MÜLLER BEÁTA SZÉPSÉGSZALON, Budapest IX. Ferenc tér 6-7.

Szalagavatóra, ballagásra smink és frizura

6

A honlapon szereplő képek, információk és írott szövegek szerzői jogvédelem alatt állnak, melyek részei,
vagy egésze csak és kizárólag a tulajdonos előzetes engedélyével használhatóak fel más helyen, módon vagy célokra. 
 

Ballagásra, szalagavatóra smink és frizura ! 

A Müller Beáta Szépségszalon kifejezetten esküvői és alkalmi smink és frizura készítésre szakosodott szalon, ezért hétvégente koordinálásommal egyszerre és párhuzamosan több vendég elkészítésére és befogadására is alkalmasak vagyunk, hiszen ekkor profi fodrász kollégáimmal és sminkeseimmel együtt,  komplett profi alkalmi sminket és alkalmi frizurát vagy kontyot készítünk Neked és akár kedves családodnak egyaránt.


Idén különleges akcióval kedveskedünk vendégeinknek! 
Minél több osztálytársaddal együtt kéred szalagavatóra vagy ballagásra a smink és frizura elkészítését vagy csak a sminket, annál kedvezőbb az ár is! 

Ráadásul mindent egy helyen letudhatsz, profi gárda biztosítja számodra, hogy életed egyik legfontosabb napján tényleg TE LEGYÉL A LEGSZEBB!! *

*= Ezen szolgáltatás nagyon kedvező áraival a 20 év alatti
f
iatal szalagavatójukra készülő lányokat/hölgyeket céloztuk meg! 

Ne hagyd ki, foglald le az időpontot még ma! 

 • Szakmai csapatommal együtt (sminkesek, fodrászok) Budapesten 1-5 fő létszám közötti vendégek fogadása esetén CSAK a Müller Beáta Szépségszalonban tudunk téged megszépíteni, de min. 6 fő esetén kérésre házhoz is kimegyünk Budapesten belül kiszállási díj ellenében (ld. Árak menüpont), és vidékre** 100 km-en belül min. 10 fő megszépítésének megrendelése esetén szintén kimegyünk a kért helyszínre+benzin költség. 
  **Kérj a vidéki helyszínre egyéni kiszállási díj kalkulációt! 

   
 • FONTOS! A reggel 8 óra előtti, valamint vasárnapi és ünnepnapi és szünnapi (kedd-szerda) rendelkezésre állás esetén 3800 Ft/kolléga /alkaloma felár a díja a kiszállási díjon túl. 


Az árak 2021.12.07-től érvényesek! A változtatás jogát fenntartom!

Akció! Ballagásra, szalagavatóra smink és frizura: 19.900- Ft/fő helyett most minél többen vagytok,

annál kedvezményesebb az ár:

1 fő részére 19900 Ft/fő helyett  csak 17900 Ft/fő 
2 fő megrendelése esetén 1 fő részére 19900 Ft/fő helyett most csak 17700 Ft/fő, (4200 Ft megtakarítás) 
3 fő megrendelés esetén 1 fő részére 19900 Ft/fő helyett most csak 17500 Ft/fő, (4400 Ft megtakarítás) 
4 fő megrendelés esetén 1 fő részére 19
900 Ft/fő helyett most csak 17200 Ft/fő, (4700 Ft megtakarítás) 

Ha előtte próbát* is szeretnél: akkor 8400 Ft/fő a sminkpróba vagy a frizura próba a szalonomban!

*Próbát hét közbeni időpontra tudunk javasolni egyeztetés szerint (hétfő-csütörtök), a szombatonkénti esküvőink, szalagavatóink és egyéb fix dátumhoz között munkáink végett.

          ** extra hosszú haj esetén (40-60 cm hajhosszúság felett) az alkalmi frizura elkészítésekor plusz +1800 Ft/fő összeget számítunk fel, ha ennél is hosszabb a hajad az még további +1800 Ft.!

Akció! Ballagásra, szalagavatóra csak smink elkészítése : 9900 Ft/fő helyett most minél többen vagytok, annál kedvezményesebb az ár: 

1 fő részére 9900 Ft/fő helyett csak 8900 Ft/fő 
2 fő megrendelése esetén 1 fő részére csak 9900 Ft/fő helyett most csak 8700 Ft/fő, (1200 Ft megtakarítás)
3 fő megrendelése esetén  1 fő részére 9900 Ft/fő helyett most csak 8400 Ft/fő, (1500 Ft megtakarítás)
4 fő megrendelése esetén 1 fő részére 9900 Ft/fő helyett most csak 8200 Ft/fő, (1700 Ft megtakarítás)

Ha előtte sminkpróbát is szeretnél: akkor 8400 Ft/fő a szalonban, egyeztetés szerinti időpontban.

Plusz műszempilla (soros, tincses +3600 Ft/fő. 

 

FONTOS TUDNIVALÓK:

 • COVID- ELLENI higiéniai előírásokat maximálisan betartva, maszkban dolgozunk, illetve be is vagyunk oltva a vírus ellen! 
 • Több fős szakmai csapatommal sikeresen dolgozom együtt sok éve a felkérések és munkák során, 4 fő fodrász, 5 fő sminkes 1 fő fotós és 1 fő stylist kollégáim mindegyike nagyon ügyes és az Fb-n és a honlapon a képek 60% az ő munkáik. Sminkeseim mind volt tanítványaim is egyben, így mindent tőlem tanultak, fodrászaim ügyesek a mostanában nagyon trendinek számító fonás, esküvői feltűzések, vagy akár kontykészítés terén is.
 • Időpont lefoglalása hétvégére: szombati és vasárnapi napokra a szolgáltatásainkat csak előzetes foglaló fizetése mellett tudjuk garantálni, mely összeg a választott csomag fele, melyet utalással (ld. lentebb) vagy személyesen kp-vel tudod kifizetni előzetes egyeztetés és ajánlatküldés után. Hét közbeni dátumokra a szalonban lévő szolgáltatásokra nem szükséges foglaló fizetése.
 • Próbát hét közbeni időpontra tudunk javasolni egyeztetés szerint (hétfő-csütörtök), a szombatonkénti esküvőink, szalagavatóink és egyéb fix dátumhoz között munkáink végett.  
 • Az ár tartalmazza még a szalonban vagy plusz fő esetén a megadott helyszínen történő anyag és eszközhasználat biztosítását a számodra, viszont nem tartalmazza a Budapesten túli, illetve a Budapestre történő kiszállási díjat, melynél csak a benzinköltség kerül felszámításra, Nem tartalmazza továbbá még a reggel 8 óra előtti, továbbá a vasárnapi napon történő rendelkezésre állási díjat, mely mindkét esetben még plusz 3800 Ft/fő/alkalom/kolléga. A budapesti kiszállási díjról részletesen az Árak - menüpontban olvashatsz még! 
 • Kérünk hogy előtte este mosd meg a hajad, így sokkal tartósabb lesz a frizurád abban az esetben, ha feltűzést vagy kontyot szeretnél kéni az alkalomra. Ha szeretnéd hogy a munka előtt a szalonban mossuk meg a hajad (rövid haj esetén vagy ha sehogy sem tudtad az előző esti hajmosást megoldanod), az plusz további +30 perc és +3500 Ft/alkalom. Ezt a szolgáltatást csak a szalonban tudjuk teljesíteni, előre egyeztetés szerint. 
 • Miért javasoljuk számodra nagyon a smink és frizura próbát? Mert ekkor látod egyben milyen is lesz a külsőd a nagy napon igy még időben el tudod dönteni mit változtassunk és mit ne és elkerülheted az izgulást is, mert próba nélkül mindez zsákbamacska lesz a számodra majd. Ha nem sminkelsz azért érdemes kipróbálni hogy tetszik e magadon egy smink, ha meg sminkelsz akkor pont azért, hiszen az itt elkészített smink másmilyen lesz mint amit Te magadon megszoktál majd nap mint nap. A próba nem utolsó sorban választ ad neked arra is, hogy a kiválasztott, vagy hőn áhított smink vagy frizura kivitelezhető a részedre szakmailag (pl. megfelelő a szemformád, vagy elég hosszú/dús e hozzá a a hajad stb:) Természetesen mi mindenben próbálunk segíteni és tanácsokkal látunk el, mi lehet a legjobb megoldás a számodra, de persze Te döntesz mit választasz. Kötelezni a vendégeket próbára nem lehet, de minden esetben javasoljuk, csak jól jársz vele. Utólagos reklamációt nem tudunk elfogadni ezzel kapcsolatban, ha mégis a próba nélküli csomagokra esne a választásod. *Próbát hét közbeni időpontra tudunk javasolni egyeztetés szerint (hétfő-csütörtök), a szombatonkénti esküvőink, szalagavatóink és egyéb fix dátumhoz között munkáink végett.   
 • Mi alapján készítjük el a sminket és frizurát? Közismerten maximalista révén mindig törekszem a tökéletességre, hiszen " az ördög a részletekben lakozik" sminkelésnél a harmóniára és az arányosságra a színek használatában és az intenzitásban. Ezen kívül 26 éve a sminkes munkáimra jellemző az ebből adódó egyöntetű harmónia megjelenése, illetve szinte névjegyemmé vált a teljesen elsatírozott szemsmink, ritkán alkalmazok csak éles, kontrasztos hatást és kontúrokat. Ha van elképzelésed, kérlek a képet hozd el magaddal, de tudnod kell hogy a hozott smink vagy frizura fotón szereplő sminket és hajat csak abban az esetben tudjuk duplikálni a részedre, ha számodra az a sminkelési technika előnyös és kivitelezhető arc és szemformádhoz, színeidhez és adottságaidhoz, valamint az alkalomhoz és a ruhához is, továbbá színvilágát és a retusát fotók erősségét is veled megbeszélve előnyös számodra és jól állna stb, valamint a képen szereplő  frizura készítéséhez  a megfelelő mennyiségű hajhossz, szín és volumen is a rendelkezésünkre áll. A maximális hatás érdekében lentebb pár haj és bőr előkészületi tanácsunk/kérésünk van, kérlek segítsd ezzel is munkánkat, köszönjük szépen.
 • Fontos: Az előnyeidet megkeresve és kihangsúlyozva és elképzeléseidet figyelembe véve mindent megteszünk hogy még szebbé varázsolunk, de ezt mindig veled egyetértésben és természetesen az egyéniségedet, igényeidet figyelembe véve tesszük, ezért nem kell attól tartanod sem, hogy valami olyasmit készítünk számodra (frizura vagy smink), amit te nem szeretnél vagy nem járulsz hozzá. Éppen ezért kérünk, hogy ha valamivel nem értenél egyet, vagy nem tetszik amit készítünk, vagy nem szeretnéd hogy készítsünk, akkor azt az munka során  és még időben jelezd nekünk, és mi mindent meg fogunk tenni, ha van rá lehetőség, hogy elégedetten távozz. Ha ezt elszalasztod, sajnos utólagos negatív visszajelzést vagy reklamációt már nem áll módunkban elfogadni vagy pénzt visszaadni.
 • Fontos! A sminket maximálisan tartósítom éles munka során és  instrukcióimat betarva* kb.14-16 órára, bírni fogja a táncot, az izzadást, sőt még az After Party-t is garantáltan, csak a szájfényt kell frissíteni, semmi mást! Viszont tudnod érdemes, hogy sírásálló és dörzsölés álló smink sajnos még nem létezik, csak kb.16-24 órára tartós, izzadás és érintésálló smink létezik, ezért kérlek semmiképpen ne dörzsöld vagy vakard smink után a bőröd, de tanácsaimmal igyekszem segíteni neked, hogy zökkenőmentes legyen ez a csodaszép nap a számodra! ​
 • Amennyiben ha kérsz smink és frizura próbát, úgy szeretnélek tájékoztatni, hogy ilyenkor nem fixáljuk vagy tartósítjuk a próba sminket vagy frizurát, csak külön kérés esetén, viszont a kért napon maximálisan fixáljuk majd azt.
 • Ha műszempillát is szeretnél (soros, tincses) +3600 Ft/fő, ha hosszabb a hajad mint 40 cm, 1800 Ft hosszú haj felárat számítunk fel, ha ennél is hosszabb a hajad az további plusz +1800 még.  
 • Érkezés: Ha sminkelésre jössz hozzám (próba), kérlek csak egészségesen és pontosan (+- max. 10 perc) érkezz, és lehetőleg smink nélkül és nyitottabb felsőben 15 perc késés esetén új időpontot tudunk csak egyeztetni. Köszönöm a segítséged! Amennyiben nem érzed jól magad, inkább pihenj és maradj otthon, valamint kérlek, hogy min. 48 órával hamarabb írásban jelezd ezt nekem és egyeztetünk egy másik időpontot. 
 • Kisérővel érkezel?: A sminkelés alatt a szalonom váró részében tud a kisérőd kényelmesen leülve megvárni, míg vége az munkának, de a vírus időszak alatt inkább kérlek kisérő nélkül és maszkban érkezz.
 • Képek felhasználhatósága, szerzői jog: Kérünk, hogy a munka során készített ilyen volt és ilyen lett képekből a Müller Beáta Szépségszalon (szerző) csak saját felhasználásra és interneten reklám célra felhasználhatja, de harmadik személynek nem adja át vagy adja el. Amennyiben ezzel nem értesz egyet, kérlek írásban nyilatkozz róla a mullerbeata75@gmail.com emilcímre.
 • Fizetés: szeretnénk tájékoztatni, hogy a szalonban csak készpénzzel tudsz fizetni, kártyával sajnos NEM! Figyelem: áfás számlát igény és banki utalás esetén csak magánszemélyeknek tudunk kiállítani 2022. 09.01-től, sajnos cégeknek nem, ezt az utalásnál is vedd kérlek figyelembe!  
 • Foglaló: Amennyiben szeretnéd lefoglalni nálunk a szolgáltatást úgy foglaló fizetésével tudod lefixálni biztosra. A foglalót kifizetni átutalással vagy személyesen készpénzzel is rendezni tudod előre egyeztetés szerint a szalonban.  A foglaló általában a teljes munkadíj fele (+benzin költség, ha van), de ettől eltérő is lehet az összeg, melyet a szerződésben egyeztetnek a felek és amit egyeztetés szerint a szalonban személyesen vagy utalással tudod kifizetni és mely díj a teljes munkadíjból levonásra kerül a helyszínen a kifizetéskor. 
 • Utalni a Müller Beáta 10700529-69176023-51100005 Cib számlára tudsz, megjegyzésbe CSAK a nevedet és a számlázási cimedet írd be kérlek, illetve írd meg légyszíves emailen, hogy milyen címre írhatom majd az áfás számlát. A kifizetett foglaló (nem előleg) nem jár vissza lemondásod esetén, csak akkor, ha a foglaló kifizetését követő 48 órán belül írásban jelzed, hogy mégsem szeretnél foglalni, ez esetben természetesen visszaadom a foglalóra kifizetett összeget a részedre. Egyéb esetben már nem jár vissza a foglaló.
 • Időpont lemondása/vagy módosítása: ha esetleg nem lenne jó mégsem a megbeszélt időpont, kérlek írásban az időpontot minimum 48 órával hamarabb mondd le, és írásban kérj másik időpontot. Amennyiben a lemondás a megadott időponthoz képest 48 órával hamarabb nem történik meg a részedről, úgy 10.000
 • Árak érvényessége: Tájékoztatunk, hogy az árváltoztatás jogát fenntartjuk! Ajánlatunk a küldéstől számított 2 hétig érvényes. 2023 évre, de 2022 évben előre lefoglalt szolgáltatások esetében, ha nagyobb az infláció különbség mint 3% és nincs benzinár-stop, akkor az infláció emelkedés mértékéig fenntartjuk a jogot az áraink módosítására,  illetve az aktuális benzináraknak megfelelően lesz a kiszállási díj is módosítva.


Mielőtt sminkelésre (vagy próbára) jössz, kérném szépen Tőled a következőket: 

 • kérlek küldj képet előzetesen hogy milyen hajat/sminket szeretnél illetve milyen hosszú most a hajad, főleg ha nem volt próbád, ez segíti a közös munkánkat majd...
 • előtte pár nappal már és aznap is kérlek igyál sok folyadékot (min. 1,5-2l /nap) és aludj sokat ,
 • kérlek küldj képet előtte, hogy milyen hosszú a hajad és milyen sminket/frizurát szeretnél 
 • előtte nap kérlek radírozd le otthon az arcod és hidratáld arckrémmel erősen, 
 • azon a héten lehetőleg már NE tisztíttasd ki az arcod és NE MENJ szoláriumba sem, 
 • csak erre az alkalomra előtte NE rakass fel 3D műszempillát, ha megoldható, mivel ha igéző tekintetet szeretnél erre az 1 alkalomra, a műszempillát (tincses v. soros) én a sminkelés után rakom, fel, amit másnap a sminkkel együtt le is tudsz szedni...:) + 3600 Ft/műszempilla
 • érdemes nyitott nyakú, világos felsőben lenned (garbó nem javasolt) 
 • a próbára kérlek pontosan érkezz, lehetőleg smink nélkül. 
 • ha kérsz frizurát is, előtte este mosd meg kérlek a hajad! 
 • ha bármilyen elképzelésed van, nyugodtan hozd magaddal kinyomtatva a képet. 
 • mivel sajnos aznap szemöldök szedésre már nincs lehetőség, kérlek ezt előtte lévő napokban, ha szükséges készíttesd el kozmetikussal, vagy szívesen segítek előtte ebben egyeztetés szerint 
 • *tudnod érdemes, hogy sírásálló és dörzsölés álló smink sajnos még nem létezik, csak  instrukcióimat betartva *kb.14-16 órára tartós, izzadás és érintésálló, ezért kérlek semmiképpen ne dörzsöld vagy vakard smink utána a bőröd de tanácsaimmal igyekszem segíteni neked, hogy zökkenőmentes legyen ez a csodaszép nap a számodra! ha érzékeny, könnyezésre hajlamos a szemed, kérlek előtte napoktól használj erre megfelelő szemcseppet vagy szemspray-t (pl. allergia miatt vagy fényre érzékenység) ugyanis a folyamatos(!) könnyezés sajnos leoldhatja a sminket ezért a kész smink után is ha könnyezne a szemed, állandó felitatása szükséges addig, míg a könnyezés el nem múlik. !
 • legyen nálad szájfény frissítésre, melynek legyen színe és ne legyen átlátszó :) de nálunk is megvásárolhatod a professzionális My MB szájfényeket 3200 Ft/db áron. 
 • bármilyen hajdíszt szeretnél a hajadba, kérünk hozd magaddal, 
 • valamint lehetőleg egyeztess az elkészülési időről és az elképzelésről telefonon is előtte. 


Köszönöm szépen a segítséged! 

Várlak szeretettel! 

 


Szuper szakmai csapatommal dolgozom éppen  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tablófotózáshoz  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

 

 

Akciós ajánlataink:


 AKCIÓ! Francia azonnali és látványos luxus ránctalanító arckezelés a mimikai és öregségi ráncok együttes kezelése, Botu-like formulával és hyaluronsavval az Ericson Laboratoire Paris-tól -15% 19.900 Ft helyett  most csak 17.500 Ft. 

Tovább a részletekért >>>

 

 

Teljes Átváltoztatás profi fotózással Ajándékcsomag,
akár névre szóló ajándékutalvány keretében a következőket tartalmazza:

a Müller Beáta Szépségszalonban 69.900 Ft/fő helyett most csak 59.900 Ft!

Tovább a részletekért >>>

 

 

Egyéni sminktanácsadás és sminktoktatás a szalonban 15% kedvezménnyel
most csak 26.900 Ft/fő 

36.900 Ft*/fő helyett! *

Tovább a részletekért >>>

 

 

 

AKCIÓ!
Frissítsd fel a bőröd és
gyere el egy mélytisztító arckezelésre gőzölőssel
ami most 11.800 Ft! 

                    Tovább a részletekért >>>

 

Müller Beáta blogjai

Dübörög a 2022 évi esküvőszezon, végre megszorítások nélkül lehet esküvőket tartani !

Dübörög a 2022 évi esküvőszezon, végre megszorítások nélkül lehet esküvőket és rendezvényeket tartani !

 

 

 Várunk minden kedves menyasszonyt és vendéget alkalmakra, esküvőkre és rendezvényekre készülőket sok szeretettel, ahol alkalmi és esküvői smink és frizura készítéssel várunk bejelentkezés szerint szalonunkban vagy külső helyszínen akár! További információkat az https://mullerbeatasmink.hu/alkalmi-smink-%C3%A9s-frizura vagy esküvőre az https://mullerbeatasmink.hu/menyasszonyi-smink-%C3%A9s-frizura oldalakon lehet olvasni! 

 

Itt találsz meg minket:

Müller Beáta Szépségszalon

Cím: 1094 Budapest, Ferenc tér 6-7.

Telefon: +36203933763

E-mail: mullerbeata75@gmail.com

Honlap:www.mullerbeatasmink.hu

Térkép:  https://goo.gl/maps/1pY1VHwsfv72

 

 

Online-ajánlat kérése

 

Ha szeretnél árajánlatot kérni vagy lefoglalni szolgáltatásaink egyikét,

kérjük KATTINTS IDE:

 

AJÁNLATOT KÉREK >>>

Kövess a Facebookon!

A szalon:

Kattints ide ha a Müller Beáta szépségszalonra vagy kíváncsi

A Müller Beáta Szépségszalon évek óta kifejezetten alkalmi és esküvői smink és frizurakészítésre specializálódott Szalon, melynek tulajdonosa a 26 éves sminkes szakmai tapasztalattal rendelkező sminkmester, kozmetikus: Müller Beáta.

 

Tovább a részletekért >>>