Alkalmi, esküvői smink és haj, kozmetika, sminkoktatás és átváltoztatás!

Okleveles sminkes képzések 3 lépésben

 

 

 

 


AKCIÓ! 
EGYÉNI OKTATÁS KERETÉBEN TÖRTÉNŐ 
okleveles SMINKES SZAKMAI KÉPZÉSEK! 


Élvezd ki az egyéni oktatás minden előnyét MOST! 

Hiszen: 

 • teljesen személyre szabott az oktatás tematikája, 
 • jöhetsz hét közben* délelőtt vagy délután is az órákra, 
 • profi és igényes környezetben tanulhatsz a Müller Beáta Szépségszalonban 
 • minőségi professzionális termékekkel gyakorolhatsz, 
 • nem kell más tanulókkal osztozkodni az időn és a tudáson, 
 • nem kell más tanulókhoz alkalmazkodni, 
 • a tandíjat akár, egyeztetés szerint 2 részletben is fizetheted
 • családias légkörben tudod megtanulni mindazt, amit szeretnél..., 
 • a tanár csak rád figyel, csak téged tanít, 
 • itt sok szakmai trükköket, praktikákat elsajátíthatsz, 
 • 24 éves minden szakmai tapasztalatomat átadom Neked, ami nem csak a sminkeléssel, hanem a vendégekkel és velük kapcsolatos fontos információkkal is kapcsolatosak, 
 • így első kézből megszerzed a munkádhoz szükséges szakmai és gyakorlati ismereteket egyaránt, 
 • minden anyagot és eszközt én biztosítok a tanfolyam alatt az órákon, 
 • nagyon kedvezményesen (kozmetikus áron) 15-20%-os kedvezménnyel juthatsz hozzá a professzionális BABOR, AFFECT, Aura, Miyo, Revers és Paese, valamint Uma és Sigma Cosmetics ecset és sminkmárkához, ha anyagra lenne szükséges a munkádhoz később, 
 • neked csak a modellről kell gondoskodni, de ha szeretnéd, ebben is segítek neked, és szervezek számodra modellt, a sminkmodell díja 750 Ft/fő/óra, 
 • ha szeretnéd, elviszlek magammal gyakorlatra a tanfolyam alatt különböző munkákra is, hogy élesben is meglásd, hogyan működnek a szakmai dolgok, sőt 
 • ha ügyes és elkötelezett vagy, munkát is biztosítok a számodra, 
 • az elvégzett modulok után vizsgát tehetsz, melyről egy nagyon igényes és esztétikus oklevelet, azaz a My MB Professional SMINK AKADÉMIA BUDAPEST által jóváhagyott két nyelvű oklevelet/tanúsítványt kapsz. 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Egyéni okleveles sminkes tanfolyamok 3 lépésben  

 


Kezdőknek, haladóknak, kozmetikusoknak 
és mindenkinek, akit érdekel a sminkelés művészete! 

KÉPEZD MAGAD TOVÁBB!! 
 

 • Szeretnél sminkesként dolgozni? 
 • Szeretnél egyénre szabott oktatáson egyénileg részt venni? 
 • Valamikor tanultál sminkelni, de szeretnéd felfrissíteni a tudásod? 
 • Szeretnéd a kozmetikus iskola után továbbképezni magad? Szeretnéd elsajátítani a sminkelés művészetét? 

Akkor jó helyen jársz! 

 • A professzionális Affect Make-Up magyarországi forgalmazójaként és a
 • MyMB Professional SMINK AKADÉMIA BUDAPEST VEZETŐ SMINKMESTEREKÉNT, valamint a
 • LANCASTER monacoi luxus arcápolási és sminkmárka volt magyarországi trénereként, továbbá a
 • német ASTOR, az angol RIMMEL valamint 2011 évtől a Rossmann üzleteiben kapható, amerikai NYC NEW YORK COLORS dekorkozmetikai márkák volt sminkmestereként, valamint 
 • kozmetikusként és esküvői testfestőként, továbbá
 • a felnőttképzésben 25 éve ismert és elismert, EFEB Felnőttoktatási Központ és az ITAMOL Felnőttképzési Intézmény volt tanáraként, valamint 
 • 24 éves szakmai pályafutásom alatt megszerzett gyakorlatom kapcsán,
 • jelenleg több professzionális sminkmárka forgalmazójaként (AFFECT, Babor, Aura, Revers, Miyo, Sigma Cosmetics és Paese) segítek tanítványaimnak abban, hogy kedvező áron jussanak profi minőségű sminktermékekhez! 


Nálam megtanulhatod első lépésben a nappali, alkalmi smink elkészítésének rejtelmeit és a mai divattrendeket egyaránt, de képes leszel mindenkinek a hozzá illő sminket szakszerűen, profin és szépen elkészíteni, csak rajtad múlik mikor kezded el! 

Az okleveles sminkes képzéseket ajánlom mindazoknak, akik szeretnék továbbképezni magukat vagy bővíteni a kozmetikusi szolgáltatásai körét, vagy már régóta meg akarnak tanulni másokat is szépen kisminkelni! 

Egymásra épülő modulok közül választhatsz és akár elvégezheted egymás után mindhárom modult is. Ha két modulra jelentkezel, akkor 15% kedvezményt kaphatsz, ha mindháromra, akkor 20% kedvezményt kaphatsz, sőt, ha mindhárom modulra jelentkezel és Gyesen, Gyeden, vagy regisztrált munkanélküli vagy, akkor 25 % kedvezményt*** kaphatsz a tandíjból! 

Fizetésszeretnénk tájékoztatni, hogy a szalonban csak készpénzzel tudsz fizetni 1 vagy 2 részletben (modultól függően), kártyával sajnos NEM! Amennyiben szeretnéd az első alkalmat és az oktatást lefixálni, úgy ezt egy 20.000 Ft foglaló fizetésével tudod megtenni mely a teljes tandíj összegéből levonásra kerül, de lemondás esetén nem kerül visszafizetésre. 

Utalni a Müller Beáta 10700529-69176023-51100005 Cib számlára tudsz (SWIFT kód:  CIBHHUHB, IBAN code HU03), megjegyzésbe CSAK a nevedet és a számlázási cimedet írd be kérlek, illetve írd meg légyszíves emailen, hogy milyen címre írhatom majd az áfás számlát. 

Az oktatás alatt elhangzottakat média felületen vagy eszközön rögzíteni (fotó, videó), feltölteni, saját szakmai vagy üzleti célra felhasználni vagy harmadik személy részére továbbítani csak előzetes írásos engedélyemmel lehet! 

 

 

JOY Magazin és Rimmel London közös fotózása  

 

 

 

 

 

 


Egyéni divatsminkes képzések leírása, modulonként:

 

1. Sminkes alapok- kezdő tanfolyam – ALAP modul 
Javasolt: kezdőknek, akik nem rendelkeznek még előképzettséggel, és azok számára is, akik kozmetikusok és továbbképeznék magukat vagy kezdőként később divatsminkesként szeretnének a későbbiekben dolgozni szalagavatókra, különböző alkalmakra, partykra és bulikon, családi vagy egyéb eseményekre. Alap modulban a bőrápolás, egyéni színanalitika, alap szemfestési tecnikákat vesszük át,  illetve személyre szabott és komplett nappali és alkalmi smink elkészítését tanulod majd meg. 
Alapmodul ára (30 óra): 148.000 Ft. 

2. Menyasszonyi smink tanfolyam – KIEGÉSZÍTŐ, szakmai modul* 
Az alap modult elvégzők számára javasolt, valamint kozmetikusoknak, sminkeseknek, vagy akik már tanultak sminkelni, de erre a szegmensre szeretnének specializálódni. Itt az örömanya (érett bőr), koszorúslány, vőlegény (férfi smink) és menyasszonyi sminkek elkészítésén túl a speciális díszítő elemek használatával is tisztában leszel (műszempilla, strasszkő stb.) Ha az alapmodullal együtt elvégzed a kiegészítő modult is (60 óra): 252.000 Ft - amely már tartalmazza a 15% kedvezményt is.

3. Felső kiegészítő, ráképző tanfolyam – HALADÓ, szakmai modul** ára, ha a 3 modult (90 óra) együtt elvégzed: bruttó 356.600 Ft -20% kedvezménnyel. Ekkorra már a fentieken túl akár kifutókon és divatbemutatókon, különböző divat vagy újságfotózásokon TV vagy klipp forgatásokon, és különböző modellügynökségek számára is dolgozhatsz sminkesként. 

Sőt, ha aktívan regisztrált munkanélküli vagy GYED-en vagy, akkor 3 modul elvégzése esetén bruttó 331.430 Ft a teljes 90 órás tanfolyam***, - 25% kedvezménnyel, amit 2 részletben is kifizethetsz, ha szeretnéd. Egy modul 30 óra, javasolt egy alkalommal 2-3 órát venni. Az órák 60 percesek. Vizsgadíj:  bruttó11.500 Ft/modul. 

A heti rendszerességű órák időpont egyeztetése megbeszélés szerint emailen vagy telefonon történik, kérlek időben egyeztess velem erről, min. 2-3 héttel előre, és az előre egyeztetett időpontban kerülnek megtartásra az órák hétköznap a szalonban (kivéve kedd-szerda) heti rendszerességel 2 vagy 4 órás intervallumban. Az oktatáshoz minden sminkes anyagot és eszközt biztosítok, de sminkmodellre szükséged lesz! 

Fizetés: több modul esetén 1 vagy 2 részletben is lehetséges, illetve szeretnénk tájékoztatni, hogy a szalonban csak készpénzzel tudsz fizetni, kártyával sajnos NEM! 

Időpont lemondás: ha nem tudsz eljönni a megbeszélt időpontra, akkor kérlek a megbeszélt időpontot minimum 48 órával hamarabb mondd le írásban (email vagy sms) , vagy kérj másik időpontot. Amennyiben ez határiődn belül elmarad, úgy az e miatt kiesett munkaidőre 10.000 Ft/ 2 óránkénti készenléti díjat számítunk fel. Az oktatás során a tanulónak max. 3 alkalom igazolt lemondás lehetséges. 

KOZMETIKUS VAGY SMINKES VAGY? Van lehetőség csak pár órát is venni, ha szeretnéd, ilyenkor csak egy egy témát vagy technikát is megmutatok, igény szerint: akciósan most 3 óra egyszerre történő vétele esetén 29500 Ft/3 óra helyett 24.500 Ft/ 3 óra, vagy óránként: 8500 Ft/ óra. Az oktatáshoz minden sminkes anyagot és eszközt biztosítok, de sminkmodellre szükséged lesz! 

*Egyszerre csak 1 akciót vehetsz igénybe. 
**Mindhárom modulra való jelentkezéskor kapod ezt a nagy kedvezményt. 
*** Az 25%-os kedvezmény más akciókkal nem összevonható, illetve ebben az esetben max. 2 db részletfizetés lehetséges. 

Mikor van az oktatás? Az órák a Müller Beáta Szépségszalonban kerülnek megtartásra heti rendszerességel és egyéni oktatási formában hét közben* (kedd-szerda kivételével), vagy esetenként külön egyeztetés szerint egy-egy alkalommal szombaton is, de szombatonként általában külső helyszínen történő éles munkákra van inkább lehetőség van gyakorlatra jönni megbeszélés szerint. Az órák és a tematika megtartásra ennek megfelelően, egyéni időbeosztásom és az igényekhez igazítva kerül kialakításra hetente, valamint saját tempód szerint haladhatsz így a tanulással és csak a modellt kell hoznod, mivel minden anyagot és eszközt én biztosítok. Az órák egyeztetéstől függően így 2 vagy 4  órásak/hét vagy extra igény esetén 6 óra/alkalom/hét intenzív képzés is lehet akár* de *külön írásbeli egyeztetés esetén van erre csak lehetőség, ha nagyon intenzív formában szeretnéd elsajátítani a sminkelés művészetetét, felár ellenében. A felár modulonként 30.000 Ft/ modul plusz költséget jelent heti 6 órás óraszám , azaz egy egyedülállóan intenzív egyéni képzés biztosítása mellett.

Exkluzív gyakorlati lehetőség: Elkötelezett tanulóimat rengeteg gyakorlati munkára is vihetlek magammal hétvégente, ha szeretnéd egyeztetés szerint Budapesten és vidéken, ahol élesben is megtapasztalhatod eme munka szakmai rejtelmeit. Ez az egyedülálló gyakorlati lehetőség azért is kiemelkedő, mert csak 50%-ban számítanak bele a teljes oktatási órakeretbe. Ez egy lehetőség, mely nem kötelező de érdemes élni vele. Ameddig le nem vizsgázol,  egyedül és külön sminkes munkákat nem vállalhatsz.  Ha te nem tudsz magaddal modellt hozni, szívesen segítek ebben és modellt is segítek hozni az oktatásra, ha kéred, 850 Ft óradíjért. A modell lemondása miatti óra elmaradásért vagy vis majorért felelősséget nem tudok vállalni. 

Az írásbeli és gyakorlati elemeket tartalmazó vizsga után két nyelvű tanúsítványt kapsz. Felnőttképzési Intézmény Nyilvántartási szám: 00229-2013. 

****Természetesen, ha az alap és kiegészítő modult szeretnéd haladó modullal kiegészíteni, hasonló feltételek mellett magasabb szintre léphetsz, és megtanulhatod a fotózásokra, divatbemutatókra és rendezvényekre a smink készítés titkait, ez csak rajtad áll! 

Extra!: A tehetséges, megbízható és elkötelezett tanítványaimnak munkalehetőséget is biztosítok. A részletekről személyesen kaphatsz tájékoztatást az oktatások alkalmával. 

Sminkfelszerelésre lenne szükséged?: Nagyon kedvezményesen (kozmetikus áron) 15-20% kedvezménnyel juthatsz hozzá a professzionális BABOR, AFFECT, Aura, Revers, Miyo. Paese és Sigma Cosmetics professzionális ecset és sminkmárkákhoz, ha anyagra lenne szükséges a munkádhoz később.. 

Egyéb fontos infók: Amennyiben az itt leírt kondíciókat és feltételeket nem tartod be, úgy az a tanulmányi szerződés megszegését jelentheti és oktatás megszüntetését eredményezheti, illetve a szerződés megszegése esetén sem jár vissza a részarányos tandíj sem. Amennyiben bármilyen okból szakítod meg az oktatást (kivéve hosszas és akkut betegség okán) szitén nem jár vissza a tandíj, de esetlegesen előre jelzett átmenti szüneteltetés lehetséges (pl. külföldi tanulmányok, szülési szabadság vagy élsportolói tevékenység)  hiszen nekem nem gond akár pár hónapos kimaradás sem ilyen esetekben a részedről, mivel kérésre később tudod folytatni a tanulást és nem vész kárba a tandíj sem. 

COVID-19 MIATT történő esetleges halasztási igény bejelentésére is van lehetőség, melynek az a feltétele, hogy a valós járványidőszakban előre min. 2 héttel jelezd felém emaileben, hogy szeretnéd a tanulást a járvány miatt későbbre halasztani, egyeztetés szerint. Az árak 2020. január 1.-től érvényesek. A változtatás jogát fenntartom. 

 


Egy másik sikeres vizsga után :) mobil minőség

 


Egy sikeres vizsga eredménye (mobil minőség). 

 


Lola énekesnő és sminkese, Müller Beáta sminkmester készítette az esküvői próbasminkjét Lolának. (mobil minőség)

 

 


Sminkes videók, cikkek  

 
Ezúton ajánlom tisztelettel a figyelmedbe két, legújabban megjelent 
szakértői cikkeimet is, valamint TV szereplésemet:
 Csak KATT a linkre:

 

ÚJ! 2015 május 

Elkészült a Müller Beáta Szépségszalon esküvői fotózásának videója is, ahol beleshetünk a kulisszák mögé! 

 

ÚJ! 2015 március

 
Lola esküvői próbasminkjét készítette el Müller Beáta sminkmester Viasat3 Trendközelben 2015. március 15 

Sminkoktatással kapcsolatban nézd meg ezt a TV riportomat is, KATT IDE:

Sminkfortélyok- a Szombathelyi TV 2010 július 2-i riportja 

Kate Middleton smink és frizura - 
www.Esküvőimagazin.hu cikke 2011/5. 

2012. május 10-én Iszak Esztert és Pizsut sminkeltem a VIVA TV Interaktív műsorában, nézd meg a party és UV sminkekről való beszélgetést velem:) 

 

Legújabb sminkvideóim: 

213 május: 

2016 november M1 Életút c. műsorában voltam 

 

2011 NYC NEW YORK COLORS sminkeseként sajtótájékoz  

 

 

 

 

Szíj Melinda- CD album fotózás  

 

 

 

 

 

 

Partnereim, ajánlott márkák:  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tanítványaimmal rendezvényeken:  

 

 

 

 

 

 

Cosmopolitan Bikini Shown  

 

 

 

 

 

 

Nagy Rékával  

 

 

 

 

 

 

 

 

Poén:))  

 

 

Annamary énekesnő fotózásán  

 


Annamary énekesnő fotózásán 2012. Fotó: Baumgartner Viktor

 

Girls Night Out eseményen a Prior Theory Szalonban  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Lukács Viki a Fradi kézilabda válogatott játékosa - tanítványom, épp sminkes órán :) bepillantás egy sminkes órába.. 

 


és kész egy visszafogott szépítő smink az óra végén :) 

 


Kedves kolléganőmmel/tanítványommal, Anitával 2017. 

 

 

 


Bíró Blanka a FTC Fradi kézilabda válogatott szuper kapusa is a vendégünk volt :) 

 


Bíró Blanka és Lukács Viki a FTC Fradi Kézilabda válogatott tagjai, Viki tanítványom gyakorol Blankán :) 

 


Sminkes lányaimnak egy kis továbbképzést tartottam a 2017 évi mai trendekből, új anyagokból, márkákból és eszközökből is! 

 


Kedves ügyes sminkes lányaim, Andi, Noémi és Zsu 

 


Sminkes részleg, azaz Padavanjaim körében :) 

 


FTC Fradi kézilabda válogatott büszkeségei, Háfra Noémi és tanítványom Lukács Viki gyakorolja nálam a sminkelést. 

 

 

Akciós ajánlataink:


 AKCIÓ! Francia azonnali és látványos luxus ránctalanító arckezelés a mimikai és öregségi ráncok együttes kezelése, Botu-like formulával és hyaluronsavval az Ericson Laboratoire Paris-tól -15% 17.500Ft helyett  most csak 14.900 Ft. 

Tovább a részletekért >>>

 

 

Teljes Átváltoztatás profi fotózással Ajándékcsomag,
akár névre szóló ajándékutalvány keretében a következőket tartalmazza:

a Müller Beáta Szépségszalonban 64.900 Ft/fő helyett most csak 54.900 Ft!

Tovább a részletekért >>>

 

 

Egyéni sminktanácsadás és sminktanfolyam a szalonban
most csak 19.900 Ft/fő 

22.900 Ft*/fő helyett! *

Tovább a részletekért >>>

 

 

 

Akció! 4 alkalmas Menyasszonyoknak kozmetikai  bőrszépítő-felkészítő kezelés sorozat, heti 1  alkalommal, 39.000 Ft helyett
csak 34.900 Ft!

                    Tovább a részletekért >>>

 

Müller Beáta blogjai

FONTOS INFORMÁCIÓ A JÁRVÁNYHELYZET KAPCSÁN!

FONTOS INFORMÁCIÓ A JÁRVÁNYHELYZET KAPCSÁN!  

Kedves 2020/21 évben házasulandó Menyasszonyaim! 

 

 

A Müller Beáta Szépségszalon a 2020/21 évi esküvői smink és frizura készülődésed szeretné megkönnyíteni azzal, hogy biztosítja számotokra idei megrendelés esetén a következőket: 

 

1. A 2020 évre már előzőleg szerződött áron vállaljuk az esküvőket abban az esetben is, ha az esküvőd dátumát egy későbbi hónapra szerveznéd át a járványhelyzet miatt, de még 2020 évben szeretnéd megtartani.

2. A 2020 évre már előzőleg szerződött áron vállaljuk az esküvőket abban az esetben is, ha az esküvőd dátumát 2021 évre szeretnéd átrakni a járványhelyzet miatt és előre velünk is leegyeztetted a dátumot, elkerülvén a dátum-összeütközést..

3. Vállaljuk a 2020 évre már megrendelt esküvői smink és frizura elkészítését akár 2021 év szombati napjain is, azonos áron.

4. A megrendelésed foglalója nem veszik el a járvány miatti időpont átütemezésed esetén.

 

Reméljük hogy a fenti feltételekkel még könnyebbé és biztonságosabbá sikerül az esküvői készülődésedet tenni, ezzel is éreztetve veled, hogy nálunk jó kezekben vagy! További kellemes készülődést kívánunk!

 

5 éves a Müller Beáta Szépségszalon

5 éves a Müller Beáta Szépségszalon! 
Több kollégánkkal már 11 éve együtt dolgozunk, így tényleg egy összeszokott és vidám csapat áll a vendégek rendelkezésére 2020 évben is! A kollégák (fodrászok, sminkesek, kozmetikusok, stylist és fotográfus) balról jobbra: Letti, Kristóf, Andi, Zsu, Bea, Anita, Zsuzsi, Erzsi, Csilla és Albert 

Itt találsz meg minket:

Müller Beáta Szépségszalon

Cím: 1094 Budapest, Ferenc tér 6-7.

Telefon: +36203933763

E-mail: mullerbeata75@gmail.com

Honlap:www.mullerbeatasmink.hu

Térkép:  https://goo.gl/maps/1pY1VHwsfv72

 

 

Online-ajánlat kérése

 

Ha szeretnél árajánlatot kérni vagy lefoglalni szolgáltatásaink egyikét,

kérjük KATTINTS IDE:

 

AJÁNLATOT KÉREK >>>

Kövess a Facebookon!

A szalon:

Kattints ide ha a Müller Beáta szépségszalonra vagy kíváncsi

A Müller Beáta Szépségszalon évek óta kifejezetten alkalmi és esküvői smink és frizurakészítésre specializálódott Szalon, melynek tulajdonosa a 24 éves sminkes szakmai tapasztalattal rendelkező sminkmester, kozmetikus: Müller Beáta.

 

Tovább a részletekért >>>