Alkalmi, esküvői smink és frizura, Budapesten és vidéken is!

Szalagavatóra, ballagásra smink és frizura

 

 

A honlapon szereplő képek, információk és írott szövegek szerzői jogvédelem alatt állnak, melyek részei,
vagy egésze csak és kizárólag a tulajdonos előzetes engedélyével használhatóak fel más helyen, módon vagy célokra. 
 

Ballagásra, szalagavatóra smink és frizura ! 

A Müller Beáta Szépségszalon kifejezetten esküvői és alkalmi smink és frizura készítésre szakosodott szalon, ezért hétvégente koordinálásommal egyszerre és párhuzamosan több vendég elkészítésére és befogadására is alkalmasak vagyunk, hiszen ekkor profi fodrász kollégáimmal és sminkeseimmel együtt,  komplett profi alkalmi sminket és alkalmi frizurát vagy kontyot készítünk Neked és akár kedves családodnak egyaránt.


Idén különleges akcióval kedveskedünk vendégeinknek! 
Minél több osztálytársaddal együtt kéred szalagavatóra vagy ballagásra a smink és frizura elkészítését vagy csak a sminket, annál kedvezőbb az ár is! 

Ráadásul mindent egy helyen letudhatsz, profi gárda biztosítja számodra, hogy életed egyik legfontosabb napján tényleg 
TE LEGYÉL A LEGSZEBB!! 


Ne hagyd ki, foglald le az időpontot még ma! 

 • Szakmai csapatommal együtt (sminkesek, fodrászok) Budapesten 1-5 fő létszám közötti vendégek fogadása esetén CSAK a Müller Beáta Szépségszalonban tudunk téged megszépíteni, de min. 6 fő esetén kérésre házhoz is kimegyünk Budapesten belül kiszállási díj ellenében (ld. Árak menüpont), és vidékre** 100 km-en belül min. 10 fő megszépítésének megrendelése esetén szintén kimegyünk a kért helyszínre+benzin költség. 
  **Kérj a vidéki helyszínre egyéni kiszállási díj kalkulációt! 

   
 • FONTOS! A reggel 8 óra előtti, valamint vasárnapi és ünnepnapi és szünnapi (kedd) rendelkezésre állás esetén 3800 Ft/kolléga /alkaloma felár a díja a kiszállási díjon túl. 


Az árak 2019. 08.27-tól érvényesek! A változtatás jogát fenntartom!

Akció! Ballagásra, szalagavatóra smink és frizura: 17.900- Ft/fő helyett most minél többen vagytok,

annál kedvezményesebb az ár:

1 fő részére 17900 Ft/fő helyett  csak 14900 Ft/fő 
2 fő megrendelése esetén 1 fő részére 17900 Ft/fő helyett most csak 14400 Ft/fő, (3500 Ft megtakarítás) 
3 fő megrendelés esetén 1 fő részére 17900 Ft/fő helyett most csak 13900 Ft/fő, (4000 Ft megtakarítás) 
4 fő megrendelés esetén 1 fő részére 17
900 Ft/fő helyett most csak 13400 Ft/fő, (4500 Ft megtakarítás) 

Ha előtte próbát* is szeretnél: akkor 6900 Ft/fő a sminkpróba vagy a frizura próba a szalonomban!

*Próbát hét közbeni időpontra tudunk javasolni egyeztetés szerint (hétfő-csütörtök), a szombatonkénti esküvőink, szalagavatóink és egyéb fix dátumhoz között munkáink végett.           
** extra hosszú haj esetén (40 cm hajhosszúság felett) az alkalmi frizura elkészítésekor plusz +1800 Ft/fő összeget számítunk fel. 

Akció! Ballagásra, szalagavatóra csak smink elkészítése : 8900 Ft/fő helyett most minél többen vagytok, annál kedvezményesebb az ár: 

1 fő részére 8900 Ft/fő helyett csak 7500 Ft/fő 
2 fő megrendelése esetén 1 fő részére csak 8900 Ft/fő helyett most csak 7000 Ft/fő, (1900 Ft megtakarítás)
3 fő megrendelése esetén  1 fő részére 8900 Ft/fő helyett most csak 6700 Ft/fő, (2200 Ft megtakarítás)
4 fő megrendelése esetén 1 fő részére 8900 Ft/fő helyett most csak 6500 Ft/fő, (2400 Ft megtakarítás)

Ha előtte sminkpróbát is szeretnél: akkor 6900 Ft/fő a szalonban, egyeztetés szerinti időpontban.

Plusz műszempilla (soros, tincses +2700 Ft/fő. 

Fontos tudnivalók: 

 • Több fős szakmai csapatommal sikeresen dolgozom együtt sok éve a felkérések és munkák során, 3 fő fodrász, 5 fő sminkes 1 fő fotós és 1 fő stylist kollégáim mindegyike nagyon ügyes és az Fb-n és a honlapon a képek 60% az ő munkáik. Sminkeseim mind volt tanítványaim is egyben, így mindent tőlem tanultak, fodrászaim ügyesek a mostanában nagyon trendinek számító fonás, esküvői feltűzések, vagy akár kontykészítés terén is.
 • Az ár tartalmazza még a szalonban vagy plusz fő esetén a megadott helyszínen történő anyag és eszközhasználat biztosítását a számodra, viszont nem tartalmazza a Budapesten túli, illetve a Budapestre történő kiszállási díjat, melynél csak a benzinköltség kerül felszámításra, Nem tartalmazza továbbá még a reggel 8 óra előtti, továbbá a vasárnapi napon történő rendelkezésre állási díjat, mely mindkét esetben még plusz 3800 Ft/fő/alkalom/kolléga. A budapesti kiszállási díjról részletesen az Árak - menüpontban olvashatsz még! 
 • Miért javasoljuk számodra nagyon a smink és frizura próbát? Mert ekkor látod egyben milyen is lesz a külsőd a nagy napon igy még időben el tudod dönteni mit változtatssunk és mit ne és elkerülheted az izgulást is, mert próba nélkül mindez zsákbamacska lesz a számodra majd. Ha nem sminkelsz azért érdemes kipróbálni hogy tetszik e magadon egy smink, ha meg sminkelsz akkor pont azért, hiszen az itt elkészített smink másmilyen lesz mint amit Te magadon megszoktál majd nap mint nap. A próba nem utolsó sorban választ ad neked arra is, hogy a kiválasztott, vagy hőn áhított smink vagy frizura kivitelezhető a részedre szakmailag (pl. megfelelő a szemformád, vagy elég hosszú/dús e hozzá a hajad stb. :) Természetesen mi mindenben próbálunk segíteni és tanácsokkal látunk el, mi lehet a legjobb megoldás a számodra, de persze Te döntesz mit választasz. Kötelezni a vendégeket próbára nem lehet, de minden esetben javasoljuk, csak jól jársz vele. Utólagos reklamációt nem tudunk elfogadni ezzel kapcsolatban, ha mégis a próba nélküli csomagokra esne a választásod. 
 • Kérünk hogy előtte este mosd meg a hajad, így sokkal tartósabb lesz a frizurád abban az esetben, ha feltűzést vagy kontyot szeretnél kéni az alkalomra. Ha szeretnéd hogy a munka előtt a szalonban mossuk meg a hajad (rövid haj esetén vagy ha sehogy sem tudtad az előző esti hajmosást megoldanod), az plusz további +30 perc és +3500 Ft/alkalom. Ezt a szolgáltatást csak a szalonban tudjuk teljesíteni, előre egyeztetés szerint. 
 • Amennyiben ha kérsz smink és frizura próbát, úgy szeretnélek tájékoztatni, hogy ilyenkor nem fixáljuk vagy tartósítjuk a próba sminket vagy frizurát, csak külön kérés esetén, viszont a kért napon maximálisan fixáljuk majd azt.
 • Fontos: Az előnyeidet megkeresve és kihangsúlyozva és elképzeléseidet figyelembe véve mindent megteszünk hogy még szebbé varázsolunk, de ezt mindig veled egyetértésben és természetesen az egyéniségedet, igényeidet figyelembe véve tesszük, ezért nem kell attól tartanod sem, hogy valami olyasmit készítünk számodra (frizura vagy smink), amit te nem szeretnél vagy nem járulsz hozzá. Éppen ezért kérünk, hogy ha valamivel nem értenél egyet, vagy nem tetszik amit készítünk, vagy nem szeretnéd hogy készítsünk, akkor azt az munka során  és még időben jelezd nekünk, és mi mindent meg fogunk tenni, ha van rá lehetőség, hogy elégedetten távozz. Ha ezt elszalasztod, sajnos utólag reklamációt már nem áll módunkban elfogadni vagy pénzt visszaadni. 
 • Fontos! A sminket maximálisan tartósítom éles munka során és  instrukcióimat betarva* kb.14-16 órára, bírni fogja a táncot, az izzadást, sőt még az After Party-t is garantáltan, csak a szájfényt kell frissíteni, semmi mást! Viszont tudnod érdemes, hogy sírásálló és dörzsölés álló smink sajnos még nem létezik, csak kb.16-24 órára tartós, izzadás és érintésálló smink létezik, ezért kérlek semmiképpen ne dörzsöld vagy vakard smink után a bőröd, de tanácsaimmal igyekszem segíteni neked, hogy zökkenőmentes legyen ez a csodaszép nap a számodra! 
 • Ha műszempillát is szeretnél (soros, tincses) +2700 Ft/fő. 
 • Fizetés: szeretnénk tájékoztatni, hogy a szalonban csak készpénzzel tudsz fizetni, kártyával sajnos NEM! 
 • Foglaló: Amennyiben szeretnéd lefoglalni nálunk a szolgáltatást úgy foglaló fizetésével tudod lefixálni biztosra. A foglalót kifizetni átutalással vagy személyesen készpénzzel is rendezni tudod előre egyeztetés szerint a szalonban. A foglaló a teljes munkadíj fele amelyet egyeztetés szerint a szalonban személyesen vagy utalással tudod kifizetni és mely díj a teljes munkadíjból levonásra kerül a helyszínen a kifizetéskor. 
 • Utalni a Müller Beáta 10700529-69176023-51100005 Cib számlára tudsz, megjegyzésbe CSAK a nevedet és a számlázási cimedet írd be kérlek, illetve írd meg légyszíves emailen, hogy milyen címre írhatom majd az áfás számlát. A kifizetet foglaló (nem előleg) nem jár vissza lemondásod esetén, csak akkor, ha a foglaló kifizetését követő 48 órán belül írásban jelzed, hogy mégsem szeretnél foglalni, ez esetben természetesen visszaadom a foglalóra kifizetett összeget a részedre. Egyéb esetben már nem jár vissza a foglaló, de a kifizetéstől számított 12 hónapon belül grátiszként* egy másik időpontban ha kéred, nem vész el a kifizetett foglaló összege ha előre egyeztett időpontban egy szolgáltatásom megrendelése esetén kérésedre beszámíttatni szeretnéd a kifizetett foglaló összegét a következő megrendelésednél. *amennyiben elérhető vagyok a kért időpontban és meg tudom oldani, másra nem átruházható és pénzre vissza nem váltható. 
 • Időpont lemondása/vagy módosítása: ha esetleg nem lenne jó mégsem a megbeszélt időpont, kérlek az időpontot minimum 48 órával hamarabb mondd le, vagy kérj másik időpontot. Amennyiben a lemondás a megadott időponthoz képest 48 órával hamarabb nem történik meg a részedről, úgy 10.000 Ft/ alkalom készenléti díjat számítunk fel.  


Mielőtt sminkelésre (vagy próbára) jössz, kérném szépen Tőled a következőket: 

 • előtte pár nappal már és aznap is kérlek igyál sok folyadékot (min. 1,5-2l /nap) és aludj sokat , 
 • előtte nap kérlek radírozd le otthon az arcod és hidratáld arckrémmel erősen, 
 • azon a héten lehetőleg már NE tisztíttasd ki az arcod és NE MENJ szoláriumba sem, 
 • csak erre az alkalomra előtte NE rakass fel 3D műszempillát, ha megoldható, mivel ha igéző tekintetet szeretnél erre az 1 alkalomra, a műszempillát (tincses v. soros) én a sminkelés után rakom, fel, amit másnap a sminkkel együtt le is tudsz szedni...:) 
 • érdemes nyitott nyakú, világos felsőben lenned (garbó nem javasolt) 
 • a próbára kérlek pontosan érkezz, lehetőleg smink nélkül. 
 • ha kérsz frizurát is, előtte este mosd meg kérlek a hajad! 
 • ha bármilyen elképzelésed van, nyugodtan hozd magaddal kinyomtatva a képet. 
 • mivel sajnos aznap szemöldök szedésre már nincs lehetőség, kérlek ezt előtte lévő napokban, ha szükséges készíttesd el kozmetikussal, vagy szívesen segítek előtte ebben egyeztetés szerint 
 • *tudnod érdemes, hogy sírásálló és dörzsölés álló smink sajnos még nem létezik, csak  instrukcióimat betartva *kb.14-16 órára tartós, izzadás és érintésálló, ezért kérlek semmiképpen ne dörzsöld vagy vakard smink utána a bőröd de tanácsaimmal igyekszem segíteni neked, hogy zökkenőmentes legyen ez a csodaszép nap a számodra! ha érzékeny, könnyezésre hajlamos a szemed, kérlek előtte napoktól használj erre megfelelő szemcseppet vagy szemspray-t (pl. allergia miatt vagy fényre érzékenység) ugyanis a folyamatos(!) könnyezés sajnos leoldhatja a sminket ezért a kész smink után is ha könnyezne a szemed, állandó felitatása szükséges addig, míg a könnyezés el nem múlik. !
 • legyen nálad szájfény frissítésre, melynek legyen színe és ne legyen átlátszó :) de nálunk is megvásárolhatod a professzionális My MB szájfényeket 3200 Ft/db áron. 
 • bármilyen hajdíszt szeretnél a hajadba, kérünk hozd magaddal, 
 • valamint lehetőleg egyeztess az elkészülési időről és az elképzelésről telefonon is előtte. 


Köszönöm szépen a segítséged! 

Várlak szeretettel! 

 


Szuper szakmai csapatommal dolgozom éppen  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tablófotózáshoz  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

 

 

 

Akciós ajánlataink:


 AKCIÓ! Francia azonnali és látványos luxus ránctalanító arckezelés a mimikai és öregségi ráncok együttes kezelése, Botu-like formulával és hyaluronsavval az Ericson Laboratoire Paris-tól -15% 17.500Ft helyett  most csak 14.900 Ft. 

Tovább a részletekért >>>

 

 

Teljes Átváltoztatás profi fotózással Ajándékcsomag,
akár névre szóló ajándékutalvány keretében a következőket tartalmazza:

a Müller Beáta Szépségszalonban 64.900 Ft/fő helyett most csak 54.900 Ft!

Tovább a részletekért >>>

 

 

Egyéni sminktanácsadás és sminktanfolyam a szalonban
most csak 18.900 Ft/fő 

21900 Ft*/fő helyett! *

Tovább a részletekért >>>

 

 

 

Akció! 4 alkalmas Menyasszonyoknak kozmetikai  bőrszépítő-felkészítő kezelés sorozat, heti 1  alkalommal, 39.000 Ft helyett
csak 34.900 Ft!

                    Tovább a részletekért >>>

 

Müller Beáta blogjai

Új cikk velem a 2019 esküvői sminkdivatról az Esküvő Okosan portálon!

Ezek lesznek a legnépszerűbb menyasszonyi sminktrendek 2019-ben

A 2019-es év menyasszonyi sminktrendek terén is hozott újdonságokat. Bár az nagyon egyéni, szubjektív és összetett téma, hogy kinek mi áll jól, hiszen a cél az, hogy ami szép rajtunk azt még szebbé tegyük, – ami pedig kevésbé azt elkendőzzük, vagy elvonjuk onnan a hangsúlyt és a tekintetet – azért mégiscsak érdemes szemügyre venni, hogy miből csemegézhetünk, ha naprakészek szeretnénk lenni a nagy napon. Müller Beáta sminkmestert és kozmetikust kértük meg, hogy segítsen nekünk eligazodni a témában.

A teljes cikket ide kattintva tudod megnézni:  https://eskuvookosan.hu/ezek-lesznek-a-legnepszerubb-menyasszonyi-sminktrendek-2019-ben/ 

Éjszakai esküvői magazin fotózás az erdőben!

 MISS WORLD  HUNGARY  2017  Koroknyai Virág  szépségkirálynőt 
 sminkelt em 2018  júniusában a  Tündérerdő  Rendezvényközpont 150  éves fái között, ahol a  Big  Day Esküvő  Magazinnal dolgoztam i  smételten együtt egy  földöntúli fényekkel teli,  izgalmas és szuper  éjszakai  fotózáson. A  képek mobillal  készültek, profi  képek  h

amarosan! 

Itt találsz meg minket:

Müller Beáta Szépségszalon

Cím: 1094 Budapest, Ferenc tér 6-7.

Telefon: +36203933763

E-mail: mullerbeata75@gmail.com

Honlap:www.mullerbeatasmink.hu

Térkép:  https://goo.gl/maps/1pY1VHwsfv72

 

 

Online-ajánlat kérése

 

Ha szeretnél árajánlatot kérni vagy lefoglalni szolgáltatásaink egyikét,

kérjük kattints ide:

 

AJÁNLATOT KÉREK >>>

Kövess a Facebookon!

A szalon:

Kattints ide ha a Müller Beáta szépségszalonra vagy kíváncsi

A Müller Beáta Szépségszalon évek óta kifejezetten alkalmi és esküvői smink és frizurakészítésre specializálódott Szalon, melynek tulajdonosa a 23 éves sminkes szakmai tapasztalattal rendelkező sminkmester, kozmetikus: Müller Beáta.

 

Tovább a részletekért >>>