MÜLLER BEÁTA SZÉPSÉGSZALON, Budapest IX. Ferenc tér 6-7.

Szilveszterre, bálba smink és frizura

 


FANTASZTIKUS AKCIÓ! 
Szilveszteri smink és frizura 23.900.- Ft 24.900 Ft helyett a szépségszalonban!
 

Az árak 2022. 07.26.-től érvényesek. A változtatás jogát fenntartom! 

Szilveszter éjszakáján biztosra akarsz menni?! Vagány, különleges és dögös sminket és frizurát is szeretnél a buliba, ami illik a ruhádhoz, a személyiségedhez, meg a bulihoz is?! 

Azt szeretnéd, ha hajnalig bírná a gyűrődést mindkettő, nem számít, hogy hány órán át táncoltál, vagy szórakoztál a barátaiddal a partyn?!

Akkor jó helyen jársz és nézd meg Akciós árainkat:
 

 • Szilveszteri party smink, próba nélkül: 11.800 Ft/fő a kozmetikában (erős, fényes és kontrasztos smink, és ha szeretnéd  max 2 db Swarovski strasszal és csillámmal is). Ha műszempillát is szeretnél (soros, tincses) +3200 Ft. 
 •  
 • Szilveszteri party smink és frizura együtt, próba nélkül: 23.900.- Ft mely ár tartalmazza a komplett szilveszteri smink és frizura** elkészítését a szalonban, a megbeszélt időpontban fodrász kolléganőmmel együtt (ha kéred, max 2 db Swarovski strasszal és csillámmal). 
 •  
 • Báli smink próba nélkül : 11.800.- Ft/fő, mely ár tartalmazza a báli smink elkészítését (erős, csillogó, alkalmi) , valamint pluszba + az igény szerinti speciális kiegészítőket együtt is: pl. csillám, vagy max 2 db Swarovski strasszkövekkel, bindik stb. 
 •  
 • Báli smink és frizura, próba nélkül: 23.900 .- Ft/fő mely ár tartalmazza a báli smink és frizura** elkészítését valamint pluszba + igény szerinti max. 2 db Swarovski strasszkövekkel****, bindik stb. + műszempilla 3200 Ft 

.
** hosszú haj esetén (40 -60 cm hajhosszúság között, a 40 cm kb vállig érő) az alkalmi frizura elkészítésekor plusz +1800 Ft/fő összeget számítunk fel. A 60 cm-nél hosszabb hajnál (deréktól lefelé érő haj esetében) még plusz további  +1800 Ft /fő az extra hosszú haj felár = azaz 3600 Ft!

*** ha szeretnéd hogy csatos póthajadat is rakjuk fel neked akár próbán akár az esküvőd napján, amit Te hoznál majd magaddal a frizurakészítéshez, akkor plusz további 1800 Ft/fő összegért szívesen elkészítjük az menyasszonyi frizuráddal. 

****ha szeretnél a sminkedhez több mint 2 db Swarovski köveket is az arcodra, akkor 2 db felett a kis méretű kő esetén 150 Ft/db, nagyobb méretű kő esetén 200 Ft/db az ára. 

 

 

Fontos információk, kérlek olvasd el: 

 • Időpont lefoglalása hétvégére: szombati és vasárnapi napokra a szolgáltatásainkat csak előzetes foglaló fizetése mellett tudjuk garantálni, mely összeg a választott csomag fele, melyet utalással (ld. lentebb) vagy személyesen kp-vel tudod kifizetni előzetes egyeztetés és ajánlatküldés után. Hét közbeni dátumokra a szalonban lévő szolgáltatásokra nem szükséges foglaló fizetése.
 • COVID- ELLENI higiéniai előírásokat maximálisan betartva, maszkban dolgozom, egyszerre csak 1 vendéget fogadok a szalonban és külső helyszínen egyaránt, illetve be is vagyunk oltva a vírus ellen! 
 • Próbát hét közbeni időpontra tudunk javasolni egyeztetés szerint (hétfő-csütörtök), a szombatonkénti esküvőink, szalagavatóink és egyéb fix dátumhoz között munkáink végett.  
 • Ha plusz smink vagy frizurapróbát szeretnél előtte külön időpontban: 9900 Ft/alkalom a szalonban. 
 • Az ár tartalmazza még továbbá az Áfát, a Müller Beáta Szépségszalonba történő anyag és eszközhasználat biztosítását. Ha műszempillát is szeretnél +3200 Ft/fő, ha nincs benne a csomagban. 
 • reggel 8 óra előtti munkavégzésnek 3800/kolléga/alkalom a felára, továbbá még a vasárnapi és ünnepnapi és szünnapi (kedd-szerda) megrendelés esetén is + 3800 Ft/kolléga /alkalom a felár a díja a kiszállási díjon túl, ha van. 
 • Kérünk hogy előtte este mosd meg a hajad, így sokkal tartósabb lesz a frizurád abban az esetben, ha feltűzést vagy kontyot szeretnél kéni az alkalomra. Ha szeretnéd hogy a készítés előtt a szalonban mossuk meg a hajad (rövid haj esetén vagy ha sehogy sem tudtad az előző esti hajmosást megoldanod), az plusz további +30 perc és +3500 Ft/alkalom*. Ezt a szolgáltatást csak a szalonban tudjuk teljesíteni, csak előre egyeztetés alapján.*Lásd hajhossztól fúggően a Fodrászat menüpontban a részletes árakat. 
 • Fontos! A sminket maximálisan tartósítom legalább kb. 14-16 órára, instrukcióimat betartva* garantáltan bírni fogja a táncot, az izzadást, sőt még a party-t is, ezért csak a szájfényt kell frissíteni, semmi mást! Viszont tudnod érdemes, hogy sírásálló és dörzsölés álló smink sajnos még nem létezik, csak kb.14-16 órára tartós, izzadás és érintésálló smink létezik, ezért kérlek semmiképpen ne dörzsöld vagy vakard smink után a bőröd, de tanácsaimmal igyekszem segíteni neked, hogy zökkenőmentes legyen ez a csodaszép nap a számodra! Ha érzékeny, könnyezésre hajlamos a szemed, kérlek előtte napoktól használj erre megfelelő szemcseppet vagy szemspray-t (pl. allergia miatt vagy fényre érzékenység) ugyanis a folyamatos(!) könnyezés sajnos leoldhatja a sminket ezért a kész smink után is ha könnyezne a szemed, állandó felitatása szükséges addig, míg a könnyezés el nem múlik!
 • Tekintettel arra, hogy szalonom első sorban esküvői és alkalmi smink és frizura készítésére specializálódott, így előfordulhat, hogy a koordinálásom alatt dolgozó több fős csapatommal egy nap több vendég sminkje és frizurája is készülhet párhuzamosan és egyszerre a szalonban, de ha több vendég is megkeres minket kérésükkel, minden vendégre igyekszünk maximálisan odafigyelni munkánk során, mivel több kolléga is a rendelkezésre áll vendégeink részére ezeken a népszerűbb napokon mint pl. a szombat ahol sok esküvő vagy alkalom lehet egy nap. 
 • Fontos:  Az előnyeidet megkeresve és kihangsúlyozva és elképzeléseidet figyelembe véve mindent megteszünk hogy még szebbé varázsolunk, de egyéni adottságaidat figyelembe véve szakmai szempontok szerint (szemforma, arcforma, szájforma, bőrtípus, színanalitikai besorolás, haj hossza, sűrűsége, textúra, hullámtartási szempontok, ruha, alkalom stb) alakítjuk ki a sminket és a hajat is, de ezt mindig veled egyetértésben és természetesen az egyéniségedet, igényeidet figyelembe véve tesszük, ezért nem kell attól tartanod sem, hogy valami olyasmit készítünk számodra (frizura vagy smink), amit te nem szeretnél vagy nem járulsz hozzá. Éppen ezért kérünk, hogy ha valamivel nem értenél egyet, vagy nem tetszik amit készítünk , vagy nem szeretnéd hogy készítsünk, akkor azt az munka során és még időben jelezd nekünk, és mi mindent meg fogunk tenni, ha van rá lehetőség, hogy elégedetten távozz. Ha ezt elszalasztod, sajnos utólag reklamációt vagy negatív visszajelzést már nem áll módunkban elfogadni vagy pénzt visszaadni. 
 • Jelenleg szakmai csapatommal dolgozom több éve sikeresen együtt, 4 fodrász, 4 sminkes 1 fotós és 1 stylist kollégáim mindegyike nagyon ügyes és az Fb-n és a honlapon a képek 60% az ő munkáik. Sminkeseim mind volt tanítványaim is egyben, így mindent tőlem t nultak, fodrászaim ügyesek a mostanában nagyon trendinek számító fonás, esküvői feltűzések, vagy akár kontykészítés terén is.
 • Érkezés: Ha sminkelésre jössz hozzám, kérlek csak egészségesen és pontosan (+- max. 10 perc) érkezz, és lehetőleg smink nélkül és nyitottabb felsőben 15 perc késés esetén új időpontot tudunk csak egyeztetni. Köszönöm a segítséged! Amennyiben nem érzed jól magad, inkább pihenj és maradj otthon, valamint kérlek, hogy min. 48 órával hamarabb írásban jelezd ezt nekem és egyeztetünk egy másik időpontot. 
 • Kisérővel érkezel?: A sminkelés alatt a szalonom váró részében tud a kisérőd kényelmesen leülve megvárni, míg vége az munkának, de a vírus időszak alatt inkább kérlek kisérő nélkül és maszkban érkezz.
 • Fizetés: szeretnénk tájékoztatni, hogy a szalonban csak készpénzzel tudsz fizetni, kártyával sajnos NEM!  Figyelem: áfás számlát igény és banki utalás esetén csak magánszemélyeknek tudunk kiállítani 2022. 09.01-től, sajnos cégeknek nem, ezt az utalásnál is vedd kérlek figyelembe!  
 • Foglaló: Amennyiben szeretnéd lefoglalni nálunk a szolgáltatást úgy foglaló fizetésével tudod lefixálni biztosra. A foglalót kifizetni átutalással vagy személyesen készpénzzel is rendezni tudod előre egyeztetés szerint a szalonban. A foglaló a teljes munkadíj fele amelyet egyeztetés szerint a szalonban személyesen vagy utalással tudod kifizetni és mely díj a teljes munkadíjból levonásra kerül a helyszínen a kifizetéskor. 
 • Utalni a Müller Beáta 10700529-69176023-51100005 Cib számlára tudsz, megjegyzésbe CSAK a nevedet és a számlázási cimedet írd be kérlek, illetve írd meg légyszíves emailen, hogy milyen címre írhatom majd az áfás számlát. A kifizetet foglaló nem jár vissza lemondás esetén, csak akkor, ha a foglaló kifizetését követő 48 órán belül írásban jelzed, hogy mégsem szeretnél foglalni, ez esetben természetesen visszaadom a foglalóra fizetett összeget a részedre. 
  Egyéb esetben nem jár vissza a foglaló, de grátiszként* később és ha kéred, nem vész el kifizetett foglaló összege, ha egy másik előre egyeztett időpontban egy másik szolgáltatásunk megrendelésre esetén kérésre beszámításra kerülhet a kifizetett foglaló a következő megrendelésnél 12 hónapon belül,  *amennyiben elérhető vagyok és meg tudom oldani (másra nem átruházható és pénzre vissza nem váltható).
 • Időpont lemondása/vagy módosítása: ha esetleg nem lenne jó mégsem a megbeszélt időpont, kérlek az időpontot minimum 48 órával hamarabb mondd le, vagy kérj másik időpontot. Amennyiben a lemondás a megadott időponthoz képest 48 órával hamarabb nem történik meg a részedről, úgy 10.000 Ft/ alkalom készenléti díjat számítunk fel.  
 • Smink elkészülési ideje kb 1 óra, a smink és frizura elkészülési ideje kb 2 óra.


Mielőtt sminkelésre (próbára vagy sminkelésre) jössz, kérném szépen Tőled a következőket: 

 • - előtte napokban kérlek igyál sok folyadékot (min. 1,5-2l/nap) hogy jobban tapadjon a smink és aludj sokat, 
 • - előtte nap kérlek radírozd le otthon az arcod és hidratáld erősen, 
 • - azon a héten lehetőleg már ne tisztíttasd ki az arcod és ne menj szoláriumba sem, 
 • - csak erre az alkalomra előtte NE rakass fel 3D műszempillát, ha megoldható, mivel ha igéző tekintetet szeretnél erre az 1 alkalomra, a műszempillát (tincses v. soros) én a sminkelés után rakom, fel, amit másnap a sminkkel együtt le is tudsz szedni...:) 
 • - a próbára kérlek pontosan érkezz, lehetőleg smink nélkül 
 • - érdemes nyitott nyakú, világos felsőben lenned (garbó nem javasolt) 
 • - mivel sajnos aznap szemöldök szedésre már nincs lehetőség, kérlek ezt előtte lévő napokban, ha szükséges készíttesd el kozmetikussal, vagy szívesen segítek előtte ebben egyeztetés szerint 
 • - ha kérsz frizurát is, előtte este mosd meg kérlek a hajad! 
 • - ha bármilyen elképzelésed van, nyugodtan hozd magaddal kinyomtatva a képet. 
 • - legyen nálad szájfény frissítésre, melynek legyen színe és ne legyen átlátszó vagy nálunk megvásárolhatod a sminkelésnél használt profi My MB szuper szájfényed is 3200 Ft-os áron! 
 • - bármilyen hajdíszt szeretnél a hajadba, kérünk hozd magaddal. 


Köszönöm szépen a segítséged! 

Várlak szeretettel!

 


Fantasztikus újdonság a Müller Beáta Szépségszalonban! 

Esküvőre, alkalmakra készülő kedves vendégeinknek a szalonban további extra bővített szolgáltatásként az elkészített sminkhez és szájfényhez használt My MB professzionális szájfényeket és szájfényrúzsokat is kedvező csomagok keretében megvásárolható a helyszínen 3200 Ft/db áron. 

További infókért érdeklődj telefonon is nyugodtan!

Szilveszteri és báli smink és frizura képek

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Akciós ajánlataink:


 AKCIÓ! Francia azonnali és látványos luxus ránctalanító arckezelés a mimikai és öregségi ráncok együttes kezelése, Botu-like formulával és hyaluronsavval az Ericson Laboratoire Paris-tól -15% 19.900 Ft helyett  most csak 17.500 Ft. 

Tovább a részletekért >>>

 

 

Teljes Átváltoztatás profi fotózással Ajándékcsomag,
akár névre szóló ajándékutalvány keretében a következőket tartalmazza:

a Müller Beáta Szépségszalonban 69.900 Ft/fő helyett most csak 59.900 Ft!

Tovább a részletekért >>>

 

 

Egyéni sminktanácsadás és sminktoktatás a szalonban 15% kedvezménnyel
most csak 26.900 Ft/fő 

36.900 Ft*/fő helyett! *

Tovább a részletekért >>>

 

 

 

AKCIÓ!
Frissítsd fel a bőröd és
gyere el egy mélytisztító arckezelésre gőzölőssel
ami most 11.800 Ft! 

                    Tovább a részletekért >>>

 

Müller Beáta blogjai

Dübörög a 2022 évi esküvőszezon, végre megszorítások nélkül lehet esküvőket tartani !

Dübörög a 2022 évi esküvőszezon, végre megszorítások nélkül lehet esküvőket és rendezvényeket tartani !

 

 

 Várunk minden kedves menyasszonyt és vendéget alkalmakra, esküvőkre és rendezvényekre készülőket sok szeretettel, ahol alkalmi és esküvői smink és frizura készítéssel várunk bejelentkezés szerint szalonunkban vagy külső helyszínen akár! További információkat az https://mullerbeatasmink.hu/alkalmi-smink-%C3%A9s-frizura vagy esküvőre az https://mullerbeatasmink.hu/menyasszonyi-smink-%C3%A9s-frizura oldalakon lehet olvasni! 

 

Itt találsz meg minket:

Müller Beáta Szépségszalon

Cím: 1094 Budapest, Ferenc tér 6-7.

Telefon: +36203933763

E-mail: mullerbeata75@gmail.com

Honlap:www.mullerbeatasmink.hu

Térkép:  https://goo.gl/maps/1pY1VHwsfv72

 

 

Online-ajánlat kérése

 

Ha szeretnél árajánlatot kérni vagy lefoglalni szolgáltatásaink egyikét,

kérjük KATTINTS IDE:

 

AJÁNLATOT KÉREK >>>

Kövess a Facebookon!

A szalon:

Kattints ide ha a Müller Beáta szépségszalonra vagy kíváncsi

A Müller Beáta Szépségszalon évek óta kifejezetten alkalmi és esküvői smink és frizurakészítésre specializálódott Szalon, melynek tulajdonosa a 26 éves sminkes szakmai tapasztalattal rendelkező sminkmester, kozmetikus: Müller Beáta.

 

Tovább a részletekért >>>