MÜLLER BEÁTA SZÉPSÉGSZALON, Budapest IX. Ferenc tér 6-7.

Okleveles sminkes képzések 3 lépésben

 

 

 

 


AKCIÓ! 
EGYÉNI OKTATÁS KERETÉBEN TÖRTÉNŐ 
okleveles SMINKES SZAKMAI KÉPZÉSEK! 


Élvezd ki az egyéni oktatás minden előnyét MOST! 

Hiszen: 

 • teljesen személyre szabott az oktatás tematikája, 
 • COVID- ELLENI higiéniai előírásokat maximálisan betartva, maszkban dolgozom a szalonban és külső helyszínen egyaránt, illetve be is vagyunk oltva a vírus ellen! 
 • jöhetsz hét közben* délelőtt vagy délután is az órákra, 
 • profi és igényes környezetben tanulhatsz a Müller Beáta Szépségszalonban 
 • minőségi professzionális termékekkel gyakorolhatsz, 
 • nem kell más tanulókkal osztozkodni az időn és a tudáson, 
 • nem kell más tanulókhoz alkalmazkodni, 
 • a tandíjat akár, egyeztetés szerint 2 részletben is fizetheted
 • családias légkörben tudod megtanulni mindazt, amit szeretnél..., 
 • a tanár csak rád figyel, csak téged tanít, 
 • itt sok szakmai trükköket, praktikákat elsajátíthatsz, 
 • 26 éves minden szakmai tapasztalatomat átadom Neked, ami nem csak a sminkeléssel, hanem a vendégekkel és velük kapcsolatos fontos információkkal is kapcsolatosak, 
 • így első kézből megszerzed a munkádhoz szükséges szakmai és gyakorlati ismereteket egyaránt, 
 • minden anyagot és eszközt én biztosítok a tanfolyam alatt az órákon, 
 • nagyon kedvezményesen (kozmetikus áron) 15-20%-os kedvezménnyel juthatsz hozzá a professzionális BABOR, AFFECT, Aura, Miyo és Paese, valamint Uma és Sigma Cosmetics ecset és sminkmárkához, ha anyagra lenne szükséges a munkádhoz később, 
 • neked csak a modellről kell gondoskodni, de ha szeretnéd segítek modell kereső FB csoportokhoz csatlakoznod, ahol könnyen találsz az órákra modellt (a sminkmodell díja min. 850 Ft/fő/óra).
 • ha szeretnéd, elviszlek magammal gyakorlatra a tanfolyam alatt különböző munkákra is, hogy élesben is meglásd, hogyan működnek a szakmai dolgok, sőt 
 • ha ügyes és elkötelezett vagy, munkát is biztosítok a számodra, 
 • az elvégzett modulok után vizsgát tehetsz, melyről egy nagyon igényes és esztétikus oklevelet, azaz a My MB Professional SMINK AKADÉMIA BUDAPEST által jóváhagyott két nyelvű oklevelet/tanúsítványt kapsz. 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Egyéni okleveles sminkes tanfolyamok 3 lépésben  

 


Kezdőknek, haladóknak, kozmetikusoknak 
és mindenkinek, akit érdekel a sminkelés művészete! 

KÉPEZD MAGAD TOVÁBB!! 
 

 • Szeretnél sminkesként dolgozni? 
 • Szeretnél egyénre szabott oktatáson egyénileg részt venni? 
 • Valamikor tanultál sminkelni, de szeretnéd felfrissíteni a tudásod? 
 • Szeretnéd a kozmetikus iskola után továbbképezni magad? Szeretnéd elsajátítani a sminkelés művészetét? 

Akkor jó helyen jársz! 
Az árak 2022.01.07-től visszavonásig érvényesek.

 

 • Képzésem 2013. évi lXXVII. Felnőttképzési Törvény 2020. évi módosítása szerint is hivatalosan regisztrált Felnőttképzés, a divatsminkes képzéseim Pest Megyei Kormányhivatal Szakképzési és Felnőttképzési Főosztály Felnőttképző Intézmény Nyilvántartásba vételi száma: B/2020/006596.
 • A professzionális Affect Make-Up magyarországi forgalmazójaként és a
 • MyMB Professional SMINK AKADÉMIA BUDAPEST VEZETŐ SMINKMESTEREKÉNT, valamint a
 • LANCASTER monacoi luxus arcápolási és sminkmárka volt magyarországi trénereként, továbbá a
 • német ASTOR, az angol RIMMEL valamint 2011 évtől a Rossmann üzleteiben kapható, amerikai NYC NEW YORK COLORS dekorkozmetikai márkák volt sminkmestereként, valamint 
 • kozmetikusként és esküvői testfestőként, továbbá
 • a felnőttképzésben 30 éve ismert és elismert, EFEB Felnőttoktatási Központ és az ITAMOL Felnőttképzési Intézmény volt tanáraként, valamint 
 • 26 éves szakmai pályafutásom alatt megszerzett gyakorlatom kapcsán,
 • jelenleg több professzionális sminkmárka forgalmazójaként (AFFECT, Babor, Aura, Miyo, Sigma Cosmetics és Paese) segítek tanítványaimnak abban, hogy kedvező áron jussanak profi minőségű sminktermékekhez! 


Nálam megtanulhatod első lépésben a nappali, alkalmi smink elkészítésének rejtelmeit és a mai divattrendeket egyaránt, de képes leszel mindenkinek a hozzá illő sminket szakszerűen, profin és szépen elkészíteni, csak rajtad múlik mikor kezded el! 

Az okleveles sminkes képzéseket ajánlom mindazoknak, akik szeretnék továbbképezni magukat vagy bővíteni a kozmetikusi szolgáltatásai körét, vagy már régóta meg akarnak tanulni másokat is szépen kisminkelni! 

Egymásra épülő modulok közül választhatsz és akár elvégezheted egymás után mindhárom modult is. Ha két modulra jelentkezel, akkor 15% kedvezményt kaphatsz, ha mindháromra, akkor 20% kedvezményt kaphatsz, ha mindhárom modulra jelentkezel, a tandíjból! 

Fizetésszeretnénk tájékoztatni, hogy a szalonban csak készpénzzel tudsz fizetni 1 vagy 2 részletben (modultól függően), kártyával sajnos NEM! Amennyiben szeretnéd az első alkalmat és az oktatást lefixálni, úgy ezt egy 20.000 Ft foglaló fizetésével tudod megtenni mely a teljes tandíj összegéből levonásra kerül, de lemondás esetén nem kerül visszafizetésre. 

Utalni a Müller Beáta 10700529-69176023-51100005 Cib számlára tudsz (SWIFT kód:  CIBHHUHB, IBAN code HU03), megjegyzésbe CSAK a nevedet és a számlázási cimedet írd be kérlek, illetve írd meg légyszíves emailen, hogy milyen címre írhatom majd az áfás számlát. 

Az oktatás alatt elhangzottakat média felületen vagy eszközön rögzíteni (fotó, videó), feltölteni, saját szakmai vagy üzleti célra felhasználni vagy harmadik személy részére továbbítani csak előzetes írásos engedélyemmel lehet! 

 

JOY Magazin és Rimmel London közös fotózása  

 

 

 

 

 

 


Egyéni divatsminkes képzések leírása, modulonként:

 

1. Sminkes alapok- kezdő tanfolyam – ALAP modul 
Javasolt: kezdőknek, akik nem rendelkeznek még előképzettséggel, és azok számára is, akik kozmetikusok és továbbképeznék magukat vagy kezdőként később divatsminkesként szeretnének a későbbiekben dolgozni szalagavatókra, különböző alkalmakra, partykra és bulikon, családi vagy egyéb eseményekre. Alap modulban a bőrápolás, egyéni színanalitika, alap szemfestési tecnikákat vesszük át,  illetve személyre szabott és komplett nappali és alkalmi smink elkészítését tanulod majd meg. 
Alapmodul ára (30 óra): 168.000 Ft. 

2. Menyasszonyi smink tanfolyam – KIEGÉSZÍTŐ, szakmai modul* 
Az alap modult elvégzők számára javasolt, valamint kozmetikusoknak, sminkeseknek, vagy akik már tanultak sminkelni, de erre a szegmensre szeretnének specializálódni. Itt az örömanya (érett bőr), koszorúslány, vőlegény (férfi smink) és menyasszonyi sminkek elkészítésén túl a speciális díszítő elemek használatával is tisztában leszel (műszempilla, strasszkő stb.) Ha az alapmodullal együtt elvégzed a kiegészítő modult is (60 óra): 336.000 Ft helyett most csak 286.000 Ft - amely már tartalmazza a 15% kedvezményt is.

3. Felső kiegészítő, ráképző tanfolyam – HALADÓ, szakmai modul** ára, ha a 3 modult (90 óra) együtt elvégzed: bruttó 504.000 Ft helyett most csak 404.000 Ft -20% kedvezménnyel. Ekkorra már a fentieken túl akár kifutókon és divatbemutatókon, különböző divat vagy újságfotózásokon TV vagy klipp forgatásokon, és különböző modellügynökségek számára is dolgozhatsz sminkesként. 

Az órák 60 percesek, 1 alkalom általában 2 óra. Vizsgadíj a tanfolyam végén:  bruttó 22.500 Ft/modul. 

A heti rendszerességű órák időpont egyeztetése megbeszélés szerint emailen vagy telefonon történik, kérlek időben egyeztess velem erről, min. 2-3 héttel előre, és az előre egyeztetett időpontban kerülnek megtartásra az órák hétköznap a szalonban (kivéve kedd-szerda) heti rendszerességgel 2 vagy 4 órás intervallumban. Az oktatáshoz minden sminkes anyagot és eszközt biztosítok, de sminkmodellre szükséged lesz! 

Fizetés: több modul esetén 1 vagy 2 részletben is lehetséges, illetve szeretnénk tájékoztatni, hogy a szalonban csak készpénzzel tudsz fizetni, kártyával sajnos NEM! 
Figyelem: áfás számlát igény és banki utalás esetén csak magánszemélyeknek tudunk kiállítani 2022. 09.01-től, sajnos cégeknek nem, ezt az utalásnál is vedd kérlek figyelembe! 

Időpont lemondás: ha nem tudsz eljönni a megbeszélt időpontra, akkor kérlek a megbeszélt időpontot minimum 48 órával hamarabb mondd le írásban (email vagy sms) , vagy kérj másik időpontot. Amennyiben ez határiődn belül elmarad, úgy az e miatt kiesett munkaidőre 10.000 Ft/ 2 óránkénti készenléti díjat számítunk fel. Az oktatás során a tanulónak max. 3 alkalom igazolt lemondás lehetséges. 

KOZMETIKUS VAGY SMINKES VAGY? Van lehetőség csak pár órát is venni, ha szeretnéd, ilyenkor csak egy egy témát vagy technikát is megmutatok, igény szerint: akciósan most 3 óra egyszerre történő vétele esetén  34.500 Ft/3 óra helyett 29.500 Ft/ 3 óra, vagy óránként: 11.500 Ft/60 perc.

500 Ft/ óra. Az oktatáshoz minden sminkes anyagot és eszközt biztosítok, de sminkmodellre szükséged lesz! 

*Egyszerre csak 1 akciót vehetsz igénybe. 
**Mindhárom modulra való jelentkezéskor kapod ezt a nagy kedvezményt, illetve a kedvezmény más akciókkal nem összevonható, illetve ebben az esetben max. 2 db részletfizetés lehetséges igény esetén. 

COVID- ELLENI higiéniai előírásokat maximálisan betartva, maszkban dolgozom és általában egyszerre csak 1 vendéget (+modell) fogadok a szalonban, kérésre max. 2 tanítványt oktatok egyszerre a távolságot betartva, illetve be is vagyunk oltva a vírus ellen! A szalonban történő egészségügyi intézkedéseket ide kattintva tudod elolvasni: https://mullerbeatasmink.hu/v%C3%ADrus-idej%C3%A9n-v%C3%A1runk-szeretettel-bejelentkez%C3%A9s-szerint-szalonban

Mikor van az oktatás? Az órák a Müller Beáta Szépségszalonban kerülnek megtartásra heti rendszerességgel  és egyéni oktatási formában hét közben* (kedd-szerda kivételével), vagy esetenként külön egyeztetés szerint egy-egy alkalommal szombaton is, de szombatonként általában külső helyszínen történő éles munkákra van inkább lehetőség van gyakorlatra jönni megbeszélés szerint. Az órák és a tematika megtartásra ennek megfelelően, egyéni időbeosztásom és az igényekhez igazítva kerül kialakításra hetente, valamint saját tempód szerint haladhatsz így a tanulással és csak a modellt kell hoznod, mivel minden anyagot és eszközt én biztosítok. Az órák egyeztetéstől függően így 2 vagy 4  órásak/hét vagy extra igény esetén 6 óra/alkalom/hét intenzív képzés is lehet akár* de *külön írásbeli egyeztetés esetén van erre csak lehetőség, ha nagyon intenzív formában szeretnéd elsajátítani a sminkelés művészetetét, felár ellenében. A felár modulonként 30.000 Ft/ modul plusz költséget jelent heti 6 órás óraszám, azaz egy egyedülállóan intenzív egyéni képzés biztosítása mellett.

Exkluzív gyakorlati lehetőség: Elkötelezett tanulóimat rengeteg gyakorlati munkára is vihetlek magammal hétvégente, ha szeretnéd egyeztetés szerint Budapesten és vidéken, ahol élesben is megtapasztalhatod eme munka szakmai rejtelmeit. Ez az egyedülálló gyakorlati lehetőség azért is kiemelkedő, mert csak 50%-ban számítanak bele a teljes oktatási órakeretbe. Ez egy lehetőség, mely nem kötelező de érdemes élni vele. Ameddig le nem vizsgázol,  egyedül és külön sminkes munkákat nem vállalhatsz.  Ha te nem tudsz magaddal modellt hozni, szívesen segítek ebben és modellt is segítek hozni az oktatásra, ha kéred, 850 Ft óradíjért. A modell lemondása miatti óra elmaradásért vagy vis majorért felelősséget nem tudok vállalni. 

Képzésem hivatalosan regisztrált felnőttképzési tanfolyam. Az írásbeli és gyakorlati elemeket tartalmazó vizsga után két nyelvű tanúsítványt kapsz. 
Pest Megyei Kormányhivatal Szakképzési és Felnőttképzési Főosztály Felnőttképző Intézmény Nyilvántartásba vételi száma: B/2020/006596.

****Természetesen, ha az alap és kiegészítő modult szeretnéd haladó modullal kiegészíteni, hasonló feltételek mellett magasabb szintre léphetsz, és megtanulhatod a fotózásokra, divatbemutatókra és rendezvényekre a smink készítés titkait, ez csak rajtad áll! 

Extra!: A tehetséges, megbízható és elkötelezett tanítványaimnak munkalehetőséget is biztosítok. A részletekről személyesen kaphatsz tájékoztatást az oktatások alkalmával. 

Sminkfelszerelésre lenne szükséged?: Nagyon kedvezményesen (kozmetikus áron) 15-20% kedvezménnyel juthatsz hozzá a professzionális BABOR, AFFECT, Aura, Miyo, Paese és Sigma Cosmetics professzionális ecset és sminkmárkákhoz, ha anyagra lenne szükséges a munkádhoz később.

Egyéb fontos infók: Amennyiben az itt leírt kondíciókat és feltételeket nem tartod be, úgy az a tanulmányi szerződés megszegését jelentheti és oktatás megszüntetését eredményezheti, illetve a szerződés megszegése esetén sem jár vissza a részarányos tandíj sem. Amennyiben bármilyen okból szakítod meg az oktatást (kivéve hosszas és akkut betegség okán) szitén nem jár vissza a tandíj, de esetlegesen előre jelzett átmenti szüneteltetés lehetséges (pl. külföldi tanulmányok, szülési szabadság vagy élsportolói tevékenység)  hiszen nekem nem gond akár pár hónapos kimaradás sem ilyen esetekben a részedről, mivel kérésre később tudod folytatni a tanulást és nem vész kárba a tandíj sem. 

COVID-19 MIATT történő esetleges halasztási igény bejelentésére is van lehetőség, melynek az a feltétele, hogy a valós járványidőszakban előre min. 2 héttel jelezd felém emaileben, hogy szeretnéd a tanulást a járvány miatt későbbre halasztani, egyeztetés szerint. Az árak 2022. január 7.-től érvényesek. A változtatás jogát fenntartom. 

Árak érvényessége: Tájékoztatunk, hogy az árváltoztatás jogát fenntartjuk! Ajánlatunk a küldéstől számított 2 hétig érvényes. 2023 évre, de 2022 évben előre lefoglalt szolgáltatások esetében, ha nagyobb az infláció különbség mint 3% és nincs benzinár-stop, akkor az infláció emelkedés mértékéig fenntartjuk a jogot az áraink módosítására,  illetve az aktuális benzináraknak megfelelően lesz a kiszállási díj is módosítva.

 

 


Egy másik sikeres vizsga után :) mobil minőség

 


Egy sikeres vizsga eredménye (mobil minőség). 

 


Lola énekesnő és sminkese, Müller Beáta sminkmester készítette az esküvői próbasminkjét Lolának. (mobil minőség)

 

 


Sminkes videók, cikkek  

 
Ezúton ajánlom tisztelettel a figyelmedbe két, legújabban megjelent 
szakértői cikkeimet is, valamint TV szereplésemet:
 Csak KATT a linkre:

 

ÚJ! 2015 május 

Elkészült a Müller Beáta Szépségszalon esküvői fotózásának videója is, ahol beleshetünk a kulisszák mögé! 

 

ÚJ! 2015 március

 
Lola esküvői próbasminkjét készítette el Müller Beáta sminkmester Viasat3 Trendközelben 2015. március 15 

Sminkoktatással kapcsolatban nézd meg ezt a TV riportomat is, KATT IDE:

Sminkfortélyok- a Szombathelyi TV 2010 július 2-i riportja 

Kate Middleton smink és frizura - 
www.Esküvőimagazin.hu cikke 2011/5. 

2012. május 10-én Iszak Esztert és Pizsut sminkeltem a VIVA TV Interaktív műsorában, nézd meg a party és UV sminkekről való beszélgetést velem:) 

 

Legújabb sminkvideóim: 

213 május: 

2016 november M1 Életút c. műsorában voltam 

 

2011 NYC NEW YORK COLORS sminkeseként sajtótájékoz  

 

 

 

 

Szíj Melinda- CD album fotózás  

 

 

 

 

 

 

Partnereim, ajánlott márkák:  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tanítványaimmal rendezvényeken:  

 

 

 

 

 

 

Cosmopolitan Bikini Shown  

 

 

 

 

 

 

Nagy Rékával  

 

 

 

 

 

 

 

 

Poén:))  

 

 

Annamary énekesnő fotózásán  

 


Annamary énekesnő fotózásán 2012. Fotó: Baumgartner Viktor

 

Girls Night Out eseményen a Prior Theory Szalonban  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Lukács Viki a Fradi kézilabda válogatott játékosa - tanítványom, épp sminkes órán :) bepillantás egy sminkes órába.. 

 


és kész egy visszafogott szépítő smink az óra végén :) 

 


Kedves kolléganőmmel/tanítványommal, Anitával 2017. 

 

 

 


Bíró Blanka a FTC Fradi kézilabda válogatott szuper kapusa is a vendégünk volt :) 

 


Bíró Blanka és Lukács Viki a FTC Fradi Kézilabda válogatott tagjai, Viki tanítványom gyakorol Blankán :) 

 


Sminkes lányaimnak egy kis továbbképzést tartottam a 2017 évi mai trendekből, új anyagokból, márkákból és eszközökből is! 

 


Kedves ügyes sminkes lányaim, Andi, Noémi és Zsu 

 


Sminkes részleg, azaz Padavanjaim körében :) 

 


FTC Fradi kézilabda válogatott büszkeségei, Háfra Noémi és tanítványom Lukács Viki gyakorolja nálam a sminkelést. 

 

 

Akciós ajánlataink:


 AKCIÓ! Francia azonnali és látványos luxus ránctalanító arckezelés a mimikai és öregségi ráncok együttes kezelése, Botu-like formulával és hyaluronsavval az Ericson Laboratoire Paris-tól -15% 19.900 Ft helyett  most csak 17.500 Ft. 

Tovább a részletekért >>>

 

 

Teljes Átváltoztatás profi fotózással Ajándékcsomag,
akár névre szóló ajándékutalvány keretében a következőket tartalmazza:

a Müller Beáta Szépségszalonban 69.900 Ft/fő helyett most csak 59.900 Ft!

Tovább a részletekért >>>

 

 

Egyéni sminktanácsadás és sminktoktatás a szalonban 15% kedvezménnyel
most csak 26.900 Ft/fő 

36.900 Ft*/fő helyett! *

Tovább a részletekért >>>

 

 

 

AKCIÓ!
Frissítsd fel a bőröd és
gyere el egy mélytisztító arckezelésre gőzölőssel
ami most 11.800 Ft! 

                    Tovább a részletekért >>>

 

Müller Beáta blogjai

Dübörög a 2022 évi esküvőszezon, végre megszorítások nélkül lehet esküvőket tartani !

Dübörög a 2022 évi esküvőszezon, végre megszorítások nélkül lehet esküvőket és rendezvényeket tartani !

 

 

 Várunk minden kedves menyasszonyt és vendéget alkalmakra, esküvőkre és rendezvényekre készülőket sok szeretettel, ahol alkalmi és esküvői smink és frizura készítéssel várunk bejelentkezés szerint szalonunkban vagy külső helyszínen akár! További információkat az https://mullerbeatasmink.hu/alkalmi-smink-%C3%A9s-frizura vagy esküvőre az https://mullerbeatasmink.hu/menyasszonyi-smink-%C3%A9s-frizura oldalakon lehet olvasni! 

 

Itt találsz meg minket:

Müller Beáta Szépségszalon

Cím: 1094 Budapest, Ferenc tér 6-7.

Telefon: +36203933763

E-mail: mullerbeata75@gmail.com

Honlap:www.mullerbeatasmink.hu

Térkép:  https://goo.gl/maps/1pY1VHwsfv72

 

 

Online-ajánlat kérése

 

Ha szeretnél árajánlatot kérni vagy lefoglalni szolgáltatásaink egyikét,

kérjük KATTINTS IDE:

 

AJÁNLATOT KÉREK >>>

Kövess a Facebookon!

A szalon:

Kattints ide ha a Müller Beáta szépségszalonra vagy kíváncsi

A Müller Beáta Szépségszalon évek óta kifejezetten alkalmi és esküvői smink és frizurakészítésre specializálódott Szalon, melynek tulajdonosa a 26 éves sminkes szakmai tapasztalattal rendelkező sminkmester, kozmetikus: Müller Beáta.

 

Tovább a részletekért >>>