségszalon

5 éves a Müller Beáta Szépségszalon! 
Több kollégánkkal már 11 éve együtt dolgozunk, így tényleg egy összeszokott és vidám csapat áll a vendégek rendelkezésére 2020 évben is! A kollégák (fodrászok, sminkesek, kozmetikusok, stylist és fotográfus) balról jobbra: Letti, Kristóf, Andi, Zsu, Bea, Anita, Zsuzsi, Erzsi, Csilla és Albert 

Itt találsz meg minket:

Müller Beáta Szépségszalon

Cím: 1094 Budapest, Ferenc tér 6-7.

Telefon: +36203933763

E-mail: mullerbeata75@gmail.com

Honlap:www.mullerbeatasmink.hu

Térkép:  https://goo.gl/maps/1pY1VHwsfv72

 

 

Online-ajánlat kérése

 

Ha szeretnél árajánlatot kérni vagy lefoglalni szolgáltatásaink egyikét,

kérjük KATTINTS IDE:

 

AJÁNLATOT KÉREK >>>

Kövess a Facebookon!

A szalon:

Kattints ide ha a Müller Beáta szépségszalonra vagy kíváncsi

A Müller Beáta Szépségszalon évek óta kifejezetten alkalmi és esküvői smink és frizurakészítésre specializálódott Szalon, melynek tulajdonosa a 24 éves sminkes szakmai tapasztalattal rendelkező sminkmester, kozmetikus: Müller Beáta.

 

Tovább a részletekért >>>