MÜLLER BEÁTA SZÉPSÉGSZALON, Budapest IX. Ferenc tér 6-7.

MENYASSZONYAINKNAK COVID-19 JÁRVÁNY IDEJÉRE TÁJÉKOZTATÁS!

FONTOS INFORMÁCIÓ A JÁRVÁNYHELYZET KAPCSÁN!  

Kedves 2020/21 évben házasulandó Menyasszonyaim! 

 

 

A Müller Beáta Szépségszalon a 2020/21 évi esküvői smink és frizura készülődésed szeretné megkönnyíteni azzal, hogy biztosítja** számotokra idei megrendelés

esetén a következőket: 

 

1. Ha idén tervezed az esküvőd, 2021 évre szerződött áron vállaljuk az esküvőket abban az esetben is, ha az esküvőd dátumát egy későbbi hónapra szerveznéd át a járványhelyzet miatt, de még 2021 évben szeretnéd megtartani és előre velünk is leegyeztetted a dátumot, elkerülvén az esetleges dátum-összeütközést...

2. A 2020 évre már előzőleg szerződött áron vállaljuk az esküvőket abban az esetben is, ha az esküvőd dátumát 2021 évre szeretnéd átrakni a járványhelyzet miatt és előre velünk is leegyeztetted a dátumot, elkerülvén az esetleges dátum-összeütközést..

3. Vállaljuk a 2020 évre már megrendelt esküvői smink és frizura elkészítését akár 2021 év szombati napjain is, azonos áron.

4. A megrendelésed foglalója nem veszik el a járvány miatti időpont átütemezésed esetén.

5. COVID- ELLENI higiéniai előírásokat maximálisan betartva, maszkban dolgozunk a szalonomban és külső helyszínen egyaránt, illetve be is vagyunk oltva a vírus ellen.

6. 2022 és 2023 évre vonatkozóan az árak érvényessége a következő: Árak érvényessége: Tájékoztatunk, hogy az árváltoztatás jogát fenntartjuk! Ajánlatunk 2022 évben is a küldéstől számított 2 hétig érvényes. A 2022 évi dátumokra, (ha változnak esetéeg a benzin árak a jelenlegi benzin árstop feloldása kapcsán) csak az utazási és benzin költség* lesz a 2022 évnek megfelelően kalkulálva. 2023 évre, de 2022 évben előre lefoglalt szolgáltatások esetében, ha nagyobb az infláció különbség mint 3%, akkor az infláció változás mértékéig fenntartjuk a jogot az áraink módosítására is.

 

6. 2022 és 2023 évre kért ajánlatok eseténben a következő érvényes: Árak érvényessége: Tájékoztatunk, hogy az árváltoztatás jogát fenntartjuk! 2022 évben is az ajánlatunk a küldéstől számított 2 hétig érvényes. A 2022 évi dátumokra, (ha változnak esetéeg a benzin árak a jelenlegi benzin árstop feloldása kapcsán) csak az utazási és benzin költség* lesz a 2022 évnek megfelelően kalkulálva. 2023 évre, de 2022 évben előre lefoglalt szolgáltatások esetében, ha nagyobb az infláció különbség mint 3%, akkor az infláció változás mértékéig fenntartjuk a jogot az áraink módosítására is.

 

FONTOS INFÓRMÁCIÓ: Az 2021 évben is érvényes Kormányrendeletnek megfelelően esküvők változatlanúl tarthatóak ezért erre hivatkozva sajnos esküvői foglalásod törlését sajnálattal vesszük és természetesen a lemondását elfogadjuk ugyan, de a foglaláskor fizetett és vis majorra hivatkozva a foglaló ebben az esetben sem kerül visszafizetésre, ha lemondani és nem halasztani szeretnél a nálunk lefoglalt esküvőd dátumát esetleg, de a foglalón felül fizetett benzin költséget visszatérítjük kérés esetén a részedre. 

**: Az új módosított dátumot a Covid-korlátozások kapcsán csak velünk előzetesen leegyeztett dátumra, helyszínre és kondíciókra tudjuk biztosítani és a még szabad helyek függvényében tudjuk átütemezni illetve teljesíteni, ezért minden ilyen esetben előzetesen egyeztess velünk is a módosításokkal kapcsolatban. 

Reméljük hogy a fenti feltételekkel még könnyebbé és biztonságosabbá sikerül az esküvői készülődésedet tenni, ezzel is éreztetve veled, hogy nálunk jó kezekben vagy! További kellemes készülődést kívánunk!

 

 

Akciós ajánlataink:


 AKCIÓ! Francia azonnali és látványos luxus ránctalanító arckezelés a mimikai és öregségi ráncok együttes kezelése, Botu-like formulával és hyaluronsavval az Ericson Laboratoire Paris-tól -15% 19.900 Ft helyett  most csak 17.500 Ft. 

Tovább a részletekért >>>

 

 

Teljes Átváltoztatás profi fotózással Ajándékcsomag,
akár névre szóló ajándékutalvány keretében a következőket tartalmazza:

a Müller Beáta Szépségszalonban 69.900 Ft/fő helyett most csak 59.900 Ft!

Tovább a részletekért >>>

 

 

Egyéni sminktanácsadás és sminktoktatás a szalonban 15% kedvezménnyel
most csak 26.900 Ft/fő 

36.900 Ft*/fő helyett! *

Tovább a részletekért >>>

 

 

 

AKCIÓ!
Frissítsd fel a bőröd és
gyere el egy mélytisztító arckezelésre gőzölőssel
ami most 11.800 Ft! 

                    Tovább a részletekért >>>

 

Müller Beáta blogjai

Dübörög a 2022 évi esküvőszezon, végre megszorítások nélkül lehet esküvőket tartani !

Dübörög a 2022 évi esküvőszezon, végre megszorítások nélkül lehet esküvőket és rendezvényeket tartani !

 

 

 Várunk minden kedves menyasszonyt és vendéget alkalmakra, esküvőkre és rendezvényekre készülőket sok szeretettel, ahol alkalmi és esküvői smink és frizura készítéssel várunk bejelentkezés szerint szalonunkban vagy külső helyszínen akár! További információkat az https://mullerbeatasmink.hu/alkalmi-smink-%C3%A9s-frizura vagy esküvőre az https://mullerbeatasmink.hu/menyasszonyi-smink-%C3%A9s-frizura oldalakon lehet olvasni! 

 

Itt találsz meg minket:

Müller Beáta Szépségszalon

Cím: 1094 Budapest, Ferenc tér 6-7.

Telefon: +36203933763

E-mail: mullerbeata75@gmail.com

Honlap:www.mullerbeatasmink.hu

Térkép:  https://goo.gl/maps/1pY1VHwsfv72

 

 

Online-ajánlat kérése

 

Ha szeretnél árajánlatot kérni vagy lefoglalni szolgáltatásaink egyikét,

kérjük KATTINTS IDE:

 

AJÁNLATOT KÉREK >>>

Kövess a Facebookon!

A szalon:

Kattints ide ha a Müller Beáta szépségszalonra vagy kíváncsi

A Müller Beáta Szépségszalon évek óta kifejezetten alkalmi és esküvői smink és frizurakészítésre specializálódott Szalon, melynek tulajdonosa a 26 éves sminkes szakmai tapasztalattal rendelkező sminkmester, kozmetikus: Müller Beáta.

 

Tovább a részletekért >>>