Alkalmi, esküvői smink és haj, kozmetika, sminkoktatás és átváltoztatás!

Profi fotózás profi sminkkel és frizurával a Müller Beáta Szépségszalonban

 

 

ÚJDONSÁG és AKCIÓK!

Profi fotók, profin elkészített új külsőddel a szalonban!

Akár ajándékutalvány formájában is! 

Ha a már általunk elkészített új külsődet és énedet szeretnéd profi képekkel is megörökíteni magadnak, párodnak, vagy meglepetésként a családnak, 
akkor várunk szeretettel az átváltoztatás után egy profi fotózásra vagy családi fotózásra is a Fotóstúdiónkban vagy a Müller Beáta Szépségszalonban, ahol jó hangulatban elkészít fotósunk jópár portré vagy beauty fotót rólad. 

Már régen vágysz egy kis megújulásra, vagy közelednek az ünnepek, de nem tudod hogyan készülj fel?


Vagy csak szeretnél magadról pár szuper képet? 
Alkalmi ruhához alkalmi smink és frizura is dukál! 

Gyere el hozzánk, bízd magad szakértő csapatunkra, akik a hozzád illő új imagedet elkészítik, segítve az előnyös tulajdonságaid kihangsúlyozásában. 

Segítünk abban, hogy sugárzóan szép legyél, elvarázsold a szeretteidet és rengeteg elismerő pillantást és bókot zsebelhess be! 

A program célja az is, hogy minden korosztálynak, nemtől függetlenül megmutassa: a professzionális szépségápolás nem feltétlenül luxus kérdése és a megfelelően ápolt bőr, haj, az egyéniséghez illő frizura vagy smink kifizetődő választás, mely bámulatos önbizalmat adhat profi fotókon is megörökítve. 

 

Csomagokba foglaltuk ajánlatainkat, hogy könnyebben választhasd ki a neked tetszőt: 

1. Alkalmi arany csomag: 
1 profi smink és 2 fajta frizura készítés (frissen mosott hajból sütővassal készítjük frizurákat), kétféle öltözetben (kérlek hozz magaddal ruhákat, kiegészítőt (!) stb. ) és frizurával 30 kép készül,+ plusz további 3 retusált képet is kapsz, amit választasz, egy kötetlen 2-3 órás program, amely 29.900 Ft/fő a szépségszalonban. 

2. Ünnepi gyémánt csomag: 
az előző csomagnál annyival több, hogy itt már ajándék műszempillát is kapsz, ha szeretnél (tincses) illetve 3 féle öltözetben fotózunk, 60 kép készül,+ plusz további 6 retusált képet is kapsz, amit választasz, itt több időt lehet tölteni a beállításokra.
Ha szeretnéd hogy Anyukád/barátnőd stb is pár kép erejéig beálljon melléd fotózkódni még, erre is van lehetőség: +10 közös kép 1 ruha szettel és háttérrel +6.900 Ft, melyben + 1 retusált kép is van.  Természetesen arra is v
an lehetőség előtte, hogy Anyukád/barátnőd stb sminkje és frizurája is tökétletes legyen igény szerint 6900 smink/fő és 6.900 Ft/frizura/fő áron egyeztetés szerint. 
Ára: 39.900 Ft/fő a szépségszalonban. 

AKCIÓS CSALÁDI FOTÓZÁS! ÚJ!
Családi fotózás csomagunk akciós áron, akár ajándékutalvány formájában! 
3. ÚJ! Családi fotó csomag: 
Készíts szeretteiddel (max. 4-5 fő egyszerre) jó hangulatban egy profi fotósorozatot, és hozd el magaddal őket is. Budapesti felszerelt és tágas Profi Fotó Studióban (
1082 Budapest, Népszinház utca 24. ) készül a fotózás Gacsádi Albert fotógráfus kollégánkkal és profi felszeréssel. Ilyenkor 2 féle öltözetben fotózunk (amit kérlek hozz magaddal), 70 kép készül, és 7 db képet lehet kiválasztani. Ennél a fotózásnál is 1 fő részére a csomag tartalmazza a profi smink és frizura elkészítését előtte a Müller Beáta Szépségszalonban, hogy mindenki a legszebb legyen! :) Van lehetőség előtte több vendég smink és frizura készítésére is igény szerint 6900 smink/fő és 6900 Ft/frizura/fő áron egyeztetés szerint. 
Ára: 55.900 Ft helyett most 48.900 Ft/családi fotózás. Az ár nem tartalmazza a profi külön fotóstudió bérlést, amely 5000-8000 Ft/óra előzetes egyeztetés szerint. 
További retusált képek is kérhetőek a csomagban szereplő darabszámon felül, így minden további kért retusált kép ára 1500 Ft/db.

 

A fenti csomagokat előre, időpont egyeztetés alapján lehet részt venni a Müller Beáta Szépségszalonban, ahol minden egy helyen történik  (smink, frizura, styling, fotózás) de külön kérés esetén lehet külön Profi Fotó Studióban is a fotózás része, a smink és frizura készítés ekkor is a Müller Beáta Szépségszalonban történik. Ha műszempillát is szeretnél +3200 Ft/fő, továbbá a szájfényed vagy rúzsod frissítésére vendégeinknek az elkészített sminkhez és szájfényhez használt My MB szájfényeket és szájfényrúzsokat is kedvező csomagok keretében megvásárolhatod a helyszínen 3200 Ft/db áron.


Fontos tudnivalók:

A program során többnyire az egész szalont igénybe vesszük a munkára, így előre elnézést kérünk, ha kicsit zsúfoltabban lennénk, mint ami a szalonunkban általában megszokott. Szeretnénk továbbá tájékoztatni, hogy a fotózások során egy nap akár több vendéget is kiszolgálhatunk, tekintve hogy ezen a napon nem is nagyon fogadunk a szalonban más jellegű munkákra vendéget sokszor, illetve a komplexebb időpont egyeztetések végett igyekszünk a napot maximálisan kihasználva a feladatra koncentrálni, így előfordulhat, hogy más vendégek is érkeznek majd fotózásra ezen a napon majd. 

COVID-ELLENI higiéniai előírásokat maximálisan betartva, maszkban dolgozunk és külső helyszínen egyaránt és egyszerre csak 1 vendéget fogadunk a szalonban , illetve be is vagyunk oltva a vírus ellen.
A szalonban történő egészségügyi intézkedéseket ide kattintva tudod elolvasni: https://mullerbeatasmink.hu/v%C3%ADrus-idej%C3%A9n-v%C3%A1runk-szeretettel-bejelentkez%C3%A9s-szerint-szalonban

Időtartam? A program kb. 2-3 órás intervallumú, de függően a kiválasztott csomagtól és hajhossztól is változhat, és több is lehet. 

További vendégek részére is kérhető a profi smink és frizura készítése még, ha szeretnél 6900 Ft /fő a smink és 6900 Ft /fő a frizura készítés a szalonban előtte.  ** extra hosszú haj esetén (40 cm hajhosszúság felett) az alkalmi frizura elkészítésekor plusz +1800 Ft/fő összeget számítunk fel. 

Kérünk hogy előtte este mosd meg a hajad, így sokkal tartósabb lesz a frizurád abban az esetben, ha feltűzést vagy kontyot szeretnél kéni az alkalomra. Ha szeretnéd hogy a munka előtt a szalonban mossuk meg a hajad (rövid haj esetén vagy ha sehogy sem tudtad az előző esti hajmosást megoldanod), az plusz további +30 perc és +3500 Ft/alkalom*. Ezt a szolgáltatást csak a szalonban tudjuk teljesíteni, előre egyeztetés szerint. *Lásd hajhossztól fúggően a Fodrászat menüpontban a részletes árakat. 

Ajándékutalvánnyal rendelkezel?: Kérlek az utalvány lejárata előtt min. 3-4** héttel kérj időpontot e-mailen. Az utalvány pénzre vissza nem váltható, de másra átruházható, 6 hónapon belül előzetes egyeztetés alapján beváltható a szépségszalonban. A határidő lejárta után az utalvány érvényét veszti. 

** Vírusidőszak alatt kérlek min. 5-7 héttel előre bejelentkezni, mivel ebben a speciális helyzetben lehetséges hogy szellősebben és így limitáltabban is kell dolgoznunk a szalonban a Kormányrendelkezések ill. az esetleges eü. körülmények végett, illetve mindenki egészségügyi biztonsága érdekében is, ezzel kapcsolatban köszönjük előre is a megértésed! 

COVID-19 MIATT történő esetleges halasztási igény bejelentésére is van lehetőség, melynek az a feltétele, hogy a valós járványidőszak alatt az utalvány határidejének lejárta előtt min. 2 héttel jelezd felém emaileben, hogy szeretnéd az utalvány beváltását a járvány miatt későbbre halasztani, egyeztetés szerint, és így a 6 hónapos időkorlát megszűnik. Amennyiben ezt elszalasztod, és később a vírusra hivatkozva, de a lejárt ajándékutalványt szeretnéd beváltani, sajnos az ajándékutalvány lejárta után nincs lehetőség a felhasználási határidő hosszabbítására és az ajándékutalvány érvényét veszti! 

Mikor?: a fotózás hétköznapokon (kedd-szerda kivételével) hétfőtől péntekig, előre egyeztetés és a bejelentkezések sorrendjében történik a szépségszalonban az általunk javasold időpontok egyikében, amit te választhatsz ki.  reggel 8 óra előtti munkavégzésnek 3800/kolléga/alkalom a felára, továbbá még a vasárnapi és ünnepnapi és szünnapi (kedd-szerda) megrendelés esetén is még+ 3800 Ft/kolléga /alkalom a felár a díja a kiszállási díjon túl, ha van. 

Időpont foglalás: Időpontot egyeztetni valamint lefoglalni előzetesen min 2-3 héttel általában hétköznapokra tudsz, 10.000 Ft/fő foglalási díj (foglaló)  ellenében, mely díj a teljes munkadíjból levonásra kerül a helyszínen a kifizetéskor. Ezt akár átutalással, akár személyesen kp-ben tudod fizetni. Ez a foglalási díj abban az esetben nem kerül visszafizetésre, ha a vendég 48 óránál később mondja le, vagy nem mondja le egyáltalán a megrendelést, de nem is jön el lásd lentebb a:  - Időpont lemondás c. pontban. Ha ajándékutalványt vásárolsz, akkor előzetes időpont foglalás ugyanúgy kell, de mivel az utalvány előre ki van fizetve, így foglalási díjra ebben az esetben nincs szükség. 

Fontos: Az előnyeidet megkeresve és kihangsúlyozva és elképzeléseidet figyelembe véve mindent megteszünk hogy még szebbé varázsolunk, de ezt mindig veled egyetértésben és természetesen az egyéniségedet, igényeidet figyelembe véve tesszük, ezért nem kell attól tartanod sem, hogy valami olyasmit készítünk számodra (frizura vagy smink), amit te nem szeretnél vagy nem járulsz hozzá. Éppen ezért kérünk, hogy ha valamivel nem értenél egyet, vagy nem tetszik amit készítünk, vagy nem szeretnéd hogy készítsünk, akkor azt a munka során és még időben jelezd nekünk, és mi mindent meg fogunk tenni, ha van rá lehetőség, hogy elégedetten távozz. Ha ezt elszalasztod, sajnos utólag reklamációt már nem áll módunkban elfogadni vagy pénzt visszaadni. 

Fizetés: szeretnénk tájékoztatni, hogy a szalonban csak készpénzzel tudsz fizetni, kártyával sajnos NEM! 

Foglaló:  Amennyiben szeretnéd lefoglalni nálunk a szolgáltatást úgy foglaló fizetésével tudod lefixálni biztosra  A foglaló a teljes munkadíj fele amelyet egyeztetés szerint a szalonban személyesen vagy utalással tudod kifizetni és mely díj a teljes munkadíjból levonásra kerül a helyszínen a kifizetéskor. 

Utalni a Müller Beáta 10700529-69176023-51100005 Cib számlára tudsz (SWIFT kód: CIBHHUHB, IBAN code HU03) , megjegyzésbe CSAK a nevedet és a számlázási cimedet írd be kérlek, illetve írd meg légyszíves emailen, hogy milyen címre írhatom majd az áfás számlát. A kifizetett foglaló nem jár vissza lemondás esetén, csak akkor, ha a foglaló kifizetését követő 48 órán belül írásban jelzed, hogy mégsem szeretnél foglalni, ez esetben természetesen visszaadom a foglalóra fizetett összeget a részedre. Egyéb esetben nem jár vissza a foglaló.

Képek felhasználhatósága, szerzői jog: Kérünk, hogy a munka során készített ilyen volt és ilyen lett képekből a Müller Beáta Szépségszalon (szerző) csak saját felhasználásra és interneten reklám célra felhasználhatja, de harmadik személynek nem adja át vagy adja el. Amennyiben ezzel nem értesz egyet, kérlek írásban nyilatkozz róla a mullerbeata75@gmail.com emilcímre.

Ruha: Kérünk még, hogy TE hozz magaddal 2 kedvenc ruhaszettedet, kiegészítőkkel (lehetőleg ne csak fekete színűt), hogy legyen mibe átöltöznöd a fotózás előtt !

A csomagokban meghatározott retusált képeken kívül lehetőség van további képek retusálására is, 1.500 Ft/ kép áron. 

De akár külön kérheted*, hogy a fotózás része Albert fotóstúdiójában készüljön el: FotóStudió: Gacsádi Albert fotográfusunk (www.gapstudio.hu)*ha a fotózást nem a Müller Beáta Szépségszalonban szeretnéd, ami ugye nem profi fotóstudió, hanem még több profi hátterekkel és plusz fényekkel még jobban felszerelt Fotóstúdióban (1082 Népszinház utca 24. ) szeretnéd a fotózás részét, kérlek egyeztess velünk a kondíciókról előre, köszönjük szépen! A program közben kérlek bármilyen kérésed kérdésed van, jelezd felénk mi igyekszünk maximálisan teljesíteni a lehetőségeknek megfelelően azt, de a program végeztével utólagos reklamációt nem tudunk elfogadni. A studióbérlés ára 5000 Ft/óra, mely helyszín biztosítása a csomag kapcsán csak előre egyeztetett időpont alapján lehetséges kb pár nappal előtte. 

Előzetes egyeztetés alapján dolgozunk már 2007 óta együtt fotósainkkal, így Gacsádi Alberttel és Pintácsi Vikivel is! 

Betegség vagy egyéb Vis Major esetekre igyekszünk szakszerű helyettesítést biztosítani kollégánk  helyett, de amennyiben ez mégsem tudnánk megoldani minden igyekezetünk ellenére is (akár az idő rödvidsége miatt is) akkor ebben az esetben egy másik időpontot tudunk javasolni a szolgáltatás igénybe vételére. Ezekben a Vis Major esetekben a szakszerű helyettesítés és/vagy más időpont javaslat miatti esetleges utólagos reklamációt, megbízás visszamondást vagy fizetés vagy foglaló-visszafizetést sajnos nem áll módunkban elfogadni. 


Mielőtt sminkelésre jössz, kérném szépen Tőled a következőket: 

 • - kérlek küldj képet milyen hosszú most a hajad,
 • előtte pár nappal és aznap is már kérlek igyál sok folyadékot (min. 1,5-2l /nap) és aludj sokat , 
 • - előtte nap kérlek radírozd le otthon az arcod és hidratáld erősen, 
 • - azon a héten lehetőleg már NE tisztíttasd ki az arcod és NE MENJ szoláriumba sem, 
 • - csak erre az alkalomra előtte NE rakass fel 3D műszempillát, ha megoldható, mivel ha igéző tekintetet szeretnél erre az 1 alkalomra, a műszempillát (tincses v. soros) én a sminkelés után rakom, fel, amit másnap a sminkkel együtt le is tudsz szedni...:) 
 • - az időpontra kérlek pontosan érkezz, lehetőleg smink nélkül. 
 • - érdemes nyitott nyakú, világos felsőben lenned (garbó nem javasolt) 
 • - hozz magaddal 2 szett ruhát és cipőt, kiegészítőket is hozzá (lehetőleg ne csak fekete színűt) 
 • - ha lesz frizurakészítés is, előtte este mosd meg kérlek a hajad! 
 • - ha bármilyen elképzelésed van, nyugodtan hozd magaddal kinyomtatva a képet. 
 • - legyen nálad szájfény frissítésre, melynek legyen színe és ne legyen átlátszó, de ha szeretnéd, a helyszínen megvásárolhatod a sminkelés során használt profi My MB szájfényedet vagy rúzsodat is 3200 Ft-os áron 


Köszönöm szépen a segítséged! 

Jelentkezz be hozzánk már most!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Ilyen volt... ! 

Arany fotócsomag a szalonban, profi sminkkel és frizurával :) 

 

 


Ilyen lett ! 
Arany fotócsomag a szalonban, profi sminkkel és frizurával :) 
fotó Albert Gacsádi . smink: Müller Beáta, frizura: Müller Beáta Szépségszalon/Kristóf 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 

 

 

Akciós ajánlataink:


 AKCIÓ! Francia azonnali és látványos luxus ránctalanító arckezelés a mimikai és öregségi ráncok együttes kezelése, Botu-like formulával és hyaluronsavval az Ericson Laboratoire Paris-tól -15% 17.500 Ft helyett  most csak 14.900 Ft. 

Tovább a részletekért >>>

 

 

Teljes Átváltoztatás profi fotózással Ajándékcsomag,
akár névre szóló ajándékutalvány keretében a következőket tartalmazza:

a Müller Beáta Szépségszalonban 64.900 Ft/fő helyett most csak 55.900 Ft!

Tovább a részletekért >>>

 

 

Egyéni sminktanácsadás és sminktanfolyam a szalonban 15% kedvezménnyel
most csak 24.900 Ft/fő 

29.900 Ft*/fő helyett! *

Tovább a részletekért >>>

 

 

 

AKCIÓ!
Frissítsd fel a bőröd és
gyere el egy mélytisztító arckezelésre gőzölőssel
ami most 9.800 Ft! 

                    Tovább a részletekért >>>

 

Müller Beáta blogjai

6 éves a Müller Beáta Szépségszalon

Szaladnak az évek, 2020 év nem volt könnyű nálunk sem, de megünnepeltük a Covid ellenére is, hogy már 6 éve együtt dolgozunk! A kép készülésekor ugyan 2 kollégánk beteg volt és 1 kollégánk otthon babázik, de mindannyian bizakodóan nézünk a 2021 év elébe és várjuk kedves vendégeinket sok szeretettel a jövőben is! 

Vírus idején is várunk szeretettel bejelentkezés szerint a szalonban!

Vírus idején is maximális körültekintéssel és fertőtlenítéssel dolgozunk a szalonban és csak is egészségesen és maszkban várunk szeretettel a Müller Beáta Szépségszalonban az új rendelkezéseknek megfelelően bejelentkezés szerint.

A 2021. április 7-től a Kormányrendeletnek megfelelően este 21 óráig tudunk fogadni hétköznap illetve igény szerint hétvégén is fogadunk vendégeket délután 17 óráig!

 • Kérünk, hogy csak egészségesen érkezz és lehetőleg kísérő nélkül.
 • Kérünk, hogy érkezéskor moss kezet és a kihelyezett kézfertőtlenítő gélt is használd. 
 • Kérünk a szalonban hordj maszkot.
 • Egyszerre csak 1 vendéggel foglalkozunk (kivéve több kollégát is egyszerre érintő csapatos szolgáltatásainknál pl. Átváltoztatás profi fotózással a szalonban stb).
 • Kérünk, hogy  előzetes időpont egyeztetéssel és pontosan érkezz (+-5 perc)
 •  Kérünk téged is, hogy tartsd be a rendeletnek megfelelő 1,5 m távolságot a többi vendéggel is a szalonban.
 • Ha nem érzed jól magad akár csak kicsit is,  kérünk inkább kérj új időpontot!

Köszönjük szépen a segítséget! 

Itt találsz meg minket:

Müller Beáta Szépségszalon

Cím: 1094 Budapest, Ferenc tér 6-7.

Telefon: +36203933763

E-mail: mullerbeata75@gmail.com

Honlap:www.mullerbeatasmink.hu

Térkép:  https://goo.gl/maps/1pY1VHwsfv72

 

 

Online-ajánlat kérése

 

Ha szeretnél árajánlatot kérni vagy lefoglalni szolgáltatásaink egyikét,

kérjük KATTINTS IDE:

 

AJÁNLATOT KÉREK >>>

Kövess a Facebookon!

A szalon:

Kattints ide ha a Müller Beáta szépségszalonra vagy kíváncsi

A Müller Beáta Szépségszalon évek óta kifejezetten alkalmi és esküvői smink és frizurakészítésre specializálódott Szalon, melynek tulajdonosa a 25 éves sminkes szakmai tapasztalattal rendelkező sminkmester, kozmetikus: Müller Beáta.

 

Tovább a részletekért >>>