Alkalmi, esküvői smink és haj, kozmetika, sminkoktatás és átváltoztatás!

Menyasszonyi smink és frizura

 

A honlapon szereplő smink és kozmetikai képek, információk, anyagok és írott szövegek 100%-ban az én munkáim és ezért szerzői jogvédelem alatt állnak, melyek részei, vagy egésze csak és kizárólag a tulajdonos előzetes engedélyével használhatóak fel más helyen, módon vagy célokra. 

Esküvőre menyasszonyi smink

és menyasszonyi frizura készítése! 

A "Nagy Napon" fontos, hogy mindenki szép legyen és persze időben elkészüljön! 
Ehhez nyújtunk hathatós segítséget Neked és kedves családodnak!
 

A Müller Beáta Szépségszalon kifejezetten esküvői és alkalmi smink és frizura készítésre szakosodott szalon, ezért hétvégente koordinálásommal 
egyszerre és párhuzamosan akár több vendég elkészítésére és befogadására is alkalmasak vagyunk! 


Ekkor profi fodrász kollégáimmal és sminkeseimmel együtt, próbával egybekötött, komplett profi menyasszonyi sminket és menyasszonyi frizurát vagy kontyot készítünk Neked és akár kedves családodnak egyaránt, így az esküvői előkészületeid több fontos részét kényelmesen és könnyen megoldhatod otthonodban, a szépségszalonban vagy a kért helyszínen! 
Hiszen így nem kell kora reggel felkelned és rohannod a fodrászhoz kontyot csináltatni, utána meg a kozmetikushoz menyasszonyi sminket készíttetni, hiszen Mi mindent szépen kényelmesen elkészítünk a Müller Beáta Szépségszalonban vagy az otthonodban, sőt az örömanyát és a koszorúslányt is megszépítjük... A végeredmény: a legszebb Te leszel! 

FONTOS INFORMÁCIÓ! 

HA MÁR VAN FOGLALÁSOD A 2020 ÉVI JÁRVÁNYÜGYI HELYZETRE VALÓ TEKINTETTEL KÉRLEK OLVASD EL A KÖVETKEZŐ LINKBEN LEÍRT INFORMÁCIÓKAT! 

https://mullerbeatasmink.hu/fontos-inform%C3%A1ci%C3%B3-j%C3%A1rv%C3%A1nyhelyzet-kapcs%C3%A1n

 

További fontos információk, kérlek olvasd el: 

 • Időpont lefoglalása hétvégére: szombati és vasárnapi napokra a szolgáltatásainkat csak előzetes foglaló fizetése mellett tudjuk garantálni, mely összeg a választott csomag fele, melyet utalással (ld. lentebb) vagy személyesen kp-vel tudod kifizetni előzetes egyeztetés és ajánlatküldés után. Hét közbeni dátumokra a szalonban lévő szolgáltatásokra nem szükséges foglaló fizetése.
 • Próbát hét közbeni időpontra tudunk javasolni egyeztetés szerint (hétfő-csütörtök), a szombatonkénti esküvőink, szalagavatóink és egyéb fix dátumhoz között munkáink végett.  
   
 • Miért drágább a menyasszonyi smink általában mint az alkalmi smink? A menyasszonyi smink elkészítése igen, valóban sokkal összetettebb és nehezebb és több munkát valamint anyag és eszközhasználatot igényel, és több anyag felhasználást is, pl. sokkal több extra trükköt és diszítést alkalmazunk ekkor, mint más alkalmakkor mert ilyenkor minden menyasszony a legszebb szeretne lenni... Mindezt a vendég igényeihez szabva, de az anyagok kiváló minősége és a smink tartóssága természetesen minden sminkem elkészítése esetén alap függetlenül attól hogy 4 óra vagy 24 óra multán mossa csak le a sminket magáról a vendég, pici esküvő lesz vagy nagy...! Véleményem szerint  bár sok sminkes készít menyasszonyi sminket, nagyon rutinosnak kell lennie annak a sminkesnek, aki menyasszonyi sminket készít hogy megfeleljen minden extra körülménynek és igényeknek is egyszerre: kb. 14-24 órás tartósság, nyári meleg és pára, kapkodás, fotózásra is megfelelő legyen, bírja a násznép üdvözlését, a templomi szertartást és fátylat is olykor, a menyasszony táncot, a megható könnyeket és izgalmat, a folyamatos figyelmet, a menyecske ruha cserét és illeszkedjen mindenhez stílusban és színekben is és persze főleg a menyasszonyhoz. Ezen kívül ha nem a szalonban készül a menyasszony szakszerű és professzionális körülmények között, akkor ugyanezt a színvonalat kell a sminkesnek még teljesítenie sokszor nem a legideálisabb helyszíneken, ahol nincs megfelelő fény, meleg van ahol nem szárad meg a szempilla ragasztó sem stb és zsúfoltság van és az eszközöket nincs elég hely kipakolni sem... Egy alkalmi sminknek nem kell ennyi féle terepen és szempont szerint megfelelnie... sokkal egyszerűbb  feladat ezért, munkában, kihívásban is többnyire kevesebb ... persze alkalomtól függő ez is!
   
 • Miért javasoljuk számodra nagyon a smink és frizura próbát? Mert ekkor látod egyben milyen is lesz a külsőd a nagy napon igy még időben el tudod dönteni mit változtassunk és mit ne és elkerülheted az izgulást is, mert próba nélkül mindez zsákbamacska lesz a számodra majd. Ha nem sminkelsz azért érdemes kipróbálni hogy tetszik e magadon egy smink, ha meg sminkelsz akkor pont azért, hiszen az itt elkészített smink másmilyen lesz mint amit Te magadon megszoktál majd nap mint nap. A próba nem utolsó sorban választ ad neked arra is, hogy a kiválasztott, vagy hőn áhított smink vagy frizura kivitelezhető a részedre szakmailag (pl. megfelelő a szemformád, vagy elég hosszú/dús e hozzá a a hajad stb:) Természetesen mi mindenben próbálunk segíteni és tanácsokkal látunk el, mi lehet a legjobb megoldás a számodra, de persze Te döntesz mit választasz. Kötelezni a vendégeket próbára nem lehet, de minden esetben javasoljuk, csak jól jársz vele. Utólagos reklamációt nem tudunk elfogadni ezzel kapcsolatban, ha mégis a próba nélküli csomagokra esne a választásod. *Próbát hét közbeni időpontra tudunk javasolni egyeztetés szerint (hétfő-csütörtök), a szombatonkénti esküvőink, szalagavatóink és egyéb fix dátumhoz között munkáink végett.   
   
 • Mi alapján készítjük el a sminket és frizurát? Közismerten maximalista révén mindig törekszem a tökéletességre, hiszen " az ördög a részletekben lakozik" sminkelésnél a harmóniára és az arányosságra a színek használatában és az intenzitásban. Ezen kívül 24 éve a sminkes munkáimra jellemző az ebből adódó egyöntetű harmónia megjelenése, illetve szinte névjegyemmé vált a teljesen elsatírozott szemsmink, ritkán alkalmazok csak éles, kontrasztos hatást és kontúrokat. Ha van elképzelésed, kérlek a képet hozd el magaddal, de tudnod kell hogy a hozott smink vagy frizura fotón szereplő sminket és hajat csak abban az esetben tudjuk duplikálni a részedre, ha számodra az a sminkelési technika előnyös és kivitelezhető arc és szemformádhoz, színeidhez és adottságaidhoz, valamint az alkalomhoz és a ruhához is, továbbá színvilágát és a retusát fotók erősségét is veled megbeszélve előnyös számodra és jól állna stb, valamint a képen szereplő  frizura készítéséhez  a megfelelő mennyiségű hajhossz, szín és volumen is a rendelkezésünkre áll. A maximális hatás érdekében lentebb pár haj és bőr előkészületi tanácsunk/kérésünk van, kérlek segítsd ezzel is munkánkat, köszönjük szépen.
   
 • Fontos: Az előnyeidet megkeresve és kihangsúlyozva és elképzeléseidet figyelembe véve mindent megteszünk hogy még szebbé varázsolunk, de ezt mindig veled egyetértésben és természetesen az egyéniségedet, igényeidet figyelembe véve tesszük, ezért nem kell attól tartanod sem, hogy valami olyasmit készítünk számodra (frizura vagy smink), amit te nem szeretnél vagy nem járulsz hozzá. Éppen ezért kérünk, hogy ha valamivel nem értenél egyet, vagy nem tetszik amit készítünk, vagy nem szeretnéd hogy készítsünk, akkor azt az munka során  és még időben jelezd nekünk, és mi mindent meg fogunk tenni, ha van rá lehetőség, hogy elégedetten távozz. Ha ezt elszalasztod, sajnos utólagos negatív visszajelzést vagy reklamációt már nem áll módunkban elfogadni vagy pénzt visszaadni.
   
 • Több fős szakmai csapatommal sikeresen dolgozom együtt sok éve már a felkérések és munkák során, 3 fő fodrász, 5 fő sminkes 1 fő fotós és 1 fő stylist kollégáim mindegyike nagyon ügyes és az Fb-n és a honlapon a képek 60% az ő munkáik is. Végzett okleveles sminkeseim mind volt tanítványaim is egyben, így mindent tőlem tanultak, fodrászaim ügyesek a mostanában nagyon trendinek számító fonás, esküvői feltűzések, vagy akár kontykészítés terén is.
   
 • Tudnod érdemes, hogy sírásálló és dörzsölés álló smink sajnos még nem létezik, csak instrukcióimat betartva* kb. 14-16 órára tartós, izzadás és érintésálló smink létezik, ezért kérlek semmiképpen ne dörzsöld vagy vakard smink után a bőröd, mert akkor megsérülhet a fixálás, de tanácsaimmal igyekszem segíteni neked, hogy zökkenőmentes legyen ez a csodaszép nap a számodra! 
 • Tekintettel arra, hogy szalonunk első sorban esküvői és alkalmi smink és frizura készítésére specializálódott, így előfordulhat, hogy a koordinálásom alatt dolgozó több fős csapatommal egy nap több vendég sminkje és frizurája is készülhet párhuzamosan és egyszerre a szalonban, de ha több vendég is megkeres minket kérésükkel, minden vendégre igyekszünk maximálisan odafigyelni munkánk során, mivel több kolléga is a rendelkezésre áll vendégeink részére ezeken a népszerűbb napokon mint pl. a szombat ahol sok esküvő vagy alkalom lehet egy nap. 
   
 • Érkezés a szalonba: Ha sminkelésre (próba) jössz hozzám, kérlek csak egészségesen és pontosan (+- max. 10 perc) érkezz, és lehetőleg smink nélkül és nyitottabb felsőben 15 perc késés esetén új időpontot tudunk csak egyeztetni. Köszönöm a segítséged! Amennyiben nem érzed jól magad, inkább pihenj és maradj otthon, valamint kérlek, hogy min. 48 órával hamarabb írásban jelezd ezt nekem és egyeztetünk egy másik időpontot. 
 • Kisérővel érkezel?: A sminkelés alatt a szalonom váró részében tud a kisérőd kényelmesen leülve megvárni, míg vége az munkának, de a vírus időszak alatt inkább kérlek kisérő nélkül és maszkban érkezz.
 • Budapesten több fős szakmai csapatommal, fodrászaimmal és sminkeseimmel/volt tanítványaimmal együtt a Müller Beáta Szépségszalonban tudunk téged megszépíteni, de foglalás után kérésre házhoz is kimegyünk kollégáimmal kiszállási díj ellenében + plusz 1 fő vendég esetén (vagy ha nincs plusz vendég akkor ennek megfelelő díj ellenében is kimegyünk (5400 Ft/fő). (ld. Árak menüpont), és vidékre a menyasszony + plusz további 2 fő megszépítésének megrendelése esetén (Budapesttől 100 Km-en belül)  valamint Balatonra** történő megkeresés esetén szintén kimegyünk a kért helyszínre! **Balatonra további + 4 fő vendég esetén megyünk helyszínre  (vagy ha nincs plusz vendég akkor ennek megfelelő díj ellenében is kimegyünk 5400 Ft/fő)!
 • Figyelem! 25 C felett és külső helyszínre kiszállás esetén csak légkondícionált és világos helység biztosítása esetén tudunk kimenni a kért címre! Nyáron a melegben  25 C feletti hőmérséklet esetén sajnos légkondícionált helység hiányában nem tudunk szakszerűen és hatékonyan dolgozni (átizzad bőrön és hajjal sokkal nehezebben és lassabban lehet csak ugyanazt a minőséget és tapadást elérni, nem ragad/szárad a szempilla ragasztó sem stb.  ezért sokkal több idő és munka a várt minőséget reprodukálni is sajnos)  ezért a Müller Beáta Szépségszalonban tudunk megszépíteni, vagy 15000 Ft/alkalom felár ellenében a kért helyszínen.
 • A helyszínre kiszálláskor: a plusz vendégek esetén kérlek vedd figyelembe, hogy amennyiben sminkes és fodrászt is kérsz együtt, akkor a plusz vendég esetén smink és frizurakészítés együttes kérése esetén tudunk házhoz is kimenni (van ennek megfelelő összeg esetén), viszont ha csak olyan csomagot kérsz, ahol csak smink van, akkor csak smink szolgáltatás elég a plusz vendégeknek is!
 • Az árak belföldre 2020.01.27.-től visszavonásig érvényesek. A változtatás jogát fenntartom.

 


ÚJDONSÁG! 

Kedves menyasszonyaink az alábbi menyasszonyi smink és frizura csomagok közül választhatnak!
 

 

 • 1. Esküvői smink, próba nélkül*: 14.900.- Ft (kicsit erősebb, elegáns, speciális és tartós, különlegesen előnyös smink kifejezetten erre az alkalomra) , mely ár tartalmazza az esküvői smink elkészítését a nagy napon, a megbeszélt időpontban. Az ár tartalmazz még egy ajándék sminket a vőlegénynek (ha kéri), hogy igazán jól mutasson a fotókon...Az esküvő napján a helyszínen minden további alkalmi smink elkészítése (örömanyáknak, koszorúslányoknak stb.) csak 5400.- Ft/fő. *Ezt a csomagot csak abban az esetben javasoljuk választani, ha vállalod, hogy sem akkor sem később nem jelent majd számodra gondot a próba hiányából eredő következmények (pl. nincs elég idő az esküvőd napján átgondolni vagy kipróbálni elképzeléseket vagy mégsem ilyet szerettél volna stb. ) ! 

 • 2. Esküvői smink, sminkpróbával együtt: 26.800.- Ft, mely ár tartalmazza a próbasmink elkészítését (13900.- Ft), majd az esküvői smink elkészítését a nagy napon, a megbeszélt időpontban (12900.- Ft). Az ár tartalmazz még egy ajándék sminket a vőlegénynek (ha kéri), hogy igazán jól mutasson a fotókon...Az esküvő napján a helyszínen minden további alkalmi smink elkészítése (örömanyáknak, koszorúslányoknak stb.) csak 5400.- Ft/fő! 

 • 3. Ha külön napon lesz a fotózás az esküvő előtt/ Esküvői smink , sminkpróbával együtt, plusz külön napon a jegyes fotózáshoz smink: 39.700.- Ft mely ár tartalmazza a próbasmink elkészítését a szalonban (13.900.- Ft) majd az esküvői smink elkészítését a polgári esküvőre és/vagy jegyes fotózáshoz (12.900 Ft), valamint egy másik napon szintén az esküvői smink készítése nagy napon a lakodalomhoz a megbeszélt időpontban (12.900.- Ft)! Az ár tartalmazza még egy ajándék sminket a vőlegénynek (ha kéri) hogy igazán jól mutasson a fotókon...A helyszínen az esküvő napján minden további alkalmi smink elkészítése csak 5400.- Ft/fő és minden további alkalmi frizura készítse csak 5400 Ft/fő!

 • 4. Esküvői smink és frizura a kért helyszínen, próba nélkül:* 28.800.- Ft, mely ár tartalmazza az esküvői smink és frizura elkészítését a nagy napon, a megbeszélt időpontban. Az ár tartalmaz még egy ajándék sminket a vőlegénynek (ha kéri), hogy igazán jól mutasson a fotókon... A helyszínen az esküvő napján minden további alkalmi smink elkészítése csak 5400 Ft/fő, és minden további alkalmi frizura** készítse csak 5400 Ft/fő! *Ezt a csomagot csak abban az esetben javasoljuk választani, ha vállalod, hogy nem jelent majd sem akkor sem később számodra gondot, a próba hiányából eredő következmények (pl. nincs elég idő az esküvőd napján átgondolni vagy kipróbálni elképzeléseket vagy mégsem ilyet szerettél volna stb. ) !

 • 5. Esküvői smink és frizura, de csak smink vagy frizura próbával: 34.900.- Ft, mely ár tartalmazza a próbasmink vagy próba frizura elkészítését (15.100.- Ft), majd az esküvői smink és frizura elkészítését a nagy napon, a megbeszélt időpontban (18.800.- Ft). Az ár tartalmazza még egy ajándék sminket a vőlegénynek (ha kéri), hogy igazán jól mutasson a fotókon...A helyszínen az esküvő napján minden további alkalmi smink elkészítése csak 5400 Ft/fő, és minden további alkalmi frizura** készítse csak 5400 Ft/fő! 

 • 6. Esküvői smink és frizura mindkettő próbájával együtt: 39.800.- Ft mely ár tartalmazza a próbasmink és a próbafrizura elkészítését fodrász kollégámmal (19.900.- Ft) majd az esküvői smink és frizura elkészítését a nagy napon a megbeszélt időpontban (19.900.- Ft)! Az ár tartalmazza még egy ajándék sminket a vőlegénynek (ha kéri)hogy igazán jól mutasson a fotókon...A helyszínen az esküvő napján minden további alkalmi smink elkészítése csak 5400 Ft/fő és minden további alkalmi frizura** készítse csak 5400 Ft/fő 

 • 7. ÚJ! Ha külön napon lesz a fotózás az esküvő előtt/ Esküvői smink és frizura mindkettő próbájával együtt, plusz külön napon a jegyes fotózáshoz smink és frizura: 59.700.- Ft mely ár tartalmazza a próbasmink és a próbafrizura elkészítését fodrász kollégámmal a szalonban (19.900.- Ft) majd egy másik nap az esküvői smink és frizura elkészítését a polgári esküvőre és/vagy jegyes fotózáshoz  (19.900 Ft) , valamint egy harmadik napon szintén az esküvői smink és frizura készítése nagy napon a lakodalomhoz a megbeszélt időpontban (19.900.- Ft)! Az ár tartalmazza még egy ajándék sminket a vőlegénynek (ha kéri) hogy igazán jól mutasson a fotókon...A helyszínen az esküvő napján minden további alkalmi smink elkészítése csak 5400.- Ft/fő és minden további alkalmi frizura készítse csak 5400 Ft/fő!

** extra hosszú haj esetén (40 cm hajhosszúság felett) az alkalmi frizura elkészítésekor plusz +1800 Ft/fő összeget számítunk fel.

*** ha szeretnéd hogy csatos póthajadat is rakjuk fel neked akár próbán akár az esküvőd napján, amit Te hoznál majd
magaddal a frizurakészítéshez, akkor plusz további 1800 Ft/fő összegért szívesen elkészítjük az menyasszonyi frizuráddal. 

****ha szeretnél a sminkedhez plusz Swarovski köveket is az arcodra, kis méretű kő esetén 150 Ft/db, nagyobb méretű kő esetén ennek a költsége 200 Ft/db az ára. 

 

 

FONTOS INFORMÁCIÓK

 

 • Budapesten több fős szakmai csapatommal, fodrászaimmal és sminkeseimmel/volt tanítványaimmal együtt a Müller Beáta Szépségszalonban tudunk téged megszépíteni, de kérésre házhoz is kimegyünk kollégáimmal kiszállási díj ellenében + plusz 1 fő vendég esetén (vagy ha nincs annyi plusz vendég akkor ennek megfelelő díj ellenében is kimegyünk (5400 Ft/fő). ld. Árak menüpontban! 
 • Vidéki helyszín esetén (Budapesttől 100 Km-en belül)  plusz további + 2 fő megrendelése esetén illetve **Balatonra szívesen kimegyünk a kért helyszínre (vagy ennek megfelelő összeg esetén is /5400 Ft/fő/. Ebben az esetben benzin költség, utazási felár illetve (ha kell) parkolási díj, vagy autópálya matrica (ha kell) kerül felszámolásra. ** Balatonra plusz további 4 vendég esetén tudunk kimenni a kért helyszínre (vagy ha nincs annyi plusz vendég akkor ennek megfelelő díj ellenében is kimegyünk (5400 Ft/fő), kérj egyéni utazási költség kalkulációt! Részleteket olvashatsz még a Kiszállási díj menüpontban! 
 • Fontos! A menyasszonyi sminket maximálisan tartósítom és instrukcióimat betartva* akár kb.14-16 órára is az esküvőre, hajnalig garantáltan bírni fogja a táncot, a fotózást, az izzadást, a násznép üdvözlését, sőt még a party-t is, ezért csak a szájfényt kell frissíteni, semmi mást! 
 • Akár 20 vendéget is meg tudunk szépíteni egy időben, Budapesten és vidéken egyaránt, kérés esetén hiszen ilyenkor kollégáim, szakmai csapatom is a rendelkezésre tud állni, egyeztetés szerint. 
 • reggel 8 óra előtti munkavégzésnek 3800/kolléga/alkalom a felára, továbbá még a vasárnapi és ünnepnapi és szünnapi (kedd-szerda) megrendelés esetén is 3800 Ft/kolléga /alkalom a felár a díja a kiszállási díjon túl. 
 • Ha egy másik időpontban további plusz menyasszonyi smink vagy frizura próbát szeretnél még: 9500 Ft. 
 • Ha egy másik időpontban a plusz vendégek (örömanya, koszorúslány) szeretne smink vagy frizura próbát az esküvő előtt: 7800 Ft/fő. 
 • Amennyiben ha kérsz smink és frizura próbát, úgy szeretnélek tájékoztatni, hogy ilyenkor nem fixáljuk vagy tartósítjuk a próba sminket vagy frizurát, csak külön kérés esetén, viszont a kért napon maximálisan fixáljuk majd azt.
 • Smink elkészülési ideje kb. 1 óra, a smink és frizura elkészülési ideje kb. 2 óra. 
 • Kérünk hogy előtte este mosd meg a hajad, így sokkal tartósabb lesz a frizurád abban az esetben, ha feltűzést vagy kontyot szeretnél kéni az alkalomra. Ha szeretnéd hogy a munka előtt és aznap a szalonban mossuk meg a hajad (pl. sehogy sem tudtad az előző esti hajmosást megoldanod az alkalom előtt), az +plusz további +30 perc és +3500 Ft/alkalom*. Ezt a szolgáltatást csak a szalonban tudjuk teljesíteni, előre egyeztetés szerint.*Lásd hajhossztól fúggően a Fodrászat menüpontban a részletes árakat. 
 •  Műszempilla felrakása, ha kérsz sminket is (soros vagy tincses): +2700 Ft/fő. 
 • Érkezés: Ha sminkelésre jössz hozzám, kérlek csak egészségesen és pontosan (+- max. 10 perc) érkezz, és lehetőleg smink nélkül és nyitottabb felsőben 15 perc késés esetén új időpontot tudunk csak egyeztetni. Köszönöm a segítséged! Amennyiben nem érzed jól magad, inkább pihenj és maradj otthon, valamint kérlek, hogy min. 48 órával hamarabb írásban jelezd ezt nekem és egyeztetünk egy másik időpontot. 
 • Kisérővel érkezel?: A sminkelés alatt a szalonom váró részében tud a kisérőd kényelmesen leülve megvárni, míg vége az munkának, de a vírus időszak alatt inkább kérlek kisérő nélkül és maszkban érkezz.
 • Továbbá a szájfényed vagy rúzsod frissítésére vendégeinknek az elkészített sminkhez és szájfényhez használt My MB professzionális szájfényeket és szájfényrúzsokat is kedvező csomagok keretében megvásárolható a helyszínen 3200 Ft/db áron. 
 • Jelenleg szakmai csapatommal dolgozom több éve sikeresen együtt, 3 fodrász, 5 sminkes 1 fotós és 1 stylist kollégáim mindegyike nagyon ügyes és az Fb-n és a honlapon a képek 60% az ő munkáik. Sminkeseim mind volt tanítványaim is egyben, így mindent tőlem tanultak, fodrászaim ügyesek a mostanában nagyon trendinek számító fonás, esküvői feltűzések, vagy akár kontykészítés terén is. 
 • Nagyon fontos hogy zökkenőmentesen mehessen a munka a nagy Napon mint Neked, mint nekünk: Ezért a külső helyszínen történő sminkeléskor és frizurakészítéskor a megfelelő munkakörülmények kialakításához a következőket kérnék tőled: 
 • Sminkhez lehetőleg ablakos, természetes fénnyel ellátott, tágas és hűvös helyen ideális a sminket elkészíteni, csak 2 db (nem alacsony) szék (ha kell párnával is) illetve 1-2 db nagyobb asztalra van szükség a sminkeseknek, ahol kipakolhatunk, Fodrász kollégáimnak egy tükrös hely, 1 asztal és 1-2 szék illetve áramcsatlakozási lehetőségre lenne szüksége. Nagyon fontos hogy legyen légkondícionált helység vagy 1-2 álló ventilátor munka közben 25C felett, különben nem tudjuk garantálni maximális tartósságot, hiszen ilyenkor az izzadt arcra nem tudjuk sem elkészíteni sem tartósítani igazán a sminket. Kérünk hogy abban a helységben, ahol dolgozni fogunk lehetőleg csak azok a vendégek tartózkodjanak, akiket éppen szépítünk, mivel tapasztalataink szerint sajnos egy túlzsúfolt és meleg helységben nem fogunk tudni sajnos zökkenőmentesen dolgozni, nagyon köszönjük a megértésed és segítséged ebben! Amennyiben fenti kondíciók, főleg a nappali fényes világos és tágas és 25 C foknál nem melegebb helyszín a munkavégzésünkhöz mégsem valósulna meg és erről csak az esküvő napján tudunk, a munkavégzés nem szakszerű körülmények közötti felára plusz további 15.000 Ft/alkalom díj kerül felszámításra.
 • Ha nincs lift, ahova kell majd menni, kérlek segíts abban, hogy felvigye valaki a kb. 40-50 kg-os sminkbőröndöt! Nagyon köszönöm a segítséget előre is. Telefonon ilyenkor csak korlátozott mértékben vagyunk az esküvő napján elérhetőek mivel szoros forgatókönyv szerint a telefon GPS segítségével megyünk A pontból B pontba, ezért ha hívsz, a GPS navigációt nem látjuk (sőt sokszor sajnos a GPS le is fagy minden egyes híváskor) és ezzel csak értékes időt veszíthetünk el sajnos ! stb. Ez nem jelent számodra semmilyen változást, és ebből arra sem kell tévesen gondolni, hogy bármi gond lenne,vagy ilyesmi, ezért jó ha tudod, pályafutásunk alatt még soha nem maradt a megbeszélt esküvő napján menyasszonyi smink vagy frizura nélkül a vendég, legyen az hirtelen közbejött betegség vagy bármi más Vis Major körülmény is!smiley Köszönjük a megértésed! 
 • Képek felhasználhatósága, szerzői jog: Kérünk, hogy a munka során készített ilyen volt és ilyen lett képekből a Müller Beáta Szépségszalon (szerző) csak saját felhasználásra és interneten reklám célra felhasználhatja, de harmadik személynek nem adja át vagy adja el. Amennyiben ezzel nem értesz egyet, kérlek írásban nyilatkozz róla a mullerbeata75@gmail.com emilcímre. 
 • Betegség vagy egyéb Vis Major esetekre minden esetben szakszerű helyettesítést biztosítunk magunk helyett az esküvő napján. Éppen ezért ezekben a Vis Major esetekben a szakszerű helyettesítés miatti esetleges utólagos reklamációt, megbízás visszamondást vagy foglaló-visszafizetést sajnos nem áll módunkban elfogadni. 
 • Fizetés: Amennyiben szeretnéd lefoglalni nálunk a szolgáltatást úgy foglaló fizetésével tudod lefixálni biztosra. A foglaló a teljes munkadíj fele + benzin költség (ha van). Foglalót kifizetni átutalással vagy személyesen készpénzzel is rendezni tudod előre egyeztetés szerint a szalonban, mely díj a teljes munkadíjból levonásra kerül a helyszínen nagy napon a fennmaradó díj kifizetéskor. Szeretnénk tájékoztatni, hogy a szalonban csak készpénzzel tudsz fizetni, kártyával sajnos NEM! 
 • Utalni a Müller Beáta 10700529-69176023-51100005 Cib számlára tudsz (SWIFT kód:  CIBHHUHB, IBAN code HU03), megjegyzésbe CSAK a nevedet és a számlázási cimedet írd be kérlek, illetve írd meg légyszíves emailen, hogy milyen címre írhatom majd az áfás számlát. A kifizetett foglaló (nem előleg) nem jár vissza lemondásod esetén, csak akkor, ha a foglaló kifizetését követő 48 órán belül írásban jelzed, hogy mégsem szeretnél foglalni, ez esetben természetesen visszaadom a foglalóra kifizetett összeget a részedre. Egyéb esetben már nem jár vissza a foglaló.
 • Időpont lemondás/és vagy módosítás: ha esetleg nem lenne jó mégsem a megbeszélt időpont, kérlek az időpontot minimum 48 órával hamarabb mondd le írásban, vagy kérj másik időpontot. Amennyiben a lemondás 48 órával hamarabb nem történik meg a részedről, úgy 10.000 Ft/ alkalom készenléti díjat számítunk fel. 
 • Foglalás után, de az Esküvő előtt: max.2 nappal egyeztetjük le veled telefonon azt is, hogy pontosan hányra és mikor megyünk hozzád majd az esküvő napján, hamarabb sajnos nem mindig tudunk a pontos forgatókönyvet még, addigra viszont mindenki számára kikristályosodnak a részletek, hiszen általában egy szombaton több esküvőnk is lehet… Keress majd telefonon ezek egyeztetése végett engem 2 nappal előtte kérlek mindenképp, köszönöm! 
 • Mit biztosítunk mi a munkához?: Professzionális kellékekkel és anyagokkal dolgozunk! Minden eszközt és anyagot mi biztosítunk kivéve tiara fátyol strassztű virág vagy egyéb díszítő kellék stb. 
 • Mit tartalmaz még az ár?: Jelen ajánlatunkban szereplő árak tájékoztató jellegűek. Az árak az áfát tartalmazzák.. 
 • Mit nem tartalmaz az ár?: A reggel 8 óra előtti munkavégzésnek +3800Ft/fő a felára, plusz továbbá a vasárnapi és ünnepnapi és szünnapi (kedd-szerda) napokon is 3800 Ft/kolléga /alkalom a + plusz díj, az esetleges kiszállási díjon túl, ha van, valamint a hét közbeni esetleges parkolási díjat. 
 • Utazási költség: Az ár nem tartalmazza a Budapesten túli, illetve a Bp. kerületeibe történő utazási díjat, melynél csak a benzinköltség kerül felszámításra, illetve ha van autópálya matrica illetve ha van parkolási költség esetleg. További részleteket a kiszállási díjról az Árak menüpontban találsz még a honlapon. 
 • Parkolás: Budapesten a kiszállási díjon túl a parkolási költség is felszámításra kerül. Abban az esetben, ha kiemelten nehéz parkolási területre kellene mennünk, pl, Vár, vagy Hotelek előtt, kérünk szépen biztosíts számunkra helyet és lehetőséget a cím előtt, vagy nagyon közel, hogy parkolhassunk, mivel a nagyon nehéz csomagjaink miatt (kb. 30-50 kg) sajnos parkolni csak a megadott címtől max. kb. 100 m körzetben tudunk. Köszönjük szépen a segítséged!  

További fontos információkat még az árakról és az esküvői csomagokról stb. az Árak menüpontban találsz! 

 

Mielőtt esküvői sminkelésre (próbára vagy esküvő előtt) jössz, kérném szépen Tőled a következőket: 

 • érdemes előre szakszerűen felkészíteni a bőröd az esküvőre, erre javaslom a kifejezetten erre a célra a leghatásosabb menyasszonyi bőrfelkészítő kezelést kozmetikusodnál - vagy szívesen segítek én is neked ebben, ha épp most nincs kozmetikusod,
 • mivel sajnos aznap szemöldök szedésre már nincs lehetőség, kérlek ezt előtte lévő napokban, ha szükséges készíttesd el kozmetikussal, vagy előtte egyeztetés szerint én is szívesen segítek,
 • előtte pár nappal már és aznap is kérlek igyál sok folyadékot (hogy jobban tapadjon a smink: (min. 1,5-2l /nap) és aludj sokat ,
 • előtte nap kérlek radírozd le otthon az arcod és hidratáld és krémezd be arckrémmel erősen,
 • azon a héten lehetőleg már NE tisztíttasd ki (nyomkodásos kozmtikai tisztítás) az arcod és NE MENJ szoláriumba sem,
 • csak erre az alkalomra előtte NE rakass fel 3D műszempillát, ha megoldható, mivel ha igéző tekintetet szeretnél erre az 1 alkalomra, a műszempillát (tincses v. soros) én a sminkelés után rakom, fel, amit másnap a sminkkel együtt le is tudsz szedni...:)
 • a próbára kérlek pontosan érkezz, lehetőleg smink nélkül.
 • érdemes nyitott nyakú és világos felsőben lenni (garbó nem javasolt)
 • ha kérsz frizurát is, előtte este mosd meg kérlek a hajad!
 • ha bármilyen elképzelésed van, nyugodtan hozd magaddal kinyomtatva a képet.
 • *tudnod érdemes, hogy sírásálló és dörzsölés álló smink sajnos még nem létezik, csak kb. 14-16 órára tartós, izzadás és érintésálló smink létezik, ezért kérlek semmiképpen ne dörzsöld vagy vakard smink utána a bőröd, mert megsérülhet a fixálás, de tanácsaimmal igyekszem segíteni neked, hogy zökkenőmentes legyen ez a csodaszép nap a számodra! *Ha érzékeny, könnyezésre hajlamos a szemed, kérlek előtte napoktól használj erre megfelelő szemcseppet vagy szemspray-t (pl. allergia miatt vagy fényre érzékenység) ugyanis a folyamatos(!) könnyezés sajnos leoldhatja a sminket ezért a kész smink után is ha könnyezne a szemed, állandó felitatása szükséges addig, míg a könnyezés el nem múlik! 
 • legyen nálad szájfény vagy rúzs frissítésre, melynek legyen színe és ne legyen átlátszó, vagy nálunk megvásárolhatod a sminkelésnél használt profi My MB szuper szájfényed is 3200 Ft-os áron!
 • bármilyen hajdíszt szeretnél a hajadba, kérünk hozd magaddal. 


Köszönöm szépen a segítséged! smiley Ne habozz, foglald le az időpontot nálunk már most és kérj részletes árajánlatot! 


 

 

 


Fantasztikus újdonság a Müller Beáta Szépségszalonban! 

A sminkelésnél használt szájfényed vagy rúzsod frissítésére vendégeinknek az elkészített sminkhez és szájfényhez használt My MB szájfényeket és szájfényrúzsokat is kedvező csomagok keretében megvásárolható a helyszínen 3200 Ft/db áron. További infókért érdeklődj telefonon is nyugodtan! 

 

 


Menyasszonyi kozmetikai kezeléscsomagok igénynek megfelelően :

 

Újdonság! 
Menyasszonyoknak kozmetikai bőrszépítő-felkészítő 
kezeléscsomagok a kozmetikában Kifejezetten előnyös ez a különleges bőrfelkészítés alkalmakra, ha gyors, 
de hatásos megszépülésre vágysz: 

esküvőre menyasszonyoknak, örömanyáknak, koszorúslányoknak, bál előtt hölgyeknek és lányoknak egyaránt. 

Próbáld ki, meglátod, hogy a kezelések végeztével a bőröd ragyogni fog, ráadásul a megfelelően előkészített és feltöltött bőrön a professzionális smink is még gyönyörűbben hat majd! 

A végeredmény: a legszebb Te leszel! "A szépség benned van !" 

Menyasszonyoknak kozmetikai bőrszépítő-felkészítő kezelés alkalmanként: 

1 alkalom 8700 Ft 

Új! Ajándék szempillafestéssel, és szemöldök szedéssel és festéssel kiegészítve ugyanez

1 alkalmas kezelés 12.900 Ft helyett csak 10.900 Ft. 

4 alkalmas kezeléssorozat: amelyet az esküvő előtt kb. 4-6 héttel érdemes elkezdeni, heti 1 alkalommal. 4 db kezeléscsomag,

heti 1 alkalommal, 39.000 Ft helyett most csak 34.900 Ft. 

PLUSZ EXTRA AJÁNDÉK: 4.200 Ft értékben a 4 kezelés igénybevétele esetén: 
A kezeléssorozat végén egy szempilla és szemöldök festés és formázás is beletartozik az árban. 

 

 • A kezelés során az alábbi típusú kezelések közül lehet választani: 
 • - tisztító-felkészítő kezelés a kombinált-zsíros bőrre, 
 • - intenzív hidratáló-nyugtató kezelés érzékeny, vízhiányos bőrre, 
 • - kényeztető- relaxáló kezelés a fáradt, fakó bőrre, 
 • - ránctalanító-kisimító kezelés az igénybe vett bőrre, 
 • - feltöltő-feszesítő kezelés az érett, rugalmatlan bőrre, melyet az első alkalommal (vagy a próbasmink elkészítésekor) beszélünk meg, hogy mire lenne szükség és igény! 


Ha szeretnéd, hogy igéző tekinteted legyen, elkészítem a műszempillád is +2700 Ft (soros vagy tincses), vagy szempilla és szemöldökfestést is készítek neked, ha szeretnéd + 2x1400 Ft...:) 

Vállaljuk: menyasszonyi smink, esküvői smink, alkalmi smink, nappali smink, báli smink műszempillával is, gyerek és férfismink, szilveszterre, farsangra, nappali smink, natúr smink, füstös szemsmink szalagavatóra vagy leánybúcsúba stb. alkalmi elegáns smink készítését, tabló és portfólió fotózáshoz s fotósmink és frizura elkészítését, alkalmi, báli, esküvői frizurák, kontyok elkészítését, egyéni és kiscsoportos sminkoktatást, személyre szabott kozmetikai kezeléseket, ingyenes bőrápolási tanácsadás,  24 karátos aranykezelés, ránctalanítás, hyaluronsavas ránctalanítás és bőrfeszesítés, bőrfeltöltés APIS naturkozmetikumokkal vagy a francia Ericson Laboratoire termékeivel, professzionális AFFFECT, Paese, Aura és MIYO sminktermékek masszázs, bőrtisztítás, tinikezelés, szempilla és szemöldök festés/formázás, természeteses szálas microblading és microshading szemöldök tetoválás, sminktetoválást, műszempilla készítés, bőrápolási és sminkelési szaktanácsadást, sminktanfolyamot, profi fotózást a szalonban, profi sminkkel és frizurával együtt, komplett átváltoztatást akár profi fotózással együtt, kárkortól függetlenül, otthonodban, professzionális és bőrbarát anyagokkal és eszközökkel, valamint minőségben és pontosan. 


További fontos információkat még az árakról és az esküvői csomagokról stb. az Árak menüpontban találsz!! 

Hívj bizalommal! 


 

 

 


Esküvőre fótózással egybekötött smink és frizura ajándék műszempillával

 

ÚJ! 
FANTASZTIKUS PROFI FOTÓZÁSSAL EGYBEKÖTÖTT ESKÜVŐI SMINK ÉS

FRIZURAKÉSZÍTÉSI CSOMAGOK 
+ 35.000 Ft AJÁNDÉKKAL*! 


*Profi esküvői fotósunk, Gacsádi Albert is csatlakozott csapatunkhoz, 
így akár már az ajándék tincses vagy soros műszempilla készítés mellé a smink és frizurakészítéstről és készülődésről  szóló fotókat is ajándékba megkapod, hozzá még plusz 30 képet még alap retusálással együtt a csomag szolgáltatásain túl, mely ajándék értéke 35.000 Ft! 


Ne hagyd ki a lehetőséget, foglald le az időpontot már most! 

Összeszokott profi csapatunk (sminkes, fodrász és esküvői fotós) több éve együtt dolgozunk, számtalan referenciával rendelkezünk, így egyszerűen és kényelmesen a készülődést is letudhatod a szépségszalonban, vagy a kért helyszínen. 

Gacsádi Albert fotográfus kollégánk weboldala: 

Gacsádi Albert fotográfus oldala 

 Bármelyik esküvő smink vagy smink és frizurakészítés csomagunkhoz, ha hozzá még profi esküvői fotózás csomagunk egyikét is választod, és a fentebb már leírt 35.000 Ft értékű ajándékot* kapsz! 

I. Ezüst csomag - Ára: 180.000 Ft 
- 700 kép alapretussal 
- rendelkezésre állás 8 óra 
- ajándék tincses műszempilla készítés az esküvői sminkhez 
- ajándék készülődés fotózása az esküvő napján és ajándék 30 kép pluszban alap retussal, 35.000 Ft értékben. 
- DVD-n nagy méretben, 3 példányban, fényképes DVD-n (szülőknek is!) 
- kreatív képmanipuláció: fekete-fehér, stb. 
- polgári, templomi szertartások 
- kreatív beállított képek, elkapott pillanatok 
- zenés slideshow válogatott képekből 
- webes galéria jelszóval védve fél évig 

II. Arany csomag - Ára: 195.000 Ft 
- 900 kép alapretussal 
- rendelkezésre állás 10 óra 
- ajándék tincses műszempilla készítés az esküvői sminkhez 
- ajándék készülődés fotózása az esküvő napján és ajándék 30 kép pluszban alap retussal, 35.000 Ft értékben. 
- DVD-n nagy méretben, 3 példányban, fényképes DVD-n (szülőknek is!) 
- kreatív képmanipuláció: fekete-fehér, stb. 
- készülődéstől, kikéréstől 
- polgári, templomi szertartások 
- kreatív beállított képek, elkapott pillanatok 
- zenés slideshow válogatott képekből 
- webes galéria jelszóval védve fél évig 

III. Platina Exkluzív csomag - Ára: 270.000 Ft 
- 1200 kép alapretussal 
- rendelkezésre állás 12 óra 
- ajándék tincses műszempilla készítés az esküvői sminkhez 
- ajándék készülődés fotózása az esküvő napján és ajándék 30 kép pluszban alap retussal, 35.000 Ft értékben. 
- DVD-n nagy méretben, 3 példányban, fényképes DVD-n (szülőknek is!) 
- kreatív képmanipuláció: fekete-fehér, stb. 
- készülődéstől, kikéréstől 
- polgári, templomi szertartások 
- kreatív beállított képek, elkapott pillanatok 
- zenés slideshow válogatott képekből 
- webes galéria jelszóval védve fél évig 
- 1 db 40 oldalas 30x30 cm Fine Art Standard Fotókönyv 

Külön napi kreatív (jegyes) fotózás - Ára: 55.000 Ft 
- ajándék plusz fél óra fotózás Budapesten 
- két óra fotózás (Budapesten) 
- 100 kép alapretussal, 20 kép teljes retussal, kreatív képmanipulációval (különleges színvilág) 
- külön slideshow a kreatív fotózásról 
- a jegyes fotózáshoz a smink készítés akciósan csak 8900 Ft helyett csak 7900 Ft, a smink és frizurakészítés együtt pedig akciósan csak 17900 Ft helyett csak 16900 Ft a szépségszalonban. 

Az 35.000 Ft értékű csomagajándékot* az esküvő napján lehet csak beváltani, előzetes egyeztetés szerint. A reggel 8 óra előtti rendelkezésre állás díja plusz + 3800 Ft/kolléga díjért tudjuk biztosítani. A csomagokban meghatározott rendelkezésre állást a helyszínen meg lehet hosszabbítani:15,000 Ft/óra. Fotósunk útiköltség díja: Budapesten kívül 70 Ft/km + autópálya díj. 

 

 


Időpont foglalás esküvőre  


Időpont foglalás esküvőre On-Line 

Ha szeretnéd már most lefoglalni az esküvőd időpontját nálunk, az főoldalon- Online ajánlat kérés - menüpontban ezt könnyen megteheted. Ne habozz, küld el a megrendelést most! 


 

 


Sminkes munkáim

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

Munka közben  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotók  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Esküvői tanúknak és koszorúskislányoknak is!  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Koszorús kislányoknak is!  

 

 

 

Utolsó símitások az indulás előtt...  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Készülődés közben...  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kész a menyasszony!  

 

 


Vissza a lap tetejére -->>

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Big Day Esküvő Magazin fotózáson  

 

 

 

 

 

 

 

 


FRISS! 
Újra munkáim a Big Day Esküvő Magazin 2017 évi legújabb számában. 

Menyasszony: Kovács Dóra műsorvezető/ 
Dj/modell/sorozatszereplő, fotó: Bottka Rebeca, 
sminkmárka: AFFECT Cosmetics Hungary 
Smink: Müller Beáta/ Müller Beáta Szépségszalon, haj: Judy/Müller Beáta Szépségszalon, Ruha: Arabella Lux Fátyol és hajdísz: Bridal Mirage,csokor: Monart Design. ékszer: Vergina Ékszerek 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


FRISS! 
Újra munkáim a Big Day Esküvő Magazin 2017 évi legújabb számában. 

Menyasszony: Kovács Dóra műsorvezető/ 
Dj/modell/sorozatszereplő, fotó: Bottka Rebeca, 
sminkmárka: AFFECT Cosmetics Hungary 
Smink: Müller Beáta/ Müller Beáta Szépségszalon, haj: Judy/Müller Beáta Szépségszalon, Ruha: Arabella Lux Fátyol és hajdísz: Bridal Mirage,csokor: Monart Design. ékszer: Vergina Ékszerek 

 

 

 

 


Viszkok Fruzsi beauty vloggerel és Big Day Esküvő Magazinnal dolgoztunk újra együtt 2017 szeptember 

 

 

 

 

 

 

 


Big Day Esküvői Magazin címlapjának sminkjét Weisz Fanninak és párjányak én készíettem 2017 augusztus 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


X-Faktor sztárja Antal Timi a Big Day Esküvő Magazinban párjával, akiket szintén én sminkeltem 2017. 

 

 

 

 

 

Akciós ajánlataink:


 AKCIÓ! Francia azonnali és látványos luxus ránctalanító arckezelés a mimikai és öregségi ráncok együttes kezelése, Botu-like formulával és hyaluronsavval az Ericson Laboratoire Paris-tól -15% 17.500Ft helyett  most csak 14.900 Ft. 

Tovább a részletekért >>>

 

 

Teljes Átváltoztatás profi fotózással Ajándékcsomag,
akár névre szóló ajándékutalvány keretében a következőket tartalmazza:

a Müller Beáta Szépségszalonban 64.900 Ft/fő helyett most csak 54.900 Ft!

Tovább a részletekért >>>

 

 

Egyéni sminktanácsadás és sminktanfolyam a szalonban
most csak 19.900 Ft/fő 

22.900 Ft*/fő helyett! *

Tovább a részletekért >>>

 

 

 

ŐSZI AKCIÓ!
 Vedd igénybe a 15% kezdezményt és gyere el egy mélytisztító arckezelésre gőzölőssel ami most  
9800 Ft helyett
csak 8.300 Ft!

                    Tovább a részletekért >>>

 

Müller Beáta blogjai

FONTOS INFORMÁCIÓ A JÁRVÁNYHELYZET KAPCSÁN!

FONTOS INFORMÁCIÓ A JÁRVÁNYHELYZET KAPCSÁN!  

Kedves 2020/21 évben házasulandó Menyasszonyaim! 

 

 

A Müller Beáta Szépségszalon a 2020/21 évi esküvői smink és frizura készülődésed szeretné megkönnyíteni azzal, hogy biztosítja számotokra idei megrendelés esetén a következőket: 

 

1. A 2020 évre már előzőleg szerződött áron vállaljuk az esküvőket abban az esetben is, ha az esküvőd dátumát egy későbbi hónapra szerveznéd át a járványhelyzet miatt, de még 2020 évben szeretnéd megtartani.

2. A 2020 évre már előzőleg szerződött áron vállaljuk az esküvőket abban az esetben is, ha az esküvőd dátumát 2021 évre szeretnéd átrakni a járványhelyzet miatt és előre velünk is leegyeztetted a dátumot, elkerülvén a dátum-összeütközést..

3. Vállaljuk a 2020 évre már megrendelt esküvői smink és frizura elkészítését akár 2021 év szombati napjain is, azonos áron.

4. A megrendelésed foglalója nem veszik el a járvány miatti időpont átütemezésed esetén.

 

Reméljük hogy a fenti feltételekkel még könnyebbé és biztonságosabbá sikerül az esküvői készülődésedet tenni, ezzel is éreztetve veled, hogy nálunk jó kezekben vagy! További kellemes készülődést kívánunk!

 

5 éves a Müller Beáta Szépségszalon

5 éves a Müller Beáta Szépségszalon! 
Több kollégánkkal már 11 éve együtt dolgozunk, így tényleg egy összeszokott és vidám csapat áll a vendégek rendelkezésére 2020 évben is! A kollégák (fodrászok, sminkesek, kozmetikusok, stylist és fotográfus) balról jobbra: Letti, Kristóf, Andi, Zsu, Bea, Anita, Zsuzsi, Erzsi, Csilla és Albert 

Itt találsz meg minket:

Müller Beáta Szépségszalon

Cím: 1094 Budapest, Ferenc tér 6-7.

Telefon: +36203933763

E-mail: mullerbeata75@gmail.com

Honlap:www.mullerbeatasmink.hu

Térkép:  https://goo.gl/maps/1pY1VHwsfv72

 

 

Online-ajánlat kérése

 

Ha szeretnél árajánlatot kérni vagy lefoglalni szolgáltatásaink egyikét,

kérjük KATTINTS IDE:

 

AJÁNLATOT KÉREK >>>

Kövess a Facebookon!

A szalon:

Kattints ide ha a Müller Beáta szépségszalonra vagy kíváncsi

A Müller Beáta Szépségszalon évek óta kifejezetten alkalmi és esküvői smink és frizurakészítésre specializálódott Szalon, melynek tulajdonosa a 24 éves sminkes szakmai tapasztalattal rendelkező sminkmester, kozmetikus: Müller Beáta.

 

Tovább a részletekért >>>