Alkalmi, esküvői smink és frizura, Budapesten és vidéken is!

Profi fotózás profi sminkkel és frizurával a Müller Beáta Szépségszalonban

 

 

ÚJDONSÁG és AKCIÓK!

Profi fotók, profin elkészített új külsőddel a szalonban!

Akár ajándékutalvány formájában is! 

Ha a már általunk elkészített új külsődet és énedet szeretnéd profi képekkel is megörökíteni magadnak, párodnak, vagy meglepetésként a családnak, 
akkor várunk szeretettel az átváltoztatás után egy profi fotózásra vagy családi fotózásra is a Fotóstúdiónkban vagy a Müller Beáta Szépségszalonban, ahol jó hangulatban elkészít fotósunk jópár portré vagy beauty fotót rólad. 

Már régen vágysz egy kis megújulásra, közelegnek az ünnepek, 
de nem tudod hogyan készülj fel? 
Alkalmi ruhához alkalmi smink és frizura dukál! 

Gyere el hozzánk, bízd magad szakértő csapatunkra, akik a hozzád illő új imagedet elkészítik, segítve az előnyös tulajdonságaid kihangsúlyozásában. 

Segítünk abban, hogy sugárzóan szép legyél, elvarázsold a szeretteidet és rengeteg elismerő pillantást és bókot zsebelhess be! 

A program célja az is, hogy minden korosztálynak, nemtől függetlenül megmutassa: a professzionális szépségápolás nem feltétlenül luxus kérdése és a megfelelően ápolt bőr, haj, az egyéniséghez illő frizura vagy smink kifizetődő választás, mely bámulatos önbizalmat adhat.  

Csomagokba foglaltuk ajánlatainkat, hogy könyebben választhasd ki a neked tetszőt: 

1. Alkalmi arany csomag: 
1 profi smink és 2 fajta frizura készítés (frissen mosott hajból sütővassal készítjük frizurákat), kétféle öltözetben (kérlek hozz magaddal ruhákat, kiegészítőt (!) stb. ) és frizurával 30 kép készül,+ plusz további 3 retusált képet is kapsz, amit választasz, egy kötetlen 2-3 órás program, amely 28.000 Ft/fő a szépségszalonban. 

2. Ünnepi gyémánt csomag: 
az előző csomagnál annyival több, hogy itt már ajándék műszempillát is kapsz, ha szeretnél (tincses) illetve 3 féle öltözetben fotózunk, 60 kép készül,+ plusz további 6 retusált képet is kapsz, amit választasz, itt több időt lehet tölteni a beállításokra. 
Ára: 34.900 Ft/fő a szépségszalonban. 

A fenti csomagokat előre, időpont egyeztetés alapján lehet részt venni a Müller Beáta Szépségszalonban, ahol minden egy helyen történik  (smink, frizura, styling, fotózás). 
Ha műszempillát is szeretnél +2700 Ft/fő, továbbá a szájfényed vagy rúzsod frissítésére vendégeinknek az elkészített sminkhez és szájfényhez használt My MB szájfényeket és szájfényrúzsokat is kedvező csomagok keretében megvásárolhatod a helyszínen 3200 Ft/db áron.

AKCIÓS CSALÁDI FOTÓZÁS! ÚJ! Családi fotózás csomagunk akciós áron, akár ajándékutalvány formájában! 
3. ÚJ! Családi fotó csomag: 
Készíts szeretteiddel jó hangulatban egy profi fotósorozatot, és hozd el magaddal őket is. A Nyugati térhez közeli felszerelt és tágas Photoking Studió
(Bp. 1132 Kresz Géza u. 12.) készül a fotózás Gacsádi Albert kollégánkkal,
ami csak pár villamos (4-6-os) megállóra a Szépségszalontól. 
Ilyenkor 2 féle öltözetben fotózunk (amit kérlek hozz magaddal), 60 kép készül, és 6 db képet lehet kiválasztani. 
Ennél a fotózásnál is 1 fő részére a csomag tartalmazza a profi smink és frizura elkészítését előtte a Müller Beáta Szépségszalonban,
hogy mindenki a legszebb legyen! :) 
Ára: 39.900 Ft helyett most 34.900 Ft/családi fotózás. 


Fontos tudnivalók:

További vendégek részére is kérhető a profi smink és frizura készítése még, ha szeretnél 4900 Ft /fő a smink és 4900 Ft /fő a frizura készítés a szalonban előtte.  ** extra hosszú haj esetén (40 cm hajhosszúság felett) az alkalmi frizura elkészítésekor plusz +1800 Ft/fő összeget számítunk fel. 

Mikor?: a fotózás hétköznapokon (kedd kivételével) hétfőtől péntekig, előre egyeztetés és a bejelentkezések sorrendjében történik a szépségszalonban az általunk javasold időpontok egyikében, amit te választhatsz ki. 

Fontos: Az előnyeidet megkeresve és hangsúlyozva még szebbé varázsolunk, de ezt mindig veled egyetértésben és természetesen az egyéniségedet, igényeidet figyelembe véve tesszük, ezért nem kell attól tartanod sem, hogy valami olyasmit készítünk számodra (frizura vagy smink), amit te nem szeretnél vagy nem járulsz hozzá! 

Éppen ezért kérünk, hogy ha valamivel nem értenél egyet, vagy nem tetszik, akkor a fotózás során még időben előre jelezd ezt nekünk, mi mindent meg fogunk tenni, hogy elégedetten távozz. Utólag reklamációt már nem áll módunkban elfogadni. 

Ruha: Kérünk még, hogy TE hozz magaddal 2 kedvenc ruhaszettedet, kiegészítőkkel (lehetőleg ne csak fekete színűt), hogy legyen mibe átöltöznöd a fotózás előtt !

A csomagokban meghatározott retusált képeken kívül lehetőség van további képek retusálására is, 1.000 Ft/ kép áron. 

De akár külön kérheted*, hogy a fotózás része külön fotóstúdióban készüljön el: FotóStudió és üzlet neve: Photoking Studió, Gacsádi Albert fotográfusunk által. A FotóStudió címe: 1132 Budapest, Kresz Géza u. 12, ami a Nyugati térhez közeli és a 4-6-os villamossal csak pár megálló a szalonomból, vagy a Müller Beáta Szépségszalonban. Amennyiben a Photoking Studióban szeretnéd a fotózást, akkor előzetes időpont foglalás szerint a studió plusz költsége 2500 Ft/óra. 

Előzetes egyeztetés alapján dolgozunk már 2007 óta együtt fotósainkkal, így Gacsádi Alberttel és Pintácsi Vikivel is! 

Fizetés: szeretnénk tájékoztatni, hogy a szalonban csak készpénzzel tudsz fizetni, kártyával sajnos NEM! 
 

Lemondás: kérlek a megbeszélt időpontot minimum 48 órával hamarabb mondd le, vagy kérj másik időpontot. Amennyiben ez elmarad, úgy 10.000 Ft/ alkalom készenlíti díjat számítunk fel. 

Betegség vagy egyéb Vis Major esetekre igyekszünk szakszerű helyettesítést biztosítani kollégánk  helyett, de amennyiben ez mégsem tudnánk megoldani minden igyekezetünk ellenére is (akár az idő rödvidsége miatt is) akkor ebben az esetben egy másik időpontot tudunk javasolni a szolgáltatás igénybe vételére. Ezekben a Vis Major esetekben a szakszerű helyettesítés és/vagy más időpont javaslat miatti esetleges utólagos reklamációt, megbízás visszamondást vagy fizetés vagy foglaló-visszafizetést sajnos nem áll módunkban elfogadni. 

*ha a fotózást nem a Müller Beáta Szépségszalonban szeretnéd, ami ugye nem profi fotóstudió, hanem még több profi hátterekkel és plusz fényekkel még jobban felszerelt fotóstúdióban, kérlek egyeztess velünk a kondíciókról előre, köszönjük szépen! A program közben kérlek bármilyen kérésed kérdésed van, jelezd felénk mi igyekszünk maximálisan teljesíteni a lehetőségeknek megfelelően azt, de a program végeztével utólagos reklamációt nem tudunk elfogadni. 

Mielőtt sminkelésre jössz, kérném szépen Tőled a következőket: 

  • - előtte pár nappal és aznap is már kérlek igyál sok folyadékot (min. 1,5-2l /nap) és aludj sokat , 
  • - előtte nap kérlek radírozd le otthon az arcod és hidratáld erősen, 
  • - azon a héten lehetőleg már NE tisztíttasd ki az arcod és NE MENJ szoláriumba sem, 
  • - csak erre az alkalomra előtte NE rakass fel 3D műszempillát, ha megoldható, mivel ha igéző tekintetet szeretnél erre az 1 alkalomra, a műszempillát (tincses v. soros) én a sminkelés után rakom, fel, amit másnap a sminkkel együtt le is tudsz szedni...:) 
  • - a próbára kérlek pontosan érkezz, lehetőleg smink nélkül. 
  • - érdemes nyitott nyakú, világos felsőben lenned (garbó nem javasolt) 
  • - hozz magaddal 2 szett ruhát és cipőt, kiegészítőket is hozzá (lehetőleg ne csak fekete színűt) 
  • - ha kérsz frizurát is, előtte este mosd meg kérlek a hajad! 
  • - ha bármilyen elképzelésed van, nyugodtan hozd magaddal kinyomtatva a képet. 
  • - legyen nálad szájfény frissítésre, melynek legyen színe és ne legyen átlátszó, de ha szeretnéd, a helyszínen megvásárolhatod a sminkelés során használt profi My MB szájfényedet vagy rúzsodat is 3200 Ft-os áron 


Köszönöm szépen a segítséged! 

Jelentkezz be hozzánk már most!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Ilyen volt... ! 

Arany fotócsomag a szalonban, profi sminkkel és frizurával :) 

 

 


Ilyen lett ! 
Arany fotócsomag a szalonban, profi sminkkel és frizurával :) 
fotó Albert Gacsádi . smink: Müller Beáta, frizura: Müller Beáta Szépségszalon/Kristóf 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

Akciós ajánlataink:

Teljes Átváltoztatás profi fotózással Ajándékcsomag, akár névre szóló ajándékutalvány keretében a következőket tartalmazza:

a Müller Beáta Szépségszalonban 58.900 Ft/fő helyett most csak 49900 Ft!

Tovább a részletekért >>>

 

 

Egyéni sminktanácsadás és sminktanfolyam a szalonban most csak 17900 Ft
20000 Ft*/fő helyett! *

Tovább a részletekért >>>

 

 

 Akció! 4 alkalmas Menyasszonyoknak kozmetikai  bőrszépítő-felkészítő kezelés sorozat, heti 1  alkalommal, 35.200 Ft helyett csak 29.900 Ft!

Tovább a részletekért >>>

 

 

DECEMBERI* -20% TETOVÁLÓ AKCIÓ!

Szuper természetes szálazott vagy púderes szemöldök tetoválás december hónapban* 54.000 Ft helyett csak 44.000 Ft, plusz 1 alkalmas színkorrekcióval és ajándék utóápoló krémmel! 

        Tovább a részletekért >>>

 

Müller Beáta blogjai

Éjszakai esküvői magazin fotózás az erdőben!

 MISS WORLD  HUNGARY  2017  Koroknyai Virág  szépségkirálynőt 
 sminkelt em 2018  júniusában a  Tündérerdő  Rendezvényközpont 150  éves fái között, ahol a  Big  Day Esküvő  Magazinnal dolgoztam i  smételten együtt egy  földöntúli fényekkel teli,  izgalmas és szuper  éjszakai  fotózáson. A  képek mobillal  készültek, profi  képek  h

amarosan! 

FRISS! BIG DAY Esküvő Magazin fotózáson voltunk ahol Kovács Dóra Dóri /DJ, modell, szinésznő állt nekünk modellt!

Kovács Dóra Dórit (modell, szinésznő, Dj) az Émile Étteremben fotóztuk és a Müller Beáta Szépségszalon készítette el részére az esküvői sminket és frizurát... 

Nagyon jó és pörgős hangualtú fotózás volt, az étterem változatos helyszínein igazán igényes menyasszonyi smink és frizura fotók is készültek. 

Itt találsz meg minket:

Müller Beáta Szépségszalon

1094 Budapest, Ferenc tér 6-7.

Telefon: +36203933763

e-mail: mullerbeata75@gmail.com

Honlap:www.mullerbeatasmink.hu

Térkép:  https://goo.gl/maps/1pY1VHwsfv72

 

 

Online-ajánlat kérése

 

Ha szeretnél árajánlatot kérni vagy lefoglalni szolgáltatásaink egyikét, kérjük kattints ide:

AJÁNLATOT KÉREK >>>

Kövess a Facebookon!

A szalon:

Kattints ide ha a Müller Beáta szépségszalonra vagy kíváncsi

A Müller Beáta Szépségszalon évek óta kifejezetten alkalmi és esküvői smink és frizurakészítésre specializálódott Szalon, melynek tulajdonosa a 22 éves sminkes szakmai tapasztalattal rendelkező sminkmester, kozmetikus: Müller Beáta.

Tovább a részletekért >>>