Alkalmi, esküvői smink és frizura, Budapesten és vidéken is!

Menyasszonyi smink és frizura

 

A honlapon szereplő smink és kozmetikai képek, információk, anyagok és írott szövegek 100%-ban az én munkáim és ezért szerzői jogvédelem alatt állnak, melyek részei, vagy egésze csak és kizárólag a tulajdonos előzetes engedélyével használhatóak fel más helyen, módon vagy célokra. 

Esküvőre menyasszonyi smink és
menyasszonyi frizura készítése!
 

A "Nagy Napon" fontos, hogy mindenki szép legyen és persze időben elkészüljön! 
Ehhez nyújtunk hathatós segítséget Neked és kedves családodnak!
 

Profi fodrász kollégáimmal és sminkeseimmel együtt, próbával egybekötött, komplett profi menyasszonyi sminket és menyasszonyi frizurát vagy kontyot készítünk Neked és akár kedves családodnak egyaránt
így az esküvői előkészületeid több fontos részét kényelmesen és könnyen megoldhatod otthonodban, a szépségszalonban vagy a kért helyszínen! 

Újdonság! 
Szeretnél a legjobb formádban lenni esküvődre!? 
Különleges, speciálisan menyasszonyoknak összeállított bőrfelkészítő-bőrszépítő kozmetikai kezeléseim közül választhatsz, melyet érdemes az esküvőd előtt 4-6 héttel elkészíteni. 


Válaszd a legjobb és a legkényelmesebb megoldást! 
Hiszen így nem kell kora reggel felkelned és rohannod a fodrászhoz kontyot csináltatni, utána meg a kozmetikushoz menyasszonyi sminket készíttetni, hiszen mindent szépen kényelmesen elkészítünk otthonodban, sőt az örömanyát és a koszorúslányt is megszépítjük... A végeredmény: a legszebb Te leszel! 

Közismerten maximalista révén mindig törekszem a tökéletességre, hiszen " az ördög a részletekben lakozik" sminkelésnél a harmóniára és az arányosságra a színek használatában és az intenzitásban. Ezen kívül 22 éves sminkes munkáimra jellemző az ebből adódó egyöntetű harmónia megjelenése, illetve szinte névjegyemmé vált a teljesen elsatírozott szemsmink, ritkán alkalmazok csak éles, kontrasztos hatást és kontúrokat. 

Tudnod érdemes, hogy sírásálló és dörzsölés álló smink sajnos még nem létezik, csak instrukcióimat betartva* kb. 14-16 órára tartós, izzadás és érintésálló smink létezik, ezért kérlek semmiképpen ne dörzsöld vagy vakard smink után a bőröd, mert akkor megsérülhet a fixálás, de tanácsaimmal igyekszem segíteni neked, hogy zökkenőmentes legyen ez a csodaszép nap a számodra! 

Budapesten a Müller Beáta Szépségszalonban tudunk téged szakmai csapatommal, fodrászaimmal és sminkeseimmel megszépíteni, de kérésre házhoz is kimegyünk kollégáimmal kiszállási díj ellenében + plusz 1 fő vendég esetén (ld. Árak menüpont), és vidékre a menyasszony + plusz további 2 fő megszépítésének megrendelése esetén (Budapesttől 100 Km-en belül) illetve 100 Km-en túl összesen 4 plusz vendég megszépítse esetén szintén kimegyünk a kért helyszínre! 

A helyszínre kiszállás esetén a plusz vendégek esetén kérlek vedd figyelembe, hogy amennyiben sminkes és fodrászt is kérsz együtt, akkor a plusz vendég esetén smink és frizurakészítés együttes kérése esetén tudunk házhoz is kimenni, viszont ha csak olyan csomagot kérsz, ahol csak smink van, akkor csak smink szolgáltatás elég a plusz vendégeknek is :) 

Az árak belföldre 2018.11.28.-tól érvényesek. 

 

Melyik esküvői csomagot választod?  


ÚJDONSÁG! 
Kedves menyasszonyaink az alábbi menyasszonyi smink és frizura csomagok közül választhatnak!
 

 

 • 1. Esküvői smink, próba nélkül: 13.900.- Ft (kicsit erősebb, elegáns, speciális és tartós, különlegesen előnyös smink kifejezetten erre az alkalomra) , mely ár tartalmazza az esküvői smink elkészítését a nagy napon, a megbeszélt időpontban. Az ár tartalmazz még egy ajándék sminket a vőlegénynek (ha kéri), hogy igazán jól mutasson a fotókon...Az esküvő napján a helyszínen minden további alkalmi smink elkészítése (örömanyáknak, koszorúslányoknak stb.) csak 4900.- Ft/fő. 
 •  
 • 2. Esküvői smink, sminkpróbával együtt: 23.800.- Ft, mely ár tartalmazza a próbasmink elkészítését (12900.- Ft), majd az esküvői smink elkészítését a nagy napon, a megbeszélt időpontban (10900.- Ft). Az ár tartalmazz még egy ajándék sminket a vőlegénynek (ha kéri), hogy igazán jól mutasson a fotókon...Az esküvő napján a helyszínen minden további alkalmi smink elkészítése (örömanyáknak, koszorúslányoknak stb.) csak 4900.- Ft/fő! 
 •  
 • 3. Esküvői smink és frizura a kért helyszínen, próba nélkül: 28.800.- Ft, mely ár tartalmazza az esküvői smink és frizura elkészítését a nagy napon, a megbeszélt időpontban. Az ár tartalmaz még egy ajándék sminket a vőlegénynek (ha kéri), hogy igazán jól mutasson a fotókon... A helyszínen az esküvő napján minden további alkalmi smink elkészítése csak 4900 Ft/fő, és minden további alkalmi frizura** készítse csak 4900 Ft/fő! 
 •  
 • 4. Esküvői smink és frizura, de csak smink vagy frizura próbával: 33.900.- Ft, mely ár tartalmazza a próbasmink vagy próba frizura elkészítését (15.100.- Ft), majd az esküvői smink és frizura elkészítését a nagy napon, a megbeszélt időpontban (18.800.- Ft). Az ár tartalmazza még egy ajándék sminket a vőlegénynek (ha kéri), hogy igazán jól mutasson a fotókon...A helyszínen az esküvő napján minden további alkalmi smink elkészítése csak 4900 Ft/fő, és minden további alkalmi frizura** készítse csak 4900 Ft/fő! 
 •  
 • 5. Esküvői smink és frizura mindkettő próbájával együtt: 38.800.- Ft mely ár tartalmazza a próbasmink és a próbafrizura elkészítését fodrász kollégámmal (18.900.- Ft) majd az esküvői smink és frizura elkészítését a nagy napon a megbeszélt időpontban (19.900.- Ft)! Az ár tartalmazza még egy ajándék sminket a vőlegénynek (ha kéri)hogy igazán jól mutasson a fotókon...A helyszínen az esküvő napján minden további alkalmi smink elkészítése csak 4900 Ft/fő és minden további alkalmi frizura** készítse csak 4900 Ft/fő 

  ** extra hosszú haj esetén (40 cm hajhosszúság felett) az alkalmi frizura elkészítésekor plusz +1800 Ft/fő összeget számítunk fel. 

 

FONTOS INFORMÁCIÓK

 • Budapesten a Müller Beáta Szépségszalonba tudunk megszépíteni, de kérésre házhoz + 1 fő vendég esetén házhoz is megyünk, vidékre + további 2 fő megrendelése esetén szintén kimegyünk a kért helyszínre. 
 • Fontos! A menyasszonyi sminket maximálisan tartósítom és instrukcióimat betartva* akár kb.14-16 órára is az esküvőre, hajnalig garantáltan bírni fogja a táncot, a fotózást, az izzadást, a násznép üdvözlését, sőt még a party-t is, ezért csak a szájfényt kell frissíteni, semmi mást! 
 • Akár 20 vendéget is meg tudunk szépíteni egy időben, Budapesten és vidéken egyaránt, kérés esetén hiszen ilyenkor kollégáim, szakmai csapatom is a rendelkezésre tud állni, egyeztetés szerint. 
 • reggel 8 óra előtti, valamint vasárnapi és ünnepnapi és szünnapi (kedd-szerda) kiszállási igény esetén 3800 Ft/kolléga /alkalom a felár a díja a kiszállási díjon túl. 
 • Ha egy másik időpontban további plusz menyasszonyi smink vagy frizura próbát szeretnél még: 9500 Ft. 
 • Ha egy másik időpontban a plusz vendégek (örömanya, koszorúslány) szeretne smink vagy frizura próbát az esküvő előtt: 7800 Ft/fő. 
 • Kérünk hogy előtte este mosd meg a hajad, így sokkal tartósabb lesz a frizurád abban az esetben, ha feltűzést vagy kontyot szeretnél kéni az alkalomra. Ha szeretnéd hogy a munka előtt és aznap a szalonban mossuk meg a hajad (pl. sehogy sem tudtad az előző esti hajmosást megoldanod az alkalom előtt), az +plusz további +30 perc és +3500 Ft/alkalom. Ezt a szolgáltatást csak a szalonban tudjuk teljesíteni, előre egyeztetés szerint. 
 • Amennyiben ha kérsz smink és frizura próbát, úgy szeretnélek tájékoztatni, hogy ilyenkor nem fixáljuk vagy tartósítjuk a próba sminket vagy frizurát, csak külön kérés esetén, viszont a kért napon maximálisan fixáljuk majd azt. 
 • Műszempilla felrakása, ha kérsz sminket is (soros vagy tincses): +2700 Ft/fő. 
 • Továbbá a szájfényed vagy rúzsod frissítésére vendégeinknek az elkészített sminkhez és szájfényhez használt My MB professzionális szájfényeket és szájfényrúzsokat is kedvező csomagok keretében megvásárolható a helyszínen 3200 Ft/db áron. 
 • Jelenleg rendszeresen 4 fodrász és 5 sminkes kollégával is dolgozom, mindegyikük nagyon ügyes és az Fb-n és a
  honlapon a képek 60% az ő munkáik. Attól függően hogy melyik próba verziót választod, találkozhatsz velük, de persze ha esetleg az egyik fodrászom netalán tán nem tudná az elképzeléseidet megvalósítani, egy másik próbafrizura alkalmával másik kollégám is a rendelkezésedre áll, ha úgy szeretnéd. Ügyesek a mostanában nagyon trendinek számító fonás, esküvői feltűzések, vagy akár kontykészítés terén is. 
 • A külső helyszínen történő sminkeléskor és frizurakészítéskor a megfelelő munkakörülmények kialakítása végett a következőket kérnék csak: lehetőleg ablakos, természetes fénnyel ellátott ablakos vagy hasonló helyen jó a sminket elkészíteni, csak egy (nem alacsony) szék (ha kell párnával is) illetve egy asztalra van szükség ahol kipakolhatok. Kollégámnak egy tükrös hely, asztal és szék illetve áramcsatlakozási lehetőségre lenne szükség. +25C felett kérünk szépen álló ventillátort is biztosítani a helyszínen és/vagy légkondícionált helységet a munkához. Nagyon köszönjük ha ebben segítesz nekünk! 
 • Foglalás után, de az Esküvő előtt: max.2 nappal egyeztetjük le veled telefonon azt is, hogy pontosan hányra és mikor megyünk hozzád majd az esküvő napján, hamarabb sajnos nem mindig tudunk a pontos forgatókönyvet még, addigra viszont mindenki számára kikristályosodnak a részletek, hiszen általában egy szombaton több esküvőnk is lehet… Keress majd telefonon ezek egyeztetése végett engem 2 nappal előtte kérlek mindenképp, köszönöm! 
 • Betegség vagy egyéb Vis Major esetekre minden esetben szakszerű helyettesítést biztosítunk magunk helyett az esküvő napján. Éppen ezért ezekben a Vis Major esetekben a szakszerű helyettesítés miatti esetleges utólagos reklamációt, megbízás visszamondást vagy foglaló-visszafizetést sajnos nem áll módunkban elfogadni. 
 • Fizetésszeretnénk tájékoztatni, hogy a szalonban csak készpénzzel tudsz fizetni, kártyával sajnos NEM! Amennyiben szeretnéd lefoglalni nálunk a szolgáltatást úgy foglaló fizetésével tudod lefixálni biztosra. A foglaló a teljes munkadíj fele + benzin költség (ha van) amelyet egyeztetés szerint a szalonban személyesen vagy utalással tudod kifizetni. 
 • Időpont lemondás: kérlek a megbeszélt időpontot minimum 48 órával hamarabb mondd le, vagy kérj másik időpontot. Amennyiben ez elmarad, úgy 10.000 Ft/ alkalom készenléti díjat számítunk fel. 
 • Mit biztosítunk mi a munkához?: Professzionális kellékekkel és anyagokkal dolgozunk! Minden eszközt és anyagot mi biztosítunk kivéve tiara fátyol strassztű virág vagy egyéb díszítő kellék stb. 
 • Mit tartalmaz még az ár?: Jelen ajánlatunkban szereplő árak tájékoztató jellegűek. Az árak az áfát tartalmazzák.. 
 • Mit nem tartalmaz az ár?: A reggel 8 óra előtti, valamint vasárnapi és ünnepnapi és szünnapi (kedd-szerda) napokon 3800 Ft/kolléga /alkalom a + díj, az esetleges kiszállási díjon túl, ha van, valamint a hét közbeni esetleges parkolási díjat. 
 • Utazási költség: Az ár nem tartalmazza a Budapesten túli, illetve a Bp. kerületeibe történő utazási díjat, melynél csak a benzinköltség kerül felszámításra, illetve ha van autópálya matrica illetve ha van parkolási költség esetleg. 
 • További részleteket a kiszállási díjról az Árak menüpontban találsz még a honlapon. 
 • Parkolás: Budapesten a kiszállási díjon túl a parkolási költség is felszámításra kerül. Abban az esetben, ha kiemelten nehéz parkolási területre kellene mennünk, pl, Vár, vagy Hotelek előtt, kérünk szépen biztosíts számunkra helyet és lehetőséget a cím előtt, vagy nagyon közel, hogy parkolhassunk, mivel a nagyon nehéz csomagjaink miatt (kb. 30-50 kg) sajnos parkolni csak a megadott címtől max. kb. 100 m körzetben tudunk. Köszönjük szépen a segítséged!  
 • További fontos információkat még az árakról és az esküvői csomagokról stb. az Árak menüpontban találsz! 


Foglald le az időpontot már most! Várlak szeretettel!


Mielőtt esküvői sminkelésre (próbára vagy esküvő előtt) jössz, kérném szépen Tőled a következőket: 

 • - érdemes előre szakszerűen felkészíteni a bőröd az esküvőre, erre javaslom a kifejezetten erre a célra a leghatásosabb menyasszonyi bőrfelkészítő kezelést kozmetikusodnál - vagy szívesen segítek én is neked ebben, ha épp most nincs kozmetikusod,
 • - mivel sajnos aznap szemöldök szedésre már nincs lehetőség, kérlek ezt előtte lévő napokban, ha szükséges készíttesd el kozmetikussal, vagy előtte egyeztetés szerint én is szívesen segítek, 
 • - előtte pár nappal már és aznap is kérlek igyál sok folyadékot (hogy jobban tapadjon a smink: (min. 1,5-2l /nap) és aludj sokat , 
 • - előtte nap kérlek radírozd le otthon az arcod és hidratáld és krémezd be arckrémmel erősen, 
 • - azon a héten lehetőleg már NE tisztíttasd ki (nyomkodásos kozmtikai tisztítás) az arcod és NE MENJ szoláriumba sem, 
 • - csak erre az alkalomra előtte NE rakass fel 3D műszempillát, ha megoldható, mivel ha igéző tekintetet szeretnél erre az 1 alkalomra, a műszempillát (tincses v. soros) én a sminkelés után rakom, fel, amit másnap a sminkkel együtt le is tudsz szedni...:) 
 • - a próbára kérlek pontosan érkezz, lehetőleg smink nélkül. 
 • - érdemes nyitott nyakú és világos felsőben lenni (garbó nem javasolt) 
 • - ha kérsz frizurát is, előtte este mosd meg kérlek a hajad! 
 • - ha bármilyen elképzelésed van, nyugodtan hozd magaddal kinyomtatva a képet. 
 • - *tudnod érdemes, hogy sírásálló és dörzsölés álló smink sajnos még nem létezik, csak kb. 14-16 órára tartós, izzadás és érintésálló smink létezik, ezért kérlek semmiképpen ne dörzsöld vagy vakard smink utána a bőröd, mert megsérülhet a fixálás, de tanácsaimmal igyekszem segíteni neked, hogy zökkenőmentes legyen ez a csodaszép nap a számodra!  *Ha érzékeny, könnyezésre hajlamos a szemed, kérlek előtte napoktól használj erre megfelelő szemcseppet vagy szemspray-t (pl. allergia miatt vagy fényre érzékenység) ugyanis a folyamatos(!) könnyezés sajnos leoldhatja a sminket ezért a kész smink után is ha könnyezne a szemed, állandó felitatása szükséges addig, míg a könnyezés el nem múlik! 
 • - legyen nálad szájfény vagy rúzs frissítésre, melynek legyen színe és ne legyen átlátszó, vagy nálunk megvásárolhatod a sminkelésnél használt profi My MB szuper szájfényed is 3200 Ft-os áron! 
 • -bármilyen hajdíszt szeretnél a hajadba, kérünk hozd magaddal. 


Köszönöm szépen a segítséged! smiley

Ne habozz, foglald le az időpontot nálunk már most és kérj részletes árajánlatot! 


 

 

 


Fantasztikus újdonság a Müller Beáta Szépségszalonban! 

A sminkelésnél használt szájfényed vagy rúzsod frissítésére vendégeinknek az elkészített sminkhez és szájfényhez használt My MB szájfényeket és szájfényrúzsokat is kedvező csomagok keretében megvásárolható a helyszínen 3200 Ft/db áron. További infókért érdeklődj telefonon is nyugodtan! 

 

 


Menyasszonyi kozmetikai kezeléscsomagok igénynek megfelelően  

Újdonság! 
Menyasszonyoknak kozmetikai bőrszépítő-felkészítő 
kezeléscsomagok a kozmetikában Kifejezetten előnyös ez a különleges bőrfelkészítés alkalmakra, ha gyors, 
de hatásos megszépülésre vágysz: 

esküvőre menyasszonyoknak, örömanyáknak, koszorúslányoknak, bál előtt hölgyeknek és lányoknak egyaránt. 

Próbáld ki, meglátod, hogy a kezelések végeztével a bőröd ragyogni fog, ráadásul a megfelelően előkészített és feltöltött bőrön a professzionális smink is még gyönyörűbben hat majd! 

A végeredmény: a legszebb Te leszel! "A szépség benned van !" 

Menyasszonyoknak kozmetikai bőrszépítő-felkészítő kezelés alkalmanként: 1 alkalom 7.900 Ft 

Új! Ajándék szempillafestéssel, és szemöldök szedéssel és festéssel kiegészítve ugyanez 1 alkalmas kezelés10.300 Ft helyett csak 8.800 Ft. 

4 alkalmas kezeléssorozat: amelyet az esküvő előtt kb. 4-6 héttel érdemes elkezdeni, heti 1 alkalommal. 4 db kezeléscsomag, heti 1 alkalommal, 
35.200 Ft helyett most csak 29.900 Ft. 

<bPLUSZ EXTRA AJÁNDÉK: 5.300 Ft értékben a 4 kezelés igénybevétele esetén: 
A kezeléssorozat végén egy szempilla és szemöldök festés és formázás is beletartozik az árban. 

Megtakarításod így mindösszesen 9.800.- Ft! 

 

 • A kezelés során az alábbi típusú kezelések közül lehet választani: 
 • - tisztító-felkészítő kezelés a kombinált-zsíros bőrre, 
 • - intenzív hidratáló-nyugtató kezelés érzékeny, vízhiányos bőrre, 
 • - kényeztető- relaxáló kezelés a fáradt, fakó bőrre, 
 • - ránctalanító-kisimító kezelés az igénybe vett bőrre, 
 • - feltöltő-feszesítő kezelés az érett, rugalmatlan bőrre való


,melyet az első alkalommal (vagy a próbasmink elkészítésekor) beszélünk meg, hogy mire lenne szükség és igény. 

Ha szeretnéd, hogy igéző tekinteted legyen, elkészítem a műszempillád is +2500 Ft(soros vagy tincses), vagy szempilla és szemöldökfestést is készítek neked, ha szeretnéd...:) 

Vállaljuk: menyasszonyi smink, esküvői smink, esküvői testfestés, alkalmi smink, nappali smink, báli smink műszempillával is, gyerek és férfismink, arc,- és testfestés szilveszterre, farsangra, nappali smink, natúr smink, szalagavatóra alkalmi elegáns smink készítését, tabló és portfólió fotózáshoz s fotósmink és frizura elkészítését, alkalmi, báli, esküvői frizurák, kontyok elkészítését, henna festés, egyéni és kiscsoportos sminkoktatást, személyre szabott kozmetikai kezeléseket, csokoládé-kezelés, 24 karátos aranykezelés, ránctalanítás, professzionális AFFFECT, Paese és MIYO sminktermékek masszázs, bőrtisztítás, tinikezelés, szempilla és szemöldök festés/formázás, műszempilla készítés, bőrápolási és sminkelési szaktanácsadást, sminktanfolyamot, profi fotózást a szalonban, profi sminkkel és frizurával együtt, komplett átváltoztatást akár profi fotózással együtt, kárkortól függetlenül, otthonodban, professzionális és bőrbarát anyagokkal és eszközökkel, valamint minőségben és pontosan. 


További fontos információkat még az árakról és az esküvői csomagokról stb. az Árak menüpontban találsz!! 

Hívj bizalommal!  

 


Esküvőre fótózással egybekötött smink és frizura  

ÚJ! 
FANTASZTIKUS PROFI FOTÓZÁSSAL EGYBEKÖTÖTT ESKÜVŐI SMINK ÉS FRIZURAKÉSZÍTÉSI CSOMAGOK 
+ 35.000 Ft AJÁNDÉKKAL! 


Profi esküvői fotósunk, Gacsádi Albert is csatlakozott csapatunkhoz, 
így akár már az ajándék tincses szempilla készítés mellé a smink és frizurakészítést és készülődés fotóit is ajándékba megkapod, hozzá még plusz 30 képet még alap retusálással együtt a csomag szolgáltatásain túl, mely ajándék értéke 35.000 Ft! 


Ne hagyd ki a lehetőséget, foglald le az időpontot már most! 

Összeszokott profi csapatunk (sminkes, fodrász és esküvői fotós) több éve együtt dolgozunk, számtalan referenciával rendelkezünk, így egyszerűen és kényelmesen a készülődést is letudhatod a szépségszalonban, vagy a kért helyszínen. 

Gacsádi Albert fotográfus kollégánk weboldala: Gacsádi Albert fotográfus oldala 

Bármelyik esküvő smink vagy smink és frizurakészítés csomagunkhoz, ha hozzá még profi esküvői fotózás csomagunk egyikét is választod, 35.000 Ft ajándékot kapsz! 

I. Ezüst csomag - Ára: 180.000 Ft 
- 700 kép alapretussal 
- rendelkezésre állás 8 óra 
- ajándék tincses műszempilla készítés az esküvői sminkhez 
- ajándék készülődés fotózása az esküvő napján és ajándék 30 kép pluszban alap retussal, 35.000 Ft értékben. 
- DVD-n nagy méretben, 3 példányban, fényképes DVD-n (szülőknek is!) 
- kreatív képmanipuláció: fekete-fehér, stb. 
- polgári, templomi szertartások 
- kreatív beállított képek, elkapott pillanatok 
- zenés slideshow válogatott képekből 
- webes galéria jelszóval védve fél évig 

II. Arany csomag - Ára: 195.000 Ft 
- 900 kép alapretussal 
- rendelkezésre állás 10 óra 
- ajándék tincses műszempilla készítés az esküvői sminkhez 
- ajándék készülődés fotózása az esküvő napján és ajándék 30 kép pluszban alap retussal, 35.000 Ft értékben. 
- DVD-n nagy méretben, 3 példányban, fényképes DVD-n (szülőknek is!) 
- kreatív képmanipuláció: fekete-fehér, stb. 
- készülődéstől, kikéréstől 
- polgári, templomi szertartások 
- kreatív beállított képek, elkapott pillanatok 
- zenés slideshow válogatott képekből 
- webes galéria jelszóval védve fél évig 

III. Platina Exkluzív csomag - Ára: 270.000 Ft 
- 1200 kép alapretussal 
- rendelkezésre állás 12 óra 
- ajándék tincses műszempilla készítés az esküvői sminkhez 
- ajándék készülődés fotózása az esküvő napján és ajándék 30 kép pluszban alap retussal, 35.000 Ft értékben. 
- DVD-n nagy méretben, 3 példányban, fényképes DVD-n (szülőknek is!) 
- kreatív képmanipuláció: fekete-fehér, stb. 
- készülődéstől, kikéréstől 
- polgári, templomi szertartások 
- kreatív beállított képek, elkapott pillanatok 
- zenés slideshow válogatott képekből 
- webes galéria jelszóval védve fél évig 
- 1 db 40 oldalas 30x30 cm Fine Art Standard Fotókönyv 

Külön napi kreatív (jegyes) fotózás - Ára: 55.000 Ft 
- ajándék plusz fél óra fotózás Budapesten 
- két óra fotózás (Budapesten) 
- 100 kép alapretussal, 20 kép teljes retussal, kreatív képmanipulációval (különleges színvilág) 
- külön slideshow a kreatív fotózásról 
- a jegyes fotózáshoz a smink készítés akciósan csak 7500 Ft, a smink és frizurakészítés együtt pedig akciósan csak 12900 Ft a szépségszalonban. 

Az 35.000 Ft értékű csomagajándékot az esküvő napján lehet beváltani, reggel 8 óra előtti rendelkezésre állás: 2500 Ft/kolléga díjért tudjuk biztosítani. A csomagokban meghatározott rendelkezésre állást a helyszínen meg lehet hosszabbítani:15,000 Ft/óra. Fotósunk útiköltség díja: Budapesten kívül 70 Ft/km + autópálya díj. 

 

 


Időpont foglalás esküvőre  


Időpont foglalás esküvőre On-Line 

Ha szeretnéd már most lefoglalni az esküvőd időpontját nálunk, az - Online ajánlat kérés - menüpontban ezt könnyen megteheted. 
Ne habozz, küld el a megrendelést most!  

 


Sminkes munkáim

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

Munka közben  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotók  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Esküvői tanúknak és koszorúskislányoknak is!  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Koszorús kislányoknak is!  

 

 

 

Utolsó símitások az indulás előtt...  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Készülődés közben...  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Try to solve the new Formula Cube! It works exactly like a Rubik's Cube but it is only $2, from China. Learn to solve it with the tutorial on rubiksplace.com or use the solver to calculate the solution in a few steps.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kész a menyasszony!  

 

 


Vissza a lap tetejére -->>

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Big Day Esküvő Magazin fotózáson  

 

 

 

 

 

 

 

 


FRISS! 
Újra munkáim a Big Day Esküvő Magazin 2017 évi legújabb számában. 

Menyasszony: Kovács Dóra műsorvezető/ 
Dj/modell/sorozatszereplő, fotó: Bottka Rebeca, 
sminkmárka: AFFECT Cosmetics Hungary 
Smink: Müller Beáta/ Müller Beáta Szépségszalon, haj: Judy/Müller Beáta Szépségszalon, Ruha: Arabella Lux Fátyol és hajdísz: Bridal Mirage,csokor: Monart Design. ékszer: Vergina Ékszerek 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


FRISS! 
Újra munkáim a Big Day Esküvő Magazin 2017 évi legújabb számában. 

Menyasszony: Kovács Dóra műsorvezető/ 
Dj/modell/sorozatszereplő, fotó: Bottka Rebeca, 
sminkmárka: AFFECT Cosmetics Hungary 
Smink: Müller Beáta/ Müller Beáta Szépségszalon, haj: Judy/Müller Beáta Szépségszalon, Ruha: Arabella Lux Fátyol és hajdísz: Bridal Mirage,csokor: Monart Design. ékszer: Vergina Ékszerek 

 

 

 

 


Viszkok Fruzsi beauty vloggerel és Big Day Esküvő Magazinnal dolgoztunk újra együtt 2017 szeptember 

 

 

 

 

 

 

 


Big Day Esküvői Magazin címlapjának sminkjét Weisz Fanninak és párjányak én készíettem 2017 augusztus 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


X-Faktor sztárja Antal Timi a Big Day Esküvő Magazinban párjával, akiket szintén én sminkeltem 2017. 

 

 

 

 

 

Akciós ajánlataink:

Teljes Átváltoztatás profi fotózással Ajándékcsomag, akár névre szóló ajándékutalvány keretében a következőket tartalmazza:

a Müller Beáta Szépségszalonban 58.900 Ft/fő helyett most csak 49900 Ft!

Tovább a részletekért >>>

 

 

Egyéni sminktanácsadás és sminktanfolyam a szalonban most csak 17900 Ft
20000 Ft*/fő helyett! *

Tovább a részletekért >>>

 

 

 Akció! 4 alkalmas Menyasszonyoknak kozmetikai  bőrszépítő-felkészítő kezelés sorozat, heti 1  alkalommal, 35.200 Ft helyett csak 29.900 Ft!

Tovább a részletekért >>>

 

 

DECEMBERI* -20% TETOVÁLÓ AKCIÓ!

Szuper természetes szálazott vagy púderes szemöldök tetoválás december hónapban* 54.000 Ft helyett csak 44.000 Ft, plusz 1 alkalmas színkorrekcióval és ajándék utóápoló krémmel! 

        Tovább a részletekért >>>

 

Müller Beáta blogjai

Éjszakai esküvői magazin fotózás az erdőben!

 MISS WORLD  HUNGARY  2017  Koroknyai Virág  szépségkirálynőt 
 sminkelt em 2018  júniusában a  Tündérerdő  Rendezvényközpont 150  éves fái között, ahol a  Big  Day Esküvő  Magazinnal dolgoztam i  smételten együtt egy  földöntúli fényekkel teli,  izgalmas és szuper  éjszakai  fotózáson. A  képek mobillal  készültek, profi  képek  h

amarosan! 

FRISS! BIG DAY Esküvő Magazin fotózáson voltunk ahol Kovács Dóra Dóri /DJ, modell, szinésznő állt nekünk modellt!

Kovács Dóra Dórit (modell, szinésznő, Dj) az Émile Étteremben fotóztuk és a Müller Beáta Szépségszalon készítette el részére az esküvői sminket és frizurát... 

Nagyon jó és pörgős hangualtú fotózás volt, az étterem változatos helyszínein igazán igényes menyasszonyi smink és frizura fotók is készültek. 

Itt találsz meg minket:

Müller Beáta Szépségszalon

1094 Budapest, Ferenc tér 6-7.

Telefon: +36203933763

e-mail: mullerbeata75@gmail.com

Honlap:www.mullerbeatasmink.hu

Térkép:  https://goo.gl/maps/1pY1VHwsfv72

 

 

Online-ajánlat kérése

 

Ha szeretnél árajánlatot kérni vagy lefoglalni szolgáltatásaink egyikét, kérjük kattints ide:

AJÁNLATOT KÉREK >>>

Kövess a Facebookon!

A szalon:

Kattints ide ha a Müller Beáta szépségszalonra vagy kíváncsi

A Müller Beáta Szépségszalon évek óta kifejezetten alkalmi és esküvői smink és frizurakészítésre specializálódott Szalon, melynek tulajdonosa a 22 éves sminkes szakmai tapasztalattal rendelkező sminkmester, kozmetikus: Müller Beáta.

Tovább a részletekért >>>